Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 223 sonuç

Konu: Beşiktaş JK - F.C. Zürich | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu - 2.Maç

Nobre süresiz kadro dışı bırakılmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mükemmel bir futbol, harika bir Serdar Özkan... Tebrikler Beşiktaş..
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçı izlemedim, dinlemedim ama golleri gördüm. Delgoda gerçekten çok güzel goller atmış. Hazılanışları da güzeldi.

Tebrikler Beşiktaş. Artık salı ve çarşamba geceleri Türk takımlarının maçlarını keyifle izleyeceğiz. Umarım o maçlardan sonra da keyifle mesajlarımızı yazarız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tebrikler Beşiktaş , Türk futbolu bu galibiyetlerle hakettiği yerlere ulaşmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Biz gruplara kaçıncı torbadan katılacağız bilgisi olan var mı?
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Radyoda 4 diye duydum...

Ajax da elenmis bu arada...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Beşiktaş kasasını doldurdu

Futbolda 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımını eleyerek, tarihinde 4. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Beşiktaş, aynı zamanda kasasını da doldurdu.

Siyah-beyazlılar, ''Devler Ligi''ne kalarak, ilk etapta 5.4 milyon Avro almayı garantiledi. Lige katılım payı olarak 3 milyon Avro almaya hak kazanan siyah-beyazlılar, gruplarda yapacağı 6 maça karşılık, her maç 400 bin Avro olmak üzere 2.4 milyon Avro daha elde edecek. Beşiktaş böylece, ''ayak bastı'' parası olarak kasasına ilk etapta 5.4 milyon Avro koyacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde takımlar ayrıca, grup maçlarında her galibiyet için 600 bin, her beraberlik için de 300 bin Avro kazanacak. Bu rakamlara ayrıca pazar payı da eklenecek. Gruplardan çıkma başarısını gösteren her ekip 2.2 milyon Avro daha kazanacak.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    2 takımımız da 4. torbadan katılıyor maalesef.

Nobre kadro dışı bırakılmayı haketmiş. Hatırlıyorum Daum Hooijdonk'u bir maçta son dakika oyuna sokmuştu. Ki Hooijdonk'un ne kadar asi olduğunu biliriz. Geçen maçta da tepki göstermiş, bugün Ertuğrul Hoca ona patron benim mesajı vermek için son dakikalarda oyuna almayı düşünmüş ama Nobre bunu reddedince olacaklara da katlanmalı.

Yarın özür dilemezse sözleşmesi fesh edilebilir. Bu olay bile keyfini bozmasın Beşiktaş'ın. Hakan da hatasız oynamış, Fenerbahçe'de yedek kalmamak için Beşiktaş'a giden Rüştü, sanırım burada da kulübeden çıkmayacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanmıyorum...Rüştü as olarak çıkar maçlarda.Hafif bir sakatlığı vardı ondan oynamadı sanırım.Ama ben şahsen Hakan'ın oynamasından yanayım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Oleyyy Saldır Beşiktaşımmmmmm
    Bugün taraftarlar her zamanki gibi süperdi
    Serdar Özkan'ın harika yahu.Bu sezonki en iyi maçıydı diyebilirim.Türkiye Milli takımı 10 sene kanatlarda sorun yaşamaz artık.Sağda S.Özkan,solda A.Turan...Bobo biraz tutuk gibiydi.Cisse ve Tello ikilisine Beşiktaşımıza kazandıranlardan Allah razı olsun.Beşiktaş defans kötü diyenlere cevabını vermeye devam ediyor.Bana göre hatasız oynadılar.Hakan artık kaleyi bırakmaz.Delgado'nun attığı golle kendine güveni geldiHiguain gelince Rico Paşa yedek olucak gibi duruyor.S.Kurtuluş her zamanki gibi harika.Beşiktaşımı tebrik ediyorum.Karakartalımıza gruplarda başarılar diliyorum.İnşAllah hayırlı bir kura çekeriz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar eminmisiniz ???

4.Torbadan katılacağımız konusunda ???

