ilerde belki leo messi olur yok olmadı javi guerrero süper bi oyuncu 10 maçta 21 gol attı
amc çalıştır iyi oynuyo bende öyleOriginally Posted by merto873
ilerde belki leo messi olur yok olmadı javi guerrero süper bi oyuncu 10 maçta 21 gol attı
amc çalıştır iyi oynuyo bende öyleOriginally Posted by merto873
http://img63.imageshack.us/my.php?image=silvam0eu.png valla usta değilim ama bence silva dır adam bazen kendinden geçio monitöre bakakalıyorumOriginally Posted by ozon
arkadaşlar bu oyuncu hakikaten müthiş.İngiltere liginde 30 gol 9 asist yaptı hem de 30 yaşında iken.Adı Cristiano Lucarelli(İLK ADI YANLIŞ OLABİLİR)
ArkadaŞim Bu Oyunda Medya Tarafindan Maradona Olarak GÖsteren Ve Hatta Gelecekte GerÇekten MÜthİŞ Oyuncu Olan Sezer ÖztÜrktÜr
bence oyunun maradonası sezer öztürkOriginally Posted by ugur1905
pawel zuk -lechia gdansk
robert earnshaw -west bromwich
steffen iversen -valerenga (devre arasında west bromwich'e aldım gol kralı oldu)
lebohang mokoena -orlando pirates
curtis davies -west bromwich
chris kirkland -liverpool (west bromwich kira)
cesar delgado -cruz azul
rodrigo palacio -boca juniors
fahri tatan -ç.rizespor
rogerio -santos
yasin karaça -telekomspor
fernando cavenaghi -spartak moscow
şimdilik bu kadar umarım faydalı olurum ii fm'ler![]()
![]()
![]()
tungayı 30 milyon $ sattım simdi sag veya sol acık varsa güsel söleyebilirmisiniz?
hayır onun yeri ortasaha ortadı oynatma bence ayrıca bende performansı oldukça iyiOriginally Posted by merto873
yahu sezer öz<türk nasıl maradona olur ki ya saçmalamayın adamın butun özellikleri kötü bence belki cabuk gelışiodur geç olduğu için ama benım oyunda güç 3 gösterio bne bu oyuncuyu oynatsam maçta ölür gider bencede silva süper ama arkadaşım sen onu gsye nasıl getırdın kaç para bastın
Carlos Tevez bence harika bir adam bu oyunun maradonasi odur!
kardeşler bende sindnei diie bi çocuk buldum kaç paraydı hemen hemen 300bin dolar adam DL--AML--DM hepsinde harikalar yaratıyor ve en sonunda 10milyon dolara auxxere sattım şimdi arıyorum aynı çesit bide DM mevkinde falvo galveo diie bi brezilyalı var bunuda sahalkeye tam tamına 14.75 milyon euroya gitti... byyyy
paardon fagner galvao elemanın adı bi üstte yazdığım yanlışmış özür dilerim
kesinlikle tevez olabilir ama halil altintop bence ondan daha iyi nekarada fenerbahce yönetimi hasızlık yapsada ve benim tercihimi söylüyorum CAFERCAN AKSU(her nekadar fenerli olsamda adama hayranım mütis bi cocuk)
maradonanın kendi dedi messi tabiki
beyler size süper bir oyuncu tavsiye ediyim belki bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama Ahmet Faruk Akarçay pendiksporda oynuyor oyun başında yaklaşık 30kya falan alabilirsiniz. oyun açıldığında yaşı 16-17 gibi bir şey. şu anda 3. senemdeyim ve ligde sadece 3maçta ilk 11 1 maçta yedek başladı ama attığı gol sayısı 8. buyrun site oyuncunun profili:
en alttaki istatistiklere bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
evet bu ssyi koyduktan sonra bir maç daha yaptım ve o maçta hattrick yaptı ahmet faruk
evet bir maç daha yaptım ve o maçtada monacoya 4 gol attı. son durumu 6( 2 ) maçta 15gol 2 asisist 4 kez maçın adamı
Harbiden süpermiş Burak Abi !
O yaşa rağmen özellikleri çok iyi..
Aynı Tsigalko gibi adam galiba bu
Alayım ben...
10 maç 20 gol oldu
Hiç deneyen var mı bu adamı hiçkimse bişey yazmamış bence çok iyi bi oyuncu defansın solunu teslim edin rahat edin izleyin ve görün iyi bir oyuncu
ltfen her oyuncu için ayrı konu açmayın
ben denemedim ama denerim
bende denemedim nasıl oynuyor iyimi.
ben beğendim valla 20 yaşında polonyalı
arkadaşım ben bu konuyu oyuncu tartışma platformuna taşıyorum sen yine açıyorsun
yaa beyler sizce kocaelispora kimleri alayım bütcem 1.5 milyon$
ben fm 2005 te sol kanata bierofkayı aldım 3 mil. Atalantaya ve 1 sezon oynattım intere 30 mil. sattım abi adam canavar kimse solda adamı tutamıyo. ederson vardı brazilyalı 18 yaşında adam 220 bin dolara 24 ay taksitle aldım adam ilk görünüşte boş görünüyo ama idmandan sonra canavar oldu amc oynattım Kölnde bir sezon sonra a.madrid 6 mil. adamı sattım oda gitmek istediği için
Ya arkadaşlar futbolcuları yazarken database nizi de yazarsanız iyi olur sonra bi çok arkadaş hayal kırıklığına uğruyor...![]()
arkadaşlar beşiktaşda oynayabilecek kaleci kim olabilir
mümkünse genç olmasın
benoit costile bak ochoa,lastuvkaOriginally Posted by yuzbasi1905
arkadaşlar ne kadar paramız olduğunu balance den mi bakıyo. anlatırsanız sevinirim![]()
![]()
kardeş zaten homede yazıyı ne kadarın olduğunu
kardeş lavstuvka demişin ama hiç ii değil bence o ben onu gye almıştım çok büyük hayal kırıklığı yaşadımOriginally Posted by dentaconstantin
harbiden çok iimiş aliim dursun bi köşedeOriginally Posted by hurmet
Ahmet Faruk Akarçay ı Erzurumspora aldım Şu anda butun superlıg takımları peşinde teklif ettıklerı para 3.5mn aldıgım fıyat 35k yani süper bir adam. bütün kucuk takımlara şiddedle önerırırım bu futbolcuyu.
deneyecem bu adamı saol
[SIGPIC][/SIGPIC]
yaw bu fm 2006 a cm 03 04 deki todorov gibi bir adam biliyormusunuz? :d