Tebrikler transferler ve kadro harika gidişatta güzel Denizliyi elersin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
tebrikler ümit transfer güzel ama sisokko 2011 de benim oynadığım oyunda baya kötü oluyor özellikleri iyşallah sen böle bi sorun yaşamazsın lucası alsaydın onun yerine daha iyi olurdu bu karo bence şampiyonluğu zorlar başaracağına inanıyorum kolay gelsin
Devamını bekliyoruz..
tebrikler ümit güzel gidiyorsun hem ligde hem uefada kupada güzel gruba düşmüssün çıkarsın burdan ligde de şampiyonluğu kovalarsın bence başarılar
Çok iyi gidiyorsun
Denizliyede helal olsun
Devamını bekliyorum...
çok güzel gidiyorsun kardeş
Üff o ne öyle herkese 5 atmışsın tebrik ederim![]()
Tebrikler ümit 5 er 5er gidiyosun hayırlısı bakalım şampiyon olursun bu formunu korursan
Tebrik ederim herkeze 5'er tarife uyguluyorsun![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arka koltuğu beşliyeLim
Tebrikler dostum.. Harika gidiyorsun..
Arkadan gelenler yavaş yavaş naL toplamaya başLamışlar..Aynen devam...
Tebrikler ümit ligin tozunu attırıyosun ben dedim sana ligin başında sen bu ligi götürürsün diye sakın formunu kaybetme yüzümüzü kara çıkarma başarılar
Tebrikler şimdiden puan farkını açmışsın.
LA LİGA 16. HAFTA
UEFA KUPASI GRUP 4. MACI
UEFA 1. TUR ESLESMESİ
UEFA 2. TUR ESLESMESİ
LA LİGA 17. HAFTA
17. HAFTA SONUNDA OLUSAN PUAN DURUMU
COPA DEL REY 4. TUR İKİNCİ MACI
COPA DEL REY 5. TUR ESLESMESİ
EVET ARKADASLAR BU ARADA TRANSFER SEZONU ACILDI İKİ TANE İSİMLE GÖRÜSÜYORUM BİRİSİ BOMBA TRANSFER TABİİKİDE UYGUN OLURSA ALICAM AMA BONSERVİSİ COK PAHALI DİĞERKİSİ İSE ARJANTİNLİ Bİ KALECİ
TariboWest
ligde dengeleri bozmuşsun
bence manc elersin zaten en başta demiştim ligi götürürsün diye şimdiden kolay gelsin başarılar
fotomac
zİcoyu GÖndermeyİ DÜsÜnen Fenerbahce,takimin Basina Ümİt Boga Yi Getİrmeyİ DÜsÜnÜyor
arthur Zİcoyu GÖndermeyİ Planlayan Azİz Yildirim Ümİt Boga Yi Takimin Basina Gecİrmek İstİyor. Ama Otorİtelere GÖre Ümİt Boga Gİbİ Kalİtelİ Bİ Teknİk DİrektÖrÜn Su An İÇİn TÜrkİye Ye DÖnecegİne İhtİmal Verİlmİyor. Ama Bu Arada Ümİt Boga Nin Fenerbahce Ye Gİtmesİ İÇİn En BÜyÜk Etken Azİz Yildirim Olarak GÖsterİlİyor. CÜnkÜ Azİz Yildirim İle Ümİt Boga Nin Arasinin Cok İyİ Oldugu Bİlİnİyor.bakalim Bekleyİp GÖrecegİz
TariboWest
Bana sorarsan Fener'e gitmeni istemem.. Duygusal düşünüyor olabilirsin ama keşke Feyenoord'dan sonra gitmiş olsaydın.. En azından İspanya'da 1 sezonu tamamlayabilirsin ama tabi o zaman da Fenerbahçe anlaşmış olur birisiyle... Yine de sen bilirsin Ümit Hoca.. Bak taraftarların çıldırıyor bizi bırakma diye![]()
TariboWest
Hmm.. Transferleri hakkında konuşacağına göre gitmeyecek bence![]()
LA LİGA 18. HAFTA
COPA DEL REY 5. TUR İLK MAC
LA LİGA 19. HAFTA
COPA DEL REY 5. TUR İKİNCİ MAC
COPA DEL REY CEYREK FİNAL ESLESMESİ
COPA DEL REY YARI FİNAL ESLESMESİ
LA LİGA 20. HAFTA
MACTAN SONRA YAPILAN BASIN TOPLANTISI
EVET ERKADASLAR HEPİNİZ HOSGELDİNİZ ÖNCELİKLE UZUN ZAMANDIR MEDYAYI MESGUL EDEN BİR İKİ OLAY VARDI. BUNLARA ACIKLAMA GETİRMEK İSTEDİM. İLK ÖNCE YAPTIGIMIZ TRANSFERLER HAKKINDA KONUSMAK İSTİYORUM. KAKA NIN MANAGERİ BENİ ARADI. MİLANDA MUTSUZ OLLDUGUNU SÖLEDİ VE BİZİM TAKIMA GELMEK İSTEDİĞİNİ SÖLEDİ. BEN DE TEKLİF YAPTIM. 40 MİLYON EURO VERDİM. MİLAN İSE 73 MİLYON +RAFİNHA YI İSTEDİ VE SON KARAR OLDUGUNU SÖYLEDİ. O YÜZDEN TRANSFER YATTI. BİZ DE VALDİVİA VE GOURCUFF U KADROMUZA KATTIK.
BİR DE SU OLAYI AYDINLATMAK İSTİYORUM. BEN SU AN İÇİN HİCBİR TAKIMLA GÖRÜSMEDİM. BUNU ETİK BULMUYORUM CÜNKÜ. İLGİLENENLER VAR AMA SEZON SONU GÖRÜSECEGİZ. FENERBAHCE BASKANI AZİZ YILDIRIM BENİ ARADI ZİCO NUN DURUMU KRİTİK DEDİ. GELİR MİSİN? İLK CEVABIM SENE SONU GÖRÜSELİM DEDİM. O DA BANA HER AN GÖNDEREBİLİRİM BELKİ SEZON SONU BEKLEMEYEBİLİRİM DİYE CEVAP VERDİ. YANİ OLAY BUNDAN İBARET. CÜNKÜ ZİCO DA YAKIN ARKADASIM ONU İŞİNDEN ALMAK İSTEMEM. AZİZ BASKANA RİCA ETTİM. SENE SONUNA KADAR ZİCO İLE DEVAM ET DİYE. YANİ SU AN SADECE UEFA KUPASI LİG VE COPA DEL REY İ DÜSÜNÜYORUM. SEZON SONUNA KADAR BURADAYIM. BENİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TESKKÜRLER. SORULARINIZI ALIRDIM AMA KUSURA BAKMAYIN ACİL İŞİM CIKTI. İYİ GÜNLER
TariboWest
Tebrik ederim ligde yine harikasın.Copa Del Rey'de çok zorlu bir rakibi eleyerek şimdiden kupanın %40'ına sahip olmuşsun.Uefa da rakip çok zor inşallah elersin ama zor gözüküyor.
Tebrikler ümit beklediğim gibi güzel gidiyorsun fenere gitmen hata olurdu iyi yapmışsın valencia ile devam transferlerin güzel bence bu sene şampiyon sensin uefa da da man. eleyeceksin ben sana inanıyorum başarılar...
COPA DEL REY CEYREK FİNAL İLK MAC
LA LİGA 21. HAFTA
COPA DEL REY CEYREK FİNAL İKİNCİ MACI
COPA DEL REY YARI FİNAL ESLESMESİ
LA LİGA 22. HAFTA
LA LİGA 23. HAFTA
UEFA KUPASI 1. TUR İLK MACI
EVET ARKADASLAR ROONEY NİN 40. DAKİKADA OYUNDAN ATILMASI İŞİMİZE COK YARADI. EVİMİZDE TARAFTARIMIZLA BERABER İNGLİZ DEVİ MANCHESTER UNİTED I PERİSAN ETTİK.
LA LİGA 24. HAFTA
UEFA KUPASI 1. TUR İKİNCİ MAC
VE ZORU BASARDIK. İNGİLTERE DE MAN UTD YE YENİLECEGİMİZİ DÜSÜNENLER YANILDI. BİR DARBEDE İNGİLTERE DE VURDUK VE 2. TURA ADIMIZI YAZDIRDIK RAKİBİMİZ İSE FRANSA NIN NİCE TAKIMI OLDU
![]()
TariboWest
Ümit muhteşem gidiyorsun.Man U.'yu deplasmanda o kadar üstün oynayarak yenmen muhteşem olmus Nice sana rakip olamaz onuda elersin gol rekoru kırmanı bekliyorum senden![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
tebrikler ümit ben demiştim elersin diye artık bundan sorası kolay bana göre uefa senindir başarılar