iii gdiosun ligde ama milan olayi kotu olmusya ama sn gecersin ins. milani !!!!
diego Souza Ile Takas Edilmiştir. D.c.öz Transferin Netleşmesinin Ardindan Duyduğu Mtluluğu şe şekilde Dile Getirdi:''keirrison çok Kaliteli Bir Oyuncu. Pogre-keirrison Ikilisini Kimse Tutamazd:d'' şeklinde Konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş geçeriz ilk maçın deplasman olması lehimize eğer gollü beraberlik alırsam evimde kaybetmem ilgin için teşekkür ederim...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok kolay bir kura çektik bu sene FTK'yı alacağım kesin gibi ilk maç ASLANTEPE' de...
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 22:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar ben ESKİŞEHİRSPOR MAÇLARINI OYNAYIP HEMEN GELİYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Resimler yavas acilio jpeg olarak yapsan daha iyi olur...iiiii gdiosun yine forvetler sayesinde![]()
POGREBNYAK neymiş öle yahu...
kariyerinde başarılar... çok ii gidio ŞLK sını ASLANTEPE de görmek istiyoruz bi tek o ve toyota kupasıkupası eksik onlarıda tamamlayı ver...
ne demek fakat A.C. MILAN zor rakip umarım geçeriz zaten onu geçmenin verdiği gazla alırız tüm kupaları emrin olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar benden bu gecelik bu kadar takip eden arkadaşlara teşekkür ederim sağolsunlar, yarın bu sezonu bitirip gelecek sezon için trasnfer çalışmalarına başlarız herkese iyi geceler görüşmek üzere hoşçakalın...
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 11:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 12:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kesin Geçtin turu
BURASI SAN SIRO DEĞİL ASLANTEPE !!
Yine yine POGREBNYAK. Şimdiden 32 golü var. Açıkçası eze eze yendik sıradaki rakibin daha kolay olacağını düşünüyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MAÇIN ADAMI (7.6) UĞUR UÇAR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ÇEYREK FİNAL !!
[URL=http://g.imageshack.us/img103/realmadridlogoim2.png/1/][IMG]
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
büyük Bastım Ki Işimiz çok Zor İlk Maç Için Santiago Bernabeu'ya Gideceğiz Sonumuz Hayır Ola...
kardeşim bu pogrebnyak'ı neyle besliyosun...
kariyer çok çok iyi başarılar...
bu pogrebnyak'ı bende almaya çalışıyorum. Şuanda fiyatı 8.5 M $ ve ilgilenen ben dahil 8 takım var
Servet takası ve para önerdim. Eğer alabilirsem pantelic le süper ikili olurlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fındık, fıstık, badem şaka bir yana yağdırıyor yaw ilgin için tşk. ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben kaçırma derim ama takasla oyuncu almak çok zor oluyor, bence sevet'i satıp gelecek para ile alırsan daha iyi olur paltelic'in eksiklerini kapatır hatta pantelic'e gol bile attırmaz hepsini kendi atar inş. alırsın başarılar...
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 18:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
real madrid'i elemeni bekliyoruz burda tek yürek olduk...![]()
Last edited by dogancanoz : 16.Ocak.2009 at 19:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)