Nobre süresiz kadro dışı bırakılmış...
Nobre süresiz kadro dışı bırakılmış...
Mükemmel bir futbol, harika bir Serdar Özkan... Tebrikler Beşiktaş..
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Maçı izlemedim, dinlemedim ama golleri gördüm. Delgoda gerçekten çok güzel goller atmış. Hazılanışları da güzeldi.
Tebrikler Beşiktaş. Artık salı ve çarşamba geceleri Türk takımlarının maçlarını keyifle izleyeceğiz. Umarım o maçlardan sonra da keyifle mesajlarımızı yazarız...
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Beşiktaş , Türk futbolu bu galibiyetlerle hakettiği yerlere ulaşmaya başladı.
Biz gruplara kaçıncı torbadan katılacağız bilgisi olan var mı?
So what?
Saike
Futbolda 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımını eleyerek, tarihinde 4. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Beşiktaş, aynı zamanda kasasını da doldurdu.
Siyah-beyazlılar, ''Devler Ligi''ne kalarak, ilk etapta 5.4 milyon Avro almayı garantiledi. Lige katılım payı olarak 3 milyon Avro almaya hak kazanan siyah-beyazlılar, gruplarda yapacağı 6 maça karşılık, her maç 400 bin Avro olmak üzere 2.4 milyon Avro daha elde edecek. Beşiktaş böylece, ''ayak bastı'' parası olarak kasasına ilk etapta 5.4 milyon Avro koyacak.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde takımlar ayrıca, grup maçlarında her galibiyet için 600 bin, her beraberlik için de 300 bin Avro kazanacak. Bu rakamlara ayrıca pazar payı da eklenecek. Gruplardan çıkma başarısını gösteren her ekip 2.2 milyon Avro daha kazanacak.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2 takımımız da 4. torbadan katılıyor maalesef.
Nobre kadro dışı bırakılmayı haketmiş. Hatırlıyorum Daum Hooijdonk'u bir maçta son dakika oyuna sokmuştu. Ki Hooijdonk'un ne kadar asi olduğunu biliriz. Geçen maçta da tepki göstermiş, bugün Ertuğrul Hoca ona patron benim mesajı vermek için son dakikalarda oyuna almayı düşünmüş ama Nobre bunu reddedince olacaklara da katlanmalı.
Yarın özür dilemezse sözleşmesi fesh edilebilir. Bu olay bile keyfini bozmasın Beşiktaş'ın. Hakan da hatasız oynamış, Fenerbahçe'de yedek kalmamak için Beşiktaş'a giden Rüştü, sanırım burada da kulübeden çıkmayacak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sanmıyorum...Rüştü as olarak çıkar maçlarda.Hafif bir sakatlığı vardı ondan oynamadı sanırım.Ama ben şahsen Hakan'ın oynamasından yanayım.
FM Gazetesi
Oleyyy Saldır Beşiktaşımmmmmm
Bugün taraftarlar her zamanki gibi süperdi
Serdar Özkan'ın harika yahu.Bu sezonki en iyi maçıydı diyebilirim.Türkiye Milli takımı 10 sene kanatlarda sorun yaşamaz artık.Sağda S.Özkan,solda A.Turan...Bobo biraz tutuk gibiydi.Cisse ve Tello ikilisine Beşiktaşımıza kazandıranlardan Allah razı olsun.Beşiktaş defans kötü diyenlere cevabını vermeye devam ediyor.Bana göre hatasız oynadılar.Hakan artık kaleyi bırakmaz.Delgado'nun attığı golle kendine güveni geldiHiguain gelince Rico Paşa yedek olucak gibi duruyor.S.Kurtuluş her zamanki gibi harika.Beşiktaşımı tebrik ediyorum.Karakartalımıza gruplarda başarılar diliyorum.İnşAllah hayırlı bir kura çekeriz
![]()
Arkadaşlar eminmisiniz ???
4.Torbadan katılacağımız konusunda ???
Ben 3 diye biliyordum ama ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4.torba Murat abi bütün kanallar söyledi.
Hadi yaa, o zaman işimiz gerçekten çok zor.
1.ve 2. torbadan gelen takımlar silip süpürüyor ortalığı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet işimiz çok zor.3. torbadan iyi kura çekmemiz lazım ki bari UEFA şansımız fazla olsun.
So what?
Saike
Hemen karamsarlıga kapıldınız bakıyorum.Bekleyin ve görün 2 takım cok kolay olcak haber aldım![]()
![]()
İnönü'de Çarşı şov !
Çarşı Grubu, Zürih maçında şov yaptı.
30 Ağustos 2007 01:21Siyah-beyazlı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan FC Zürih takımı futbolcuları aleyhine bağırdıktan sonra İsviçre Ligi'nde FC Zürih'in ezeli rakibi FC Basel lehine tezahüratlar yaptı.
Siyah-beyazlılar ayrıca, Fenerbahçe'nin rakibi Anderlecht'te forma giyen eski futbolcuları Ahmed Hassan lehine de bir süre tezahüratta bulundu
tebrikler beşiktaşa ve beşiktaşlılara...
türkiye adına güzel bir geceydi...
çok sevindim ya yenmemize. delgado farkı![]()
iyi oldu bu iyi
inonude olmak vardi dun gece...
artik bugun cekilecek gruplara bakiyoruz,
mumkunse boyle baya disli rakipler gelsin.
basaracaksak zoru basaralim zaten onemli olan cl'e girmekti
serdar ozkan; yani bu isim hakkinda ne denilebilirki, mukemmel...
sag kanat,sol kanat,orta saha,forvet arkasi dun aksam saydigim bu mevkilerin hepsinde oynadi,helal olsun
hep boyle serdar ozkan
![]()
5.4 milyon avro cepte
Futbolda 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımını eleyerek, tarihinde 4. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Beşiktaş, aynı zamanda kasasını da doldurdu.
Siyah-beyazlılar, ''Devler Ligi''ne kalarak, ilk etapta 5.4 milyon Avro almayı garantiledi. Lige katılım payı olarak 3 milyon Avro almaya hak kazanan siyah-beyazlılar, gruplarda yapacağı 6 maça karşılık, her maç 400 bin Avro olmak üzere 2.4 milyon Avro daha elde edecek. Beşiktaş böylece, ''ayak bastı'' parası olarak kasasına ilk etapta 5.4 milyon Avro koyacak.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde takımlar ayrıca, grup maçlarında her galibiyet için 600 bin, her beraberlik için de 300 bin Avro kazanacak.
Bu rakamlara ayrıca pazar payı da eklenecek. Gruplardan çıkma başarısını gösteren her ekip 2.2 milyon Avro daha kazanacak.
FinansaL oLarakta rahatLadık böyLece.FutboL oLarak iLk yarı biraz artistik oynadık ama ikinci yarı deLgado sazı eLine aLdı ve işi bitirdi.ŞL de en iyi iLk 2 en kötü Uefa yı düşünerek oynamamız gerekiyor.Hırs ve azim oLursa herşey oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaşlıları tebrik ediyorum hayırlı olsun.
El ele CL'ye gidiyoruz ne güzel!
İLk Gol
BJK 2 - FC Zurich 0 Maçın Golleri
ilk gol
http://www.youtube.com/watch?v=C_ScmUdVG74
2.ci gol
http://www.youtube.com/watch?v=2-GLJUnr0BE
Serdar Özkan Arda'dan iyi dediğim zaman Beşiktaş'lı arkadaşlarda dahil olmak üzere bana gülenler vardı.Serdar Özkan Arda'dan her şeyiyle iki gömlek daha üstün bir futbolcu.Fizik gücü,kondisyonu,devamlılığı,sürati,ortaları,birebi rde adam geçmesi,savunmaya yardım etmesi,topsuz oyunda oluşu.Arda sadece Gerets sayesinde Serdar'dan önce parladı o kadar.Ve sönmüş durumda.Arda G.Saray Paf takımnda yedek beklerken Serdar Özkan'ın ismi Beşiktaş A takımının Şampiyonlar Ligi'ne verilen esame listesinde vardı.Arda Turan genç milli takıma alınmazken,Serdar Özkan genç milli takımda kaptanlık yapıyodu.Bu daha başlangıç.Türkiye'nin en iyisini herkes daha iyi görecek yakında...
insallah bu basarilarin devami gelir.. Hersey Turkiye icin..
Sana kesinlikle katılıyorum.Serdar'a cok yakında Avrupanın 4 bir yanından cok iyi teklifler yagıcak.O kadar iyi calım atıyor,O kadar iyi dribling yapıyor,o kadar iyi orta acıyorki hayran kalmamak elde degil.Diger oyuncularla kıyaslamaya gerek yok.Serdar bambaska bi adam.
Serdar Özkan'a talip var
Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan'a talipler çıkmaya başladı bile. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Dün geceki karşılaşma için İstanbul'a gelen Zürih takımı yöneticilerinin, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in kendileri için verdiği resepsiyonda Serdar'ı almak istediklerini söyledikleri öğrenildi. Konuyu genel sekreter Kenan Öner'e açan İsviçreli yöneticilerin, teknik direktör Bernard Challendes'in bu futbolcuyu gelecek yıl için ısrarla takımda görmek istediğini ifade ettikleri bildirildi. Ancak Öner'in bu teklifi kesin bir dille geri çevirerek, "Serdar'ın bu takımda yapacağı çok şey var. Satmayı düşünmüyoruz. Ayrıca hocamız da buna karşı çıkar" cevabını verdiği öğrenildi."