Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 360 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup G

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    bence o-o biter
    İnter ve Fenerbahçe gibi hücümu etkili olan ve çok gol atan iki takımın maçı her türlü skor ile biter ama bu tür bile skor ile biteceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnter bu Fener'e en 3 atar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyide sahada bu Fener olmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başka bir Fener'mi var bilmediğimiz.Bence yenemez Fenerbahçe.Mucize lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Interin rahat kazanacagini dusunuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kimse Fener kesin kazanacak diye bir şey diyemez tamamda bu maçtaki perfomansından o maçta eser olmayacak bunu görücez zaten

Fenerbahce ayni taktikle cikacakmis maca.Vallahi benim sezon basindan beri gördügüm Fenerbahce ayni.Bir degisiklilik yok.Keza bu Avrupa maclarinda da öyle.Yani Inter bu Fenerbahce`yi farkli yener.

valla pek iç açıcı görmüyorum bu maçı derhal taktiksel değişikliğe gidilmeli yoksa İnter gercekten rezil edebilir fenerbahce'yi...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

İnter de defans kalmamış ama forvetleri çok iyi Fenerbahçe'nin de defansının çok iyi olduğu söylenemez. İnter eksiklerine rağmen Fenerbahçe karşısında sorun yaşamayacaktır.

Fenerbahçe - Inter maçı yorumlarınızı maç konusuna yazabilirsiniz. Burada da gruptaki diğer maçlar hakkında yorum yapabilirsiniz.

omer-faruk-14 Misafir

Aynı taktik oynayacaklarsa hiç oynamasınlar farka gider Inter. Bu arada PSV-CSKA maçı Rusya'da mı; Hollanda'da mı?

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Aynı taktik oynayacaklarsa hiç oynamasınlar farka gider Inter. Bu arada PSV-CSKA maçı Rusya'da mı; Hollanda'da mı?
    Hollanda'da

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beraberlik bizim için iyi bir sonuç olucak o maçta

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

PSV - CSKA maçından PSV 3 puanı alır diye düşünüyorum. Grupta dengeleri Fenerbahçe belirleyecek bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Berabere bitmesi bizim için en iyisi olur ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu grubta Fenerbahce en az 3. olur.....Uefa ya gelirse bence cok basarlı olur...
    Cskayı kimse takmıyor Fenerbahce Bütün deplasmanlarda puan alamaz..Evinde En az 7 puan toplar....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

edit ::: yanlış yer

Nesil
    2006
    Yer
    -

PSV-CSKA maçını izleyin ve CSKA neymiş görün.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    PSV-CSKA maçını izleyin ve CSKA neymiş görün.
    Gördüm özellikle defansı çok kötü açıklar vermiş

20. Default

Hmm.. O hesaba gore Inter de hep bu Inter mi? Nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

CSKA dikkat edilmesi gereken bi takım özellikle dışarıda..Moskova'da o soguk havada o zeminde herşey olabilir...geçen sene evlerinde Arsenal'ı maglup etmişlerdi...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    CSKA dikkat edilmesi gereken bi takım özellikle dışarıda..Moskova'da o soguk havada o zeminde herşey olabilir...geçen sene evlerinde Arsenal'ı maglup etmişlerdi...
    Love var onlarda başkada kimse yok. JO hikayedir fm oynamıyoruz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yeni aklıma geldi bitane daha vardı Danbiel C. Oda feci oynuyor. Ama bizde böyle 4-5 tane var.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yeni aklıma geldi bitane daha vardı Danbiel C. Oda feci oynuyor. Ama bizde böyle 4-5 tane var.
    Jo hikaye falan degil,izle maclari anlarsin nasil bir golcü oldugunu.CSKA´da 31 mact 19 gol atti kendisi.

Daniel Carvalho,Jo,Vagner,Yuri Zhirkov,Dudu etkili oyunculari.Bunlara cok dikkat etmeli Fenerbahce.

24. Default

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Rus Milli takiminin yarisi CSKA'da. Elemelerde 3 gol yiyen Rus Milli Takimi'nin.

Brezilya U21'i de toplamislar ayrica gordugum kadariyla.

Herhalde Vederson'u falan Daniel Carvalho sandin bir macta... 4-5 taneymis.. Turkiye'de 1 tane Carvalho yok.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Jo hikaye falan degil,izle maclari anlarsin nasil bir golcü oldugunu.CSKA´da 31 mact 19 gol atti kendisi.

Daniel Carvalho,Jo,Vagner,Yuri Zhirkov,Dudu etkili oyunculari.Bunlara cok dikkat etmeli Fenerbahce.
    Jo Hikaye.
    Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Rus Milli takiminin yarisi CSKA'da. Elemelerde 3 gol yiyen Rus Milli Takimi'nin.

Brezilya U21'i de toplamislar ayrica gordugum kadariyla.

Herhalde Vederson'u falan Daniel Carvalho sandin bir macta... 4-5 taneymis.. Turkiye'de 1 tane Carvalho yok.
    Alex O dediğin adamı 3'e katlar. Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok. Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun. Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.

Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.

26. Default

Jo Hikaye.

Alex O dediğin adamı 3'e katlar. Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok. Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun. Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.

Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.
    Hangi Alex, yillardir Milli Takima cagrilmayan, Avrupa maclarinda arada bir oynayan Alex mi? Yoksa takimina UEFA'yi kazandiran, 2006'da Milli Takim'a girisini yapan Carvalho mu? Carvalho'yu kac kere izledin ki. Ben hatirliyorum mesela 04/05'te UEFA'yi alan kadroda en cok goze batan isimdi, belli ediyordu kendini.

Bir de cidden diyorum, Dudu diyorsun da kac kere izledin.. Veya Ignasevich'i, Berezutskiy kardesleri, Gusev'i, Aldonin'i... Neye gore sizin oyuncularinizi daha buyuk goruyorsun? Fiyatlarina gore mi nedir?

Inter'den elbette gucsuz de, simdi Rize de Inter'den gucsuz, bilmem anlatabildim mi. Yani futbolculara bagli hersey. Ve CSKA'nin son sansi bu, kendi seyircileri onunde asilacaklardir. Fenerbahce'nin is su 2 macta cok ama cok zor. 2 macta 1 puan, sonra 2 mac iceride oynanilacagi dusunulurse kardir, basaridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben zaten dışarıda dikkat edilmesi gereken takım dedim oyunculardan çok hava ve saha koşullarıda önemli çim beton gibi orada...ayrıca Daniel Carvalho,Dudu Caerense,Zihrkov,Vagner Love bunlar dikkat edilmesi gereken isimler..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

CSKA maçından pek ümidim yok. Beraberlik çok büyük bir başarı olur o maçta. İnşallah puan kaybı yapmayız. Maçı kazanmamız ise bana göre süpriz olacaktır. Ama yürekli oynarsak kazanabiliriz.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben ümitliyim ... Cska ofans olarak iyide ya defans ?? maç rusyada tabi oda çok büyük dezavantaj ama sonuçta avrupa maçlarında oynadığımız futboool ortada

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ignasevich defansta iyi bir oyuncu, ofans olarak zaten konuşmaya gerek yok..

Beraberlik alırsa iyi olur Fener..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri