Bende 3 Sene
Bende 3 Sene
Yıl:Ocak 2008
Takım:FENERBAHÇE SK
Başarılar : 2005-2006 Türkiye Şampiyonluğu,2005-2006 Türkiye Kupası Yarı Final,2005-2006 Uefa Kupası 2.Tur,2006-2007 Türkiye Şampiyonluğu,2006-2007 Türkiye Kupası Finali,2006-2007 Uefa Kupası 2.Tur
Hedef:2007-2008 Türkiye Şampiyonluğu(17.hafta 12 puan fark yaptım),2007-2008 Türkiye Kupası Şampiyonluğu(Çeyrek Finaldeyim)2007-2008 Ş.Ligi Çeyrek Final(Şu an gruptan çıktım bi üst turdayım rakip ''JUVE''....
ben aynı roma ile 2034 e geldim yine önüme geleni alıyorum
harika oyuncular var hala cok zevkli şu anda bile oynuyorum
galatasarayla ilk yıl 6. oldum. 2. yıl 4. oldum 3.yıl şampiyon oldum.
ancak 3. yılımda başarıyı yakaladım.
ben Bursaspor'la başladım..ilk senemde Fenerbahçe'den Önder,Zafer, GS'den Volkan'ı aldım A kategorisini kazandım..aynı zamanda lig şampiyonu GS'yi Türkiye Kupası finalinde 1-0 yenmeyi başardım şampiyon oldu..Ertesi sezon kadroya isimsiz genç oyuncular ve tecrübeli İlhan Mansız,Emmanuel Olisadebe'yi ekledim,Fenerbahçe'den Mehmet Yozgatlı'yı aldım ve ligi 3. bitirmeyi başardım..1 sonraki sezon aynı kadroyla UEFA'da çeyrek final oynadım ligde şampiyon oldum..ve oyunda Türkiye ile birlikte İtalya Ligi açık olduğu için Juventus'tan teklif aldım ve Torres'i free'den aldım,Ryan Babbel'i de Ajax'tan transfer ettim,ayrıca Bursa'dan Andres Felipe Gonzalez'i de getirdim,şu an çok iyi gidiyor oyun..SerieA'da 26 maçta 25 galibiyet aldım UEFA kupasında çeyrek finaldeyim(takım bir önceki yılı 5. tamamlamış)inşallah bu sene UEFA-lig ve İtalya kupalarını,sonraki sezon CL'yi alıp artık gerçek yerim olan Fenerbahçeme gidip oyunu orada bitirmek istiyorum..
İşte Bursaspor'daki efsane kadrom:
Yavuz Eraydın
Serdar Kurtuluş A.Gonzalez I.Miu Wederson
J.Castrillon Yasin Sülün Volkan Arslan Orkun Yılmaz
Olisadebe İlhan Mansız
Yedekler:
Gürkan İzmirlioğlu
Ömer Barış
Mehmet Önür
Kerim Zengin
Zafer Biryol
Mehmet Yozgatlı
Stephane Henchoz
Deniz Kaçan
Temur Altunhan
Güzel bir kariyer hemserim tebriklerOriginally Posted by bugra87
![]()
yeni sezona başladım asaş ile büyük başarılar bekliyorum takımı iyi oturttum hatta türkiye kupası 1. roundda bursa sporu 2-4 ile geçtim deplasmandaçligde ii gidio yenilgim yok 4 maçta 4 galibiyet.göze çarpan oyuncular: pablo ruiz 4 maçta 12 gol, başkada yok zaten 80 k transfer bütçesiyle ne beklersin ruizide selviyi sakaryaya 400 k ya sattım öyle aldım..
fenerbahce ile 2008 yılındayım süper oyuncular aldım recoba snijder kerlon messi
bütcede anormal miktarda . ve türk milli tatkımının başındayım 2006 yı 4 bitirdim
2008 hazırlanıyorum
2007-2008 GS ile 2 Türkiye Kupası Şampiyonlar Ligi 2.Tur ve 1 Lig şampiyonluğu
UEFA kupası![]()
http://img237.imageshack.us/my.php?image=uefacup0vv.jpg
SUPER kupa![]()
http://img237.imageshack.us/my.php?i...upercup0zc.jpg
ŞAMPİYONLAR LİGİ kupası![]()
http://img483.imageshack.us/my.php?i...aguecup5mw.jpg
Nağmalup Lig![]()
http://img237.imageshack.us/my.php?i...uperlig4zu.jpg
ve ayrıca oynadığım 3 senede 3 TR ligi şampiyonluğu 3 TR kupası...
NOT:3.senemde hiçbir resmi maçta yenilmedim.![]()
oyunda 3 sezon bitirdim 4.sezondan 28 temmuzdan başlıyo
transfer bütçem 160M$
kadrom
http://img201.imageshack.us/my.php?image=fbkadro3om.jpg
oyunda bi çok ünlü(henry,terry,cech,lampard,cassano)olmak üzere takıma gelmek istiyor...
OYUN
http://rapidshare.de/files/25307373/..._e_SK.rar.html
NOT:İNGİLTERE milli takımını da çalıştırıyorum.itibarım kıtasal(world class a az kaldı)![]()
İlk sezonum Lyondayım normal lyon kadrosuna Luca Toni,Maniche ve Rivaldo yu aldım Lig ve Cl şampiyonu oldum.
2. sezonumdayım..
türkiye de iki sezon kupalara ambargo koydum...
amacım 4 sene üst üste Türkiye ligi ve Türkiye kupası şampiyonu olabilmek...
4.senemde bir Dünya yıldızı takıma transfer edip...
Şampiyonlar ligini ve Süper kupayı alıp.....oyunu bitirmek.....
2011-2012 yılında 5 lig şampiyonu 5 türkiye kupası champiyonlar liginde yarı final.Takım beşiktaş.
1. Yılım Dinamo ile 21. hafta 2 beraberlik 1 malubiyet
2. Ön Elemeden UCL'ye çıktım 3. oldum, UEFA'da ilk turda Roma'ya elendim
Ukrayna Kupasında Yarı Finaldeyim...
Kayserispor um ilk sezonda ligde son anda 3. oldum(gs nin 1 puan gerisinde) uefa kupaına katıldım ön elemede valencia yı 3-0 ve 0-2 skorlarıyla eledim grupta ilk maçımda leverkuseni 2-0 yenikken 4-3 yendim(0-1 0-2 1-2 2-2 3-2 4-2 4-3)
2009-2010 yılındayım..trabzonsporla 1 lig iki türkiye kupası..ordan Juventusa geçtim 1 lig 1 şampionlar ligi 1 süper kupa 1 italya kupası..colombia milli takımıyla da confederasyon kupası..idare edioz işte
arkadaşlar antalyasporla bir kariyere başlamak istiyorum bana yardımcı olumusunuz öncellikle transfer bütçesi ve takviye yapmam gereken yerlere futbolcu söylermisiniz
forvet e sadece bir kişi al.Burak yılmaz güzel.ayrıca kaan dobra gibi kaliteli fut. da var.Galatasarayın alt yapısından alabilirsin hepsii yetenekli. Birde kiralık oyunculara bak oradan kiralık alabilirsin
hadi arkadaşlar bi yardım
hadi.......
ben atletico madrid ile yıl 2009
4 cl kupası,3 süper cup,4 lig champ,4 spain cup,2club world champ,1 avrupa cup.(hollanda)....
ben barca ile ilk sene cl,süper kupa şampiyonluğunu ve ispanya ligi şampiyonluğunu kazandım hemde namağlup olarak şuı 2.sezona başladım ilk iki maçta 2 galibiyet aldım bu senede süper olacak gibi gelio transferlerimde çok ii
[SIGPIC][/SIGPIC]
2012-2013 sezonundayım 6 şampiyonlar ligi, 3 barclays premiership şampiyonluğu yaşadım ve şu anda ingiltereyi çalıştırıyorum ve ingiltere milli takımını gençleştirdim.
ben 2011 deyim bjk la başladım oyunda 2 lig şampiyonlugu 1 türkiye şampiyonlugu sonra man utd ın başına geçtim 1,5 sezonda uefa kupası süper kupa lig şampiyonlugu fa cup lig kupası asian euro cup şampiyonlar ligi şampiyonlugu sona tekrar bjk ye geçtim ligte gene şampiyon oldum şimdiki sezonda liderim we şampiyonlar liginde yarı finaldeyim
2007-08 sezonunun başlarındayım..Oyunda İspanya(b1 ligleri ve üstü sanırım), Türkiye(b kategorisi ve üstü) ve İngiltere(North-south) ligleri açık.North liginden Kettering Town'ı League Two'ya çıkardım.Takıma Mikolanda, Burch, Arsenal'dan Larrson(kiralık), Chelsea'dan Grant(kiralık), Jack Hobbs, Danny O'Donnell, Gregor Balazic gibi genç ve yetenekli oyuncular aldım.Ayrıca takımda Anthony Elding diye bir forvet var, sıkı antrenmanlarım sayesinde özellikleri çok feci gelişti.Küçük takım yönetmek çok zevkli![]()
2022 beşiktaş
15 lig şampiyonluğu
10 şampiyonlar ligi şampiyonluğu
8 türkiye kupası
8 süper kupa...
daha iisini yapabilen var mı?
şu anda oyun yanımda deil fakat save'li oyunu nasıl paylaşacağımı öğretirseniz o oyunu sizle paylaşabilirim.
ha bir de: 9 cwc şampiyonluğu..
ha bir de...
9cwc şampiyonluğu
2007 yılındayım,manisasporla daha 2.sezon ortasındayım..
ilk sezon ligi 4.bitirdim biraz şansım olsa rahatlıkla 3.olabilirdimtürkiye kupasında gruplara kalamadan elendim yine ilk senemdeç
bu sene uefa kupasına katıldım.ilk turda vardarı eledim.daha sonra lokomotiv moskovayla oynadım (1-1 ve 3-3) sonuçlarıyla eledim gruplara kaldım.gruptan 2.olarak çıktım.şimdi sparta pragla oynayacağım yenersem de büyük ihtimal milan gelecek
ligde de 4. sıradayım şu an hedefim 3.lük ne yazıkki.fenerbahçe de yenemedğim tek takım ayrıca (1 beraberlik 2 mağlubiyet)
son olark bu sene tr kupasında da çeyrek finalde tranzonspora elendim (0-2 ve 1-2)
ligde 5.liğe düştüm ama kapanmayacak bir fark yok,lig sonuna kadar kapanır heraldeOriginally Posted by SARI
uefada sparta prgaı kendi sahamda 1-0 yendim,deplasmanda 2-2 kaldım ve turu geçtim.milan gelmesini beklerken AZ Alkmaar geldi,milan elendi yanielerim diye düşünürken deplasmanda 5-2 yenildim,son dakikalarda yediğim son gol tabi işin dönüm noktası aslında.kendi sahamda 2-1 yenmeme rağmen elendim ve urfa macerası böylece bitti.artık ligi kovalıyoruz bakalım sonuç ne olcaka
2007-08 sezonunun başlarındayım..Oyunda İspanya(b1 ligleri ve üstü sanırım), Türkiye(b kategorisi ve üstü) ve İngiltere(North-south) ligleri açık.North liginden Kettering Town'ı League Two'ya çıkardım.Takıma Mikolanda, Burch, Arsenal'dan Larrson(kiralık), Chelsea'dan Grant(kiralık), Jack Hobbs, Danny O'Donnell, Gregor Balazic gibi genç ve yetenekli oyuncular aldım.Ayrıca takımda Anthony Elding diye bir forvet var, sıkı antrenmanlarım sayesinde özellikleri çok feci gelişti.Küçük takım yönetmek çok zevkli![]()