Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 355 sonuç

Konu: Şu an Hangi Yıldasınız, Takımınız ve Başarılarınız Neler?

UEFA kupası
    http://img237.imageshack.us/my.php?image=uefacup0vv.jpg

SUPER kupa
    http://img237.imageshack.us/my.php?i...upercup0zc.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ kupası
    http://img483.imageshack.us/my.php?i...aguecup5mw.jpg

Nağmalup Lig
    http://img237.imageshack.us/my.php?i...uperlig4zu.jpg

ve ayrıca oynadığım 3 senede 3 TR ligi şampiyonluğu 3 TR kupası...
    NOT:3.senemde hiçbir resmi maçta yenilmedim.

oyunda 3 sezon bitirdim 4.sezondan 28 temmuzdan başlıyo
    transfer bütçem 160M$
    kadrom
    http://img201.imageshack.us/my.php?image=fbkadro3om.jpg

oyunda bi çok ünlü(henry,terry,cech,lampard,cassano)olmak üzere takıma gelmek istiyor...

OYUN
    http://rapidshare.de/files/25307373/..._e_SK.rar.html

NOT:İNGİLTERE milli takımını da çalıştırıyorum.itibarım kıtasal(world class a az kaldı)

atalantayı çalıştırıyorum 2 seria lig şampiyonluğu bir italya kupası 1 italya kupa finali var yeni sezonu bekliyom

balıkeir sporla 3,ligden 1,lige çıktım şampion oldm işte başarı bu kalitenin adresi.öz balkesler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk sezonum Lyondayım normal lyon kadrosuna Luca Toni,Maniche ve Rivaldo yu aldım Lig ve Cl şampiyonu oldum.

2. sezonumdayım..
    türkiye de iki sezon kupalara ambargo koydum...
    amacım 4 sene üst üste Türkiye ligi ve Türkiye kupası şampiyonu olabilmek...

4.senemde bir Dünya yıldızı takıma transfer edip...
    Şampiyonlar ligini ve Süper kupayı alıp.....oyunu bitirmek.....

2011-2012 yılında 5 lig şampiyonu 5 türkiye kupası champiyonlar liginde yarı final.Takım beşiktaş.

7. Default

1. Yılım Dinamo ile 21. hafta 2 beraberlik 1 malubiyet

2. Ön Elemeden UCL'ye çıktım 3. oldum, UEFA'da ilk turda Roma'ya elendim

Ukrayna Kupasında Yarı Finaldeyim...

Default Texaslıyız Ezelden Eğilmez Hiç Başımız ....!!!

bende canımız ciğerimiz bursasporumuzu (fm 2005 oynuyorum) 2. ligten aldım
    o sene 2.a 1. liği ve tr kupasını aldım , 2. sezon 1. lige cıktık ve gercektede olduğu gibi büyük takımların korkulu rüyası haline geldim fenerbahce yi 6-3, besiktası 4-0 ve galatasarayıda kacan bi penaltıma rağmen 6-0 yendim şuan ligte 1. yim fenerle aramızda 9 puan fark var uefada da ceyrek final liverpool'la....
    mali durum ise perfect ben aldığımda 3-4 milyon € olan bursasporun suan 28 milyon € baskan öve öve bitiremiyo beni valla gencler birliği gibi oldum zamanımın coğunu free transferler için harcıyorum 1-2 sene sonrada onları büyük klüplere satıyorum teknik terktörlükten cok mejerlik işleri daha cok sarıyo beni ) nede olsa ucunda para var ) en son transferim ümit ozan fenerbahceye 7 milyon € ya okuttum )) neyse benden bu kadar herkese bol karlı fm-lerrr

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Kayserispor um ilk sezonda ligde son anda 3. oldum(gs nin 1 puan gerisinde) uefa kupaına katıldım ön elemede valencia yı 3-0 ve 0-2 skorlarıyla eledim grupta ilk maçımda leverkuseni 2-0 yenikken 4-3 yendim(0-1 0-2 1-2 2-2 3-2 4-2 4-3)

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

2009-2010 yılındayım..trabzonsporla 1 lig iki türkiye kupası..ordan Juventusa geçtim 1 lig 1 şampionlar ligi 1 süper kupa 1 italya kupası..colombia milli takımıyla da confederasyon kupası..idare edioz işte

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

Question antalyaspora yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar antalyasporla bir kariyere başlamak istiyorum bana yardımcı olumusunuz öncellikle transfer bütçesi ve takviye yapmam gereken yerlere futbolcu söylermisiniz

Thumbs up

forvet e sadece bir kişi al.Burak yılmaz güzel.ayrıca kaan dobra gibi kaliteli fut. da var.Galatasarayın alt yapısından alabilirsin hepsii yetenekli. Birde kiralık oyunculara bak oradan kiralık alabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

hadi arkadaşlar bi yardım

hadi.......

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

ben atletico madrid ile yıl 2009
    4 cl kupası,3 süper cup,4 lig champ,4 spain cup,2club world champ,1 avrupa cup.(hollanda)....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben barca ile ilk sene cl,süper kupa şampiyonluğunu ve ispanya ligi şampiyonluğunu kazandım hemde namağlup olarak şuı 2.sezona başladım ilk iki maçta 2 galibiyet aldım bu senede süper olacak gibi gelio transferlerimde çok ii
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

2012-2013 sezonundayım 6 şampiyonlar ligi, 3 barclays premiership şampiyonluğu yaşadım ve şu anda ingiltereyi çalıştırıyorum ve ingiltere milli takımını gençleştirdim.

ben 2011 deyim bjk la başladım oyunda 2 lig şampiyonlugu 1 türkiye şampiyonlugu sonra man utd ın başına geçtim 1,5 sezonda uefa kupası süper kupa lig şampiyonlugu fa cup lig kupası asian euro cup şampiyonlar ligi şampiyonlugu sona tekrar bjk ye geçtim ligte gene şampiyon oldum şimdiki sezonda liderim we şampiyonlar liginde yarı finaldeyim

2007-08 sezonunun başlarındayım..Oyunda İspanya(b1 ligleri ve üstü sanırım), Türkiye(b kategorisi ve üstü) ve İngiltere(North-south) ligleri açık.North liginden Kettering Town'ı League Two'ya çıkardım.Takıma Mikolanda, Burch, Arsenal'dan Larrson(kiralık), Chelsea'dan Grant(kiralık), Jack Hobbs, Danny O'Donnell, Gregor Balazic gibi genç ve yetenekli oyuncular aldım.Ayrıca takımda Anthony Elding diye bir forvet var, sıkı antrenmanlarım sayesinde özellikleri çok feci gelişti.Küçük takım yönetmek çok zevkli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

2022 beşiktaş

15 lig şampiyonluğu

10 şampiyonlar ligi şampiyonluğu

8 türkiye kupası

8 süper kupa...

daha iisini yapabilen var mı?

şu anda oyun yanımda deil fakat save'li oyunu nasıl paylaşacağımı öğretirseniz o oyunu sizle paylaşabilirim.

ha bir de: 9 cwc şampiyonluğu..

ha bir de...

9cwc şampiyonluğu

20. Default

2007 yılındayım,manisasporla daha 2.sezon ortasındayım..

ilk sezon ligi 4.bitirdim biraz şansım olsa rahatlıkla 3.olabilirdim türkiye kupasında gruplara kalamadan elendim yine ilk senemdeç
    bu sene uefa kupasına katıldım.ilk turda vardarı eledim.daha sonra lokomotiv moskovayla oynadım (1-1 ve 3-3) sonuçlarıyla eledim gruplara kaldım.gruptan 2.olarak çıktım.şimdi sparta pragla oynayacağım yenersem de büyük ihtimal milan gelecek
    ligde de 4. sıradayım şu an hedefim 3.lük ne yazıkki.fenerbahçe de yenemedğim tek takım ayrıca (1 beraberlik 2 mağlubiyet)
    son olark bu sene tr kupasında da çeyrek finalde tranzonspora elendim (0-2 ve 1-2)

2007-08 sezonunun başlarındayım..Oyunda İspanya(b1 ligleri ve üstü sanırım), Türkiye(b kategorisi ve üstü) ve İngiltere(North-south) ligleri açık.North liginden Kettering Town'ı League Two'ya çıkardım.Takıma Mikolanda, Burch, Arsenal'dan Larrson(kiralık), Chelsea'dan Grant(kiralık), Jack Hobbs, Danny O'Donnell, Gregor Balazic gibi genç ve yetenekli oyuncular aldım.Ayrıca takımda Anthony Elding diye bir forvet var, sıkı antrenmanlarım sayesinde özellikleri çok feci gelişti.Küçük takım yönetmek çok zevkli

2008-09 senesindeyim 4 sampiyonluk , 3 turkiye kupası , 1 uefa kupası , 1 super kupa

ewet abi ya türk takımlarıyla bu iş çok mu kolay acaba..ya da ben mi çok yeteneksizim..galba 2ncisi..çünkü interle oynuyorum ve 2 sezondur yarı finalde eleniyorum...acaba gs li arkadaşın ya da fb li arkadaşın karşısına yarı finalde barcelona ve ya chelsea gelmiyo mu da bu kadar kolay kazanılıyo bu kupalar...ronaldinho 4 adamla markaj ettim ..herif ona rağmen 2 gol attı...markaj etmediğim zaman ise 5-1 falan yeniliyorum..chelsea de ise robben gudjonhsen...neyse ya çok dertliyim bu konuda....

Şuan 2008 yılındayım galatasarayla oynuyorum 3 Türkiye kupası 2 lig kupası
    1 UEFA kupası bu sene de şampiyonlar ligi 2. tura çıktım

25. Default

Quote Originally Posted by SARI
    2007 yılındayım,manisasporla daha 2.sezon ortasındayım..

ilk sezon ligi 4.bitirdim biraz şansım olsa rahatlıkla 3.olabilirdim türkiye kupasında gruplara kalamadan elendim yine ilk senemdeç
    bu sene uefa kupasına katıldım.ilk turda vardarı eledim.daha sonra lokomotiv moskovayla oynadım (1-1 ve 3-3) sonuçlarıyla eledim gruplara kaldım.gruptan 2.olarak çıktım.şimdi sparta pragla oynayacağım yenersem de büyük ihtimal milan gelecek
    ligde de 4. sıradayım şu an hedefim 3.lük ne yazıkki.fenerbahçe de yenemedğim tek takım ayrıca (1 beraberlik 2 mağlubiyet)
    son olark bu sene tr kupasında da çeyrek finalde tranzonspora elendim (0-2 ve 1-2)
    ligde 5.liğe düştüm ama kapanmayacak bir fark yok,lig sonuna kadar kapanır heralde
    uefada sparta prgaı kendi sahamda 1-0 yendim,deplasmanda 2-2 kaldım ve turu geçtim.milan gelmesini beklerken AZ Alkmaar geldi,milan elendi yani elerim diye düşünürken deplasmanda 5-2 yenildim,son dakikalarda yediğim son gol tabi işin dönüm noktası aslında.kendi sahamda 2-1 yenmeme rağmen elendim ve urfa macerası böylece bitti.artık ligi kovalıyoruz bakalım sonuç ne olcaka

Gs ile 2006-2007 sezonu bitirdim
    1 şampiyonlar,1 uefa 2 lig,süper kupa,Türkiye kupası saygılar
    en büyük transferim Tuncay Şanlı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yıl 2012 yeni girdim...
    fb ile 5yıl lig tr kupası+3sampiyonlar ligi kupası+3super kupa+2dunya kulupler arası sampiyonlugu
    turkiye ile 3konfederasyon samp+2dunya kupası+1awrupa sapiyonsı finali...
    chealseda 2009dan itibaren 2ıl lig+1fa cup+2lig kupası+3community kupası+2sampiyonlar ligi+1super kupa

sıfır hile tamamen alınteri....

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Yıl 2009-2010 FENERBAHÇE ve TÜRKİYE'yi yönetmekteyim.World Class oldum

FB de 3.üncü yılım 2 Süper Lig 2 Fortis Türkiye K.
    TÜRKİYE de 5.nci yılım 1 World Cup 2006 1 EURO 2008 aldım
    Şimdi ise world cup 2010 a qualify oldum grubu ikinci bitirdim.
    Transferlerim : Luca TONİ(Fiorentina), FRED(Lyon)

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Germany Second Division South dan Wehen i çalıştırıyorum.Henüz ilk sezonum ve ligde 20. hafta.20 maçta 15 galibiyet 5 beraberliğim var.Herşey gayet güzel gidio.İnş. seneye 1. Lige yükselicem, ordan da ver elini Bundesliga ...

2006-2007 sezon basindayim...

ilk senemde 95 puan toplayarak sampiyon oldum Fenerbahce ile...

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri