İnter bu Fener'e en 3 atar.
So what?
Saike
İyide sahada bu Fener olmayacak
Başka bir Fener'mi var bilmediğimiz.Bence yenemez Fenerbahçe.Mucize lazım.
So what?
Saike
Interin rahat kazanacagini dusunuyorum
Kimse Fener kesin kazanacak diye bir şey diyemez tamamda bu maçtaki perfomansından o maçta eser olmayacak bunu görücez zaten
Fenerbahce ayni taktikle cikacakmis maca.Vallahi benim sezon basindan beri gördügüm Fenerbahce ayni.Bir degisiklilik yok.Keza bu Avrupa maclarinda da öyle.Yani Inter bu Fenerbahce`yi farkli yener.
valla pek iç açıcı görmüyorum bu maçı derhal taktiksel değişikliğe gidilmeli yoksa İnter gercekten rezil edebilir fenerbahce'yi...
İnter de defans kalmamışama forvetleri çok iyi Fenerbahçe'nin de defansının çok iyi olduğu söylenemez. İnter eksiklerine rağmen Fenerbahçe karşısında sorun yaşamayacaktır.
Fenerbahçe - Inter maçı yorumlarınızı maç konusuna yazabilirsiniz. Burada da gruptaki diğer maçlar hakkında yorum yapabilirsiniz.
Aynı taktik oynayacaklarsa hiç oynamasınlar farka gider Inter. Bu arada PSV-CSKA maçı Rusya'da mı; Hollanda'da mı?
Beraberlik bizim için iyi bir sonuç olucak o maçta
PSV - CSKA maçından PSV 3 puanı alır diye düşünüyorum. Grupta dengeleri Fenerbahçe belirleyecek bence..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Berabere bitmesi bizim için en iyisi olur ....
Bu grubta Fenerbahce en az 3. olur.....Uefa ya gelirse bence cok basarlı olur...
Cskayı kimse takmıyor Fenerbahce Bütün deplasmanlarda puan alamaz..Evinde En az 7 puan toplar....
edit ::: yanlış yer![]()
PSV-CSKA maçını izleyin ve CSKA neymiş görün.![]()
Hmm.. O hesaba gore Inter de hep bu Inter mi? Nedir?
CSKA dikkat edilmesi gereken bi takım özellikle dışarıda..Moskova'da o soguk havada o zeminde herşey olabilir...geçen sene evlerinde Arsenal'ı maglup etmişlerdi...
Jo Hikaye.
Alex O dediğin adamı 3'e katlar.Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok.
Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun.
Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.
Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.![]()
Hangi Alex, yillardir Milli Takima cagrilmayan, Avrupa maclarinda arada bir oynayan Alex mi? Yoksa takimina UEFA'yi kazandiran, 2006'da Milli Takim'a girisini yapan Carvalho mu? Carvalho'yu kac kere izledin ki. Ben hatirliyorum mesela 04/05'te UEFA'yi alan kadroda en cok goze batan isimdi, belli ediyordu kendini.
Bir de cidden diyorum, Dudu diyorsun da kac kere izledin.. Veya Ignasevich'i, Berezutskiy kardesleri, Gusev'i, Aldonin'i... Neye gore sizin oyuncularinizi daha buyuk goruyorsun? Fiyatlarina gore mi nedir?
Inter'den elbette gucsuz de, simdi Rize de Inter'den gucsuz, bilmem anlatabildim mi. Yani futbolculara bagli hersey. Ve CSKA'nin son sansi bu, kendi seyircileri onunde asilacaklardir. Fenerbahce'nin is su 2 macta cok ama cok zor. 2 macta 1 puan, sonra 2 mac iceride oynanilacagi dusunulurse kardir, basaridir.
ben zaten dışarıda dikkat edilmesi gereken takım dedim oyunculardan çok hava ve saha koşullarıda önemli çim beton gibi orada...ayrıca Daniel Carvalho,Dudu Caerense,Zihrkov,Vagner Love bunlar dikkat edilmesi gereken isimler..
CSKA maçından pek ümidim yok. Beraberlik çok büyük bir başarı olur o maçta. İnşallah puan kaybı yapmayız. Maçı kazanmamız ise bana göre süpriz olacaktır. Ama yürekli oynarsak kazanabiliriz.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ben ümitliyim ... Cska ofans olarak iyide ya defans ?? maç rusyada tabi oda çok büyük dezavantaj ama sonuçta avrupa maçlarında oynadığımız futboool ortada
Ignasevich defansta iyi bir oyuncu, ofans olarak zaten konuşmaya gerek yok..
Beraberlik alırsa iyi olur Fener..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.