Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkçe FM 2006 v1.0 Çıktı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yalnız büyük bi problem var. Türkçe Fm 2006 yı açınca Kaspersky adlı virüs programı uyarı veriyor. Diğer şeyleri tehdit ediyor ve zarar verebilir diye. Neden acaba? Bunun internetle bağlantılı olmasının bi alakası var mı acaba? Ayarlarda sadece son iki seçenek işaretli. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Yama indirelemiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by yasin87
    Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Yalnız büyük bi problem var. Türkçe Fm 2006 yı açınca Kaspersky adlı virüs programı uyarı veriyor. Diğer şeyleri tehdit ediyor ve zarar verebilir diye. Neden acaba? Bunun internetle bağlantılı olmasının bi alakası var mı acaba? Ayarlarda sadece son iki seçenek işaretli. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
    program internet bağlantınızı kontrol ederek yeni bir güncelleme varmı veya haberleri siteden okur. Bu yüzden interneti kullanarak turksportal.net e erişiyor. Kesinlikle sisteminize zarar verecek bir durum söz konusu değildir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hocam hazır burdayken su soruyu da cevaplasan ya, oyuna bi giriyorum, bazı yerler İngilizce, bazen girdiğimde Türkçe, ne iş anlamadım valla Bu da diğer yamalar gibi, normal kurulsaydı da, fm.exe den oyuna girseydik(yani ordan girince yine İngilizce oluyo da), daha iyi olmaz mıydı?

Hocam hazır burdayken su soruyu da cevaplasan ya, oyuna bi giriyorum, bazı yerler İngilizce, bazen girdiğimde Türkçe, ne iş anlamadım valla Bu da diğer yamalar gibi, normal kurulsaydı da, fm.exe den oyuna girseydik(yani ordan girince yine İngilizce oluyo da), daha iyi olmaz mıydı?
    Bu sorun cache dosyalarından kaynaklanıyor.Bu sorunun giderilmesi için Belgelerim/Sports Interactive/cache klaösürün silmelisin.Ve oyunu baştan başlatmalısın.Ama zaten FM 2006 Türkçe programını çalıştırdığınızda otımatik olarak siliyor...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Keşke öyle olsaydı bizde öyle istiyorduk ama geçmişte yaşanılan bir takım olaylar bunun bu şekilde olmasını gerektiriyor. Daha önceleri yayınladığımız çalışmalar bir takım kişiler tarafından isimlerimiz değiştirilerek kendi yapımlarıymış gibi sunulmuştu. Ayrıca korsan oyun yapımcıları çalışmaları diledikleri gibi kullanıyordu.

bazı yerler ingilizce çünkü oyun yüzdeyüz Türkçe değil
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya arkadaşlar anlıyorum cache dosyasını silin diyosunuz ama maalesef o dosya kendini yeniliyo ve bazen silince bile düzelmiyo, ilginç bi olay, başka bişeyle alakası olması mümküm değil mi acaba?

Her oyunu başlatmadan önce silmelisin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Her oyunu başlatmadan önce silmelisin
    Hocam ilgilendiğin için saol, son bi soru: Peki bu kendi kendine temizliyodu ya "cache" yi, yeri değiştiği için mi silmiyo artık.

Yaa ben bu dosyayı nasıl kurucam biriniz söyleyebilirmi

mustafagungor bana yardım etsene.Dosyayı nasıl yüklicem

Zaten direk yükle diyor, bas ve yükle
    -

yama indirilemiyor, sanırım linkte bir sorun var, ya da depolandığı sunucuda

(700 küsür kb indirip tamamlandı diyor ama rar ile açılamıyor hata veriyor, eksik dosya)

linkte arıza var.indiremıyorum

Sayın Vieri peki tamamen Türkçeleştirm, yani kalan kısmı Türkçeleştirme çalışmanız olacak mı?

Bazı yerlerde dil açısından uyumsuzluklar var bunlar düzeltilecek mi?

olacak ise ne zaman bu çalışmayı yapmayı düşünüyorsunuz?

çalışmalarınız gerçekten çok iyi derecelerde yer alır böyle giderseniz enyse kolay gelsin

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Yakında yeni versiyon çalışmalarına başlayacağız, oyun hiçbir zaman %100 Türkçe olmayacak ancak her Türkçeleştirmede sizlerin isteğine daha yakın bir Türkçe ile oynayacaksınız oyunu...

İlk versiyonda çıkan uyumsuzluklar sonraki versiyonlarda giderilmeye çalışılacak, sabit başlıklardaki "teknik sorunlar" konusunu bu nedenle açtık...

Quote Originally Posted by ZeoN1907
    Sayın Vieri peki tamamen Türkçeleştirm, yani kalan kısmı Türkçeleştirme çalışmanız olacak mı?

Bazı yerlerde dil açısından uyumsuzluklar var bunlar düzeltilecek mi?

olacak ise ne zaman bu çalışmayı yapmayı düşünüyorsunuz?

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

cok sagol valla kardes sana minnettarız cok ii oldu bu

büyük ihtimal onunkide korsan ..korsan oyunlarda dil yaması çalışmıyor mu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

genelde sorun çıkıyo bakalım volkan abi gelsin o daha çok yardımcı olabilir sana.

tamam.volkan abiyi bekleyelim.
    olmadı gider orjinalini alırız artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bence gidip şimdi hiç boşuna fm2006 orjinal alma bekle aralığı fm 2007 alırsın orjinal. yani 6 aylığına boşuna o kadar para verme

hmm..haklisin aslinda..
    ne kaldi 2007 ye..
    ya su oyunu bi türkçeleştirsem tek sorunum şimdilik bu..
    gerisini hallederizzz..

ya ben tüm yazılanları yaptım ama bir türlü türkçeleiştiremedim fm.exe dosyasını seçtim filan ama hala türkce olmadı 6.03 kullanıyorum ne yapmalıyım

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

çok güzel bi yama kullanıorum ben firstsoldier bendede 6.0.3 var sorun çıkmadı

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by firstsoldier
    ya ben tüm yazılanları yaptım ama bir türlü türkçeleiştiremedim fm.exe dosyasını seçtim filan ama hala türkce olmadı 6.03 kullanıyorum ne yapmalıyım
    Aşağıdaki linkteki adımları izle, oradaki tüm maddeleri uygula yine de olmuyorsa durum değerlendirmesi yaparız, ancak bu maddeleri uyguladığın takdirde oyunun muhakkkak TR olacaktır:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=6563

21pn; Eğer oyununuz korsan ise bu oyunu çalıştırmak için çeşitli programlar kullanıyorsunuz demektir. Bu nedenle oyunu TR oynamak sorun olabilir. Size tavsiyem FM 2007' yi orjinal alın çünkü onunla birlikte yapacağımız Türkçe yama buna değecektir

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Orjinal cd almak insanı gençleştırıyor. nedenmı hiç bir sorun yok ohh mis gibi kur oyununu oyna. Fakat durumu olmayan arkadaşlar olabilir oyun oynamak herkezın hakkı o yuzden saygı duyuyrum ama durumu olan arkadaşlar lütfen orjınal cd alalım bu ileride orjınal cd lerde turkce dılınınde olmasında buyuk katkı saglayacakdır.

serverdan indiremiyorum rapid e falan upload edebilirmisiniz. teşekkür ederim.

Bende indiremiyorum. Yardımcı olursanız çok sewinirim..

indirdim kurdum türkce falan olmadı kardeş ne iş bu

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Sen Yapamamısındır.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri