Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 253 sonuç

Konu: Marsilya - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Grup Maçları - 1. Hafta

Hybrid View

Şansızlık ya 15dk 2gol yiyip yenildik...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gerçektende 3. olma olasığımız bu maçta düştü. Heleki Porto ile Liverpool'un berabere kaldıgı bir günde.

Hakem kesinlikle çok kötüydü. Heleki futbolcumuz yerdeyken Marsilyalının tekmesi. Bu pozisyona hakem kart bile göstermedi. Bu gidişle ülke puanımız daha çok düşeceğe benziyor. Artık işin cidiyetini anlamamız gerek.

Adamlar bi adamla uçuyolar. Bizim takımlarımızda en azından bir tane Avrupa'da oynayabilecek adam almaları gerekki takımı ateşleyebilsin,uçurabilsin. Böyle oyuncular lazım bize.

Bu kadar kötü bir marsilya'yı yenemeyip üstüne üstlük bir de atak dahi yapamıyorsak işimiz çok zor. Diğer takımlar bizi çerez niyetine yerler bu futbolla...

Durum vahim 4. olacağız gibi....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakem gerçekten kontrolü elinden kaçırdı.Eğer maçın başında bu sert hareketlere sarı kart verseydi böyle olmazdı.Bir pozisyonda Faty kasti Tello'nın bileğine bastı.Hiç uyarmadı bile.Sarı bile gösterse oyundan çıkacaktı.Böylece bir avantajımız olacaktı.

Takım zaten berbat.Yahu hücum yapmadan nasıl gol atmayı düşünüyorsunuz.Maçın başında biraz hareketliydik oda bi etki etmedi.Hücumda adam gibi organizasyonumuzu sağ kanattan yaptık.İlk yarının sonlarına doğru.Ondada Rico isabet tutturamadı.2.yarıda anlayamadığım bir şekilde sol kanattan yüklendik.Tello bugün harbi berbattı.Geldiğinden beri en kötü oyununu oynadı.

Belki ilk golü yemesek bu maçı berabere bitirip büyük bir avantaj yakalayabilirdik ama olmadı.Çok şansız bir gol yedik.Top öyle bir gittiki Hakan'ın yapacğı bir şey yoktu.

Diatta bence kötü değildi.Tamam hataları vardı ama genel olarak iyiydi bence.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.Porto maçı çok önemli.Allah yardımcımız olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Diatta bence kötü değildi.Tamam hataları vardı ama genel olarak iyiydi bence.Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.Porto maçı çok önemli.Allah yardımcımız olsun..
    Dediğine katılıyorum Şemsi. Bencede Diatta genel olarak güzel bir futbol oynadı. Hatta beklediğimden iyiydi. Porto maçında hiçbirşey yapamayız böyle giderse. Gerçektende Beşiktaş'ın işi şansa kaldı.

Ülke puanı için kesinlikle birşeyler yapılması gerek. Bu böyle olmazki....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takımda şu kötü veya bu kötü diyemeyiz.

Tello en kötüsüydü sahanın.Ricardinho ve Delgado 'da hayalet gibiydi sanki.

Çok sert oynadı Marsilya.Biz de top falan oynayamadık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VersinLer diLekceyi cekiLsinLer DevLer Liginden.İşimiz yok bizim bu Ligde.Hücum yapmaktan haciz MarsiLya gibi takımın oyununu izLeyeceğimize burda sinir krizLeri gecireceğimize hic oLmayaLım daha iyi.Bu kadar ruhsuzLuk bu kadar acemiLik oLmaz artık..

ErtuğruL hoca...Hoca dedik işte adam gibi adam dedik ama sende yokLarı oynuyorsun.Nerde senin o kayseri de ki atak oyun anLayışın nerde o Kayseri gibi takımLar Avrupa kupaLarında atak futboLu iLe Avrupada ses getirişin.Bu mu senin hocaLığın.Beşiktaş gibi takımı pısırık futboL oynatmak mı senin anLayışın..

Yazık.Ne çıkarız gruptan ne bişey.Averaj takımı oLucaz.Bir takım atak yapmayı biLmiyorsa hücum edemiyorsa bunun sonuçLarına katLanıcaksın.Savunması aciz oLan MarsiLya takımına karşı tek pozisyonumuz yok üsteLik 6 kişi iLe savunma yapıyoruz.Başarımış.Yeter artık.Hep yaLan hep yaLan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

İnönüye BEklerizzz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bugra Garcia View Post
    İnönüye BEklerizzz
    İnönüde de yenerLer.Maksat başarı İnönüde yenmek değiLdir.Kendi sahaLarında yenmektir.Bunu yapamıyorsan kendi sahanda zaten bişey yapamazsın.Kendi sahanda ki maçLara güvenerek turnuvaLara katıLırsan böyLe hüsran yaLan oLursun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın bundan sonraki hedefi 3.lük o da zor görünüyor

Tello çok kötüydü Serdar Kurtuluş sakatlanınca kötü oldu... Delgado da etkisizdi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın en net pozsiyonu 86.dkde ondan sonra pozisyon yok zaten ... Tello İ.Üzülmez Bobo Delgado Rico hiç bir şey yapmadılar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FutboLda oyun anLayışını öyLe yada böyLe iyi yada kötü karşı takım üzerinde kuramazsan karşında ki takım amatör biLe oLsa sana karşı mutLaka üstünLük kurar.Karşında ki takımı bırakacaksın kendi oynunu nu oynayacaksın.Çıkıp ben mi yöneteyim bu takımı artık.Bu takımın başında ki adamLar ne işe yarıyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zorunlu değişikliklerde etkiledi biraz.2.yarıda Yozgatlı,Nobre,Akın gibi oyuncuları alıp maçın kaderini değiştirebilirdik.Olmadı işte.Takımın tecrübesizliği.Bence çokta yüklenmeyelim.Çoğu oyuncu ilk defa oynadı Şl maçında.Elenirsekde elenelim yahu.Dünyanın sonu değil yaa.
    So what?
    Saike

bu is burda biter ,elveda avrupa
    umutsuz filan degilim takimda isik yokmus ,ben yeni anladim
    ilk haftalarda hep kendimi kandirmisim

mactan once rahat kazanariz diye dusunmustum nitekim benim bu dusuncemi dogrular bir marsilya vardi sahada, ancak biz sahada yoktuk
    yazik oldu ,artik prestij maclarina cikariz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu günün tek suçLusu ErtuğruL sağLamdır.Ben onu bunu anLamam..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu günün tek suçLusu ErtuğruL sağLamdır.Ben onu bunu anLamam..
    Adam daha ne yapsın.Maça Rico-Delgado ikilisi ile başladı.Atak yapamayan futbolcular.Bi adam gibi toplu hücum yapamadılar.Zorunlu değişiklikleride unutmamak lazım.Misal alırdı Yozgatlı'yı çıkarırdı Tello'yu.Sonra Delgado-Nobre değişikliği.Yığardık onların sahaya maçı.Ama olmadı işte.Ben hocadan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Adam daha ne yapsın.Maça Rico-Delgado ikilisi ile başladı.Atak yapamayan futbolcular.Bi adam gibi toplu hücum yapamadılar.Zorunlu değişiklikleride unutmamak lazım.Misal alırdı Yozgatlı'yı çıkarırdı Tello'yu.Sonra Delgado-Nobre değişikliği.Yığardık onların sahaya maçı.Ama olmadı işte.Ben hocadan kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    Ee zaten Şemsicim Rico ve deLgado iLe aynı anda başLamak demek hücum u bir arka pLana atmak demek değiLmidir ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Besiktas direndi ama bu kadar sert oyuna tas olsa dayanamaz. Adamlar maca degilde savasa cikmislar sanki ve sonunda istediklerini aldilar. ilk yenilen gol sansizlik ruzgarin azizligine uyradik, artik onumuzdeki maclari kazanmak icin sahaya cikariz 1 puan icin degil.

Anlamadım gitti neden hucum yapamıyoruz yahu koca 90dk de bir tane şutumuz var doru düzgün yazık güle oynaya kazanabilcemiz maçı kaybettik...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Anlamadım gitti neden hucum yapamıyoruz yahu koca 90dk de bir tane şutumuz var doru düzgün yazık güle oynaya kazanabilcemiz maçı kaybettik...

Cünkü fıratcım ErtuğruL hoca hücum yapmamızı istemiyor.Bir Tigana gitti bir Tigana geLdi.Sıfıra sıfır eLde var yine sıfır.OLduk.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Evet,başından beri söylediğim gibi ne transferler ne transfer ne hoca hoca..Bunu görmüş olduk!
    Şimdi kaleci konusunda hep söyledim,Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan'ı aldık.Bu sene şampiyonlar liginde oynayacağız ikisininde handikapları var,hemde fazlasıyla..Ya Runje gitmeyecekti yada yerine bir yabancı kaleci alınacaktı.Açıkçası biraz iyi bir kaleci o iki golü de yemezdi,Hakan çok bariz hatalı değildi goller de(gerçi bence hatalı) ama Şampiyonlar Liginde oynayacağız iyi bir yabancı kaleci lazım demiştim transfer başlığında belki hatırlayan olur.Lamine Diatta son dakikalara kadar iyiydi diyeceğim ama tam anlamıyla batırdı o da son golde yani..Federico Higuain transferini anlamsız bulmuştum,zaten oynamadı sayılır ama oynasa da bir şey değişmezdi yani,iyi bir adam olduğunu düşünmüyorum.Ricardinho biraz istekli gibiydi o da sakatlandı kör bahtına.Matias Delgado güya bu sene serbest oynayacaktı,Sağlam hoca ne diyorsa artık takım hücuma kalkmıyor,o da orta sahanın gerisene geldiği her pozisyonda batırıyor..Eduard Cisse'de bence kötü değildi ama iyi de oynadı diyemem.Bobo'ya zaten top gelmedi ki ona da geleceğim.Şampiyonlar Liginde oynayan Beşiktaş'ın yabancılarının durumu bu işte.
    Yine teknik direktöre geliyorum,en başından beri dedim olmayacak diye,şimdi diyeceksiniz ki takım iyiken nerdeydin ama takım hiç iyi olmadı ki,hep iyi olacak gibiydi ama yok.Ligde 5 maçta atılan 4 gol var yanılmıyorsam.Eee nerde hücum futbolu falan hikayeleri??Jean Tigana'nın takımı şu sahada ki takımdan daha istekli ve sistemli oynuyordu.Futbolda en çok tahammül edemediğim şey,hırsı olmayan bir takım.Beşiktaş'ın bugün amacı neydi anlamadım..1 puan için geldiyse neden Rico-Delgado ikisi birden oynadı,ona göre bir sistem kurulurdu maçtan önce hatta gerekirse 5 defanslı vs. bir sistem düşünülürdü.3 puana geldiyse neden Rico sakatlanınca Koray giriyor oyuna.Serdar Özkan ve Rodrigo Tello takımın kanatları,adamların bu kadar sert oynadığı bir maçta ikisininde bir şey yapması imkansız,güçsüz adamlar zaten.Serdar bir tane müsait pozisyonda dışarı vurdu,eğer yıldız adayıysa hatta yıldızsa,tekniği iyiyse onu atması lazımdı,bence kanatta pek oynayamıyor.Biraz fazla mı şişiriyoruz,çabuk abarttık falan demiştim bir lig maçı konusunda ki hala bu söylediğimin arkasındayım hiç o kadar abartılacak bir oyuncu değil bence,başından beri ısınamadım..
    Bu arada kadronun ne kadar geniş olduğunu da görmüş olduk.Sağ bek Serdar Kurtuluş sakatlanıyor stoper İbrahim Kaş oyuna girip sağ bek oynuyor.Gerçi en hırslı oynayanda oydu ama neyse.Oyun kurucu Ricardinho sakatlanıyor yerine Koray Avcı giriyor..Gerçi burda teknik adam hatası da var bence.Çünkü Mehmet Yozgatlı veya ne kadar beğenmesemde Gonzala Higuain oyuna girebilirdi.Koray'ı da hiç beğenmedim.Hücumda zaten he sıfırda en azından attığın pas doğru olsun yani.Resmen ezildik bu maçta hemde bu kadar zayıf takıma..Adamlar sert oynadı ama bizimkiler de kız gibi oynadı resmen.Adam Tello'nun baldırına basıyor alakasız yerde,kimseden ses yok,hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorlar.Ayarım bozuldu valla nerde Nouma,Zago,İlhan.Teknik oynayacak bir tane adam yok.Nerde Allah'ım Sergen Yalçın,Daniel Pancu'yu özledim.Hırs yok ki takım da,en çok nefret ettiğim şey hırsı olmayan futbolcu,vizyonu olmayan teknik direktör..Zaten son iki maçını izlemedim takımın,şampiyonlar liginde Beşiktaş'ımı görmeyi özledim diye açtım,izledim pişman oldum harbiden,bir daha da izlemem çünkü izleyecek bir şey yok.Bu takım bırak şampiyonluğu 3. olsa çok iyi onu da söyleyeyim.Şunu da söyleyeyim bu Marsilya grubun hatta belki Şampiyonlar Liginin en kek takımı konumunda bence şu anda(artık bizden sonra).Gruptaki diğer takımlar özellikle Porto bizi 5-6 tane atıp gönderir...Neyse en başından beri söylediğim ilk Şampiyonlar Ligi maçında gerçekleşti,bravo Beşiktaş..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Marsilya´ya yenilen Beşiktaş´ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam maçtan sonra yaptığı açıklamada sakatlıkların oyun sistemlerini bozduğunu söyledi.

Sağlam şanssız bir şekilde ağlarla buluşan ilk gole hakkında ise "Pozisyon şanssız oldu. Ortada pozisyon yokken rüzgarının azizliğiyle Hakan bir zamanlama hatası yaptı. Şanssız bir gol oldu. O gol de olmasaydı maç golsüz sona ererdi. Oyun kilitlenmişti. Gol pozisyonu çıkmıyordu. O gol oyunun dengesini bozdu" dedi.

"Ev sahibi takım lehine sertliklere göz yumdu bu yüzden Ricardinho sakatlandı. Devre bitmeden iki futbolcumuzu değiştirmek zorunda kaldık. Oyunumuzu bu sakatlıklar bozdu. Zorunlu olarak yapınca ikinci yarıda oyundan düştük" ifadesini kullanan Sağlam "Biz beraberlik için gelmemiştik. Ama maçın gidişatı beraberliğe oynamaya zorunlu kıldı. İyi de gidiyordu ama o şanssız golden sonra konsantremiz bozuldu" açıklamasını yaptı.

Ertuğrul Sağlam son olarak ise "Bu bizim için deplasmanda oynanabilcek güzel bir karşılaşmaydı. Buradan puanla dönmeyi düşünmüştük. Ama artık önümüzde başka maçlar var. O maçlara bakacağız" dedi.
    So what?
    Saike

feyyaz yazmis bana imza demek duser

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ertugrul hocada haklı 2 sakatlık onun oyuna müdahele etmesini bayagı etkiledi..Bu maçtan sonra Porto'yu maglup etmek farz oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En cokta iLhan mansızı özLedim ben

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Hala da yok hakem şöyle yönetti böyle yönetti.Hakem bence gayet iyiydi,İtalya'da oynanan futbolda bize yapılan fauller çerez kalır,buna rağmen düdüğünü de çaldı,çok da iyi maç yönetti.Bu kadar korkak aciz futbol oynarsan,olacağı bu..Bu kadar yumuşak futbol oynanmaz ki,hele Tello'nun baldırına bastıktan sonra adam hiç bir şey olmamış gibi futbolcularımızın devam etmesi acayip moralimi bozdu.Yenildiğimizden daha çok koydu bile diyebilirim.Bu arada Ricardinho'nun sakatlığı tamam ama Serdar Kurtuluş'un kan şekeri düşmesi ne alaka anlamadım.Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım da artık bu tip bir sakatlık olmaması lazım bence..Bunlara dikkat edilmesi lazım,bilmem haksızmıyım.Ben hiç dünyada maçın daha 20 küsur dakikasında kan şekeri düşüp vs. oyundan alınan bir adam görmedim açıkçası..
    O yüzden yok sakatlıktı yok hakemdi falan bunlar boş şeyler,bu Beşiktaş'ın düzelmesi için ciddi vizyon sahibi,taktik bilgisine sahip ve tecrübeli bir teknik adam,hırslı futbolcular ve en azından bir tane maçı alıp götürecek bir gerçekten teknik bir futbolcu ve doğru düzgün bir başkan lazım.Bu yüzden bu sene bir şey beklememek lazım.Hele Porto'yu içeride yeneriz falan gibi talihsiz düşüncelere kapılmayın sonra hayal kırıklığı olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Hala da yok hakem şöyle yönetti böyle yönetti.Hakem bence gayet iyiydi,İtalya'da oynanan futbolda bize yapılan fauller çerez kalır,buna rağmen düdüğünü de çaldı,çok da iyi maç yönetti.Bu kadar korkak aciz futbol oynarsan,olacağı bu..Bu kadar yumuşak futbol oynanmaz ki,hele Tello'nun baldırına bastıktan sonra adam hiç bir şey olmamış gibi futbolcularımızın devam etmesi acayip moralimi bozdu.Yenildiğimizden daha çok koydu bile diyebilirim.Bu arada Ricardinho'nun sakatlığı tamam ama Serdar Kurtuluş'un kan şekeri düşmesi ne alaka anlamadım.Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım da artık bu tip bir sakatlık olmaması lazım bence..Bunlara dikkat edilmesi lazım,bilmem haksızmıyım.Ben hiç dünyada maçın daha 20 küsur dakikasında kan şekeri düşüp vs. oyundan alınan bir adam görmedim açıkçası..
    O yüzden yok sakatlıktı yok hakemdi falan bunlar boş şeyler,bu Beşiktaş'ın düzelmesi için ciddi vizyon sahibi,taktik bilgisine sahip ve tecrübeli bir teknik adam,hırslı futbolcular ve en azından bir tane maçı alıp götürecek bir gerçekten teknik bir futbolcu ve doğru düzgün bir başkan lazım.Bu yüzden bu sene bir şey beklememek lazım.Hele Porto'yu içeride yeneriz falan gibi talihsiz düşüncelere kapılmayın sonra hayal kırıklığı olur..
    Cok haklisin Feyyaz abi.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

100% katiliyorum feyyaz1989 guzel antalmissin.
    ertugrul saglam beraberlik icin geldik diyor, beraberlik icin niye geliyorsunki yenmek icin gelmelisin.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri