Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 340 sonuç

Konu: Alex De Souza

Hybrid View

Bir aksilik olmazsa ikinci yari 100'ler klubune girer bence Alex..

Böyle bir futbolcuya sahip oldugumuz icin cok sansliyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eskişehirspor maçıyla birlikte Fenerbahçe formasını en çok giyen yabancı ünvanını da Uche'den almış oldu. (238 maç)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dile kolay 238 maç olmuş. 2004'te gelişini hatırlıyorum adamında, TV'de onun Brezilya'daki maçlardan görüntüsüyle haberini geçerlerken topukla attığı bir gol daha hala hafızamda.. Tıpkı çocuk suratı gibiydi eskiden. Şimdi çehreside olgunlaştı. Alex bizlede büyüdü sanki. Çok şey kattı bizlere.. O giderken ne olacak bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Dile kolay 238 maç olmuş. 2004'te gelişini hatırlıyorum adamında, TV'de onun Brezilya'daki maçlardan görüntüsüyle haberini geçerlerken topukla attığı bir gol daha hala hafızamda.. Tıpkı çocuk suratı gibiydi eskiden. Şimdi çehreside olgunlaştı. Alex bizlede büyüdü sanki. Çok şey kattı bizlere.. O giderken ne olacak bakalım..
    Bende Gelmesinden Önceki 2 Seneyi Hatırlıyorum Her Transfer Dönemi Adı Geçiyordu Alex Gelicek Falan Diye...
    Transfer Dönemi Kapanınca'da İşte Pürüz Çıktı-eşi İkna Edilemedi Falan Deniyordu...
    Alex Geldiğinde Bu Sebeplerle Fazla Kalamayacağını Düşünmüştüm Ancak Ne Mutlu Ki Beni Yanılttı Ve KraLex Oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten eşinin bi röpörtakını okudum. Gelmeden önce burada bombalar atılıyor, herkesin giyimine karışılıyor felan sanıyormuş. Ancak geldikten sonra beklemediği kadar güzel bir yer görmüş. Bu dünya milleti internetide mi bilmiyorki acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex'in eşinin o dönemde hamile olmasının da etkisi vardı, eşi doğum yapmadan gelmedi Alex yoksa başka prüz yoktu ve o dönemde Fatih Altaylı'nın yazdığı gülmemize sebep olan bir yazısı da vardı.

Konfederasyon Kupası'nı kaldırıp gelmişti, Antalya'da basın toplantısı yapmı, açıklamaları yine çok yerinde, takdir edilecek bir kaptan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Alex, Aykut'u geçmesi için 51 gole daha ihtiyacı var, acaba atabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Büyük futbolcu vesselam...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Attı yine golünü. Gerçi bu golde ona sadece dokunmak kaldı ama olsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Kaldı 50 gol, artık geri sayıma geçtim. =))

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu ne cin bir oyuncu nasılda anladı koşu yaptı.. Sadece dokunmaktan daha çok şey yaptı bence Sekan abi.. O oraya koşmasa böyle birşey olmayacaktı.. Bu adamın bu zekası olmasa paf takımda bile oynayamaz

Nesil
    2010
    Yer
    Zonguldak-İstanbul

50 gol atabileceğini sanmıyorum.Şuan 32-33 yaşlarında 2 sene daha oynasa 35 sene başına 15 gol atsa 30 yapar biraz zor Ama o ALEX ne yapacağı belli olmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

KRALEX alex in 5 yılda yaptıkları tartışılmaz o Türkiyeye gelen en yararlı yabancı futbolcu ancak sezon sonundan sonra devam etmesi hakkında kafamda soru işaretleri var

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bir futbol virtiyozü (yanlış yazdıysam kusura bakmayın )

belkide dünyadaki en zeki oyuncu

Büyüksün usta.

not: Bir Beşiktaş'lı olarak saygı duyduğum ender Fenerbahçe'li futbolculardandır.

