Keske 2045 oy alsaydi Adnan Polat
Yeni baskan hayirli olsun,umarim güzel günler yasariz Adnan Polatla.
Keske 2045 oy alsaydi Adnan Polat
Yeni baskan hayirli olsun,umarim güzel günler yasariz Adnan Polatla.
Hayırlı olsun camimamıza .Yarında alacağımız bir galibiyet güzel hediye olur başkana
![]()
Hayırlı olsun. Umarım Bu yönetimle hakettiğimiz yerlere geliriz...
En azından ezilen seini çıkaramayan beceriksiz ve robot gibi bir başkandan kurtulduk ayrıca ekibi kaliteli yiğit şardan,mümtaz Tahincioğlu kaliteli isimler...
Hayırlı olsun camiamıza.Güzel günler yaşarız inş.
Özhan Canaydın'ın desteğini arkasına alan Adnan Polat başkan seçildi. Galatasaray için hayırlı olsun.
Canaydın destek'i olmasa'da secilirdi..Bir kere ciddi rakibi yoktu..Nazım durak bana göre iyi reklam yaptı..Müşterisi artar![]()
Tüm camiaya hayırlı olsun.inşallah vaadettiği mali başarıyı yakalar ve galatasarayımızı güzel günlerine geri getirir.
Canaydın Nazım Durak'ı destekleseydi bak bakalım seçilebiliyormuydu Adnan Polat?![]()
Bu yönetim kadrosuyla Canaydin Adnan Polatin karsisina ciksa yine Adnan Polat secilirdi abiCanaydin hep 1600 oylarda kaliyordu,Polatin aldigi oy 2100 küsur.
Canaydinin da son secimi nasil kazandigi ortada.Tamam liseciler Canaydini tutuyor ama Polatin da belli bir agirligi var camia da.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu davranisi takdir ettim dogrusu,helal olsun.![]()
Last edited by El Comandante : 23.Mart.2008 at 01:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Galatasaray Spor Kulübü'nün bugün yapmış olduğu Başkanlık Seçiminde göreve Adnan Polat seçilmiştir.
Sayın Adnan Polat'ı tebrik eder, Galatasaray camiasına bu yeni döneminde başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Umarım hayırlı bir yönetim olur. Keşke Abdürrahim Albayrak da listede olsaydı. Bizim öyle yöneticilere ihtiyacımız var....
Elbette Adnan Polat'ın bir agırlıgı var camiada ancak ben sadece fikrimi söyledim. Özhan Canaydın desteklemese yada karşısına çıksa o ağırlıgının hafif kalacagına inanıyorum ben.![]()
Yeni başkan Adnan Polat hayırlı olsun Gs camiasına.Kazanacağı belliydi zaten.
So what?
Saike
Bu başkanlık seçimi umarım hayırlı vesileler doğurur, ki öyle de olacak kanımca. Adnan Polat bu işlerin adamı, piyasayı talan eden bir yöneticiGalatasaray'ı hakettiği yere getirecektir muhakkak.
(/s)
Hayırlısı olsun cümlemize
Hayırlı Olsun