Veloso çok iyi transfer 1.lik süper....
Veloso çok iyi transfer 1.lik süper....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Özel sebeplerimden dolayı kariyerime ara veriyorum ilerleyen zamanlarda devam edeceğim..
o ne yav..öyle türkler var mı hakkaten demekki oyunun ilerleyen zamanlarında çıkıyor..Bide ben oldum olası CA ve PA yı anlamadım ne onlar??
Çok güzel oyuncular abi özellikle Muhammet süper.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
La Liga 21.Hafta
La Liga 22.Hafta
La Liga 23.Hafta
La Liga 24.Hafta
CL Üst Tur 1.Eleme Turu 1.Maç
La Liga 25.Hafta
La Liga Puan Durumu
Galibiyet serimizi devam ettirip rakiplerimizin puan kaybetmesini bekledik ve beklediğimiz de gerçekleşti..Şuanda lider durumdayız ancak rahatlamamız için bizim daha çok galibiyet almamız şart..Bizi zorlu bir R.Madrid deplasmanı bekliyor..Jose Mourinho'nun öğrencilerine karşı Vaart ve Cardozo'dan yoksun bir kadro ile mücadele edeceğiz ancak yine de hedef galibiyet..Yorumlarınızı bekliyorum..
Şldeki maç kötü olsada ligde son derece güzel gidiyorsun abi tebrikler.Vaart ve Cardozo'nun olmaması kötü abi ama bir beraberlik alırsın.
Vaart ve Cardozo'dan yoksun bir kadro havada beraberlik kokusu var
Doğru Tahmin..Originally Posted by tolgakarakol
La Liga 26.Hafta
CL Üst Tur 1.Eleme 2.Maç
La Liga 27.Hafta
La Liga 28.Hafta
La Liga 29.Hafta
La Liga 30.Hafta
CL Çeyrek Final 1.Maç
La Liga 31.Hafta
CL Çeyrek Final 2.Maç
La Liga 32.Hafta
La Liga Puan Durumu
Ligte güçlü rakipleri yenilmeden geçmemiz bizim için büyük avantaj oluyor..Bu sıralar çok beraberlik alsakta hala lideriz..Ligte Deportivo'nun son sırada olması dikkat çekici..Şampiyonlar Ligi yarı fınalınde rakibimiz Fiorentina olacak..Final oynayacağımızı düşünüyoruz..
Allah aşkına bir maç kaybet yahu.Süper gidiyorsun abi.Tebrikler.
Tebrik ederim abiligde şampiyonsun zaten şimdiden ŞLde finale çıkarsın.
La Liga 33.Hafta
CL Yarı Final 1.Maç
La Liga 34.Hafta
CL Yarı Final 2.Maç
[B]
La Liga 35.Hafta
La Liga 36.Hafta
La Liga 37.Hafta
La Liga 38.Hafta
La Liga Puan Durumu
CL FİNAL
Evet müthiş bir sezon geçirdik ancak yine 3 te 3 yapamadık kral kupası başka bahara kaldı..Ancak bu kupadan erken elenmemiz bir bakıma iyi oldu denebilir takım daha az yoruldu ve daha az kayıp verdi ve bu da ligte zorlu maçları yenilmeden geçmemizi sağladı..Geçen sezon transferlere yaptığımız gereksiz harcamalar finansal olarak bizi biraz zor duruma soktu bu sebeple genç tesislerini geliştiremedik ancak ligin yenilenmesiyle bu problemi atlatacağız..Transfer olarak sezon arasında anlaştığımız ancak transferini duyurmadığımız bir isim var..İspanyol önlibero dm ve AMRC oynayabiliyor..Bu oyuncu için tahminlerinizi bekliyoruz..Bu oyuncunun gelmesiyle Kehl'le sözleşme yenilemedik ve göndereceğiz..Yorumlarınızı ve Tahminlerinizi bekliyorum..
Kariyeri baştan sona çok büyük bir zevkle okudum müthiş bir kariyer gerçekten de 3 sezonda yaptıkların harika,başarılarının devamını diliyorum
Tebrik ederim abi mükemmel bir sezon geçirdin.Özellikle Şl şampiyonu olman süper oldu.Bence Villarreal'i bırak abi.Ama kendi kararın abi kalırsan yeni sezonu merak ve heyecanla bekleriz.
bence bırak brezilyayı(şaka)
villareal'ı bırak başka takımlardan teklif gelirse git
Villareal çok güçlü oldu.Bırak artık onu...
Şuan için Villareal'den ayrılmayı düşünüyorum ancak yine de gelecek yorumlara bağlı kal diyen fazla olursa devam edeceğim..
Villarreal'den vazgeçersen İspanya alt liglerden bir takım al bence.
Rayo, Las Palmas, Oviedo olabilir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maalesef sadece İspanya 1.Ligini seçtim..
O zaman yeni bir kariyer açıp, alt liglere yönelebilirsin.
Başarıların daim olsun, takipçinim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
O kötü olmuş abi o zaman Villarreal ile devam et.
Villarreal ile şov yapmışsın.Şampiyonlar Ligi ve UEFA'yı kurduğun iyi kadroyla kazanmışsın.Tebrik ederim.![]()
Başarılarını tebrik ederim.Harıkasın adeta.Yalnız bir sorum olacaktı.Sen her sene aynı taktiği mi kullanıyorsun yoksa değiştiriyor musun sürekli?Çünkü taktik çözme olayı falan var diye biliyorum da seninkini çözemediler mi diye soracaktım
Birde senin taktiğin hakkında bilgi verebilir misin?Hangi sistemi kullanıyorsun merak ettim.
Peki çözmüyorlar mı taktiği![]()
Valla her sene takım daha da güçlendi ve ben 2 taktikle oynadığım için etkili olmadığı zaman diğer taktiği kullanıyorum..Aslında burda en önemli özelliklerden birisi takımı erken oturtabilmek yani transferleri mümkün olduğunca çabuk bitirmeye çalışıp onları hazırlık maçlarında kullandığım taktiklerle denemek oldu..
Villarreal ile bundan daha iyisi yapılamazdı.Gerçekten tebrikler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
ben milli takımları pek sevmiyorum çünkü maçları arası uzaklık çok fazla oluyor ve maçları izlemek zorunda kalıyorsun çünkü bir kişinin nasıl oynadığını ancak öyle anlıyorusun ama yinede sen bilirsin.Bu kadar başarı elde etmişken ingiltere,italya gibi üst düzey liglere gitmen daha mantıklı olurdu![]()