Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 185 arası toplam 185 sonuç

Konu: Steaua Bükreş - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rövanş Maçı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Başarılar Gelir Geçer,Asaletin bize yeter..

Artık geçmişi konuşmak çok saçma olacak..Olan oldu,ofsayttı vermedi vs. vs..İnşAllah yönetim,Skibbe ve oyuncular aklını başına alır da UEFA'da çok yol alırız..Bu kadroyla bence UEFA'nın en büyük favorilerinden biri olmalıyız.Ama akıllarının başlarına gelmesi gerekiyor.
    Ne geçmişi ya dünkü maçı konuşuyoruz işte. Gidipde Süper kupa finalini konuşmuyoruz. Galatasarayın en son oynadığı maçı konuşup eksiklerimizi tartışıyoruz. Nesi saçma anlıyamadım ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Rıdvan Dilmen'in dediği gibi Galatasaray turu ilk maçta kaybetti. Galatasaray eğer ilk maçtan önce bir resmi maç yapsaydı o maçta yapacağı hataları ilk resmi maçında yapacak ve belkide ASY'de turu geçecek skor elde edeckti.

Gol net bir ofsayttı. Ama Kewell'ın top direktte patlamasa herşey değişebilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar yönetim Skibbe ile sözleşme imzalarken sonuçlarını da göze aldı..bu tür hatalar daha çok görebilirz ama arkasında durursak belki de bize uzun yıllar hizmet edecek bir teknik direktöre sahip olacağız..

bu takım oturduktan sonra kimyasını bulduktan sonra kolay kolay maç bırakmaz..taraftar olarak sonuna kadar destek olmalıyız..

Steau yu ise tebrik ederiz ki böyle bir kadroyla doğru oynayarak bizi yendiler hadlerini bilerek oynadılar ve elediler tebrikler...

maça geldiğimizde ise 2 maçın da en kötüsü önce hakem sonra aykuttu onu takip eden lincoln ve skibbe oldu..

Galatasaray ımıza Uefa yolunda başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Eğer Steau'ya elenecek kadar zayıf bir takımsanız elenmeniz her zaman için daha iyidir. Gruplara kalıp rezil-i rüsva olmaktansa...

Skibbe hatalıdır, değildir buna hiç girmeyeceğim. Sonuçta bir hata varsa bu tüm ekibindir. Yazık oldu taraftarın Şampiyonlar Ligi hayallerine.

Şimdi UEFA diye milleti avutmaya çalışıyorlar. Geçiniz efendim geçiniz. Gruplarda bu kez Bordeaux olmazsa turu geçmek iyice zorlaşır. Geçen seneki ikramları hala hafızalarda. Bakalım o zaman ne ile avunur bu taraftar. Türkiye Kupası ile mi? Hiç sanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray Servet'inde dediği gibi ilk maçta formda olmamanın cezasını çekti. Attıkları gol Erman Toroğlunun bir reklam filminde dediği gibi ofsayt değil babası babası. Ama Galatasaray ofsayttan gol yediği içinmi kaybetti bu maçı bence alakası yok istese kazanabilirdi. Ama bir türlü organize olamıyo bakıyosunuz sürekli top Arda'ya gidiyo o birşeyler yapmaya çalışıyo veya Kewell.

Bence Lincoln yerine dünkü maçta Barış çıksaydı 11'de daha iyiydi Arda Lincoln'den çok daha iyi oynar onun oynadığı yerde veya Kewell.

Artık 1 ön eleme oynayacak ve inşallah UEFA gruplarına kalacak Galatasaray. inş o elemeyi geçer ve kalır.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri