Yazıklar olsun Baran...![]()
Baran Altuntas yönetimindeki Kayserispor daha basarili olur
Murat Özdemir yönetimindeki Sivasspor daha basarili olur
Malesef ikisi burada da basarili olamazlar
Yazıklar olsun Baran...![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Valla 2 tarafta sezona çok iyi başladılar.Tebrikler..
Murat abi kornerleri ön direğe attırırsın artık.Malum Selçuk..![]()
So what?
Saike
Dizilimi merak edenler için
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Baran kayserimin başına geçmişin bu takımı şampiyon yapmalısın süper kupayı alman çok iyi olmuş transferlerde idare eder![]()
UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu 2.Maç
Uefa Kupasında Ön Eleme Turunda rakip H.Tel-Aviv.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çok Güzel Gidiyorsun Murat Abi Tel-Avivi Elersin
Benim rakibim ise NAPOLI.
ilk mac deplasman da ...
Murat Sivasspor'la harika başlamış.Stuttgart maçı süper zaten.Süper kupa galibiyeti de Kayseri'ye hava katar.
UEFA'da Sivas'ın şansı daha yüksek.
UEFA kupasında ikinizdende final bekliyoruz.
APPİAH Bombası.
Sivasspor transferin son gününde bombayı patlattı.
Serbest durumda bulunan ancak uzun bir sakatlığı bulunan Appiah'ı Sivasspor kaptı.Peşinde bir çok büyük kulübün koştuğu Appiah Sivas'ı seçti.
Önceki sezonlarda Fenerbahçe forması da giyen Appiah Sivasspor'u yakından tanıdığını ve hedefleri olduğunu söyledi.Bu yüzden Sivası seçtiğini söyleyen Gana'lı oyuncu 3.haftadan itibaren 4 numaralı formasıyla sahaya çıkacak.
OoOoO süper transfer helal olsun Murat abi![]()
Harika Bir Transfer Yapmışsın Murat Abi Bu Takımı Şampiyon Yaparsın Sen
UEFA Kupası Ön Eleme Turu 1.Maç
Deplasmanda 40 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen galip gelmeyi bildik.
Baran hadi Napoli macını bekliyoruz.
Yıldız atar, Balili yatar diyerek bir Ahmet Çakar girişi yapayım.
İki tarafta iyi yahu.
Lige kötü bir giris yaptik malesef.Yedigimiz gollerin %90i salak kaleci Hamidou yüzünden.Herif aptal aptal goller yedigi sürece,Aydin Toscali toplara iska gecip,arkasina adam kacirdigi sürece ne kadar gol atsakta galibiyet zor ...
Ben cildirdim vallahi burada.Bunca yildir oynarim su oyunu,bu kadar salakca maclari ardi ardina oynadigimi hatirlamiyorum.Her macta iyi oynuyoruz ama hep kaleci hatalarindan puanlar kaybediyoruz ...
![]()
Appiah transferi müthiş transfer olmuş Murat abi.Ayrıca Tel-Aviv'i deplasmanda geçmende güzel.Valla sezona fırtına gibi başladın.Bakalım ligde neler yapacaksın..Baran ise sezona pek iyi başlayamamış.Toparlayabilecek mi göreceğiz her beraber..
So what?
Saike
Turkcell Süper Lig 1.Hafta
Ankara deplasmanından 3 puanla dönecekken Bilica kendi kalesine ters bir vuruş yaptı ve sezona beraberlikle başladık.
Turkcell Süper Lig 2.Hafta
Taraftarlarımızla ilk buluşmamızdan 3 puan çıkardık,mutluyuz.
Turkcell Süper Lig 3.Hafta
Yine Ankara deplasmanındaydık bu kez ilk yarı 3-0 öne geçtik ardından gelişen Hacettepe atakları gol olunca 3-2 sona erdi maç.
Turkcell Süper Lig 4.Hafta
Evimizdeki ilk büyüklerle maçımızda Fenerbahçe ilk şutunu 45.dakikada bulabildi.Kalemize atakları dahi bulunmayan Sarı Lacivertlilerin tek golü Kazım'ın ayağından geldi ve yaklaşık 30-35 metredendi.
Bu zorlu maçı Mehmet Yıldız ve Hayrettin'in attığı iki enfes golle kazanmasını bildik.Ayrıca Appiah ilk kez Sivasspor formasını bu maçta eski takımına karşı giymiş oldu.
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
5.Hafta ; Beşiktaş - Sivasspor , Ankaraspor - Kayserispor az sonra...
Sivasspor fırtınası devam ediyor.Tebrikler Murat abi..![]()
So what?
Saike
Türkiye kupasi ön eleme macinda Kartalspor'u yendik ...
Ligin 5.haftasinda karsilastigimiz Ankaraspor'u deplasmanda tek golle devirdik.
Mehmet Topuz 5 ay sahalardan uzak kalacak.Cok kötü bir haber bizim adimiza ...
Beşiktaş 1-1 Sivasspor
DK60. Balili
DK89. Nobre
Maçın ss'ini almayı unuttum daha sonra ekleyeceğim.İyi oynadığımız maçı yine son dakika golüyle berabere tamamladık.Öte yandan 2'de ağır sakat verdik.
Mehmet Yıldız - 3Hafta/1Ay
Hayrettin Yerlikaya - 1Ay/2Ay sahalardan uzak kalacak.
Murat baya iyi gidiyorsun.Bülent Uygun'dan farkın yok![]()
Her ikinize de başarılar kariyer çok zevkli başlamış. Gönlüm memleketmin takımından yana...
Hiç merak etmeyin arkadaşlar.Sivasspor için elimden geleni yapıyorum ve yapacağımda iyi bir kadro kurduk bu ara bir sakatlık furyası başladı umarım başka sakat vermeden bu sakatlıkları en az hasarla atlatacağız.
Avrupada da çok maç oynadık diğer takımlara göre kondisyonumuz daha iyi.Uefa'da gruplara kalmak istiyoruz kesinlikle hedefimiz bu.
Murat abi mükemmel gidiyorsun...
Beşiktaş - Sivasspor (5.Hafta)
UEFA Kupası Ön Eleme Turu 2.Maçı
Mehmet Yıldız,Hayrettin Yerlikaya ve Mohammed Ali'den yoksun çıktığımız bu maçı Balili'nin hat-trick'iyle kazandık ve İnter Toto'dan gelip gruplara kalmayı başardık Uefa'da
TSL 6.Hafta ; Sivasspor - Galatasaray , Kayserispor - Ankaragücü az sonra...
Harikasın Murat Abi Tum Mehmetin Yerini Doldurur Sakatlık Döneminde
Mehmet yeni sözleşme teklifini kabul ediyor mu sivasta Murat abi...
Türkcell Süper Lig 6.Hafta
Kayserispor 1-0 Ankaragücü
![]()