Yahya kümeye gidiyorsunEfsane Beşiktaş nerde????
![]()
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Yahya kümeye gidiyorsunEfsane Beşiktaş nerde????
![]()
5. haftada 5.galibiyetle zirveye kurulduk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bak burda
![]()
Last edited by webcagri : 12.Ocak.2009 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by mgokalparslan : 12.Ocak.2009 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ilk yarıda ki kontrollü futbolun ardından 2. yarı saldırdık ve istediğimizi Vukcevic'in şık golüyle aldık.
![]()
Resimler Gözükmüyor Çağrı ?
galatasaray bekledeğimiz gibi gidiyor. vukcevic ve cardozo yıldızlaşıyor . 5te 5 gayet güzel devamını bekliyoruz. fenerbahçenin de panathinaikos galibiyeti iyi olmuş.
arkadaşlar çagrı hakemleri satın almış 5 lig maçında 8 penalti oldu rakip takımlarda toplam 5 kırmızı kart gördü çağrı açık açık hakemleri satın almış::
ligde sike var![]()
Hadi Yahoo Taraftar desteğin arkanda.Oyunda bari olsa güldür yüzümüzü.Boynumuzu eğdirme)
senden hiç beklemezdim Çağrı
ne kadar verdin hakemlere ????
Vukcevic Süper Başladı Çok Formda![]()
Kadrolar iyi, ama hem Vukcevic hem Cardozo aynı takımda olunca biraz ipin ucu kaçmış.
başarılar kardeş CL puan tablosunu koyarmısn
yaa ne para verecem hakemlerehepsi adil davranıyo
ya her maç adamım sakatlanıyo vermesin mi kırmızı kart .. rakip biçiyo resmen yaw
penaltı konusuna gelince hiçbir penaltıdan sonra rakip takım hocası penaltı değildir diye serzenişte bulunmadı =)
sarısıyla kırmızısıyla anlımızın akıyla beyleeeer
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hala gözükmüyor mu ?
Last edited by webcagri : 13.Ocak.2009 at 23:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ben resimleri görebiliyorum.
Şuan Gözüküyor![]()
hadi yahya coştur beşiktaşı bu arada bütün takımların transferleri çok güzel
ligde açık açık şike var galatasaray hakemler tarafından tutuluyo ama benim için sorun yok
farketemez hakemleride sahanın çimlerine gömeriz evvelallah![]()
abi ne oldu takıma avrupa yaramadı galiba ama toplarsın inşallah.
kariyeriniz zevkli geçiceğe benziyor transferlerde güzel 3 arkadaşımızada başarılar![]()
inş cumartesi devam edicez =)
benim sınavlarım olduğu için oyuna ayıracak vaktim yok =)
yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkürü bir borç bilirim =)
Galatasarayımızı layık olduğu yerlere destekleriniz ile taşıyacağız arkadaşlar
şike mike de yok ayrıca tamamen çekememezlik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk sayfadaki anketimize katılmayı unutmayın![]()
Last edited by webcagri : 14.Ocak.2009 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
We will be continiued =)
hadi kardeşlerim son 1,5 saat =)
f-disk atıp geliyorum =)
gokalp gelsin kariyere devam edecegiz arkadaşlar
Formatcı Gökalp =)
mahsus yapıo biliorm![]()
15 dakika sonra özlenen kariyer ile karşınızdayız =)
uefa kupasında gruplara kaldık
![]()
Miguel Torres'in kiralık sözleşmesini feshettik ve Real Madrid'e geri gönderdik..
Yine kazandık....
![]()
ohh be!
sonunda kariyeriniz devam ediyor![]()
ligde denizlisporu konuk ettik çok rahat bi maç oynadık.2-0 galip geldik maçın adamı filip holosko oldu
![]()