Sayfa 7 / 17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 500 sonuç

Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi 2007-2008

Hybrid View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Çelsi maçı sürpriz olmuş ama 2.maçı kazanıp turu geçerler.Roma-Real rövanş maçı çok çekişmeli olur.Şalke-Porto maçıda karambolde ama Şalke 1-0 ın avantajıyla 1 adım önde.Liverpool ise büyük avantaj elde etti.Turun kapısını yarıladılar..

Birde yazılan şu mesajları gördükten sonra İnter'e karşı bir sempati duyuyorum nedense.Hemde Milan'lı olmama rağmen..
    İnter İtalya takımı olsaydı bende duyardım Forza Milan..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    acı diye bir ülke var mı.inter anca oranın takımı olur acıların takımı

Del Piero_10 Misafir

Ne kırmızı kartı?Bi dakka noluyoz ya ben kendi ülkemde bunları her maç yapıyorum!?!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Ne kırmızı kartı?Bi dakka noluyoz ya ben kendi ülkemde bunları her maç yapıyorum!?!

Hahahahahaha. Özgür Müthişsin yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post

Torres'i çekiyo Torres koşuyo koşuyo kendini atıyo sonra adam kırmızı yiyo.Liverpool büyük şanslada olsa bu turu geçicektir.İnş.bir dahaki turda elenirde güzel bir final veya yarı final maçları izleriz.

İtalya'da yabancı sınırlandırılması var mı ? Yok.Parayı basar istediğini alır oynatır ligde fark atar herkese sonra millet başlar onu bunu demeye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Peki aynı tutumu kadrosunda çok az İngiliz bulunduran Arsenal'e karşıda takınıyormusun?
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Peki aynı tutumu kadrosunda çok az İngiliz bulunduran Arsenal'e karşıda takınıyormusun?
    Kesinlikle emin olabilirsin....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kesinlikle emin olabilirsin....
    Peki İnter'de İtalyan sayısının az olması veya Arsenal'de İngiliz sayısının az olması neden seni bu kadar fanatikleştirebiliyor onu açıklayabilirmisin? Acayip merak ettim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liverpool'un bu kadar zorlanacağını beklemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zorlanmadı ki...Hep atak olan taraftı.Tek eksik goldü..

Orası TIM Özgür açılımını sen herkesten daha iyi biliyorsun

R.Madrid İspanya'da turu gecer.
    Schalke Portekizde yenilir yenilmez bilemem ama turu gecer.
    L'Pool turu gecer.
    Chelsea turu geçer.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Arsenal ve Inter'i karşılaştırmak bile çok yanlış. Birisi temiz futbol oynuyor, diğerinin ne yaptığı belli değil..

Tebrikler Liverpool..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Inter Italyada mafya olmus artik.

Arsenal'de Arsene Wenger yetenekleri topluyor, gelistiriyor ve oynatiyor. Ve ayrica Ingiliz futbolculari bence cok iyi degil, zaten iyi olanlarda büyük takimlarda.

Inter ise parayi basiyor istedigini aliyor, yabancilarla dolu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Liverpool Inter'i İtalya'dada yener ve turu geçer.

Schalke Porto'yu eler.

Real Madrid, Roma'yı eler.

Chelsea, Olimpiakos'u eler.

Bu gece Arsenal-Milan maçı CNNTürk'te...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Inter Cordoba sakatlanana kadar çok iyi savundu Cordoba'nın sakatlanması ve Crouch'un oyuna girmesi dengeleri değiştirdi. Liverpool İtalya'da 1 gol attığı takdirde Inter'in 4 gol atması lazım. Büyük ihtimal Liverpool çeyrek finalde.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu gece Arsenal-Milan maçı CNNTürk'te...
    Ovv bu çok iyi haber.

Ayrıca Aygün ile aynı fikirdeyim.İnşallah 2.maç İnter turu geçecek skoru elde eder.
    So what?
    Saike

Milan atlar turu avantajlı döndüler...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

messssssssssssssssssssssssssssssi 2 tane çaktı messi.6 golle gol kralı.2 golü sayılmamasına rağmen.

messidona geri döndü

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ManU Lyon deplasmanında 1-1 berabere kalmış bu iş İngiltere'de biter!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Barcelona ve Man Utd turu büyük ölçüde geçtiler bana göre.Hatta Barcelona kesin geçer.Diğer maçlar hakkında bir yorum yapamayacağım.Zor maçlar.

Del Piero_10 Misafir

Arsenal çok gol kaçırdı.En iyi oyuncusu Flamini'ydi.Trezeguet,Huntelaar gibi bir bitirici forvetin eksikliğini çekiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Arsenal ve FB maçı dışında beklediğim skorlar.Barcelona artık turu geçti.Milan'ın avantaj yakaladığına inanmıyorum içerde dışarda aynı futbolu oynuyorlar.Arsenal turu geçen taraf olur.ManU'da Old Trafford'da işi bitirir.Madrid-Roma maçı ne olur bilemem.Chelsea ve Liverpool çıkar.Sevilla evinde Fener'i geçer bence.Schalke'de diğer favorilerimden..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dün Henry in attığı golü izledim Adebayor un kaçırdıklarını Fabregas'ın sözleri geldi aklıma Henry farkı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal gercekten cok inanclı oynadı. Dün macın geniş özeti vardı izledim ve Sadece atakları olan takım Arsenaldi desem yalan olmaz. Direkten dönen topları, kacırdıkları pozisyonlar falan Arsenal cok inanmışlar, kenetlenmişler. Zaten cok genc takımlar. Fabregas ın golü süperdi. FB ile eslesmezler umarım, çünkü bireysell yıldızlardan cok takım oyunu, inanç sergiliyorlar, tıpkı FEnerbahce ninki gibi o yüzden eslesmelerini istemem. Ayrıca FB olmazsa Favorim Ars . Onun kazanmasını isterim. Tabi FB den sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaka'nın durumu belirsiz

AC Milan'ın Serie A'da Palermo'yu 2-1 yendiği mücadelede sakatlanan Kaka'nın, Arsenal karşısında oynayıp oynayamayacağının belirsiz olduğu açıklandı.
    Sakatlığı hakkında konuşan Brezilyalı oyuncu, dizindeki sakatlığından dolayı Çarşamba günü Catania karşısında oynamasının güç olduğunu ama Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e karşı forma giymek istediğini belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde yapılan ilk karşılaşma golsüz eşitsizlikle tamamlanmıştı.

26.02.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Wenger Usulü Motivasyon!

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, genç kadrosunu bu akşam oynanacak Milan maçına ilginç bir şekilde motive etti.

Arsenal bu akşam San Siro’da, hiçbir İngiliz takımının sahasında yenemediği geçen yılın Şampiyonlar Ligi şampiyonu Milan ile karşılaşacak. Geçen yıl oynanan yarı final maçında Milan, Arsenal’in ligdeki takipçisi Manchester United’ı da 3-0’la geçmişti.

Ancak Arsenal San Siro’da 2003 yılında İnter’i 5-1 yenmiş ve tarihi bir başarı elde etmişti. Bu başarının tekrarlanabileceği ümidiyle sahaya çıkacak olan Londra ekibinin teknik direktörü Wenger, karşılaşma öncesi yaptığı basın toplantısında genç bir takım olduklarını hatırlatarak, "Bu takımı 2 sene önce kurduk. O günden beri Real Madrid, Juventus ve Barcelona ile karşılaştık. Büyük baskı altında oynamaya alışkınız," diye konuştu.

Rakiplerini durdurmak yerine kendi oyunlarını oynayacaklarını söyleyen Fransız teknik adam, "Skoru korumak gibi bir düşüncemiz yok, gol atmak istiyoruz. Bu maçta hem defansta hem de hücumda iyi olmamız gerektiğini biliyoruz. Ancak bunu yaparken futbolumuzdan taviz vermeyeceğiz," dedi.

Bu karşılaşmaya hazırlanırken Kasım 2003’te İnter’i San Siro’da 5-1 yendiklerini oyuncularına anlattığını söyleyen Wenger, "O maç bize büyük ilham kaynağı oldu çünkü farklı kazanmak zorundaydık ve bunu başardık. Bu maça da çok iyi konsantre olduk ve kazanmaya gidiyoruz," diyerek sözlerini bitirdi.
    Bu Habere Yapılmış Yorumlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan 0-2 Arsenal
    Barcelona 1-0 Celtic
    Manchester United 1-0 Lyon

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34