Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İyide Barancım ben Gökhan artsın demedim ki, Toraman artsın dedim. Gökhan oyunda şu an ki güçLeri iLe zaten ideaL durumda, saydığın hataLarın bazıLarını da yapıyor, yani ne aşağı düşürmeye gerek var ne yukarı çıkarmaya, oLdukça yeterLi. Onun dışında Toraman için bunLarı söyLeyemeyiz ama.
    Hayrettinciğim bence her ikisininde zihinsel özelliklerinde gözle görülür düşüş gerekiyor.. Gökhan'ın fiziksel özellikleri ver bir takım teknik özellikleri iyi, Toraman'ın da bazı teknik özellikleri iyi.. Fiziksel olarakta çok uzun olmamasına rağmen güçlü bir oyuncu hırslı bir oyuncu anca her ikisininde hataları göz ardı edilemez bence.. Nasıl ki Edu zihinsel olarak oldukça düşsün diyorsam bu iki oyuncuda düşmeli..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Hayrettinciğim bence her ikisininde zihinsel özelliklerinde gözle görülür düşüş gerekiyor.. Gökhan'ın fiziksel özellikleri ver bir takım teknik özellikleri iyi, Toraman'ın da bazı teknik özellikleri iyi.. Fiziksel olarakta çok uzun olmamasına rağmen güçlü bir oyuncu hırslı bir oyuncu anca her ikisininde hataları göz ardı edilemez bence.. Nasıl ki Edu zihinsel olarak oldukça düşsün diyorsam bu iki oyuncuda düşmeli..

VaLLa gökhan konusunda birazcık hakLı oLabiLirsin burakcım ama Toraman konusunda katıLamayacağım sana. Çünkü saydığın oLayLarı Toraman daha az yapan birisi ki bunLarı da her savunma oyuncusu yapıyor. ÖyLe dikkat çekici göze batan şeyLer değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bir oyuncuya 155 PA rakamı belirlendi diye hemen o oyuncu muheteşem olacak diye bişey yokkki bende bunu anlamıyorum...

sanılıyorki 135 PA li oyuncudan hiç adam olmaz...yada 155 pası var diye illa mükemmel olur...

alakası yok...

aydın karabuluta 155 PA verilmş...

kimi yüksek bulmuş..

kimi biraz daha aşağı düşünüyordum ama 155 e itirazım olmaz demiş..

bende diyorumki...

profili görmeden boş bunlar...

örneğin oyuncu cesurmu..takım bağlılığı yüksekmi sık sakatlanırmı..hederleri yüksekmi...yeterince agresifmi...

bu tarz değerlerini görmeden...130 düşük 160 çok...demek biraz eksik kalıyor kanaatimce..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

üstelik oyuncunun profesyonalliği ne kadar acaba o pa sına ulaşabilecekmi haklısın ağabey katılıyorum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

salı günü iş yerinden koyarım profilini hafız...

şimdilik şunları söyliyim;

adem 2 sezondur bir çıkış içinde ama fizik gücünün düşük olması ve sık sık sakatlanması bir türlü istikrarı yakalamasına fırsat vermedi diyebiliriz. ancak çabukluğu ve teknik kapasitesinin yüksek olması ceza sahası içinde oldukça etkili olmasını sağlıyor. bu sezonki formuyla 105-110 civarı bir ca yı hak ettiğini söyleyebiliriz.

adem in teknik becerisinin yanı sıra, oyun zekası, ortasahadan başlattığı 1 e 2 ler ile pozisyonların olgunlaşmasından oldukça etkili, kısa boyuna rağmen iyi sıçradığını (13) eklemek gerekli. olumsuz diyebileceğimiz özelliklerinin başında sık sakatlanması ve hakemi aldatmaya yönelik hareketlerinin sıkça tekrarlanması geliyor. cezasahası içinde çok soğukkanlı olduğunu unutmamak gerek.
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ademin pası kac olucak?

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

current abilty 104
    potential a. =7

sol ayak 11
    sag ayak 20

finishing 13
    composure 11
    pass 12
    technique 12
    vision 12
    decision 12
    team work 12
    work rate 13
    jump'ng 13
    heading 12
    accl 12
    pace 12
    movement 13
    stamina 10
    strength 11
    balance 10
    driblle 11
    first touch 12
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

pa ve ca cok uygun olmus...teşekkürler bılgılendırdıgın ıcın

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

önemli değil, onay almakta güzel...

bu arada süper stoper Baki ile yollar ayrılmış galiba:-)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    önemli değil, onay almakta güzel...

bu arada süper stoper Baki ile yollar ayrılmış galiba:-)
    Güzel ama Baki'nin yerine Tuna'yı almak mantıklı gelmiyor yalnız, yedek olarak sadece kadroyu genişletmek için alıyorlar ise ayrı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Güzel ama Baki'nin yerine Tuna'yı almak mantıklı gelmiyor yalnız, yedek olarak sadece kadroyu genişletmek için alıyorlar ise ayrı.
    Tuna yı Altay dan beri bilirim, altay dan gençlere nasıl gittiğini bile kimse anlamamıştı, kesinlikle büyük takım topçusu değil... hırsı ve mücadele gücü dışında bir şeyi yok...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Baki'nin İ.Toraman ve G.Zan'dan bir eksiği olduğunu düşünmüyorum, aynı zamanda Gordon'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, bizim takımda günah keçisi ilan edildi, umarım gideceği yerde hakettiği değeri bulur, onun gönderilip Tuna'nın gelmesine(Tuna'yı hiç tanımıyor olmama rağmen) anlam veremiyorum.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Ben Baki'nin İ.Toraman ve G.Zan'dan bir eksiği olduğunu düşünmüyorum, aynı zamanda Gordon'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, bizim takımda günah keçisi ilan edildi, umarım gideceği yerde hakettiği değeri bulur, onun gönderilip Tuna'nın gelmesine(Tuna'yı hiç tanımıyor olmama rağmen) anlam veremiyorum.
    aynen baki besıktasla oynadı sampıyonlar lıgı macıydı ya marsılya ya porto tam hatırlamadım ben hıc sırıtmadı hatta takımın en ıyısıydı...basarısızlık sadece bı kısının ustune yıkılıyo buda bakı oldu

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

baki konusunda tam olarak katılmasamda diğer konularda yüzde 100 haklısın...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum baki yeni takımında patlama yapabilir..Fenerbahce maçında koyarsan adamı solbeke ne yapsın..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

evet baki stoper mevkisinde pek sırıtmıyodu (en azından yürekten oynuyordu) hatta burdaki marsilya maçında niang ı bitirmişti resmen fakat sol bekte oynatırsanız hem ona hemde takıma zarar vermiş olursunuz nitekim fb maçında da öyle oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yayın organlarında Serdar Özkan'ın bir gece klübünde sigara içerken çekilmiş bir resmi yayınlandı.Işine geldigi zaman en büyük profesyonel kesilen yurdum futbolcusuna bir örnek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Yayın organlarında Serdar Özkan'ın bir gece klübünde sigara içerken çekilmiş bir resmi yayınlandı.Işine geldigi zaman en büyük profesyonel kesilen yurdum futbolcusuna bir örnek..
    Bence bu bu kadar büyütülmemeli unutmayalım Tümer'de sigara içiyordu...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

arkadaşlar beşiktaş la kariyer yaptığımda 2 m euro transfer bütçesi veriliyor. Sizdede bölemi yoksa sorun bendemi. 8.0.2 verisonda oynuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Toraman genel olarak iyi yapılmış sadece özsezi 14 fazla geldi bana 12 civarı daha iyi olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

gökhan zanın yerine ibrahim gitmeliydi zaten uzun olmamasına rağmen hava topları hakimiyeti timeingi de hiç te kötü değil ayrıca topla birlikte gökhan zan dan çok daha iyi defalarca söylüyorum millet gökhan zana takmış ibrahimi göremiyor..

ibrahim toraman için 12 acceleration ve pace az değil mi? 14 olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence hız 13 hızlanma 11-12 olabilir ön sezdei 13 olabilir gerisi güzel..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Koray Abi Heading 14,Jumping 16 olabilir...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

favori personellerde neden Hakkı Yeten, Şükrü Gülesin gibi önemli isimler yok acaba? veya yabancı olarak Stefan Kuntz, Fani Madida

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by estustbjk View Post
    favori personellerde neden Hakkı Yeten, Şükrü Gülesin gibi önemli isimler yok acaba?
    Hayatta degiller.

veya yabancı olarak Stefan Kuntz, Fani Madida
    Bu oyuncular bu kadar cok seviliyor mu? Ileride teknik direktor olarak gorulmesi istenecek kisiler mi?

madida bi derece anlaşılabilir de, benim bildiğim kuntz sadece bi sene oynadı ondan sonra da biraz olaylı bi şekilde transfer oldu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madida ve Kuntz gibi isimleri eklemeye gerek yok, son yıllarda yapılan faydasız onca yabancı transferden sonra taraftar onlar gibi takıma birazcık katkısı olan yada en azından zararı olmayan isimlere hasret duyuyor ama o kadar.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaş taraftarının kimi ne kadar sevdiğiini koray iyi bilir hiç şüpheniz olmasın çünkü oda onların arasındaki isimlerden biridir
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haklısınız ama beşiktaşın resmi sitesinde unutulmayan yabancılar bölümünde bu isimleri görünce belki olabilirler diye düşündüm.teşekkürler

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri