yav bu haberleri siz mi uyduruyonuz yoksa oyunculardan talimat mı var?
yav bu haberleri siz mi uyduruyonuz yoksa oyunculardan talimat mı var?
Biz uyduruyoruz..
![]()
Pablo Piatti İddası
Uzun zamandır transfer çalışmalarını sürdürün ingiliz Ekibi Wigan'ın En son Hedefi Pablo Piatti olarak açıklandı.Wigandan daha resmi bir açıklama gelmemesine rağmen bazı basın mensupları bu transferde sona yaklaşıldığını açıkladı...
Kaynak: KHB (Kolpa haber ajansı)
İddiaları bırakalımda transferleri yapalım ya! kısalisteyi açık mı unuttunuz naptınız!
Football is simple,but Football Manager is not
Fransa'ya gittik.Birkaç transfer görüşmesi yaptık önceden.Bir isimle anlaştık başka oyuncuları da takibe aldık.Bugün yarın attırırız imzaları![]()
Mahşerin 3 Atlısı(!)'ndan Sunderland Bombası!!
BENJANİ SUNDERLAND'A!!.
Bu süper Yıldızı transfer etmek için Aygün'ün ne kadar para harcıyacağı ise merak konusu..Sunderland eğer bu transfer gerçekleştirirse ki gerçekleştirmeye çok yakın gerek formalar gerekse kombinelerde fırlama olacağı belirtildi..Taraftarların "Aygün Buraya Benjani Getir!!" diye tezahuratlarda bulunduğu ve Sunderland menejerininde bu tepkileri karşılıksız bırakmayacağını söylediği öğrenildi..
Kaynak: KHA (Kolpa haber ajansı)
Taraftar'a Sus Mesajı
Taraftarların isyanları üzerine harekete geçen Reading yönetimi Bayern Münih'in Polonya asıllı Alman golcüsü Lukas Podolski ile her konuda anlaştığını açıkladı.
Tüm gelişmeler daha sonra burada...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
podolski???:S
Bence baymaya başladı artık başlamaması..Yalan haberler de bir yere kadar gider..Başlasın artık.
SENNA İDDİASI!!!
FLAŞ FLAŞ FLAŞ! sunderland beklenilen bombayı patlattı
euro 2008 de transfer piyasasının en gözdesi haline gelen marcos senna fenerbahçenin uğraşmasına rağmen villareal de kalacağını açıklamıştı ancak sunderland ın son anda devreye girdi ve senna yı bitirdi villareal e 14mn euro verileceği söylentiler arasında
kaynak : KHA (kolpa haber ajansı)
Tamam o zaman.Kolpa haberleri kessek iyi olacak yalnız suyu çıkmaya başladı da biraz..
Okumayınız efendim rahatsızsanız
Sen keyif almıyor olabilirsin ben eğleniyorum. Sana kimse ille okuyacaksın demiyorsa ikide bir konuya baydı sıktı of aman puf yazmanın alemi ne?
Rahatsızsanız okumazsınız bu kadar basit.
Ayrıca senin namında seninle aynı fikri paylaşan herkesedir lafım sadece sen alınma üstüne.
Sen mi karar veriyorsun kaanali ? Biz rahatız ses etmiyoruz.
Beğenmek zorunda değilsin.Konuya girip okumak zorunda da değilsin.Eğer beğenmediysen konuya girip okumassın olur biter.Konuyu baltalamassan seviniriz.
Tekrar söylüyorum herkes istediği haberi yapabilir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Podolskİ Güzel Transfer Murat Abi.
Last edited by I3esiktas : 03.Eylül.2008 at 23:15
ya bende eğleniyorum.ama biraz abartı oldu gibi.yani haberler değil.şöyle podolski fln biraz abartı gibi bare dişine göre transferler olsa daha iyi olur![]()
Podolski gelirse Reading coşar![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
podolski çok iyi oyuncu çok para istiyolar genelde alamıyodum
Football is simple,but Football Manager is not
25 Ağustos 2008
Reading Teknik Drektörü Murat Özdemir'den eski arkadaşına Telefon..
Bu sene sıkıntılı günler geçireceği düşünülen Murat Özdemir şimdiden tedbir almaya çalışıyor.Ve ilk iş olarak çocukluk arkadaşı oLan Turgut Baş'ı aradı..Yeni aldığı telefonuylailk aramasını yapan Murat Özdemir Turgut Baş'dan birkaç oyuncu tavsiye etmesini ve hatta varsa bonservisi elinde olan birkaç oyuncuyu İngiltereye yollamasını istedi.Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak? Acaba Turgut Baş Murat Özdemir'e destekçi olacakmı ?
4 Eylül 2008
Ve Turgut Baş açıklıyor..
Geçen telefon görüşmesi ;
Turgut Baş ; Muratcım öncelikle telefonun hayırlı uğurlu olsun duydumki yeni telefon almışsınNasılsın diye sormayacağım kontorum yok bide telsimsin hemen gidiyor benim kontorler
Hemen konuya geçeyim ; Öncelikle sana bizim mahalleden 2 tane çok yetenekli topçu buldum parada istemezler karın tokluğuna oynayacaklar..Birde üst mahalleden 3 tane çocuk var ama yaşları biraz geçti İngiltere ligini kaldırırlarmı bilemem ama sana asıl bombam yarın gazetelerde..Sakın birşey deme kontorum bıtmesın
Konuşdukça devamı geliyor çünkü
hadi görüşürüz..
5 Eylül 2008
Yoksa genç golcü Wagner Lowe Reading yollarındamı ? Turgut Baş'ın devreye girmesiyle transferi halledilen Lowe acaba reading ile imzalayacakmı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beckham Sunderland Yolunda Mı ?
takımın başına geldiği ilk günden beri eleştirilen sunderlandın teknik patronu katıldığı televizyon programında "kumarahane" Kelimesini kullandıktan sonra hemen akıllara amerikada los angeles galaxy takımında top koşturan beckham yoksa sunderland'emi geliyor sorusu geldihenüz sunderland menejerinden bir açıklama gelmezken beckham ingiltere konusuna çok sıcak bakıyor
Kaynak KHA:KoLpa Haber Ajansı
Podolski en gerçek haber gibi gözüküyor şu anda.
Bu arada Wigan haberlerim doğrudur. Luque, Eddie J,Arshavin, Topuz geliyor.
Bu akşam hangi haberlerin doğru hangilerinin sahte olduğu anlaşılacak.
başarılar bir an önce ss koymanız dileğiyle bari 1-2 tane koyunda onlarla yetinelim![]()
Podolski Çok İyi Transfer Olur Reading Uçar SSleri Sabırsızlıkla Bekliyorum![]()
Bu akşam gelicek ssler inş.![]()
Şu anda oyundamısın Aygün?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hayır Erdem abi yok onu bekliyoruz.
Favorim, Sunderland [ Ayg.22 ]. SSleri ve transferleri merakla bekliyoruz.Galiba bu kariyer mesaj ve görüntüleme rekoru kıracak.![]()