Ben 3 diye biliyordum ama ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4.torba Murat abi bütün kanallar söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hadi yaa, o zaman işimiz gerçekten çok zor.

1.ve 2. torbadan gelen takımlar silip süpürüyor ortalığı

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet işimiz çok zor.3. torbadan iyi kura çekmemiz lazım ki bari UEFA şansımız fazla olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Hadi yaa, o zaman işimiz gerçekten çok zor.

1.ve 2. torbadan gelen takımlar silip süpürüyor ortalığı
    3.torbaya girebilmemiz için 4 favori takımın elenmesi lazımdı.Sadece Ajax elendi.Shaktar,Werder,Celtic,Lazio,Rangers bunlar zor kurtuldu.Bu 5liden 3 daha elenseydi süper olcaktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hemen karamsarlıga kapıldınız bakıyorum.Bekleyin ve görün 2 takım cok kolay olcak haber aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnönü'de Çarşı şov !
    Çarşı Grubu, Zürih maçında şov yaptı.
    30 Ağustos 2007 01:21
    Siyah-beyazlı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan FC Zürih takımı futbolcuları aleyhine bağırdıktan sonra İsviçre Ligi'nde FC Zürih'in ezeli rakibi FC Basel lehine tezahüratlar yaptı.

Siyah-beyazlılar ayrıca, Fenerbahçe'nin rakibi Anderlecht'te forma giyen eski futbolcuları Ahmed Hassan lehine de bir süre tezahüratta bulundu

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

tebrikler beşiktaşa ve beşiktaşlılara...

türkiye adına güzel bir geceydi...

çok sevindim ya yenmemize. delgado farkı

iyi oldu bu iyi
    inonude olmak vardi dun gece...
    artik bugun cekilecek gruplara bakiyoruz,
    mumkunse boyle baya disli rakipler gelsin.
    basaracaksak zoru basaralim zaten onemli olan cl'e girmekti

serdar ozkan; yani bu isim hakkinda ne denilebilirki, mukemmel...
    sag kanat,sol kanat,orta saha,forvet arkasi dun aksam saydigim bu mevkilerin hepsinde oynadi,helal olsun
    hep boyle serdar ozkan

5.4 milyon avro cepte
    Futbolda 3. ön eleme turunda İsviçre'nin FC Zürih takımını eleyerek, tarihinde 4. kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Beşiktaş, aynı zamanda kasasını da doldurdu.

Siyah-beyazlılar, ''Devler Ligi''ne kalarak, ilk etapta 5.4 milyon Avro almayı garantiledi. Lige katılım payı olarak 3 milyon Avro almaya hak kazanan siyah-beyazlılar, gruplarda yapacağı 6 maça karşılık, her maç 400 bin Avro olmak üzere 2.4 milyon Avro daha elde edecek. Beşiktaş böylece, ''ayak bastı'' parası olarak kasasına ilk etapta 5.4 milyon Avro koyacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde takımlar ayrıca, grup maçlarında her galibiyet için 600 bin, her beraberlik için de 300 bin Avro kazanacak.

Bu rakamlara ayrıca pazar payı da eklenecek. Gruplardan çıkma başarısını gösteren her ekip 2.2 milyon Avro daha kazanacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FinansaL oLarakta rahatLadık böyLece.FutboL oLarak iLk yarı biraz artistik oynadık ama ikinci yarı deLgado sazı eLine aLdı ve işi bitirdi.ŞL de en iyi iLk 2 en kötü Uefa yı düşünerek oynamamız gerekiyor.Hırs ve azim oLursa herşey oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşlıları tebrik ediyorum hayırlı olsun.
    El ele CL'ye gidiyoruz ne güzel!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İLk Gol

BJK 2 - FC Zurich 0 Maçın Golleri

ilk gol

http://www.youtube.com/watch?v=C_ScmUdVG74

2.ci gol

http://www.youtube.com/watch?v=2-GLJUnr0BE

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdar Özkan Arda'dan iyi dediğim zaman Beşiktaş'lı arkadaşlarda dahil olmak üzere bana gülenler vardı.Serdar Özkan Arda'dan her şeyiyle iki gömlek daha üstün bir futbolcu.Fizik gücü,kondisyonu,devamlılığı,sürati,ortaları,birebi rde adam geçmesi,savunmaya yardım etmesi,topsuz oyunda oluşu.Arda sadece Gerets sayesinde Serdar'dan önce parladı o kadar.Ve sönmüş durumda.Arda G.Saray Paf takımnda yedek beklerken Serdar Özkan'ın ismi Beşiktaş A takımının Şampiyonlar Ligi'ne verilen esame listesinde vardı.Arda Turan genç milli takıma alınmazken,Serdar Özkan genç milli takımda kaptanlık yapıyodu.Bu daha başlangıç.Türkiye'nin en iyisini herkes daha iyi görecek yakında...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

insallah bu basarilarin devami gelir.. Hersey Turkiye icin..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Serdar Özkan Arda'dan iyi dediğim zaman Beşiktaş'lı arkadaşlarda dahil olmak üzere bana gülenler vardı.Serdar Özkan Arda'dan her şeyiyle iki gömlek daha üstün bir futbolcu.Fizik gücü,kondisyonu,devamlılığı,sürati,ortaları,birebi rde adam geçmesi,savunmaya yardım etmesi,topsuz oyunda oluşu.Arda sadece Gerets sayesinde Serdar'dan önce parladı o kadar.Ve sönmüş durumda.Arda G.Saray Paf takımnda yedek beklerken Serdar Özkan'ın ismi Beşiktaş A takımının Şampiyonlar Ligi'ne verilen esame listesinde vardı.Arda Turan genç milli takıma alınmazken,Serdar Özkan genç milli takımda kaptanlık yapıyodu.Bu daha başlangıç.Türkiye'nin en iyisini herkes daha iyi görecek yakında...

Henüz böyLe şeyLer için erken.Arda da ki çok kaLiteLi ve iyi bir futboLcu ama son dönemLerde iyi performans gösteremiyor.Serdar ise şu anda çok formda ama önemLi oLan bu formunu sürekLi devam ettirip daha da iLeriye götürebiLmek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Henüz böyLe şeyLer için erken.Arda da ki çok kaLiteLi ve iyi bir futboLcu ama son dönemLerde iyi performans gösteremiyor.Serdar ise şu anda çok formda ama önemLi oLan bu formunu sürekLi devam ettirip daha da iLeriye götürebiLmek.

Erken değil.Geç bile kalındı bence.Luce zamanında oynatsaydı Serdar'ı ortada ne Arda ne de Tuncay olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Erken değil.Geç bile kalındı bence.Luce zamanında oynatsaydı Serdar'ı ortada ne Arda ne de Tuncay olurdu...
    Sana kesinlikle katılıyorum.Serdar'a cok yakında Avrupanın 4 bir yanından cok iyi teklifler yagıcak.O kadar iyi calım atıyor,O kadar iyi dribling yapıyor,o kadar iyi orta acıyorki hayran kalmamak elde degil.Diger oyuncularla kıyaslamaya gerek yok.Serdar bambaska bi adam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdar Özkan'a talip var
    Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan'a talipler çıkmaya başladı bile. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Dün geceki karşılaşma için İstanbul'a gelen Zürih takımı yöneticilerinin, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in kendileri için verdiği resepsiyonda Serdar'ı almak istediklerini söyledikleri öğrenildi. Konuyu genel sekreter Kenan Öner'e açan İsviçreli yöneticilerin, teknik direktör Bernard Challendes'in bu futbolcuyu gelecek yıl için ısrarla takımda görmek istediğini ifade ettikleri bildirildi. Ancak Öner'in bu teklifi kesin bir dille geri çevirerek, "Serdar'ın bu takımda yapacağı çok şey var. Satmayı düşünmüyoruz. Ayrıca hocamız da buna karşı çıkar" cevabını verdiği öğrenildi."

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri