Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 233 sonuç

Konu: Türkiye-Bosna Hersek | Euro 2008 Elemeleri C Grubu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

goldeki paslasmalar süperdi... bilardo gibi

Tuncay golu atsaydı rahatlıyacaktık olmadı ama kazanmak gzldi...

Emre hiç durmadı hep kostu süperdi... arda basarılıydı, nahat golde soguk kanlı davranıp golu attı... hepsi harikaydı helal olsun....

İmparator Samiyende destanlara alısıktıı birini daha yasadı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

süper bi atmosfer vardı stadta o marşı söylerken ağlamamak elde değil gözyaşlarımı tutamadım

Helal olsun be 2büyük turnuvanın ardından Avrupa Şampiyonasındayız...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Euro 2008'de olmak çok güzel olacak. Milli Takımımızı tebrik ederim. Arda ve Gökhan özellikle çok iyi oynadılar. Umarım Euro 2008 ATV'de değildir, Rüştü ve Aurelio hariç herkesi karıştırdı spiker.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

EURO 2008'i ''Digiturk'' aldı..
    Maçları izleyemeycez demek oluyor bu..
    İtirazda bulunup vazgeçirmek lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Euro 2008'de olmak çok güzel olacak. Milli Takımımızı tebrik ederim. Arda ve Gökhan özellikle çok iyi oynadılar. Umarım Euro 2008 ATV'de değildir, Rüştü ve Aurelio hariç herkesi karıştırdı spiker.
    Katılıyorum InşAllah ATV Yayınlamaz Euro 2oo8'i.. Maçı Izliyemedim Maç varken ATV Göstermiyordu Birde Uydu Olucak Şuanda Ayna Gibi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Erdenay View Post
    Of ya.Doğru düzgün maç izleyemiyoruz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Erdenay View Post
    Pirince giderken eldeki bulgurdan da olduk.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

EURO 2oo8'i şifreli kanallardan verilmesi yasak diye biliyorum... Bu tarz organizasyonlar açık kanallardan verilir...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Digitürk Iyidir ıyidir

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Milletin canını yakıyolar yok digitürk yok d-smart..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    EURO 2oo8'i şifreli kanallardan verilmesi yasak diye biliyorum... Bu tarz organizasyonlar açık kanallardan verilir...
    Bende öyle biliyorum..

Benim bildiğim kadarıyla Euro 2008 maçları ATV tarafından yayınlanacak. Yazın bir ara reklamları dönüyordu galiba. Bu arada İngilizler 2-2 yaptı yırttılar yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

SHOW TV verse spiker de Ercan Taner olsa süper olur..

En sonunda çok uzattık çook ama bekleyişimiz bitti Allah'a şükürler olsun tebrikler 11 altın adam tebrikler İMAPARATOR tebrikler Türkiye şimdi tek bir isteğim var inşAllah İsviçre çıkar gruplarda....

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Imparator Fatih Terim, aslanlarımız ve taraftarlarımızla herşeyimizle süperdik, Allah bize kötü gün göstermesin. Şunu da unutmayalım ;

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

digiturk mu :@ 2006 dunya kupasını uydudan şifreli vermişlerdi izleyemedik bunu da öyle yaparlarsa yazıklar olsun

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hırvatistan da Kolay Lokma Olmadıgını Gösterdi Artık Rakiplerimizi Bekliyoruz Kim Gelirse Gelsin Sonuna Kadar Ilerliyecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    digiturk mu :@ 2006 dunya kupasını uydudan şifreli vermişlerdi izleyemedik bunu da öyle yaparlarsa yazıklar olsun
    Bir yanlışın olmasın. Dünya kupasını Kanal 1 yayınlamıştı. O da normal antende bile çekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gonul isterdi ki şöyle şölen havasında garantilemiş bir şekilde eze eze gidelim ama oyle olmadı boyle oldu bu da güzel yalnız bi yorumcu cok hazırlık macı yapmamız gerektigini soylemişti kesinlikle haklı takım birbirini tamamen tanımalı.TEBRİKLER TÜRKİYE.TEBRİKLER FATİH TERİM.TEBRİKLER ÇOCUKLAR.BEKLE BİZİ AVRUPA GELİYORUZ!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bir yanlışın olmasın. Dünya kupasını Kanal 1 yayınlamıştı. O da normal antende bile çekiyor

eet renkdas biliyorum kanal 1 yayınladı ama kupanın bi kac gun sonra uydudan izlerken şifreli yayına geciriyordu... Hatta normal anten alıp macları karıncalarla birlikte izlediğimi çok ii hatrlıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Kimse kusura bakmasın. tek bir kötü vardı maçta. o da taraftar. mikrofonlu amca bir tarafını yırttı milli takım oley diye. millet uyudu. yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bomba ihbarı yapılmış.Fakat asılsız çıkmış.

spiker herkesi karıştırdı... Uzun sarı saçlı adam şut çekti Rahimic diyor işin komiği Rahimiç kel nerdeyse nasıl karıştırdıysa

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İnandık, başardık ve finallerdeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maçın yıldızı Nihat seçilmiş. ( Uefa.com )
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

heyecanı yüksek ve herşeyiyle süper maçtı.

gerek stadta hoparlorden tezahura yapan, gerek ömer üründül'ün konuşmayı tam hatırlamıyorumda bilmemne haa dedi herif gerek spikerin maç boyunca herkesi birbirine karıştırması.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Maçın yıldızı Nihat seçilmiş. ( Uefa.com )
    Maçın Kısa Bir Özetini Izliyebildim.. Arda'da Seçilebilirmiş Bence

Ben böyle rezil bi milli takım görmek istemiyorum.Fatih Terim ise neler yapıyor,yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Kendi sahanla Bosnaya karşı mutlak kazanman gereken bir maç oynuyorsun maçın en kritik anlarının oynandığı dakikalarda Semih'i çıkarıp Sabri gibi haftalardır ayağına top değmemiş bir oyuncuyu alıyorsun.Hamit ön libero oynamaya başlıyor.Taktikse 4-2-2-1-1 e dönüyor Nihat tek fover olarak oynamaya başlıyor.Bu hangi zihniyetin eseri?Neyin ispatı?

Bosna gibi bir takıma son maçında yaptığın şov eşliğinde en az 3 farklı galibiyet alıp gurubu son maçlardada olsa süper bitirmek varken.2. yarının 55. dakikasından itibaren topu ileriye şişirmek niye?
    Oynadığı takımda en formda oyunculardan biri olan Mehmet Yıldız neden 1 dakika bile oynama şansı bulamıyor?Yorulan Emre'nin yerine neden Yusuf gibi bir oyuncu dahil olmuyor?

Hayatımda izlediğim en saçma,en çok zora sokulan maçlardan biriydi.Hamitin tek isabetli şutu frikiğiydi.Nihat desen evlere şenlik 6-7 şut vurdu biri kaleyi tuttu oda gol oldu.Tuncay 7.32 lik kaleye 10 metreden topu yuvarlayamıyor.

Biz böyle bir milli takımla Avrupa Şampiyonası'na gitsek ne olur,gitmesek ne olur?En fazla ekstradan 3 maç yapar geliriz.Hiç ama hiç memnun değilim ve Fatih Terim gibi bir hocanın nasıl böyle kendiyle çelişen hatalar yaptığınıda anlayamıyorum.

İnsanlar sokaklarda kornalar,sevinç çığlıkları...Neyin sevinci? 4 sene önce katılamadığın şampiyonanın mı?2 sene önce katılamadığın Dünya Kupasının mı?Ben şimdi televizyonlarda gerçek anlamda yorumcular görmek istiyorum.Ceplerini doldurmak için konuşan değil,mantığın sınırlarını zorlayan bu takıma ne gibi bir yorum yapacaklar bekliyorum.En büyük üzüntüm ise Fatih Terim gibi bir ismin bile Bosna,Malta,Moldova,Norveç gibi bana göre sıradan olan ülkereden korkması ve korkak futbol oynatması.Bu takımla şampiyonaya gideceksek,varsın ben bir 4 sene daha beklerim.Ama bu zihniyetle bu takımla OLMAZ..O-L-A-M-A-Z

Herşeye bu kadar duygusal yaklaşırsak,bundan sonra olacak maçlardada hiçbirşey yapamayız.Rahatça Yunanistan'ın yaptığı gibi 30 puanın üstüne çıkarak gidebilirdik finallere ama biz ne yaptık?Genlerimizin verdiği alışkanlıkla işi son şansa bıraktık.Bugün bizim karşımızda Bosna yerine İngiltere olsa ne yapardık acaba?Hırvatlat gibi cesur futbolmu oynardık?Yoksa 60.dakikadan itibaren son 2 maçta olduğu gibi doldur boşaltamı başlardık.Tek isteiğim şu zihniyetin değişmesi.Bu gerçeklşirse başarı zaten gelecek.Herşeye rağmen hayırlısı olsun.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri