Sayfa 7 / 28 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat
    Ufuk Ceylan
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Tomas Necid (Çek) süper bi pivot santrafor Hull da 2.sezonum ve 20 yaşında wonderkid oldu kesinlikle tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by AIMAR53 View Post
    Tomas Necid (Çek) süper bi pivot santrafor Hull da 2.sezonum ve 20 yaşında wonderkid oldu kesinlikle tavsiye ederim
    Tskler iyi oyuncu ama pahalı ucuza vermiyor takımı

nikola mitroviç sırp liginde oynuyorum muhteşem yetenekler war goz atın

Arkadaşlar 3.lig takımı için tr de ne gibi oyuncular önerirsiniz?Elazıgspor u yönetiyorum

şimdi benim merak ettiğim bir konu var fenerbahçeyle kariyer açtım alex sakatlandı emersonu kiraladım genelde selçuk-josico-emerson-emre kombinasyonlarını kullanıyorum klasik 4-4-2 dizilişi için açıkçası ortasahada çok fazla creative oyuncu da almak istemedim orta saha düşmesin diye ama 08de cityli kariyerimde orta 2lide mat.fernandez-nasri (yedekleri kuzmanovic-m.johnson flndı) 09da bu tarz top kullanmayı bilen oyuncularlamı oynamak lazım yoksa defans yapmayı bilen oyuncuları da almak iyi olurmu bu tarz ortasahanın ortasında çalışkan çok geçn olmayan 22-23 yaşında oyuncular arıyorum paylaşırsanız sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by phose View Post
    şimdi benim merak ettiğim bir konu var fenerbahçeyle kariyer açtım alex sakatlandı emersonu kiraladım genelde selçuk-josico-emerson-emre kombinasyonlarını kullanıyorum klasik 4-4-2 dizilişi için açıkçası ortasahada çok fazla creative oyuncu da almak istemedim orta saha düşmesin diye ama 08de cityli kariyerimde orta 2lide mat.fernandez-nasri (yedekleri kuzmanovic-m.johnson flndı) 09da bu tarz top kullanmayı bilen oyuncularlamı oynamak lazım yoksa defans yapmayı bilen oyuncuları da almak iyi olurmu bu tarz ortasahanın ortasında çalışkan çok geçn olmayan 22-23 yaşında oyuncular arıyorum paylaşırsanız sevinirim
    mehmet topal , di maria

Quote Originally Posted by phose View Post
    klasik 10 num yerine dirençli de olan bir futbolcu alırsan daha iyi "bence"

''''HOARAU''''''

Forvete ihtiyacınız varsa şiddetle tavsiye ederim...kısa bir alışma devresinden sonra patlama yapıyor...
    Şu an Ligde 10 maçta 10 golü‚Uefada ise 5 maçta 7 golü var...
    Fiatı da performansına kıyasla çok cüzi‚ Ben pazarlıkla 2.3 M´ye anlaştım PSG ile...

Boyu 1.92‚ yaşı 24...Tam bir 9 numara...

arkadaşlar ben 4-4-2 diamond attack oynuyorum ama forvetlerim gol atamıyor forvette drogba ve agüero var.. drogba artık yaşlandı drogbanın yerine sizce kimi alabilirim?? ama adriano gibi ağır oyuncu istemiyorum hareketli,hızlı,estetik ve golcü forvet arıyorum agüero nun yanına yardım ederseniz sevinirim

abartmıyorum 5-0 lık maçımda forvetlerden bazen hiç gol atılmıyor

Quote Originally Posted by slxxx View Post
    arkadaşlar ben 4-4-2 diamond attack oynuyorum ama forvetlerim gol atamıyor forvette drogba ve agüero var.. drogba artık yaşlandı drogbanın yerine sizce kimi alabilirim?? ama adriano gibi ağır oyuncu istemiyorum hareketli,hızlı,estetik ve golcü forvet arıyorum agüero nun yanına yardım ederseniz sevinirim

abartmıyorum 5-0 lık maçımda forvetlerden bazen hiç gol atılmıyor
    pogrebnyak ı tavsiye ederim.hem pivot hem hızlı santrfor oynayabiliyor.fiyatı da çok fazla değil target man lı bir taktik kurarsan iç dış farketmez her maç gol atar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadlec'e bak, Osei'ye bak, Mauricio...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

arkadaşlar bana acilen serbest kalmış oyunda orta saha yada DM özelliği olan oyuncu sölermisiniz.

Orta sahada adamım kalmadı..

hemen alabileceğim oyuncu varmı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eduardo Costa, Appiah
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Eduardo Costa, Appiah

saol

eduardo yu teklif etmiştim bana gelmemişti ya

appiah gelir bakalım ihş.teklif yaptım

arkadaşlar Ben Forvete KEİRRİSON u aldım ama tam olarak verim alamıyorum ilk 4 maçta 4 gol attı ama sonra düşüşe geçti maçta ortalaması 5.9 a kadar düştü ne yapmamı önerirsiniz ..

Beşiktaşı çalıştırıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taktik değiştir
    Futbolcu Bilgileri

ronaldoyu nasıl alcan yaw ben 140m teklif ettim vermediler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pogrebnyak'ı öneren kardeş senin dediğin forvet güzelde çalışma izni yok 3 sezon bekleyemem onu çalışma izini alcak diye başka önerebileceğin futbolcular varmı??

taylan seninde önerdiğin futbolcular ne yalan atayım birbirinden berbat chelsea klasmanında oynayabilecek oyuncu arıyorum
    Last edited by slxxx : 07.Aralık.2008 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by slxxx View Post
    ronaldoyu nasıl alcan yaw ben 140m teklif ettim vermediler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pogrebnyak'ı öneren kardeş senin dediğin forvet güzelde çalışma izni yok 3 sezon bekleyemem onu çalışma izini alcak diye başka önerebileceğin futbolcular varmı??

taylan seninde önerdiğin futbolcular ne yalan atayım birbirinden berbat chelsea klasmanında oynayabilecek oyuncu arıyorum
    pogrebnyak ın çalışma izni var diye biliyorum hem oyunda hem de gerçekte milli takımda oynuyor.bence bir daha dene zaten 3 sene beklemen gerekmez. onun dışında german denis de çok kaliteli zaten genelde trnasfer listed oluyor ucuza alabilirsin.

Manchester City ile 9.0.1 versiyonunda açtım oyunu ve çok kaliteli AMC , WBL , DR lazım.Sol bekte Marcelo var ama yeterli olamıyor , sol kanattan çok açık veriyorum.AMC bölgesinde Elano var milli de oldu üstelik fakat ondan daha kaliteli bir isim bulmam lazım , takımı güçlendirmek için.DR'de Zabaleta var ve çok pas hatası yapıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

WBL: Marcelo, Guilherme
    DR: Bakary Sagna, Dario Srna
    AMC: Wjinaldım, Alex Witsel, Alex
    Futbolcu Bilgileri

pogrebnyakı 15M 'e sattım...

24m lik mükemmel bir bütçe oluştu..
    Fenerbahçeye gelebilecek kalifiye bir forvet önerebilirmisiniz...,
    Açıkçası şu an guısseppe rossi ile anlaştım ama kararsızım nihat ilede görüşme halindeyim...
    Şıklarda bir de marquinhos var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

keirrison
    Futbolcu Bilgileri

Mario gomeze hayatında göremeyeceği kadar dehşet bir kontrat sundum...

Şu an senede 1.700.000 alıyor...

Ben ona ''Senede 3.200.000 + %20 Yıllık Maaş Artışı + 3M '' imzalama bedeli teklif ettim...

Bu sözleşmeye göre 2013'e kadar bende kalırsa o sene 5Mya yakın para alacağını gösteriyor ki Ronaldinho bile o kadar almıyor...

Bakalım kabul edecek mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    keirrison

Onu biliyorum ama bana pişmiş adam lazım ...
    Last edited by Fani : 08.Aralık.2008 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Fani View Post
    Mario gomeze hayatında göremeyeceği kadar dehşet bir kontrat sundum...

Şu an senede 1.700.000 alıyor...

Ben ona ''Senede 3.200.000 + %20 Yıllık Maaş Artışı + 3M '' imzalama bedeli teklif ettim...

Bu sözleşmeye göre 2013'e kadar bende kalırsa o sene 5Mya yakın para alacağını gösteriyor ki Ronaldinho bile o kadar almıyor...

Bakalım kabul edecek mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Onu biliyorum ama bana pişmiş adam lazım ...
    oscar cardozo yu öneririm.nüthiş bir adam benim oyunlarımda hep şampiyonlar ligi gol kralı oluyor.fiyatı da çok uçuk değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ironforge

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    oscar cardozo yu öneririm.nüthiş bir adam benim oyunlarımda hep şampiyonlar ligi gol kralı oluyor.fiyatı da çok uçuk değil.
    Oscar Cardozo muhtesem bir adam.. Fenerbahce de Keirrison- Cardozo oynatıyorum.. Cardozo ilk sezonunda 33 macta 32 gol 7 asistle oynadı Üstelik Cardozo'nun frikik ve penaltı atma yetenekleri de süper.Herkese tavsiye ederim

arkadaşlar ya Şu deolgado yu nasıl oynatalım ya ..biresysel taktiklerini nasıl ayarlıyım yardım edin ya oynamıyor deli ediyor beni 4 3 2 1 oynatıyorum ama tık yok adamda onun için taktik değiştirdim ama yok ..Kişisel ayarlarını ne yapmalıyım

Kadrom sonunda şekillendi...

Rossi Hoarau

Mehmet Topuz Van der Vaart Marquinhos Kazım

Vederson Serdar Taşçı Lugano Gökhan Gönül

Ustari

Forvetlerimin Yedeği ;Gigliotti
    Ortasahamın yedeği; **uino ve Carioca

Bana stoper önerebilcek var mı 5 10 m$ arasında.Daha ucuzda olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by meraclitus View Post
    Bana stoper önerebilcek var mı 5 10 m$ arasında.Daha ucuzda olabilir.
    eren güngör

Sayfa 7 / 28 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri