2010 Dünya Kupası 3.lük Maçı
2010 Dünya Kupası Finali
Hazırlık maçlarım biter bitmez onlarıda eklicem.![]()
Şampiyon Beşiktaş siz ne derseniz deyin![]()
Turkcell Süper Lig 26.Hafta
Turkcell Süper Lig 27.Hafta
Turkcell Süper Lig 28.Hafta
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
Galatasaray ile aramızda 5 puan fark var.Şampiyon olmak için Bizim kazanmamızdan çok Galatasaray'ın yenilmesi lazım.![]()
Arkadaşlar şu anda evde değilim.Eve gidince oynayıp eklerim maçları.![]()
Hadi yine iyisin![]()
Enflasyon düşer hükümet düşer sakarya düşmez!!!
Şampiyon olursun berkay
Turkcell Süper Lig 29.Hafta
Fortis Türkiye Kupası Yarı Final 2.Maçı
Kazandığımız halde elendik.
Turkcell Süper Lig 30.Hafta
Turkcell Süper Lig 31.Hafta
Turkcell Süper Lig 32.Hafta
Turkcell Süper Lig 33.Hafta
Turkcell Süper Lig 34.Hafta
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
Fortis Türkiye Kupası Finali
UEFA Kupası Finali
Şampiyonlar Ligi Finali
Galatasaray.Hem Süper Lig hemde Türkiye Kupasını kazandı.Biz ise Süper Kupa,UEFA Kupası,Süper Lig,Türkiye Kupası yani 4 kulvarda şampiyonluk parolasıyla başlamıştık.Ama hiç bir kupayı alamadık.
2.Sezonda Bitti.Kariyerim devam edecektir.![]()
Cimbom farkı takmış![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bende transfer sandım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ya git gidipte Sakaryayı yenersen şampiyon olamassın..Zaten Sakarya düşmüşi
Cidden iyi adammış
Futbolcu Bilgileri
Bildiğimiz AdrianA demek.![]()
Evet arkadaşlar yorum yokmu?
Ben devam edeceğim.
Ayrıca birşey sormak istiyorum.Sizi bu kariyere yorum yapmaktan alıkoyan şey nedir.
Sen...![]()
Atıl ayıp oluyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
lgde en az gol yıyenın g.birliği olması ılgınc valla
Berkay transferler süper!
Dünya Kupası'da final aynı, tarife farklı![]()
Evet arkadaşlar.Oyuncuları yorumlayayım birazda.
Volkan Demirel: Geçen 2 senedeki gibi.Ne iyi bir gelişme nede kötü bir gelişme yok.
Volkan Babacan: Özellikleri düşük gibi görünsede kaleye geçtiği zaman harikalar yaratabiliyor.
Tarantino: R.Carlos yaşlanınca onu alma gereği duymuştum.Bırakın Carlos'u aratmayı.Ondan daha iyi.
Wederson: Sol Bek ve Sol Kanat'ın alternatif oyuncusu.Hazırlık kampında iyiydi.
Özgür Çek: Daha genç.Birşey söylemek için erken.
Gökhan Gönül: Onun o muhteşem ortalarına bu senede ihtiyacımız olacak.Onun alternatifi DC mevkisinde oynattığım Önder Turacı.
Önder Turacı: DC mevkisinde oynatıyorum.Hazırlık kampının yıldızıydı.
Edu Dracena: İlk oyunu açtığımda özellikleri baya düşük gelmişti.Ama adam bir kere bile hata yapmıyor.Her topu o kesiyor.
Murat Sözgelmez: Yedek kulübesinde çürüttüm onu.Ama bu sene baya fazla şans vereceğim.
Can Arat:Bildiğiniz Can Arat.
Josico,Emre,Selçuk: 3'üde benim takımda istemediğim oyuncular.Ama Mecburiyetten takımda tutuyorum.
Airtz Lopez Garay: Bu oyuncu ilk aldığımda 500.000 $'dı.Şu anda 4.900.000 $.Ve Aurelio'yu asla ama asla aratmıyor.
Uğur Boral: Bildiğiniz Uğur.Estiriyor.Ama çok sakatlanıyor.
İbrahim Akın: Beklediğimden çok çok daha iyi.AMC mevkisinde bile bazen maçın yıldızı olabiliyor.
Deivid: Sağ Kanat'ın değişmez oyuncusu.
Colin: Zırt pırt teklif geliyor.Ben kabul ediyorum ama o etmiyor.Hep ilk 11'de oynamak istiyor.Oynadığı zaman verim alıyorum ama bir Deivid kadar iyi değil.
Burak: Yedek kulübesinde çürümeye mahkum ettiğim başka bir oyuncu.
Vukcevic: Alex gibi bir oyuncu.Özellikleri çok yüksek.Bazen harikalar yaratıyor.Bazen dökülüyor.
Semih: Nöbetçi Golcü.
Adriano: 4 Maçtada 90 dakika oynattım.1 gol bile atamadı.Sürekliliği yoktu.Açıkcası beğenmedim.
Güiza: Büyük kulüplere gitmek istiyor ama asla satmayacağım.Bu sene gol krallığı bekliyorum ondan.![]()
Adriano uyum sorunu yaşar. O yüzden 10 maç filan istatistiklerine takılma.
Transferler güzel berkay başarılar..