Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 521 sonuç

Konu: Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ilerde belki leo messi olur yok olmadı javi guerrero süper bi oyuncu 10 maçta 21 gol attı

Quote Originally Posted by merto873
    arkadaslar maxi rodriguez e 15 mlyn € saydım ama iyi oynayamıyor (orta saha sag orta) heryerde oynattım
    ozellikleri forvete biraz yakın sizce forvet mevki calıstırsammı
    amc çalıştır iyi oynuyo bende öyle

Quote Originally Posted by ozon
    arkadaşlar yeni konu açmıyım dedim usta fmcilere sesleniyorum bu oyunun maradonası kimdir yani maradona dediysem ucuz maradonası
    http://img63.imageshack.us/my.php?image=silvam0eu.png valla usta değilim ama bence silva dır adam bazen kendinden geçio monitöre bakakalıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

arkadaşlar bu oyuncu hakikaten müthiş.İngiltere liginde 30 gol 9 asist yaptı hem de 30 yaşında iken.Adı Cristiano Lucarelli(İLK ADI YANLIŞ OLABİLİR)

ArkadaŞim Bu Oyunda Medya Tarafindan Maradona Olarak GÖsteren Ve Hatta Gelecekte GerÇekten MÜthİŞ Oyuncu Olan Sezer ÖztÜrktÜr

Quote Originally Posted by ugur1905
    http://img63.imageshack.us/my.php?image=silvam0eu.png valla usta değilim ama bence silva dır adam bazen kendinden geçio monitöre bakakalıyorum
    bence oyunun maradonası sezer öztürk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Thumbs up

pawel zuk -lechia gdansk
    robert earnshaw -west bromwich
    steffen iversen -valerenga (devre arasında west bromwich'e aldım gol kralı oldu)
    lebohang mokoena -orlando pirates
    curtis davies -west bromwich
    chris kirkland -liverpool (west bromwich kira)
    cesar delgado -cruz azul
    rodrigo palacio -boca juniors
    fahri tatan -ç.rizespor
    rogerio -santos
    yasin karaça -telekomspor
    fernando cavenaghi -spartak moscow

şimdilik bu kadar umarım faydalı olurum ii fm'ler

tungayı 30 milyon $ sattım simdi sag veya sol acık varsa güsel söleyebilirmisiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

Quote Originally Posted by merto873
    arkadaslar maxi rodriguez e 15 mlyn € saydım ama iyi oynayamıyor (orta saha sag orta) heryerde oynattım
    ozellikleri forvete biraz yakın sizce forvet mevki calıstırsammı
    hayır onun yeri ortasaha ortadı oynatma bence ayrıca bende performansı oldukça iyi

yahu sezer öz<türk nasıl maradona olur ki ya saçmalamayın adamın butun özellikleri kötü bence belki cabuk gelışiodur geç olduğu için ama benım oyunda güç 3 gösterio bne bu oyuncuyu oynatsam maçta ölür gider bencede silva süper ama arkadaşım sen onu gsye nasıl getırdın kaç para bastın

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Carlos Tevez bence harika bir adam bu oyunun maradonasi odur!

kardeşler bende sindnei diie bi çocuk buldum kaç paraydı hemen hemen 300bin dolar adam DL--AML--DM hepsinde harikalar yaratıyor ve en sonunda 10milyon dolara auxxere sattım şimdi arıyorum aynı çesit bide DM mevkinde falvo galveo diie bi brezilyalı var bunuda sahalkeye tam tamına 14.75 milyon euroya gitti... byyyy

paardon fagner galvao elemanın adı bi üstte yazdığım yanlışmış özür dilerim

kesinlikle tevez olabilir ama halil altintop bence ondan daha iyi nekarada fenerbahce yönetimi hasızlık yapsada ve benim tercihimi söylüyorum CAFERCAN AKSU(her nekadar fenerli olsamda adama hayranım mütis bi cocuk)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maradonanın kendi dedi messi tabiki

beyler size süper bir oyuncu tavsiye ediyim belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama Ahmet Faruk Akarçay pendiksporda oynuyor oyun başında yaklaşık 30kya falan alabilirsiniz. oyun açıldığında yaşı 16-17 gibi bir şey. şu anda 3. senemdeyim ve ligde sadece 3maçta ilk 11 1 maçta yedek başladı ama attığı gol sayısı 8. buyrun site oyuncunun profili:

en alttaki istatistiklere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

evet bu ssyi koyduktan sonra bir maç daha yaptım ve o maçta hattrick yaptı ahmet faruk

evet bir maç daha yaptım ve o maçtada monacoya 4 gol attı. son durumu 6( 2 ) maçta 15gol 2 asisist 4 kez maçın adamı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Harbiden süpermiş Burak Abi !
    O yaşa rağmen özellikleri çok iyi..
    Aynı Tsigalko gibi adam galiba bu
    Alayım ben...

10 maç 20 gol oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Pawel Zuk

Hiç deneyen var mı bu adamı hiçkimse bişey yazmamış bence çok iyi bi oyuncu defansın solunu teslim edin rahat edin izleyin ve görün iyi bir oyuncu

ltfen her oyuncu için ayrı konu açmayın

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

ben denemedim ama denerim

bende denemedim nasıl oynuyor iyimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben beğendim valla 20 yaşında polonyalı

arkadaşım ben bu konuyu oyuncu tartışma platformuna taşıyorum sen yine açıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

yaa beyler sizce kocaelispora kimleri alayım bütcem 1.5 milyon$

ben fm 2005 te sol kanata bierofkayı aldım 3 mil. Atalantaya ve 1 sezon oynattım intere 30 mil. sattım abi adam canavar kimse solda adamı tutamıyo. ederson vardı brazilyalı 18 yaşında adam 220 bin dolara 24 ay taksitle aldım adam ilk görünüşte boş görünüyo ama idmandan sonra canavar oldu amc oynattım Kölnde bir sezon sonra a.madrid 6 mil. adamı sattım oda gitmek istediği için

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Ya arkadaşlar futbolcuları yazarken database nizi de yazarsanız iyi olur sonra bi çok arkadaş hayal kırıklığına uğruyor...

arkadaşlar beşiktaşda oynayabilecek kaleci kim olabilir
    mümkünse genç olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yuzbasi1905
    arkadaşlar beşiktaşda oynayabilecek kaleci kim olabilir
    mümkünse genç olmasın
    benoit costile bak ochoa,lastuvka

arkadaşlar ne kadar paramız olduğunu balance den mi bakıyo. anlatırsanız sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

kardeş zaten homede yazıyı ne kadarın olduğunu

Quote Originally Posted by dentaconstantin
    benoit costile bak ochoa,lastuvka
    kardeş lavstuvka demişin ama hiç ii değil bence o ben onu gye almıştım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım

Quote Originally Posted by hurmet
    beyler size süper bir oyuncu tavsiye ediyim belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama Ahmet Faruk Akarçay pendiksporda oynuyor oyun başında yaklaşık 30kya falan alabilirsiniz. oyun açıldığında yaşı 16-17 gibi bir şey. şu anda 3. senemdeyim ve ligde sadece 3maçta ilk 11 1 maçta yedek başladı ama attığı gol sayısı 8. buyrun site oyuncunun profili:

en alttaki istatistiklere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

evet bu ssyi koyduktan sonra bir maç daha yaptım ve o maçta hattrick yaptı ahmet faruk

evet bir maç daha yaptım ve o maçtada monacoya 4 gol attı. son durumu 6( 2 ) maçta 15gol 2 asisist 4 kez maçın adamı
    harbiden çok iimiş aliim dursun bi köşede

Ahmet Faruk Akarçay ı Erzurumspora aldım Şu anda butun superlıg takımları peşinde teklif ettıklerı para 3.5mn aldıgım fıyat 35k yani süper bir adam. bütün kucuk takımlara şiddedle önerırırım bu futbolcuyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

deneyecem bu adamı saol
    [SIGPIC][/SIGPIC]

yaw bu fm 2006 a cm 03 04 deki todorov gibi bir adam biliyormusunuz? :d

Sayfa 7 / 18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri