sunderland, leeds, hoffenheim![]()
sunderland, leeds, hoffenheim![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
her zamanki gibi fenerbahçe ile başlarım![]()
herzaman olduğu gibi yine AFC Wimbledon..ve ilk defa bu yıl editlemedençünkü artık İngiltere Blue Square`deler
Sonrası Premier Lig , saygı duyulacak bir sırada bitiriş ve UEFA da birkaç tur..
Emekli olmaya yakın da Göztepe ile TSL şampiyonluğu..
En son da çeşmedeki yazlıkta emekliliğimi sürdürürüm![]()
Fenerabahçe,Tottenham...
Bursaspor
Afc Wimbledon
Hoffenheim,Kayserispor,Trabzonspor,Manisaspor, Villarreal,Tottenham,
Manchester City,Shakhtar Donetsk,Leverkusen,Marseille,Lazio gibi takımlarla oynanan oyunlar heyecenlı olabilir...
Ama ilk tercih tabii ki GALATASARAY.
Kesinlikle Milan ile Başlarım
1 - Milan
2 - Galatasaray
3 - Atletico Madrid
4 - Tottenham..
Ben ilk olarak ATLETICO MADRID lie baslicam MAN CITY sonra TOTTENHAM sonra nolur bilemem![]()
benim ilk tercihim m.city olacak en sevdim iki defans oyuncusu yanyana oynuyor kompany-micah richards
Tabiki Beşiktaşk Her Zamanki Gibi
1) real madrid
2) manchester united
Fenerbahçe-At. Madrid-Man. City-Juve
sıralamasıyla giderim : )
aaaaKKKKoooo
Fc Kobenhavn Ardindan Da Aik
vanilya demoda man cityi aldım orjınal oyunda ılk alacagım takım her zmankı gıbı galatasaray olur en azında takımı sikibbenın elınden kurtarırım![]()
öncelik tabi ki Trabzonspor sonra Ofspor Karadenizspor Man Utd diye sıralarım oyunun çıkmasına son 3 gün.......
Açar açmaz FB
Wolsburg ya da GS
önce hep taa cmlerden beri hatta newcastle 2.ligdeyken bile açılışı newcastle ile yapardım..sonra türk ligi ile açılış fenerbahçe ve newcastle oldu..Valla şimdi fenerin yanına newcastle'ı alıp almama konusunda kararsızım..Çok berbat oldu yaa takım
...ya newcastle ya da hull city diyeyim.....tabii fbnin yanına...
sıkınlınca da 2.ligden altay veya gene 2.ligden parma almanyadan 2.ligden freiburg...alınır da alınır 2.ligden sampiyonluk için))))))))
Anında Gs takımın çook iyi olmasını bekliyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktik hazır oyuncu dizilişleri hazır yeter ki oyun çıksın![]()
Last edited by wolfson : 12.Kasım.2008 at 12:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
turksportal...
bende fenerbahceyi alıcam daha sonra tottenham
Öncellikle Galatasaray Sonra oyun beni nereye sürüklerse Fiorentina var leverkusen m.city olabilir
Tottenham....
GaLaTaSaRaY
Tabikide man city acaba ne kdr bütçe veriyolrar oynayan ark.lar solerse sevinirim(ayrıca oyuna baslarken hem ülke hemde klüp takımı secmek varmı örn man city turkiye)
Braga
Lizbon uclusunu alt etmek için
ilk napoliyi alıcam.dun karar verdim
bu etkili olurmu![]()
mecburen Galatasayararkadaşlar biri bana şu avatar ekleme işini anlatabilir mi? ayarlardan aradım taradım ama sabah sabah uyku sersemliğinden midir bilmiyorum ama bulamadım
![]()
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc