Bu arada Bosna Hersek - Norveç maçı 1-0, Norveç üstün.
(/s)
Ben böyle hakem görmedim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah be nasıl kaçtı![]()
Piliç ayağımıza kadar gelmişken, piliçe biz piliç oluyoruz.
(/s)
bu futbolla oynayalım norvec de yener bizi euro2080 e gideriz
oyuncular yuhalanıyor .
Tribün şov devam ediyor.
Takım yuhlanıyor ve Aurelio alkışlanıyor.
Bravo tribünler bravo.....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2.yi yiyoduk.
TErim İstifa sesleri yükseldi.
Fatih Terim istifa edicek mac bitince![]()
Fatih Terim İstifa... İmparatorluğunu göremedik...
Sahanın en kötüsü M.Aurelio'du(!)
Sahanın en iyisi Tuncay Şanlıydı(!)
Bitti..Fark yemediğimize şükredelim.
Tamam herkez kızgın bende kızgınım.Ama geriLmeden bardağı taşırmadan kızın.Bu motivasyonLa darıLmayaLım sonra.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bu adamları şöyle sevindirdiniz yaa![]()
Gol Ofsaytmış.
Şuan tek hedefimiz kesinlikle Norveç'i yenmek.
Evet Artık 2008 avrupa kupası da hayal oldu...
Maç bitti![]()
Futbolcular kendilerinden utanmalı.Üstlerindeki formanın hakkını vermeli.O Forma kutsal.İyi oynayamıyorsan bile koşucaksın basıcaksın kendini hırpalayacaksın ama boyle oynayıp yenilirsen cok buyuk hatalar var demektir.yazıklar olsun
Yazıklar olsun!!!
futbolculara yazıklar olsun hiç birşey oynamıyorlar
Brezilya doğumlu bir oyuncu bizim Türkler'den daha iyi mücadele verdi... Kupa'ya gitsek ne olacak... Seneye Dünya Kupasında üçüncü torbadan girecez... Hadi bakalım... İlk ikiye bile giremiyoruz artık... Eski günler geri geldi... Hadi Terim İmportorluğunu göster istifa et...
"Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur"
Maçın sonunda oyuncularımızı ıslıklamaları hiç doğru değildi
Yine kötü oyun, yine kötü sonuç..Bu takım Norveç'i deplasmanda asla yenemez hatta yenilir..Artık EURO 2008'e de elveda demenin vakti geldi..Tribünler Terim'e gereken mesajı bir kez daha verdi..
Arda ve Şükür maça ilk 11'de başlasa çok farklı olurdu.Şükür iki top indirdi.Biri gol oluyodu diğerine Tuncay dokunamadı.Arda girdi takım hareketlendi..Hamit çok yorgundu.Tuncay'a diyecek söz bulamıyorum..Aurelio sahanın en iyisiydi Türkiye için..Volkan gününde olmasa 3-5 yerdik..Geçmiş olsun.Terim bu kafayla giderse daha çok mağlubiyet yaşarız.
Mehmet Aurelio alkışlandı, diğer oyuncular ıslıklandı, yuhalandı. Aurelio adına tezahuratlar yapıldı. Valla çok güzeldi taraftarın bu tavrı. Terim istifa sesleri de çok iyiydi. Helal olsun valla.
Aurelio için bir Türk gibi mücadele edemez diyorlardı, çıktı, 10 tane Türk'ten daha yürekli oynadı. Aurelio olmasa fark yerdik bugün.
Defansımız sağolsun, berbattı, adamlar 50 defa geldi, elbet biri gol olacaktı.
Hücum hattımız da sağolsun, kaleye tek şut Arda'nın son dakikalardaki şutu herhalde, başka tehlikeli şutumuz yok.
Terim neyi bekliyor artık, kendi mabedinde, Sami Yen'de rezil oldu, istifa diye yuhalandı, bıraksın artık.
Maçı kazanmak için milli takım hiçbir şey yapmadı.Hakeden kazandı.Yunanistan EURO 2008'de artık Norveç'i Norveçte yenmekten başka çare yok.Biz böyle maçların takımıyız ve inanıyorum kazanacağız...Bu arada AURELİO'ya değinmeden geçemem. Yahu bir futbolcu dört dörtlük oynarda bunu her maç yapar mı be kardeşim. Helal olsun Aurelio. Maçta Volkan ile beraber formasının hakkını veren oyuncuydu.
!!!!TEBRİKLER MEHMET AURELİO!!!!
Bu arada Tuncay 2 maç oynamadı İngiltere'de topa vurmayı unutmuşNe diyelim ayağına sağlık...
![]()
I'm back...