Dun macin gizli kahramanlarindandi Kaptan.Topu ayagina aldiginda kimse alamiyordu topu.Cok iyi yonetti dun takimi.Iyi ki varsin Kaptan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Dun macin gizli kahramanlarindandi Kaptan.Topu ayagina aldiginda kimse alamiyordu topu.Cok iyi yonetti dun takimi.Iyi ki varsin Kaptan..
    Farklı maç izledik sanırım. Selçuk'tan sonra takımın en kötüsüydü.

Fakat burda Alex'e kötü demiyorum. Tartışmasız Türkiye ligine gelmiş en büyük oyuncudur kralex. Sadece dünkü maçt akötü olduğunu söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Van basten maçtan sonra övgüler dizdi kendisine, sahada yer alan en teknik oyuncuydu diye. Alex'in hep topla hareketlerine bakarız, üstelik dün bazı anlarda orta sahada katkı da sağladı defansif anlamda, Mehmet Topal'a da sahada tur attırması ve orta alanı sadece Mustafa bırakması da yaptığı olumlu hareketlerdendi.

Hücumda işi bitirecek hamle yapamamış olması da, takımın sahip olduğu anlayış. Tek başına rakiplere çalım atıp, gol yapmasını bekleyemeyiz Alex'ten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alex dün akşam hiç gözükmedi ama top ona her geldiğinde ben derin ohh çektim. Adam o kadar akıllıki iğne deliğinden geçirdi kaç tane topu. Kaç kere geriye gelip top çıkardı kaptırmadan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

iyi oyun sadece gol atmak veya asist yapmakla olmaz. ülke olarak bu zihniyette olduğumuz için dün ki maçta alex'e kötü performans damgasını yapıştırıyoruz bunu da doğal karşılıyorum.
    (/s)

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Farklı maç izledik sanırım. Selçuk'tan sonra takımın en kötüsüydü.

Fakat burda Alex'e kötü demiyorum. Tartışmasız Türkiye ligine gelmiş en büyük oyuncudur kralex. Sadece dünkü maçt akötü olduğunu söyledim.
    Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    iyi oyun sadece gol atmak veya asist yapmakla olmaz. ülke olarak bu zihniyette olduğumuz için dün ki maçta alex'e kötü performans damgasını yapıştırıyoruz bunu da doğal karşılıyorum.
    Cevabi arkadas vermis..Benim vermeme gerek kalmadi heralde

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zamanında Hakan Şükür için dönen bir geyik vardı ya. Sahada olması rakip savunmacıları tedirgin ediyor. Hiç bir şey yapmasa da en az 2 kişi marke etmeye çalışıyor falan diye. Aynı o hesap. Şahsen Fenerbahçe'ye karşı oynarken Alex'in sahada olması her rakip için bir korku kaynağı oluyordur muhakkak. Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı oyunculardan biridir Alex.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Derbide Alex sırtı dönükte olsa fiziğini iyi kullandı ve topu saklayarak iyi servisler yaptı.. Zaten Samiyen'de İleri hatta Güiza'ya gol attırmak çok zordu.. Golüde zaten nasıl attık biliyoruz.. Özer sakat ve sağda, Sol açığımız Vederson Ortada Selçuk vardı. Bence Alex maçta Bilica-Lugano ile birlikte en iyi futbolcuydu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Büyük adamsın Alex, çok büyük.

Buyuksun be Kaptan..Harbi buyuksun

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe tarihinin en başarılı oyuncularından biri olmasına rağmen ''beni abartmayın'' diyecek kadar mütevazi. Büyüksün Alex.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ofansif orta saha oyuncularına karşı her zaman sempatim vardır.Riquelme,Alex,Hagi her zaman en beğendiğim futbolculardır.Alex ister koşar ister yürür o zekasıyla her türlü gol attırır zaten.Koşmasına ne gerek var.Çok hızlı düşünen bir futbolcu.Gs li olmama rağmen çok kral biri olarak görüyorum.Fenerlilerin dediği gibi Kralex

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Geçen yıla ait video; Cruzeiro taraftarının Alex sevgisi.

http://www.youtube.com/watch?v=jy43E...layer_embedded
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri