Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gaziantep haketti ve kazandı tebrikler.Maçta sadece 3 kez falan 5 er dakikalık bölümleri oynadık diğer bölümlerde bir iş yapmadık.Alex ve Semih takım için birşey yapma çabasındaki oyunculardı.Diğerleri tatilde gibiydi.Özellikle 2 bekimiz çok kötü sürekli arkalarına sarktı Yozgatlı ve Erman Özgür.

Güiza'nın kötü olduğu yok yalnız kalıyor ben onu zaten next Kezman olarak görüyorum.En yakın oyuncu Alex arada 20-30 metre fark var.Takım yine geniş alanda oynamaya başlamış zaten Edu ile Lugano yaslanmışlar arkaya bekliyorlar.

Maldonado aynı değişmemiş sürekli yan pas yan pas değişen birşey yok.Hadi pası geçtim top kapma da yok.

Bence bu takıma bir sol kanat ,bir önlibero,birde forvet lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih güiazadan kat kat daha iyi bir forvet bana göre fenerbahce Semihle başlamayarak büyük hata yaptı.güizanin normal bir forvet(misal kezman).Semihin özellilkerinin yarısna sahip değil.Aragones sırf 17 milyon € verdi bu adama yazık değilmi verilen paraya.Sırf vatandaşı diye kendi çağırdı diye forvette güizayı oynatıyor ve oynatacak.Semih bu takımdan ayrılmalı diye düşünüyorum.forma şansı çok az.yazik oluyor cocuga.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O değilde Alex'in koşan hali mi?.Alex zaten maçta en çok koşan oyunculardan biri.Yanılmıyorsam geçen sezon yapılan derbilerden birinde bu istatistik yansıtıldı.Alex hem koşuyor hem de gol atıp asist yapıyor.Alex'i koşmayan gösteren şey hızlı top sürmemesidir.Topu yavaş sürüyor ama tekniği de 'diğer'lerinden yüksek olduğu için topu kolay kolay kaptırmıyor faul alıyor.Ne zaman Fenerbahçe klasik 4-4-2'ye döner o zaman Fenerbahçe'de bulunan forvetler yıldızlaşır.En son Hooijdonk-Nobre döneminde çoğu maçta böyle oynuyorduk ve iki isimde yeterli derecede gol atıyordu.

Güiza*2=Semih gerçekten böyle mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guiza'yı 6 saatte bitirdiniz yahu =) yapmayın etmeyin bir devre arası gelsin en azından ondan sonra bu performansı sürüyorsa eliştirinizi yaparsınız rahat rahat kimsede size birşey diyemez.. maça dönecek olursak ilk yarısını izledim gaziantep zaten yanlış hatırlamıyorsam hazırlık maçlarında udineseyle berabere kalıp lazio'yu yenmişti belliki iyi hazırlanmışlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle öyLe.Benim gibi bir Galatasaray'lı bile semihin böyLe eriyip gitmesine üzülürken siz fenerlilerin hala güiza israrini kesinlikle anlayamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam beyler yeter bu kadar.Tartışmanız iyice konu dışına kaymaya başladı.Siliyorum mesajlarınızı ve bu konuya burada bir son vermenizi rica ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Alex'i savunmayın lütfen. Alex bu sistemde de forvet arkasında oynadığı yerden başka yerden oynayınca Fenerbahçe golü yedi.

Buyrun:

Görüntüde Alex'in olması gerektiği yerde olmadığını görüyoruz. Tabata'yı rahatsız edebilecek bir tane bile oyuncu yok.

Bu resimde de Alex'in sadece izlediğini, savunma adına birşey bile yapmadığını Fener'in golü yediğini görüyoruz.

Tamam, Alex'in rolü o değildir ancak porfesyonel futbolcu sahada oynadığı bölgenin hakkı verecek. MC oynatılıyorsa rakibinin peşinden biraz koşacak. Bunu yapmazsa, ne yaparsa yapsın profesyoneliğinden şüphe ederim.

Bunda Aragones'in de hatası var tabii.
    Bu golde Maldonado'nun hatası mevcuttur. Koyduğun bütün resimlerde boş bir alanda duruyor. Bir savunması olarak orada Tabata'ya topun gelmesini engellemesi gelse bile vurmasını engellemesi gerekiyordu. Alex geldiği günden beri savunma yapmıyor zaten. Ama dün Fenerbahçe'de ki en iyi isimdi. Koştu mücadele etti ve pozisyon yarattı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Çoğu kişi G.Antep bu sene çok iyi iyi yerlere gelecekler falan yazmış.Antep bu sene önceki senelerden farklı olmayacak.Gelecek hafta Ankaraspor ile deplasmanda oynacaklar bide o maça veya 4.Hafta BJK maçı var bide o maça bakın.Görecekseniz ki bu maçtaki G.Antep'i sezon boyunca bir daha zor göreceğiz.Bunun nedeni ise belli.Bir hafta önce 5 gol yiyen takım bile sırf üzerinden prim yapabilmek için veya geçmişten gelen kuyruk acısı nedeniyle Fener'e karşı hayatlarının maçını oynarlar.Bunun bir çok örneği var ilk aklıma gelen geçen sene Kayserispor.Galatasaray karşısında pozisyonları yoktu orta sahayı geçemediler birkaç hafta sonra Kadıköy'deki maçı herkes hatırlıyodur.
    aynı dertten galatasaray ve beşiktaş da muzdarip . acaba 4 büyüklere karşı daha hırslaıyor olmasınlar ? :/

Sheriff Misafir

Yukarıdaki resimde Maldonado'nun durması gereken yerde değilde zaten adam olan bölgelerde kademe yaptığını görüyoruz.. Zaten o bölgede 3 tane oyuncu mevcu sen bide boşta adam varken ne diye oraya gidersin.. Aurelio olsa o golü yemezdik.. Artık oraya adam gibi birini bulmamız şart oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bu maç için yorum yapmak istemiyorum söylenecek pek laf yok.Sadece ve sadece bir ön libero almazsak ileriki haftalarda bunun sıkıntısını fazlasıyla çekeriz.Ayrıca bu futbolu umarım Partizan karşısında oynamayız.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İki sene evvel Alex'in ofansif anlamda koşmasının gerekip gerekmediğini tartışıyorduk.

Nitekim Alex mükemmel bir sezon geçirdi; boşa çıkan, top isteyen, alan, kullanan, sadece rakip onsekiz civarında değil, orta yuvarlak civarında da pas dağıtan bir Alex izledik ve bu Alex, Fenerbahçe'nin geçen sezon Avrupa'da ortaya koyduğu performansta en önemli etkenlerden biriydi.

Bu sezon, eğer Fenerbahçe bu sistemle oynamaya devam ederse, Alex'in defansif anlamda koşmasının gerekip gerekmediğini tartışacağız anlaşılan.

Bence lüzumsuz bir tartışma olacak.

Alex o pozisyonda orada bulunuyorsa bu, eğer topu takım arkadaşlarından birisi kazanırsa ondan alıp kullanmak için olmalı. Harici bir sebep için Alex'in orada bulunması dahi anlamsız.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gaziantepspor Gerçekten Çok İyi Oynuyor Özellikle Tabata- Beto İkilisi Harika Gerçekten Çok İyi Bu Sene 3 Büyüklerin Canını Çok Yakarlar Diye Düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Sorumun cevabı var mı?
    en iyisi radyodan dinle sen =) edit edit

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe pek iyi başlamadı gibi. Direkten dönen bir top var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antep üst üste tehlikeli pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi.Direkten dönen bir top var..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şimdi de Fenerbahçe kaçırdı bir tane.Başından dinlemedim ama biraz ortalandı gibi maç

allahım allahım maldonado hücum'a çıktı (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bir anda top yine Fener kalesine geldi maç bir orda bi burda

Nesil
    2007
    Yer
    34

Fenerbahçe açılışları hep Kötü Yapıyor bakalım Bugünde Aynısımı Olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

TrtFm'in bir spikeri var allahım allahım...Dinleyenlere sabır versin.Lig Radyo frekansı lütfen

Beto yine kaçırdı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    TrtFm'in bir spikeri var allahım allahım...Dinleyenlere sabır versin.Lig Radyo frekansı lütfen

Beto yine kaçırdı
    Abi Lig Radyo şu anda Hacettepespor'un maçını yayınlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antep adet tek kale oynuyor... Beto cok iyi topcu. FB defansı cok kötü.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Antep resmen eziyor, sanki formalar değişmiş.Fb antep gibi, antep Fb gibi oynuyor...4 tane net pozisyonu var Antep'in...Fb berbat defans, orta saha , forvet , komple çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O kadar da net değil abartmayalım arkadaşlar şu anda izliyorum son 10 dakikadır tek atağı bile yok.

Sheriff Misafir

Bu Beto çok can yakacak demedi demeyin.. Çok hızlı..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    O kadar da net değil abartmayalım arkadaşlar şu anda izliyorum son 10 dakikadır tek atağı bile yok.
    Zaten senin o söylediğin 10dk da pek bi pozisyon olmadı, oyun dengelendi.Dk 33-34 den sonra...Ama benim o mesajı yazdığım sıra Antep bariz üstündü

Nesil
    2006

Gaziantep yaptığı skı ve adam adama markaj ile Fenerbahçe'yi durdurdu ama; sıcak hava ve yorulmalar olduğu zaman bu markajın etkisi azalacaktır. Son on beş dakikada Fenerbahçe etkili oynayarak kazanacaktır. Semih oyuna kesinlikle girmeli ve çift forvete dönemliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rezalet durumayız Semih girerse ancak kilit çözülür

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fener iyi durumda değil. Defansif açıdan dökülüyor, en basit toplar bile Volkan'a gidiyor. Forvetle orta saha arasında bağlantı kurulamıyor. Güiza da bu gece Nonda'nın yaptığından fazlasını yapamıyor. Güiza tek forvet adamı değil bence. Onu besleyecek bir Semih olmayınca Güiza yokları oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

R.Carlos çok iyiydi ilk yarıda.
    Maldonado'ya bence haksızlık ediyoruz.Neredeyse hiç pas hatası yapmadı basit oynadı ama yararlıydı.

Emre biraz pasifti 25 dakika falan izledim Aragones sürekli onu uyardı.
    Guiza çok istekli sürekli koşular yapıyor.

Antep fizik olarak çok fazla zorlandı özellikle 70'den sonra oyundan mutlaka düşecektir.Puan kaybı olabilir hala aynı görüşteyim ancak biraz seyredince yenebiliriz diye de düşünüyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Zaten senin o söylediğin 10dk da pek bi pozisyon olmadı, oyun dengelendi.Dk 33-34 den sonra...Ama benim o mesajı yazdığım sıra Antep bariz üstündü
    Evet şimdi saatlere bakınca fark ettimBir ara gerçekten ezildi ama ikinci yarı değişir durum.yoruldular
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Fener iyi durumda değil. Defansif açıdan dökülüyor, en basit toplar bile Volkan'a gidiyor. Forvetle orta saha arasında bağlantı kurulamıyor. Güiza da bu gece Nonda'nın yaptığından fazlasını yapamıyor. Güiza tek forvet adamı değil bence. Onu besleyecek bir Semih olmayınca Güiza yokları oynuyor.
    Nonda'yı izlemedim ama Guiza çok istekli yalnız kaldığı için dediğin gibi etkili olamıyor
    Last edited by JunkChorn : 23.Ağustos.2008 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri