Sayfa 7 / 30 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 878 sonuç

Konu: FM 2008 - Oyun içerisinde karşılaştığınız ilginç olaylar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Zenginler sıralamasında, PSV en fazla yükselirken, Ajax en fazla düşüyor. Üstelik bu iki takım ezeli rakip. Bir ayrı şey de, ilk sene PSV şampiyonken bu listenin geçerli olduğu sene Ajax şampiyon olmuş, bütçenin azalmasına rağmen. Gailba transfere çok para harcamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Transferden fazla harcamış olabilir ama Fm'de bir takım en fazla 2 trasnefr yapıyo ve bunlar fazla pahalı olmuyo buda ilginç bir olay...
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Jens Lehmann adlı mübarek kalecim , Robert Green adlı daha mübarek bir kaleciden degaj golü yedi. Kayıtlı oyunu sildim, işim olmaz.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yoq artık Lebron James! diyesim geldi
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

bir keresinde fm 08 oynarken trabzonspor küme düştü çok güldüm ve çok şaşırmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by chingy_31 View Post
    bir keresinde fm 08 oynarken trabzonspor küme düştü çok güldüm ve çok şaşırmıştım
    benimde fm 08 de ilk sezonda trabzon küme düşmüştü..
    hatta fm 07 yi yaklaşık 2046 yılına kadar oynadım fener 1 kez galatasaray ve beşiktaş 2 kez trabzonspor'da sayısız küme düşmüştü çok şaşırmıştım...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trezeguet gol atarken sakatlandı Helal olsun kendini feda etti bir gol daha için.

Nesil
    2007
    Yer
    Tekirdağ

SS almadım ;

w.bremendeyken barcadan diegoya teklif gelir ben redttim Diego bu druma üzügün ama biryandan da takımda kaldığı için mutlu:S

ilginç olaylar burda paylaşılıyormuş buraya yazıyorum mesajı birde

En son başıma gelen komik sinir bozucu ve oyundaki garibana küfür etmeme neden olan hadise
    Takım yorgun yedek takımımda yorgun alt yapıyla çıktım kupa maçı ilk maçı 3-0 yenmişim terbiyesiz Franchinin yaptığına bakın ya bide özel yetenekli dio koçlarım harbiden özel yeteneği varmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ppm eklenmeli oyuncuya ''kendi kalesine takar''

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla adamların kaleyi bulmayan şutları bile gol oluyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

vay anası o nasıl tablo öle Adamların isabetli ortası yok n ası 3 gol atmışlar

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post

gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla adamların kaleyi bulmayan şutları bile gol oluyo
    ya kendi kaLesine goL vardır yada çekiLen bir şut savunmaya çarpıp goL oLmuştur banada oLan bi durum bu sinir bozucu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    ya kendi kaLesine goL vardır yada çekiLen bir şut savunmaya çarpıp goL oLmuştur banada oLan bi durum bu sinir bozucu
    kendi kalesine gol yok.. yalnız mehmet topuzun serbest vuruştan attığı bi gol var baraja çarpmış olabilir ama sonuçta şut yani

Bende portsmouth ile oynuyordum zaten 3 as oyuncum sakat 3 oyuncum afrika kupasından dönemediği paso yenilidiğim için sinir küpü olmuştum birde bu geldi başıma.

Afrika kupasından yeni dönen papou diop defans onünde top çevireyim derken sakatlandı salak tek defans oyuncum vardı geride, rakip takımın adamıda sakatlanmış adamın ayağından topu aldı ve forvete verip gol attılar!!!

Bende saçımı başımı yoldum..

Böyle bir durumda rakip takımın topu taca atması gerekmezmi yau.Bu nasıl bir oyun nerde fair play?

Bende portsmouth ile oynuyordum, zaten 3 as oyuncum sakat 3 oyuncumda afrika kupasından dönemediği ve kadro eksikliğinden sürekli beraberlik ve yenilgi aldığım için sinir küpü iken birde bu geldi başıma.

Afrika kupasından yeni dönen papou diop'a dört elle sarılıp ilk maçına çıkarmıştım.Defans onünde top çevireyim derken sakatlandı salak ve geride tek defans oyuncum vardı.
    Rakip takımın adamıda sakatlanmış adamın ayağından topu aldı ve forvete verip gol attılar!!

Sinirden saçımı başımı yoldum..

Böyle bir durumda rakip takımın topu taca atması gerekmezmi yau.Bu nasıl bir oyun nerde fair play?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

B takım A takımı yendi!!!

Utanarak söylüyorum ki Villareal'i çalıştırıyorum.
    NOT: İlk hazırlık maçımdı, taktik oturtamamıştım daha.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post

B takım A takımı yendi!!!

Utanarak söylüyorum ki Villareal'i çalıştırıyorum.
    NOT: İlk hazırlık maçımdı, taktik oturtamamıştım daha.
    B deki o oyuncular direk A ya ozaman!

Şimdi diceksinizki ne var herkez atıyor 9 gol havamı atıyorsun

Ama şöyle bir olay var ben Adanademirsporum

İlk senemde ligi 2. bitirip 2. lige çıktım . soraki senede gene 2. bitirip 1 . lige çıktım . e ligde kalmaya çalışıoz revisyondan geçti takım bütünü deişti .E bide kupa maçı as kadro dinlensin dedik karaktersiz yedekler ve suat usta 1 le oynarsa böle olur

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Takımım Liverpool 3.Sezondayım Lig Kupasında Rakipleri
    3.Tur Man Utd
    4.Tur Arsenal
    Çeyrek Final Man City
    Yarı Final Chelsea

Bakalım Chelsea'yi de geçersek Wigan veya Charlton gelecek.Federasyon beni kupadan elemek için elinden geleni yapıyor..

Evet yaw çok oluyor öyle . Sinir ediyor oyun tur atlıyorum şampiyonlar liginde tak ilk rakip inter yok manchester adamlar beni rezil edio grup maclarına bakıom kılpayı 2. olmuş bu kadar şansızlık olurmu diyordum ama niyeyse sadece 2008 de diyorum fm 2007 hiç bu kadar sinir olmuyordum

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bir keresinde Ibrahimovic'in şutunu kaleci kurtardı önce ama sonra top ağlarla buluştu, hakem korner verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Bir keresinde Ibrahimovic'in şutunu kaleci kurtardı önce ama sonra top ağlarla buluştu, hakem korner verdi.

Bu cinsliklerde hep seni mi buluyor Emrah?

Al sana oyunun hatası ve saçmaladığı başka bir mevzu şuna bak

Quote Originally Posted by kocari View Post

eğer oyun açarken load all players from seçeneğine papua yeni gine yi ekleseydin böyle bir sorunla karşılaşmıyacaktın..bu futbolcular gitseler bile yaklaşık 150 civarında oyuncu bulabilecektin papau yeni gine milli takımını yönetebilmek için...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

uzun zamandır bu başlığa baköıyordum bugün bakayım dedim ve baya ilginçlikler karşılaştım...bende nacizane yorumlarımı eklemek istedim...

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Jens Lehmann adlı mübarek kalecim , Robert Green adlı daha mübarek bir kaleciden degaj golü yedi. Kayıtlı oyunu sildim, işim olmaz.
    benim kalecim igor akinfeev petr cech atmıştı...hatta kayıtlı bende...

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    yoq artık Lebron James! diyesim geldi
    diyebilirsin...

Quote Originally Posted by chingy_31 View Post

bende de geçen sezon düştü...

ilginç olaylar burda paylaşılıyormuş buraya yazıyorum mesajı birde

En son başıma gelen komik sinir bozucu ve oyundaki garibana küfür etmeme neden olan hadise
    Takım yorgun yedek takımımda yorgun alt yapıyla çıktım kupa maçı ilk maçı 3-0 yenmişim terbiyesiz Franchinin yaptığına bakın ya bide özel yetenekli dio koçlarım harbiden özel yeteneği varmış

adam yarı sahaları karıştırdı herhalde...ya da maç içinde kafaya ağır darbe aldı atacağı kaleleri şaşırdı...

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Bende portsmouth ile oynuyordum zaten 3 as oyuncum sakat 3 oyuncum afrika kupasından dönemediği paso yenilidiğim için sinir küpü olmuştum birde bu geldi başıma.

Afrika kupasından yeni dönen papou diop defans onünde top çevireyim derken sakatlandı salak tek defans oyuncum vardı geride, rakip takımın adamıda sakatlanmış adamın ayağından topu aldı ve forvete verip gol attılar!!!

Bende saçımı başımı yoldum..

ben çok nadiren gördüm...hatta birkez karşılaştım oyuncu sakatlandığında topun dışarı atılmasını...SI pek fazla önemsememiş herhalde bu olayı...aslında top ayağında lan oyuncunun çirkefliğine göre dışarı attırabilirlerdi gerekli kodlarla...

takımdaki altın kuşak dönemi sona ermişş demekki...ya da federasyonu topluca protesto ediolar...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Papua Yeni gine oyuncuları greve gitmişler heralde federasyonun icraatlarını beğenmeyip.

hehe garip oldu iyice oyun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

4-3-3 taktiği ile maça çıkmam üzerine gelen haber. İlginç geldi paylaşayım dedim. :

I'm back...

Bana bu olay geçen senede çıkmıştı.Ayrıca defansı arkasına adam sarkıtma taktiğim vardı.Onu bu sezonda kullandım bir çok eleştiri aldım.

Sayfa 7 / 30 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri