Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
66. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 45.45%
  • Galatasaray

31 46.97%
  • Beraberlik

5 7.58%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 275 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [ TSL 10. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

4-1 kere maşallah fenere ne diyim çok güzel oynadılar iyi pres yaptılar özellikle 2. yarı doğru düzgün pozisyonumuz yok formsuz Nonda'ya emanet etti forvet hattını skibbe bu yapılmaması gereken birşeydi çıkaracaksa ümit karan'ı çıkarmalıydı baros gibi hızlı ve yıpratıcı bir forvet sahada kalmalıydı. Deivid ise gollerine devam ediyor.. tebrik ederim fenerbahçeyi bir kadıköy klasiği devam etti. hakem için bir şey söylemek istemiyorum bence sonuca çokta etki edecek bir hatası falan olmadı. Beğenilmeyen Josico bu maçta agresifti istekli oynadı ve bence yararlı oldu gayet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lİncoln'ün glünün ofsayt olmadığını Maraton'da görebiliriz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Arkadaşlar kimse hakeme falan yüklenmesin yahu. Baraj olayının aynısının tıpkısının benzerinin yandan yemişini bizimkiler de yaptı.(Galatasaray taraftarıyım.) Hakem hataları bahane olamaz, ki oyuna etki edecek kadar bi hatası yoktu. Fakat, ileri uçta savunmayı yıpratabilecek(Baros & Ümit), Top indirebilecek (Ümit), Pas organizasyonu yapabilecek (Ümit & Baros) bir adamımız yoktu, Skibbe'nin devre arasında Aziz Yıldırımla görüşme ihtimali yoksa eğer, herhalde taraftar adamın kafasına çok sağlam bi cisim attı herhalde zira Nonda bırakın savunmayı yıpratmayı, top indirmeyi, adam ayağındaki topu kontrol edemiyor yahu. Bir diğer mesele de bu işin olmayacağını geç anlayan Skibbe, sahaya kurtarıcı olarak Aydın'ı sokması. Yahu bari bırak da, rezil olmayalım.
    Açıkçası ikinci yarı ligin herhangi vasat bi ekibinden hiç bir farkımız yoktu.
    Bu arada, Deivid'in ve Emre'nin performansını da göz ardı etmemek lazım. Özellikle Deivid çok güzel topladı orta sahayı, adam enfes toparlamış kendini, kutluyorum kendisini.
    3-4 sayfa boyunca onca yorum okudum,bu maçta bu kadar sağlıklı yorum yapan ilk kez bir Galatasaray taraftarı görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Dikkatimi çeken birşey oldu Ayhan bugün formsuzdu. Kesinlikle orta sahanın bel kemiği olduğunu gösterdi Galatasaray adına. Ayhan iyiyse galatasaray her takıma kafa tutabiliyor.
    Bence tam tersi.Belki bildiğimiz Ayhan değildi ama G.Saray adına en iyi isimdi yine bence...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Lİncoln'ün glünün ofsayt olmadığını Maraton'da görebiliriz
    Evet değilmiş, maç sırasında ofsayt dedim özür dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Keşke her maç Galatasaray ile olsa. Stad muhteşemdi oyuncuların hırsını taraftarın hırsını herkesin görmesini isterdim. Herşey muhteşemdi bu skorun bence tek açıklaması var o da Kadıköy! Çünkü bu skor mantık dışı bir skordur
    Kesinlikle yarın bedava köfeyi kaptım. Fenerbahçe, derbi havasında oynadı kazandı artık bunu bütün maçlara yaymalayız.

İlk defa bukadar koşan bir ortasaha gördüm. bunda josiconun çok büyük etkisi var. bu saatten sonra artık maldonado falan oynamamlı. selçuk hayatnın maçını çıkardı ufak top kayıpları dışında. son olarak güiza hangi pozisyonu gole çevirecek,atıcak çok merak ediyorum...

9. Default Hakemi Eleştirenler...

İki takımda güzel oynadı.

Galatasaray'ı bitiren Skibbeydi. Ümit ve Baros'u aynı anda gereksiz yere çıkarttı. Sadece birini çıkartsaydı daha iyi bir sonuç alabilirlerdi belki 4-2,4-3 falan.
    Emre Aşık iğrenç oynadı.Yuh diyorum susuyorum.Çok hata yaptı.
    Lincoln'un attığı frikik golü profesyonellikti.Belki birine sürter diye attı ama olmadı.Eleştiri yok bu gole, o da biliyordu gol olmayacağını bence ama şansını denemk istedi kanaatindeyim. Belki birine sürter diye denedi şansını bence.

Fenerbahçe'nin başarısında Josico,Selçuk,Deivid,Volkan vardı bence.
    Josiconun hırsı, azmi, müdahaleleri.
    Şelçuğun FB yi dirilten golü.Güzel pasları, post player sanması kendini
    Deivid'in her zaman ki gibi parlaması, golünü atması, keyfine bakması
    Volkan'ın ise son maçlardaki süper kurtarışları.

Takımda herkez iyi oynadı aslında Fenerbahçe'de.Çok güzel bir derbi izledik. Heyecan doruktaydı.Lincoln'ün 1dk de bulduğu golden sonra fark geliyor dedin.Ama tam tersi oldu.Fenerbahçe attı farkı. Doğrusu ben eşit şans veriyordum. Fenerbahçe yükselme dönemine girdi şu zamanlarda.Eleştirilere rağmen şu an GS ile arasındaki puan farkı yok denecek kadar az.
    Avrupada şansı hala var. 2 maç yapcak. 6 puandan 8 puanla gruptan çıkabilir.En kötü ihtimal UEFA kupasına gidebilir. Kendi sahasında kupayı kaldırabilir.

Galatasaray'a gelince, Avrupada süper performans gösteriyor.Bu bozgun onlara ağır gelecektir kanatindeyim.İnşallah toparlanırlar.Avrupadaki en iyi temsilcimiz konumunda bu sene.Belkide UEFA finalinde bir FB-GS derbisine daha şait olabiliriz.
    Last edited by Vieri : 10.Kasım.2008 at 00:18 Reason: karşı tarafı rencide edici kelimeler çıkartıldı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Skibbe'nin verdiği açıklama:

Koşu temposu olarak defansif oyumumuzu istediğimiz gibi oynayamadık. Öne geçtiğimiz zaman rakibimize uzun toplar attırıp, ikinci topları onlara bıraktık. Çabuk geri gelemedik. İkinci devrenin başında 3-1 olunca da geri çekilip, alanları kapatıp pozisyon verdirmediler açıklamasını yaparak mağlubiyetin nedenlerini açıklayan Alman teknik adam Lincoln'un sayılmayan frikik golünde faulün en direkt değil direkt olduğunu savundu. Skibbe Bizim için golü attıktan sonra hemen golü yememiz moralimizi bozdu. Frikik golümüz sayılmadığından dolayı bu bizim için problem oldu. O faul en direkt değil direkt vuruş olmalıydı ifadesini kullanırken Hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Ama bu bize rövanş maçı için sevinme fırsatı veriyor aynı zamanda dedi.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Skibbe'nin verdiği açıklama:
    mantıklı konuşmuş..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar hakem , şu , bu yalan burdaki hiç kimsenin suçu yok ve kazanan takım taraftarı tebriği hak ediyor.

Güzel maçtı.

13. Default

Arkadaşlar birde şu Lincoln'ün ofsayt golü var. Bariz gol. Ofsayt yok.

Ancak hakemlerinde iki gözü iki kulağı var. Onlarda hata yapabilirler. Burada önemli olan, gole ofsyt denilmesi olmamalı bence. Bunlar ince ayrıntılar. Pek alâ ofsyt olan bir golü de sayabilirdi hakem.

Hatice değil netice önemlidir. Hakemler her zaman hata yapar. Hata yapmayan hakem yoktur.Hakemlerin elinde televizyon yok yavaşlatıp, ileri geri sarıp, bakıp incelemek gibi bir fırsatı yok. Yan hakemin hatası. Hakemler hiç bir zaman ofsyta sorumlu tutulamaz. Çünki yan hakemin işidir ofsyt. Neyse uzatmayalım.

Yaşansın FB,GS,TS,BJK vs vs...

Önemli olan Türk futboluydu ve bu gece, Türk futbolunun güzellikleri vardı sahada.Herkez stad gördü, çim gördü, taraftar gördü, konfor gördü. Türkiyedeki en iyi stad ŞSO stadıdır. Kimse taraf tutuyor demesin bana çünki bu konuda kimse FB nin eline su dökemez. Ancak Aslantepe gibi bir aday var. 2009 da onuda test edeceğiz.

Yaşasın Türk Futbolu!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam gibi pozisyon yemeden 4 gol yiyorsak söylenecek kelime bulamıyorum..Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.

15. Default

1 Trabzonspor 10 7 2 1 17 9 8 23
    2 Ankaraspor 10 7 1 2 18 7 11 22
    3 Beşiktaş 10 6 3 1 20 9 11 21
    4 Sivasspor 10 5 3 2 17 10 7 18
    5 Galatasaray 10 5 2 3 23 15 8 17
    6 Kayserispor 10 5 2 3 11 6 5 17
    7 Fenerbahçe 10 5 1 4 22 16 6 16
    8 Bursaspor 10 5 1 4 15 16 -1 16
    9 Gaziantepspor 10 4 2 4 14 16 -2 14
    10 Konyaspor 10 4 2 4 14 17 -3 14
    11 Eskişehirspor 10 3 4 3 13 14 -1 13
    12 İstanbul B.B. 10 3 3 4 11 14 -3 12
    13 Denizlispor 10 3 2 5 12 17 -5 11
    14 Gençlerbirliği 10 2 4 4 13 17 -4 10
    15 Antalyaspor 10 2 2 6 14 20 -6 8
    16 Hacettepe 10 2 2 6 7 14 -7 8
    17 Ankaragücü 10 1 4 5 9 17 -8 7
    18 Kocaelispor 10 0 2 8 10 26 -16 2

Sheriff Misafir

Güzel bir maçtı iyi mücadele vardı, maçı kazandık doğal olarak mutluyum.. Gollerde gördüğüm kadarıyla bir problem yok ve hakemide çok fazla eleştirecek birşey yok.. Takımımı tebrik ediyorum, güzel futbolla maçı kazandık.. Galatasaray'ı da tebrik ederim güzel maç oldu ufak tefek sertlikler vardı ama çirkeflik pek yoktu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray maça golle başladı.Bu gol maçtan önce büyük beklenti içerisindeki Galatasaraylıları coştururken bir yandanda beklentilerini iyice artırdı.Fenerbahçelilerde ise durum tam tersiydi.Maçtan önce tedirgin olan Fenerbahçeliler daha bir tedirgin oldular.Bu durumu Fenerbahçeli oyuncuların golden sonra yüzlerinden okumak gayet kolaydı..Fakat Fenerbahçe erken cevap vererek maçın adeta kaderini değiştirdi.Eğer Galatasaray golden sonra üstüne gelen Fenerbahçe ataklarını savabilseydi ilk 10 dakika falan.Kendileri için kolay bir maç olabilirdi ama olmadı.Selçuk ısrarla golü araması beraberlik golünü getirdi.Bu golden sonra Lincoln'ün sayılmayan golü var.Sanırım kendisi anlamadı çift vuruş olduğunu.Yada Volkan dokunur diye düşündü.Volkan'da dokunuyordu az kala.Şans yanındaydı.Eğer dokunsa ve gol olsaydı Fenerbahçeliler çok kızarlardı sanırım ona.Sonra Fenerbahçe'nin 2.golü geldi.Semih'in pas-şut karışımı vuruşunda Güiza'ya gelen topu engellemek isteyen Emre kendi kalesine golü attı.Hoş top Güiza'ya gelse atacakmıydı orasıda soru işareti. Bu gol Fenerbahçe'nin direncini iyice artırdı.ilk yarı Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sona erdi.Bu yarıda Fenerbahçe Galatasaray karşısında çok iyi savunma yaparak Galatasaray'ın etkili hücum silahlarını etkisiz hale getirdi.2 tanede Galatasaray savunmasının hatasından golü bulunca devreyi önde kapatma avantajına sahip oldu..

2.yarının başında gelen Lugano'nun golü tamda Fenerbahçe'nin istediği zamanda geldi.Golde tek oyuncudan baraj kurduran De Sanctis'in bu kararı yanlıştı.R.Carlos gibi bir oyuncu topun başındayken böyle bir şey yapması pahalıya patladı.Bu gol Fenerbahçe'nin işini çok kolaylaştırdı.Yarı sahalarına yayıldılar ve Galatasaray'ı oynatmadılar.Risk almaya çalışan Galatasaray'ın arkasında bıraktığı boşluklarıda değerlendirerek pozisyon bulmaya çalıştılar.Galatasaray ise Fenerbahçe kalesinde tehlike yaratacak pozisyonlar bulamadı.Çünkü Fenerbahçe savunmayı çok iyi yapıyordu.Fenerbahçe yakaladığı kontralardan sadece 1 sini tehlikeli atağa çevirebildi.Ondada Güiza net pozisyonda topu ağlara yollayamadı.Gol olsa iyice dağılacak olan Galatasaray karşısında Fenerbahçe daha farklı bir skor elde edebilirdi.Maça son noktayı koyan isim ise Deivid idi.Gerçekten çok güzel bir gole imza attı..

Aragones maça çıkartabileceği en iyi kadroyu sürdü.Oyun anlayışıda yine doğruydu.Şansıda yaver gitti ve takımı zorlu derbiden farklı bir galibiyet almasını bildi.Bu galibiyet ile Fenerbahçe düzlüğe çıktı diyebiliriz..Skibbe ise maçtan önce söylemiştim zaten hatalı bir 11 çıkardı bence.2.yarının başında 2 forvet oyuncusunu birden çıkarıp Nonda'yı almasıda hatalıydı.Fakat hatalı 11 seçimine rağmen Galatasaray bugün taraftarının beklediği galibiyeti alabilirdi.Eğerki Fenerbahçe erkenden skoru 1-1'e taşımasaydı..

Bu sonuçtan şunu bir kez daha anladıkki bir taraf çok kötü olursa olsun derbinin favorisi olmaz.Tebrikler Fenerbahçe..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

takımım oyuncularına teşekkür ediyorum.En zor en umutsuz anda yine en çok sevindiğmiz şeyi tekrarladılar ve bizi yine sevince boğdular.Teşekkürler çocuklar.

O kadar ahım şahım oynamaskata kazanmak güzel.AYrıca Şemsi'ye sonuna kadar katılıyorum.3.Golde her nekadar defans Lugano'yu unutsada Roberto Carlos gibi bir adam frikik atıyorsa tek kişilik baraj olmaz.Büyük bir kaleci hatası vardı.Bu hatayı bence ne Aykut nede Orkun yapardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maça önde başlamamız bizim için büyük avantajdı..Açıkçası golde gelince kesin kazanıcaz diyordum..Ancak selöuk'un attığı golü amatör bir takım defanı yemez bu gol bizi zedeledi..Ardından Emre aşık'ın anormal bir olay sonucu top kendi kalesine gidince dedim yine aynı film sadece başını biraz değiştirmişler..Sinirlendim kapattım televizyonu..Çünkü biliyordum yenemeyeceğimizi hem geri düştük hemde balık bir gol yedik..Neyse son 15 dk dayaamadım açtım maçı.. Hiç iş yoktu yine deivid inde yine direğe çarpıp giren golüyle oturduğum yerde kaldım..Bu güne kadar öğrendiğim tüm küfürleri ettim..Ardından 4 kahve içtim biraz rahatladım sanırım..

Neyse sonuç olarak tebrik ediyorum Fenerbahçeyi umarım intikamını Ali sami yende fazlasıyla alırız..

İnancın getirdiği bir galibiyet, üstelik farklı bir galibiyet. Bütün takıma helal olsun, futbolcusundan hocasına, malzemecisinden yöneticisine.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Fenerbahçe ' yi tebrik ediyoruz.4-1 galip geldiler diyecek bişe yok.Skibbe ' de demiş diyeceğini,iki takımada tebrikler..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maça iyiki arkadaşlarla gittik. Yoksa çok sinirli bir şekilde eve gelebilirdim. Ama arkadaş ortamı olduğundan güldük espriler felan yaptık maçı gırgıra aldık Özellikle servetin 2 li mücadelelerine koptum

Kalecimiz berbattı. Degajları yarı sahayı geçmedi. Sonra geçiremediğini anladı hep oyuna topu eliyle soktu. Fener pires yapınca top kayıp ları oldu ve doğal olarak 4-1 gibi bir sonuç ortaya çıktı.

Lincoln ün golü verilseydi her şey bambaşka olurdu ama Hakem önce serbest vuruş dedi sonra Çift vuruş dedi ve lincoln görmedi hakemi.Lincoln dahil sahadaki 22 futbolcuda görmedi. Golden sonra FB li futbolcular üzüntüyle yere baktılar hatta.

Sabri gereksiz yere top kayıpları yaptı.

Sahada oynayan tek kişi Lincoln ve Servetti bence.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu sonuçtan şunu bir kez daha anladıkki bir taraf çok kötü olursa olsun derbinin favorisi olmaz.
    Bravo burdan çıkartılcak en net ders budur.Gerisi yalan.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lincoln ün golü verilseydi her şey bambaşka olurdu ama Hakem önce serbest vuruş dedi sonra Çift vuruş dedi ve lincoln görmedi hakemi.Lincoln dahil sahadaki 22 futbolcuda görmedi. Golden sonra FB li futbolcular üzüntüyle yere baktılar hatta.
    Bak abi lincolnün önünden eli havada geçti , lütfen tekrarına bakar mısın?
    Last edited by JunkChorn : 09.Kasım.2008 at 23:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Şemsi
    Bu sonuçtan şunu bir kez daha anladıkki bir taraf çok kötü olursa olsun derbinin favorisi olmaz.
    Zaten Fenerbahçe kötü zamanlarında yendi, iyi zamanlarında hep yenildi. Hatta geçen yıl 0-0 berabere kaldı. Bu nedenle bu tarz derbilerden önce önceki maçlardaki performanslara bakmamak lazım. Çünkü; futbolcu ve teknik heyet geçimişe sünger çeker ve derbiye çıkar. Belki medya Galatasaray'ı favori göstermese Fenerbahçe bu gün kazanamıyabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Evet,doğru bir tespit.Bundan önceki maçlarda eleştirdiğimiz Fenerbahçe ortasahası bu maçta iyi paslar yaptı,eleştirdiğimiz defans hattı iyi kapandı ataklarda.Derbinin favorisi olmaz,önceki maçlara bakılmaz.Ortasahasının dinamosu dediğimiz Lincoln bu maçta garip hatalar yaptı Sonuç 4-1 yenildik ama sağlık olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bravo burdan çıkartılcak en net ders budur.Gerisi yalan.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bak abi lincolnün önünden eli havada geçti , lütfen tekrarına bakar mısın?
    Tamam lincoln ün önünden geçti bende gördüm ama Lincoln görmedi diyorum. Ve sahadaki 22 kişi de görmedi.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Çubuklu formanın askıyla yanıp tutusan oyuncularımıza helal olsun diyorum helal olsun...
    Deivid harika bir gol attı,Selçuk,Josico,Lugano,Gökhan,Volkan ve diğerleri harikaydılar hepsine helal olsun.Bizleri tekrar gururlandırdılar.Tarife değişmedi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray'ın etkili başladığı fakat 15-20 dakika sonra Fenerbahçe'nin toparlandığı, 2. yarıda ise iplerin hemen hemen tamamen Fenerbahçe'de olduğu zevkli bir derbi izledik.

Lincoln'ün golünde Arda'nın asisti baya güzeldi. Fenerbahçe'nin gole erken cevap vermesi güzel oldu. Aksi takdirde gol geciktikçe taraftar da maçtan düşmeye başlar, birbirleriyle mücadele etmeye başlar, yönetimle mücadele etmeye başlar, maçı unutur. - Bugün istisna olabilirdi- Emre'nin kendi kalesine attığı golde ise; Emre müdahale etmese büyük ihtimalle golü Güiza atacaktı, Emre görevini yaptı fakat Emre için şanssızlık top kaleye gitti. Fenerbahçe ikinci yarıya hem taraftar hem skor avantajıyla başlayınca işler yolunda gitmeye başladı. Bugüne kadar frikikleri pek de etkili olmayan hatta artık dalga konusu olmaya başlayan Carlos'un muhteşem frikiğini Lugano tamamlayarak maçı hemen hemen bitirdi. Emre oyuna girdikten sonra Güiza'ya attığı çok güzel bir pas var ki; Güiza'nın bahanesiz kaçırmaması gereken önemli bir pozisyondu. Deivid'in attığı gol ise tek kelimeyle muhteşemdi.

Selçuk sadece üzerine düşeni yapsa, yeteneklerinden fazlasını yapmaya çalışmasa Fenerbahçe için faydalı olabilir. Bugün güzel oynadı fakat yine klasik olarak güzel düşündüğü fakat gerçekleştiremediği hareketleri oldu. Eğer o kaptırdığı toplardan bir-iki tanesi gol olsa belki şu an Selçuk yerden yere vuruluyordu. Daha basit oynaması gerekiyor. Fakat hakkını verelim bugün baya iyi oynadı. Gökhan Gönül ileri çıkışlarda fazla etkili olamasa da kanadını çok iyi kapattı.

Hakem'in ise kayda değer hatası yoktu. Gökhan Gönül'e topu yere çarptırdığı için sarı kart verebilirdi. Bilmiyorum düdüğün bile zor duyulduğu o ortam içinde Arda'nın söylediklerini duyabildi mi fakat duyduysa kart gerekiyordu. Yan hakemler ise kusursuzdu. Lincoln'ün ve Lugano'nun gollerinde ofsayt olmadığını iyi süzdüler. Baros ve Nonda'nın el pozisyonlarını da iyi yakaladılar.

Fenerbahçe bu galibiyete aldanarak devre arasında takviyeyi ihmal etmemeli. Haberlere göre; Güiza 3-4 hafta sahalardan uzak kalabilirmiş. Acil şifalar diliyorum.

4-1'lik net galibiyet için de tüm oyuncularımızı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu iyi tamam ben güzellikle mesaj attım ama sen hala tartışmak istiyorsun. İstersen tekrar izle. 1 kişi bile gidip hakeme itiraz etmedi. Tüm fenerliler üzüldü. Tüm galatasaraylılar sevindi. Sadece hakem saymadı. Hatta Selçuk bile şaşırdı orda.

Bugün inat ettim sinirlenmiyeceğim ve bunun içinde Ben çıkıyorum yarın devam ederiz istersen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yalnız skor aldatmasın. Tamam Fb 4-1 net bir skor elde etti; fakat oyun olarak ne skor kadar net üstünlüğü vardı; ne de Gs oyun olarak bozguna ugradı. Macı izlemeyen biri 4-1 i görünce bunu bozgun olarak algılayabilir ama.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri