Helal olsun rijkaard'a.Çok güzel koymuş lafıArkadaşlar olabiliyor bu şekilde basın toplantıları.Ayrıca takımı maça çok iyi motive ediyor..
Helal olsun rijkaard'a.Çok güzel koymuş lafıArkadaşlar olabiliyor bu şekilde basın toplantıları.Ayrıca takımı maça çok iyi motive ediyor..
güzel bir sözle takımla alay etmiş geçmiş olsun bence iyi bir yanıt vermen gerekirdi
iide onu bana demiyor ki real betise diyorOriginally Posted by batuhan1907
arkandayız riijkaard![]()
bende de olmuştu bi kere.bende ilk gördüğümde çok gülmüştüm.roma teknik direktörü carlo ancelloti'ye demişti...
brawo rijkaarda cok guzel konusmus
0off çol ağır konuşmuş![]()
çok güzel söylemiş
evet bilimmm
güzel bi lafmış gerçekten![]()
bu ne yaa adam futboldan kopamamış ve bi takıma transfer oluyo pek yorum yapılcak gibi değil![]()
oyun iyice sapıtmış yaangoty 1.1.1900 yılında transfer mi olacak şimdik
yazık yazık...
ohaa bune böyle yaaa iyide saçmalık
bide adam 65 yasında bukadar olmaz yani bende adamlar 65 yasında bas antrönötlüğü falan bırakıo bu hale futbol oynuyoo bu 150 yasında antrönölüğü bırakır![]()
valla süpermişçok güldüm buna.bence sen hafiften bi ağzını ara acaba ne zaman bırakacak futbolu
![]()
fm modifier ile editlenmis bu
ss koyamadığımdan (daha doğrusu bilmediğimdenkoyamıyorum... paylaşmak isterdim inanmayan biri olrsa özel mesajla ss in nasıl koyulcanı anlatsın...
Chelsea nin başındayken gençleri aratıyodum scoutlara Roma dan Chuka Okaka diye birini söylediler profiline girdim güçleri baya bi kötü ama ligde 31 maçta 21 gol atmıştı... sözleşmesi bitiyodur belki alırım dedim sözleşme tarihine baktım 09.08.2089bnde inanamadım ama işte... ömürlük sözleşme diye buna derim...
ne futbol sevgisi varmış be adamda
Bu iş bana biraz editör kokuyor gibi geldi ama neyse.
Evet banada öyle geliyor
FM Modifier dan yapılmış olabilir ama olmamışsada böyle bir bugın olması çok ilginç
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bencede bu olayın içinde editör var çünkü başka bir açıklaması yok bu olayın
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Buda benden olsun...
http://www.mydnz.com/upload/images/o3k44682.jpg
Originally Posted by borakargici
ben bunu bi save indirmiştim adam 2037 ye kadar oynamış ama ne kadar doğru ne kadar fake olduğunu bilmiyorum onun için sizin yorumlara fazla karşılık veremeyeceğim![]()
Geçen arkadaşla netten oynuyoz hemde deli gibi2. sezondayız o Chelsea ben Man Utd. İngiltere lig kupası çeyrek final maçları oynanıyo arkadaşın Stoke ile maçı var maçın normal süresi ve uzatmaları 0-0 bitiyo penaltılarda bütün penaltıları atıyo bizimki Stoke ise 2-3 tane penaltı kaçırıyo ve kim tur atlıyo dersiniz ..... STOKE ... haha
Arkadaşın ilk lafı si.... ben böle oyunuO gün bugündür artık oynamıyoz
2017 yılında gümüşhanespor un turkiye kupasını alması..menejeri ben değilim
ss yollayamicam çünkü oyunum bu bilgisayarda deil
Kalecim Buffon ligi 3 golle bitirdi...
birkeresinde fenerbahçe-psv maçı yaparken kaleci rustu sakatlandı. nasıl oldugunu anlayamadım tedavisi saha kenarında yapılıyor maç devam ediyordu. kalem bombostu ve 1 gol yedim inanılmaz bir olaydı.
Ben fm2006 da hangi takımı secersem seceyim hep macları kazandıgım zaman ''Yonetim .... karsısında alınan yenilgiye uzuldu yazıo'' heralde indirdigim yamalardan olmalı
İtalia kupasında milanı 5-2 yendim ama haberlere girdiğim yazan yazı galarossi mi ne (romanın takma adı) öyle birşey işte yenilgiyi kabul edemedi ve üzgün ne iş kardeşim
Originally Posted by r_a_z_o_r
buna tam anlamıyla koptum yahenry 107 yaşında
![]()
![]()
![]()