Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 50.00%
  • Berabere sonuçlanır

12 28.57%
  • D.Kiev kazanır

9 21.43%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 242 sonuç

Konu: Fenerbahçe - D.Kiev [ Şampiyonlar Ligi 2. Maç ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O kadar hırslanan bir oyuncu tacı da atar Korneri de atar atmayacaksan neden koşuyorsun Koşuyorsan neden 10 20 saniye ellerini açıp bekliyorsun ... Geçen sene Kezman'ın günahı neydi ki o zaman konu koşmaksa Kezman ondan çok daha fazla ve yararlı koşuyordu , Ben koşmasın demiyorum ancak gerekli koşsun Güiza sağa sola o kadar gereksiz koşacağına Alex ile paslaşmaya gelseydi gerekirse orta sahaya gelseydi veya köşeler kaçıp top isteseydi daha yararlı olurdu kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    O kadar hırslanan bir oyuncu tacı da atar Korneri de atar atmayacaksan neden koşuyorsun Koşuyorsan neden 10 20 saniye ellerini açıp bekliyorsun ... Geçen sene Kezman'ın günahı neydi ki o zaman konu koşmaksa Kezman ondan çok daha fazla ve yararlı koşuyordu , Ben koşmasın demiyorum ancak gerekli koşsun Güiza sağa sola o kadar gereksiz koşacağına Alex ile paslaşmaya gelseydi gerekirse orta sahaya gelseydi veya köşeler kaçıp top isteseydi daha yararlı olurdu kanımca
    Yahu bırakın, ben de Kezman'ı çok seviyorum ama ayağına gelen 5 toptan 4'ünü kaybediyordu. Top sürerken düştüğünde sinir olmuyor muyduk? Kezman ile Güiza'yı karşılaştırmak bence hata ki Kezman'ı daha çok sevdiğimi de söyleyeyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu bırakın, ben de Kezman'ı çok seviyorum ama ayağına gelen 5 toptan 4'ünü kaybediyordu. Top sürerken düştüğünde sinir olmuyor muyduk? Kezman ile Güiza'yı karşılaştırmak bence hata ki Kezman'ı daha çok sevdiğimi de söyleyeyim.
    Güiza ayağında top mu tutuyor abi Allah aşkına Mesela Kaç kere kafa topuna çıktı ? Güiza Kezman'dan farklı olarak ne yaptı bu zamana kadar ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu madem yalakalık ben diğer oyuncularımızın da yalakalık yapmasını istiyorum, inşallah tüm oyuncularımız yalaka olur da sahada koşarlar, mücadele ederler...

İlk sözüm taraftara hiç Aziz Yıldırım'a bağırmasınlar, takım üzerinde çok büyük bir baskı oluşturdular. Hatalı pas olduğunda hemen homurdanmalar başlıyor, oyuncuların kendine güveni kalmamış neredeyse. Takımda dikine oynayan, topu ileri taşımaya çabalayan Uğur Boral var sadece ama ben de yan pas yapsam top kaptırmam tepki almam diye bir açıklamasını okuşmuştum. Takım bu halde işte, Maldonado'ya Selçuk'a yapılanlar özgüvenlerini yitirmelerine sebep oluyor. Her pozisyondan sonra homurdanmak ne demektir yahu, tamam bu oyuncular yetersiz ama sen taraftar olarak çok mu yeterlisin de onlara laf diyorsun. Tuncay'a bile homurdanan, Alex'i ıslıklayan da siz değil miydiniz? Desteği verin şahane ama oyuncuların özgüvenini kaybetmelerini de sağlamayın.

Rıdvan Hoca hep ders, kötü oynayabilirsin, takımın kötü olabilir ama kötü koşamazsın, kötü mücadele edemezsin. Ne kadar yetersiz de olsan mücadele etmen gerekir ama bu mücadele yok takımda. Tek tek oyuncu eleştirmek de gereksiz, genel anlamda bir bütünlük yok.

Oynadığımız 2 maça bakınca bu grupta 2. olabileceğimizi rahat gördük ama rakipler de bizim oynadığımız oyuna bakınca 4. olacağımızı gördüler. Bir şekilde takımda bir şeyler değişmezse de 2 puanla tamamlarız herhalde grubu. Değişimi sağlayacak kişi de başkan bence bu dönemde. Artık gidip Aragones'e müdahale etmeli, kaç maçtır aynı düzen ve değişen birşey yok, ne yapacağını söyleyemez ama gidip artık bir şeyler değiştir düzelt bu takımı demeli, takım bu halde erirken, hepimiz buna seyirci kalırken başkan kalmamalı. Ayrıca hiç sanmıyorum ama çıkıp açık yüreklilikle hatalarını söylemeliler ve ocakta telafi edeceğiz demeliler. Onlar hatalarını kabul etmedikçe bu gerginlik devam eder.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fener birbir eriyor bakalım neler olacak.Aragones işibilmiyor yahu taraftar gibi oda maçı izliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kezman'dan daha fazla mücadele diyor, orta sahaya defansa gelip yardım ediyor (orta sahada rakibe pres yaparak top kazandırdığı pozisyonlar var), ve rakibe pres yapıyor eğer arkasında oynayanlar buna destek olursa top kazandığımızı da gördük. İleride yalnız kalıyor evet, zaten geçen sene de bu sistemden dolayı forvetlerimiz ileride yalnız kalmıyor muydu? Tek başına oynadığı müddetçe ne çok gol atar ne pozisyona girer. 1 tane orta mı geldi kafa topu vursun adam. Alex bile kullandığı hiç bir duran topta rakibi geçemedi maç içersinde zaten ne kadar orta geliyor ki?

Siz boşa koşu derseniz, benim hoşuma gider. Boşa diyorsanız ben de keşke Maldonado da Selçuk da Kazım da bu şekilde boş koşsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kezman'dan daha fazla mücadele diyor, orta sahaya defansa gelip yardım ediyor (orta sahada rakibe pres yaparak top kazandırdığı pozisyonlar var), ve rakibe pres yapıyor eğer arkasında oynayanlar buna destek olursa top kazandığımızı da gördük. İleride yalnız kalıyor evet, zaten geçen sene de bu sistemden dolayı forvetlerimiz ileride yalnız kalmıyor muydu? Tek başına oynadığı müddetçe ne çok gol atar ne pozisyona girer. 1 tane orta mı geldi kafa topu vursun adam. Alex bile kullandığı hiç bir duran topta rakibi geçemedi maç içersinde zaten ne kadar orta geliyor ki?

Siz boşa koşu derseniz, benim hoşuma gider. Boşa diyorsanız ben de keşke Maldonado da Selçuk da Kazım da bu şekilde boş koşsun...
    Söylediğin herşey göreceli kavramlar abi . SANA GÖRE daha çok mücadele ediyordur SANA GÖRE daha çok pres yapıyordur , BANA GÖRE gereksiz koşular yapıyordur vs. O yüzden göreceli kavramlar üzerinden tartışmak gereksiz olur Sezon ortası veya sene sonunda kaç gol kaç asist yaptığını görelimde o zaman konuşuruz kim daha başarılı olmuş Ha ayrıca Konu Kezman Güiza karşılaştırılması filanda değil aslında , başarısız diye gönderilen Kezman ve BENCE ondan daha fazlasını takıma veremeyen Güiza biri ayakta alkışlanıyor biri neredeyse yaka paça gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Güiza dün istekliydi hırslıydı ama GAGO'nunda dediği gibi yalakaydı gereksiz işler yaptı.20 metre depar attı neymiş efenedim korner atacakmış sonrada topu başkasına bıraktı.Bu tarz bir kaç tanede taç pozisyonu vardı.BElki sahanın en iyisi en çalışkanıydı ama sahanın en yalaka futbolcusuydu.Tribünlere oynadı yani...
    Bunu Tuncay yapınca ateşleyici güç oluyordu Güiza yapınca yalakalık mı oluyor.Euro 2008'de Tuncay yardımcı hakemin bayrağını alıp 30 metre koşmuştu Çek maçıydı yanılmıyorsam bu tür hareketler takımı ateşler,mücadele etmeleri gerektiğini hatırlatır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Söylediğin herşey göreceli kavramlar abi . SANA GÖRE daha çok mücadele ediyordur SANA GÖRE daha çok pres yapıyordur , BANA GÖRE gereksiz koşular yapıyordur vs. O yüzden göreceli kavramlar üzerinden tartışmak gereksiz olur Sezon ortası veya sene sonunda kaç gol kaç asist yaptığını görelimde o zaman konuşuruz kim daha başarılı olmuş Ha ayrıca Konu Kezman Güiza karşılaştırılması filanda değil aslında , başarısız diye gönderilen Kezman ve BENCE ondan daha fazlasını takıma veremeyen Güiza biri ayakta alkışlanıyor biri neredeyse yaka paça gönderildi
    Kezman yaka paça gönderildi diyorsun da geçen sene takımda çok kötü olmasına rağmen taraftar tarafından çok sevilenler arasındaydı Kezman.

Neyse haklısın daha kaç hafta oldu maçlar başlayalı beklemek lazım. Kezman da geldi üst üste goller attı ilk maçlarında ama sonra sustu, henüz bir şey belli olmaz.

Güiza'dan beklenen orta sahadan topu alacak, rakipleri tek tek geçecek, hızıyla defansı dağıtacak vs değil ki, bu tarz bir oyuncu değil. Sen topu ona gönderemezsen o da bu şekilde koşular yapar iste, koşmasa zaten ayağına hiç
    değmeyecek. Tartışılması gereken Güiza neden koşuyor değil, neden ona bu paslar atılmıyor?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hayatımın en kötü gecelerinden biriydi..Söyliycek hiçbirşey bulamıyorum.Şampiyonlar ligi şansımızı tamamen Uefa şansımızı da kısmen kaybettik Tek dileğim şu Aragones gitsin,Rıdvan Dilmen gelsin

Bana yine hüsran,bana yine hasret var,yine bana karanlik günler düstü eyvah ...

Fenerbahcenin bu durumunu bence gayet iyi acikliyor...

Yine kötü futbol oynadi Fenerbahce,kendi sahasinda oynamasina ragmen baskili oynayamadi,tutuktu.Futbolcular ruhsuz oynadilar(gerci sezon basindan beri böyleler).Ve sonucunda Fenerbahce Sampiyonlar liginde kalma sansini bitirdi,Uefa sansini cok zora soktu.
    Bu hata herkesin,ama en büyük payi Aziz Yildirimdir!
    Fenerbahceye alismis,gün gectikce daha iyi olan Zicoyu gönderip yerine 70 yasindaki sistem adami Aragonesi getirmesidir.Aragones 40 yildir bu piyasada,ama 1 kere sistemini degistirdigi,degisik birsey yaptigi görülmemistir.Sen Zico gibi ögrenmeye acik,takimdaki uyumu saglayan adami yolluyorsan ve yerine bunu getiriyorsan bastan hatayi yaptin demektir.
    Hadi getirdi Aragonesi takimin basina.Aurelionun gidisine de kulak asmadi.Peki neden transfer yapmadi? Emre zaten Aragones ile ayni anda getirildi,yine baskan transferiydi cünkü.Aurelionun yerine transferin son gününde Josico getirildi adam ilk macinin 6.dakikasinda sakatlandi,ortalikta yok !
    Takiminin bu halini iyi görüp,ben takima güveniyorum diyen Aziz Yildirim simdi taraftarlarca elestiriliyor.Güvenmeye devam etsin ...

Aragones ise hep ayni hatalari yapmaya devam ediyor.Yahu bi sistemini degistir,degisik biseyler yap,bak takim kötü günler yasiyor,biseyler yap yahu! Ama yok,Aragones bildiginden sasmiyor.Sivas karsisinda maglup oldugu kadroyu Kiev karsisina cikariyor.Cünkü baska bildigi taktik yok.40 yildir bunu zar zor ögrenmis

Neyse,lafin kisasi isler iyice cikmaza girdi.Kayserispor macinda alinacak bir puan kaybinda kriz büyür ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aragones maç kaybedilirse istifa edeceğini söylemişti etti mi?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Aragones maç kaybedilirse istifa edeceğini söylemişti etti mi?
    Nereden duydun böyle bir şey söylediğini? Ne istifa edeceğini söyledi ne de istifa etti.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Şampiyonlar Ligi Grup maçları başlarken Fenerbahçe grubun en zayıf halkası olarak görünüyor demiştim .. Bazı arkadaşlar haklı olarak geçen seneyi örnek göstererek bu takım orada farklı oynuyor dediler .. Ama arada çok büyük kadro kalite farkı var .. Orta saha ile geçen seneki orta arasında çok büyük fark var .. Fenerbahçe Arsenal maçlarında 0 çeker ise UEFA hayalide bir hayli zora girer .. Sonuçta Kiev Arsenal'dan puan kaptı ve evinde Fenerbahçe ile oynayacak .. Porto ise galibiyetle başladı .. Sonu hayrola ..

Birsey daha ilave edeyim.
    Ispanya Futbol Federasyonu baskaninin "Avrupa Şampiyonu olmamızda başarının % 95’i futbolculara, yüzde 5’i Aragones’e aittir." aciklamasini simdi daha iyi anliyoruz ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Birsey daha ilave edeyim.
    Ispanya Futbol Federasyonu baskaninin "Avrupa Şampiyonu olmamızda başarının % 95’i futbolculara, yüzde 5’i Aragones’e aittir." aciklamasini simdi daha iyi anliyoruz ...
    Ben buna katılmıyorum . Fransa gruptan çıkamadı tek eleştirilen teknik direktör oldu Fransanın kadrosu kötü mü ? en iyi 3 kadrodan biri onlarda idi ama olamadı , Dünya Şampiyonu İtalya Çeyrekte elendi eleştirilen teknik direktörü oldu ve kovuldu ,İspanya gruptan çıkamasaydı eleştirilen sadece Aragones olurdu belkide yine kovulurdu. İspanya şampiyon olunca neden %5lik pay Aragones'in oluyor anlamak güç ispanya Fedarasyon başkanı Aragones'i takımda tutabilseydi böyle bir açıklama yapar mıydı ? 23 futbolcunun havalara uçurduğu kişinin Aragones olduğunu unutmayalım

Ben buna katılmıyorum . Fransa gruptan çıkamadı tek eleştirilen teknik direktör oldu Fransanın kadrosu kötü mü ? en iyi 3 kadrodan biri onlarda idi ama olamadı , Dünya Şampiyonu İtalya Çeyrekte elendi eleştirilen teknik direktörü oldu ve kovuldu ,İspanya gruptan çıkamasaydı eleştirilen sadece Aragones olurdu belkide yine kovulurdu. İspanya şampiyon olunca neden %5lik pay Aragones'in oluyor anlamak güç ispanya Fedarasyon başkanı Aragones'i takımda tutabilseydi böyle bir açıklama yapar mıydı ? 23 futbolcunun havalara uçurduğu kişinin Aragones olduğunu unutmayalım
    Ispanyanin kadrosu en iyi kadroydu bir kere.4-4 lük bir kadrolari vardi.Ben Aragonesin bir ayricaligini görmedim o turnuvada.Her macta ayni sistem,ayni dakikalarda ayni degisiklikler,giren-cikan oyuncular ayni.Yani hep ayni seyleri yapti.Kim olsaydi ispanyanin basinda onlar sampiyon olurdu,futbolcular büyük özveriyle oynadilar.
    Aragonesin elestirilmesinin nedeni de bu,hep ayni seyleri yapiyor.Ekstra yaptigi birsey yok,bir sistemi var ve hep onu kullaniyor,baska birsey düsünmüyor.Teknik direktör takiminin kötü gittigi zamanlarda durumunu düzeltebilendir.Ama Aragoneste bu yok.Sivasspor macinda ezildi Fenerbahce,o kadroyu,o sistemi Kiev macinda da cikariyor.Bunun neresi mantikli ?
    Tamam kadro kisitli,yönetim istedigi futbolculari alamadi ama onun da degisik biseyleri düsünmesi gerekiyor artik,o kadrodan nasil verim alabilecegini düsünmesi gerekiyor,hep ayni kadroyu cikararak resmen yönetimin ayibini yüzüne vuruyor,olan takima ve taraftarlara oluyor ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ispanyanin kadrosu en iyi kadroydu bir kere.4-4 lük bir kadrolari vardi.Ben Aragonesin bir ayricaligini görmedim o turnuvada.Her macta ayni sistem,ayni dakikalarda ayni degisiklikler,giren-cikan oyuncular ayni.Yani hep ayni seyleri yapti.Kim olsaydi ispanyanin basinda onlar sampiyon olurdu,futbolcular büyük özveriyle oynadilar.
    Aragonesin elestirilmesinin nedeni de bu,hep ayni seyleri yapiyor.Ekstra yaptigi birsey yok,bir sistemi var ve hep onu kullaniyor,baska birsey düsünmüyor.Teknik direktör takiminin kötü gittigi zamanlarda durumunu düzeltebilendir.Ama Aragoneste bu yok.Sivasspor macinda ezildi Fenerbahce,o kadroyu,o sistemi Kiev macinda da cikariyor.Bunun neresi mantikli ?
    Tamam kadro kisitli,yönetim istedigi futbolculari alamadi ama onun da degisik biseyleri düsünmesi gerekiyor artik,o kadrodan nasil verim alabilecegini düsünmesi gerekiyor,hep ayni kadroyu cikararak resmen yönetimin ayibini yüzüne vuruyor,olan takima ve taraftarlara oluyor ...
    Bu kadro Dünya Kupasında neden elendi Fransa'ya ? İspanya'nın başında kim olsa şampiyon olurdu gibi düz bir mantık olamaz ayrıca O zaman Rusya Hollanda'yı nasıl yendi diye sorarlar Romanya Fransa ile neden berabere kaldı diye soru gelir akıllara . İspanya'nın şampiyon olmasında Aragones'in çok büyük etkisi vardır Raul'un kadroya alınmamasının bile 23 kişiye verdiği güven bu şampiyonluğa etki etmiştir . Fransa gruptan çıkamadı bunun sorumlusu kim ? Fransa aynı kadro ve aynı sistem ile şampiyon olsaydı bunu kime yükleyecektik ? Başarılı olunca Bravo Futbolcular Başarısız Olunca Teknik Direktör işi bilmiyor

Bu kadro Dünya Kupasında neden elendi Fransa'ya ? İspanya'nın başında kim olsa şampiyon olurdu gibi düz bir mantık olamaz ayrıca O zaman Rusya Hollanda'yı nasıl yendi diye sorarlar Romanya Fransa ile neden berabere kaldı diye soru gelir akıllara . İspanya'nın şampiyon olmasında Aragones'in çok büyük etkisi vardır Raul'un kadroya alınmamasının bile 23 kişiye verdiği güven bu şampiyonluğa etki etmiştir . Fransa gruptan çıkamadı bunun sorumlusu kim ? Fransa aynı kadro ve aynı sistem ile şampiyon olsaydı bunu kime yükleyecektik ? Başarılı olunca Bravo Futbolcular Başarısız Olunca Teknik Direktör işi bilmiyor
    Yukaridaki mesajimi iyi okumamissin galiba,ben Aragonesin hatalarini belirttim,ama halen konuya degisik yönden bakiyorsun.Aragones futbolcularini iyi motive etmistir turnuvada.Zaten en iyi kadro ispanyadaydi,Aragones ekstra bisey yapmadan ispanya sampiyon oldu.Her macta ayni degisiklikler (skor ne olursa olsun),ayni taktik.Fenerbahcede de durum böyle.Ama iste tutmadi!
    Baska da bir sistem denemiyor,iste bu durumun daha da kötü gitmesine sebebiyet veriyor.Dikkat et,Fenerbahcede yaptigi degisiklikler hep ayni tipki ispanyada yaptigi gibi.Öyle cok büyük bir hoca olsaydi kötü gidisati durdurur,takimini sahlandirirdi.Bu takim Sivasspordan kötü kadroya mi sahip ? Ya da Kiev den ? Kötü gisisattan sonra ayni sistemde israr edilir mi ? Baska sistem denenmez mi ? Sanirim bu sorularin cevaplari Aragonesin hatalarini ortaya cikarmaya yetiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haklısın baran .. ozellıkle de david villa .. futbolcu paylarının %30 u da ona aıt =)

Tamam Fb'nin kadrosu kısıtlı ama hatırlayın Luce bizdeyken o kısıtlı kadroyla neler yapmıştı...Teknik direktörün takıma biraz da olsa bişeyler vermesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Bu kadroyla Aragones'in sınırlı şeyler yapabileceğine katılmıyorum.Zico baştan aşağı yedek kadroyla maç kazanmıştı ligde.Aragones bir kaç sakat yüzünden mi 2 galibiyet aldı?Bence hem takımı tanımıyor hem de sanıldığı kadar büyük bir teknik direktör değil.

Ayrıca Deniz'in UEFA'nın listesine adını verilmemesini kaldıramıyorum.Bildiğim kadarıyla PAF'tan oyuncular bile listede var.Zico onu eşi öldükten sonra bile ilk 11'de kullanırdı.Ön liberoda şimdiye kadar kullandığımız 3 oyuncudan da yararlı olurdu.Birde Aragones'in unuttuğu İlhan Parlak'a değinmek istiyorum.Madem bu takımın 3. forveti bir şekilde takıma adapte edilmesi gerekiyor.Guiza ve Semih'in ikisi hiç hesapta yokken oynayamayacak duruma gelirse bir anda İlhan sahaya sürülürse ne bekleyebiliriz ki ondan?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

kötü gidişte başka taktik denenir ama tabi biliyorsan.aragones in öyle bir lüksü yok,bir plan var kafasında o kadar,ötesi yok.

guiza yı eleştiriyorsunuz.bence de bu parayı etmez,hele ki gillardino yla aynı bonservis ücreti ödenmez.ama adam ne yapsın dünkü maçta?koşuyor yalaka oluyor,koşmuyor ruhsuz oluyor.orta sahadan top gelmiyorsa gelip kaleciden top mu alacak?dün fb nin forvetinde drogba da olsa messi de olsa sonuç aynı olurdu.bir bütün değil fenerbahçe.bir kere amacı yok.futbolcular ruhsuz oynadılar ama bence bunun da sorumlusu aragones.kendinizi futbolcuların yerine koyun,hocanız 2 ön liberoyla başlıyor,2 side hücum da sıfır.ne düşünürsünüz?demek ki beraberlik tyeterli bizim için.

ispanya mükemmel bir jenerasyon yakaladı,o takımın başında siz de olsanız şampiyon olurdu.bu adam bu kadar taktik dehası da niye hala aynı şeyleri yapıyor?70 oldu mu burak girecek.her maç kurtarıcı hüviyetiyle girecek,ama hiçbir şey yapmayacak.arkadaşlar bırakın guiza yı aziz yıldırım mı eleştirmeyi de,bu dedenin gidip elini öpün,sonra huzurevine yollayın.bundan hiçbir şey olmaz,futboldan anladığı falan da yok...maçı bile izlmeiyor,izlese 3 tane nt pozisyonumuz var demez...

Güiza'ya da yalaka deniyor ya artık ne diyeyim bilmem ki,keşke sahadaki diğer 10 futbolcu da onun kadar yalaka olsaydı da kazansaydık şu maçı.

Aragones'in takımı tanıması için gerek ilk 11'de,gerekse taktik ve sistemde değişiklikler yapması şart.Şu anda camiada olumsuz gergin bir hava hakim ve alacağımız bir kritik galibiyetle bu havayı dağıtabiliriz.Biz bu ülkede malesef bir takımı bir yenilgi ile rezil ettiğimiz gibi bir galibiyetle vezir de edebiliyoruz.Bunda basının payı da çok büyük.

Şöyle birşey varki bu kötü gidiş lig sonuna kadar sürmez,süremez.Grupta 3.maçımızı yapacağımız Arsenal maçına kadar ligde oynayacağımız maçları kazanmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Guiza bu macta 2 gol atıp takımına 3 puan kazandırmıs olsaydı yalaka yerine kahraman olurdu...
    Korneri sizce neden kullanmamıs olabilir kendisine göre daha iyi orta yapan bi Gökhan geliyor bayrağa doğru...Ya da kendisi gol vuruşlarında etkili olan biri ee kornerden gol atamayacağına göre...
    Bence bunu tartısmamız bile çok gereksiz ve ayıp ben onun yüreğiyle oynadığına inanıyorum.Hem yalakalık yapmasına gerek var mı ki....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçın tekrarını izledim. Ve açık birşey var.. Futbolcular inanmıyor.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlginç bir anektot; Lig başladığından beri Fenerbahçe maçı 11 kişi tamamlayan takımlara karşı galibiyet alamıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İlginç bir anektot; Lig başladığından beri Fenerbahçe maçı 11 kişi tamamlayan takımlara karşı galibiyet alamıyor.
    Hangi maçlar ya.. Üşendim araştırmaya bir yazsana buraya kazandıklarımızı ve kırmızı kart var mı hepsinde?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Hangi maçlar ya.. Üşendim araştırmaya bir yazsana buraya kazandıklarımızı ve kırmızı kart var mı hepsinde?
    Fenerbahçe lig başladığından beri Ligde 5,Şampiyonlar Ligi'nde 2 maç yaptı ve toplamda 7 maçtan 2 sinde galibiyet aldı.2 galibiyet aldığı İBB ve Gençlerbirliği maçlarındada İBB maçı 9,Gençlerbirliği 10 kişi tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

arkadaşlar kaç kere açıkladım ama hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Bencede Güiza dün sahanın en iyisiydi,en çalışkanı,en istekli ve en arzulu futbolcusuydu ama kullanmayacğını kendide bildiği toplara koşup durması taraftara şirin gözükme çabasından başka bişey değildi.''Takım kötü ama Güiza iyi birader adam her topa koştu''denilmesini istiyor ve gördüğüm kadarıyla başarıyor.

Ayrıca benim lafım sadce korner ve taçlarda yaptığı mantık dışı koşular için maç içinde ordan oraya deli dana gibi koşması benimde hoşuma gidiyor.Ama şöyle bir durumda var biz bu adama 14 Milyon € parayı gol atsın diye verdik.Öyle deli dana gibi koşucaksa amatör şubeden Halil Akkaş var milli atlet onu getirelim o koşsun

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri