Joe Cole derim ikisi arasından...
Joe Cole derim ikisi arasından...
Bence o gözler direk Marquinhos üzerinde yoğunlaşırsa daha iyi olur =)
ama Riquelme'de haaarika bir oyuncu =)
Fevkaladenin Fevkinde oynuyor![]()
cole cogunlukta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Henry'i(1kişi hariç )söyleyen yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
29.HAFTAMİLAN1-0CATANİA PERFORMANS HAYAL KIRIKLIĞI
MAÇIN YILDIZI RONALDİNHO(7.3)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SİENA2-5MİLAN AZARLIYINCA AKILLARI BAŞINA GELİYOR KALECİ BİRAZ SAKAT GİBİ.MAÇIN YILDIZI PATO(9.4)
![]()
Last edited by sertanbaba : 10.Ocak.2009 at 17:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kardeşim transfer yokmu transfer ya temayı yaptın dimi kardeşim
güzel sonuç kardeşim
güzel gidiyorsun.keirrison'u as mı oynatıyorsun? nasıl oynuyor
ÖZLENEN ŞAMPİYONLUK MU GELİYOR?
Yıllardır şampiyonluk yüzü göremeyen A.C.MİLAN takımı bu sezon şikesiz doğru düzgün şampiyonluğa mı gidiyor 2. sıradaki Juventus'a 6 puan fark atmış durumda eğer böyle devam ederse Milan şampiyon olur.
şampiyon olursun...
O garanti zaten yaw![]()
Milan'la da şampiyon ol zaten canım![]()
öyle abi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SERTAN KILIÇ:ONU İSTİYORUM
Dün gece Milan kulübü başkanı Galliani'yi arayarak Atletico Madridde baharını yaşayan SERGİO AGUERO'YU istedi.İkisi arasında geçen diyologlar.
SERTAN KILIÇ:BAŞKANIM İYİ AKŞAMLAR...
GALLİANİ:İYİ AKŞAMLAR HOCAM!
SERTAN KILIÇ:BAŞKANIM BENİM TRANSFER LİSTEMDE BÜYÜK BİR OYUNCU VAR O OYUNCUYU TRANSFER ETMEMİZ İÇİN EK BİR TRANSFER BÜTÇESİ VERMENİZ GEREK ACABA BU MÜMKÜNMÜ?
GALLİANİ:SEN ÖNCE İSMİ SÖYLE FORLAN'MI?
SERTAN KILIÇ:HAYIR BAŞKANIM
GALLİANİ : KİM?
SERTAN KILIÇ:SERGİO AGÜERO (O ANDA BAŞKANIN AĞIZINDAN ÖKSÜRÜK SESİ DUYULMAYA BAŞLAR)
NE OLDU BAŞKANIM?
GALLİANİ:SU İÇERKEN BOĞAZIMDA KALDI SERTAN'CIM MALLESEF DURUMUMUZ ORTADA TRANSFER BÜTÇEMİZ İÇİN SADECE 8MİLYONYTL VEREBİLİRİZ.
SERTAN KILIÇ:BAKANDAN KREDİ ALSANIZ
GALLİANİSİNİRLENİR)ALAMAYIZ PERSONELLERİMİZİN PARALARINI ÖDEYEMEDİK
DURDUK YERE MASRAF ÇIKARTMA
SERTAN KILIÇ:AMA BAŞKANIM BU KADRO SENEYE İÇİN YETERLİ DEĞİL AKLIMDA ZATEN BU OYUNCU VAR VE DE 6-7 MALİYETİ KÜÇÜK OYUNCU
GALLİANİ:ÇOK MU İSTİYORSUN?
SERTAN KILIÇ: EVET BAŞKANIM EĞER TRANSFER BÜTÇEMİZE 50 MİLYONYTL AKTARMASSANIZ SİZE İSTİFAMI SUNACAĞIM .
GALLİANİ : 50 MİLYON YTL İÇİN KENDİMİ ZORLAYAMAM SENİN YERİNE DAHA İYİ HOCA BULURUZ
SERTAN KILIÇ: O ZAMAN NAPOLİ MAÇI SONRASI GÖRÜŞÜRÜZ.
![]()
Last edited by sertanbaba : 11.Ocak.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
KÖTÜ FUTBOLUN SONUCU!!! 1-1!
![]()
hahahhahaha
posta koymuş sana kardeş![]()
Last edited by sertanbaba : 11.Ocak.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
''EVET SAYIN ARKADAŞLARIM VE MİLAN'LI KARDEŞLERİM.
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSİTİYORUM BEN BU TAKIMA GELİRKEN TAKIMIMIZIN ŞAMPİYONLUĞU YOKTU (SON 4 SEZONDA)VE BEN BU ŞAMPİYONLUĞU MİLAN'LI KARDEŞLERİME HEDİYE ETMEK İSTİYORUM.SAYIN MESUP MESUBU ARKDAŞLAR VE SAYIN MİLAN'LI KARDEŞLERİM KADROMUZU GENÇLEŞTİRME PROJEM GELDİĞİMDEN BERİ DEVAM EDİYOR VE HEM 30 'UN ALTINDA FUTBOLCULAR TRANSFER ETMEYE ÇALIŞTIK VEDE BAŞARILI OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM.NESTA(32),PİRLO(31) GİBİ YAŞI İLERLEMİŞ OYUNCULARI YOLLARAK YERLERİNE GENÇ KALİTELİ FUTBOLCULAR TRANSFER ETTİK.NAPOLİ MAÇI ÖNCESİ ATL.MADRİDE FORMA GİYEN AGUERO İÇİN BAŞKANIMIZI ARADIM VE BAŞKANIMIZIN BÖYLE BİR İSİM TAM 50 MİLYON YTL ONU GETİRMEMİZ ÇOK ZOR DEDİ BEN BUNA ŞÖYLE KARŞILIK VERDİM BAŞKANIM EĞER 20'LİK GELECEĞİN KAKA'SI OLACAK OYUNCUYU TRANSFER EDEMEZSEK İLERKİ SEZON İÇİN ELİMİZDEKİ KADRONUN YETERLİ OLAMAYACAĞINI VEDE 6-7 MALİYETİ DÜŞÜK OYUNCU(GENÇ)ALACAKLARIMIZI SÖYLEDİM.TABİ NAPOLİ MAÇI SONRASI GÖRÜŞÜRÜZ DEDİM VE BAŞKANIMIZ SENDEN DAHA İYİ HOCALAR VAR BAY BAY DEDİ VE BENİM YERİME TOTTENHAMDAN KOVULAN VE SEZON ÖNCESİ KASAYI BOŞALTIRIP BAŞARISIZ OLAN JUANDRE RAMOS İLE ANLAŞTIKLARINI BANA İLETMELERSE BENİM MEVKİME O GEÇTİ VE BEN MİLAN'LI KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM VE İSTİFA EDİYORUM.''
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TAMAM ABİ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMA GALİBA FORMAT ATILACAK O NUN YÜZÜNDEN KARİYERİ KAPATIYORUM CEVAP YAZAN HERKESE TEŞEKKÜRLER KARİYERİMİ KİLİTLEYEBİLİRSİNİZ.![]()
Last edited by sertanbaba : 11.Ocak.2009 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
istifa ettin demek.. devam ettiricekmisin kariyeri?
JUANDRO RAMOS İLE ANLAŞMIŞLAR KAYIT OYUNU SİLDİM KONUYU KİLİTLEYELİM LÜTFEN.![]()