GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
inter bildiğiniz gibi
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
inter bildiğiniz gibi
Gol.. .
44.dakikada Deivid'de sarı kart gördü.
1-0
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
tebrikler gol![]()
İlk yarı sona erdi 1-0.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarı bitti.
İlk yarıyı önde kapadı Fener, iyi futbol oynuyor..
Maç bizimdir..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İlk yarı bitmiş.
İnşallah gol yemeyiz ama zaten İnter'in kadrosu çok çok zayıf. Bi bakın yani ama yine İbrahimovic Suazo iklisi çok bela.
sampiyon fenerbahce oooooooollllllllleeeeeeeyyyyyyyy tutumayin gaza geldim ses mes gitti
İlk yarı Fener üstün oynadı ve hakettiğini aldı.Tabi hakeme rolex alıp telefon dinlemeye benzemiyor şampiyonlar ligi onun için inter yine hüsran.
Çok iyi oynuyoruz inş. böle dvm eder
Böyle oynarsak maç bizimdir. Tebrikler çocuklar İnter kiminle oynadığının farkına varmıştır.![]()
Inter çok etkisiz oynuyor, Fenerbahçe'yi çok küçümsemiş..
Fenerbahçe'li futbolcular öndeler diye maçı kazandılar düşüncesine girerlerse kötü olur.
Alex'in golde ki pası gerçekten çok şıktı..
Ben başta dedim Fener 2-0 kazanacak diye...
fenerbahce yine vitrinini yapiyo avrupada ligde husranilk yari gercekten iyi oynadik ve deivid in kezman dan kat kat daha iyi oldugunu gorduk.zaten deivid orta saha da top alip ters kanatlara top atip feneri ilk yarida rahatlatiyodu zaten hakettigi golu atti
Deivid bu sezon çok değişti. Adam çok mücadele etse Lincoln gibi olacak.Şuan Alex'ten çok daha iyi bir oyuncu bence.
Çok güzel gidiyoruz. Her ne kadar eksikte olsa İnter'i yenmek çok güzel olacak.![]()
Önder dışında takım iyi ... Vederson 60 metreden şut atmazsa o da harika oynuyor ... bizi görmek istediğimiz alex bu işte
inter rezalet top oynuyor fenerbahce ilk yarı çok iyiydi......
Fener ezdi resmen yahu.İnter adam gibi hücum yapamadı ilk yarı.Gol müthişti.Alex'in çalımı,ortası,Deivid'in müthiş vuruşu.Böyle giderse alırız maçı.Şansız bir gol olmazsa yeneriz ya.
So what?
Saike
Fenerbahçe çok iyi.Şimdi herşey bizim elimizde pozisyon vermeden olabilirse bir gol daha atmamız lazım.Önder'de çok kötü bugün.Beklik namına naptı bilmiyorum.Bakalım inşallah alacağız maçı.Önemli olan gol yememek!!!...
Çok güzel oynadık gerçekten.Birkaç pozisyon dışında etkili bir atağı yoktu İnter'in.Gol de gelince tadından yenmez oldu ilk yarı.İnşallah bu güzel futbolumuz ikinci yarı da devam eder,kazanırız maçı
Fenerbahçe bu maçı aldı bana göre, Inter ezik futbol oynuyor resmen..
Tebrikler Kanarya..![]()
HeLaL oLsun Fenerbahçe ye be.İşte korkmazsan rakibin kim oLduğunu umursamadan kendi oynunu oynarsan böyLe oLur.BazıLarının kuLağına küpe oLur inş.Haydi Fenerbahçe geLsin gaLibiyet.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vederson çok iyi takımda genelde iyi Önder hariç.Beni korkutan Önder ve Lugano'nun kartları
arkadaslar durun daha ilk yari bitti yelkenleri acmayalim 2 yari ne olacagi belli olmaz koruruz skoru isallah
Deivid de Souza'ya bak, ne gol attı beGeçen seneki AZ Alkmaar maçı aklıma geldi de, direkten dönen topu, bir de bu gol var, çelişkiye bakın
Deivid kalmayı garantiledi 2 yıl daha
![]()
Takım Kezman hariç çok iyi oynuyor, inşallah böyle devam eder ve yeneriz.
Bence rahat olmamız lazım, maçı aldık diyebilirim..
Puanla başlamak güzel oldu, helal be Fener..