ben bu sene sadece 9.0.1 i oynadım ve hiç begenmediğim için oyunu kaldırdım,Allahtan para verip almadım,alan arkadaşlara geçmiş olsun,fm tarihinin en kötü serisi,inşallah gelecek senelere.
ben bu sene sadece 9.0.1 i oynadım ve hiç begenmediğim için oyunu kaldırdım,Allahtan para verip almadım,alan arkadaşlara geçmiş olsun,fm tarihinin en kötü serisi,inşallah gelecek senelere.
arkdaşlar 9.0.3 yüklüydü bende ama steam yeniden update yapıo oyunu gerçi inanılmaz yavaş sürekli kopuyo :S acaba yine çaktırmadan bir kaç hatamı düzeltmeye çalışıyo sigames ? başka olan varmı ? yada bir yanlışlkmı var bende ?
Mesajlarınızı okudum ve direkt steamı açtım, ben 9.3 patch'i çıktığı gün update etmiştim.
Daha sonra steam üzerinden değilde, oyuna hep direkt fm exesinden girdim.
Şimdi denedim ve bende şaşırdım
Biriniz steamı açmadan oyuna giren veya steamsız orjinal oyun alıpta 9.3 patch yüklü oyunundan ; game status ekranını paylaşabilir mi buraya ?
9.3 ama kaç 9.3.xxx tam olarak emin olmuş oluruz ?
9.3.0 36289(m.e v753)
Bende yazan versiyon bu. İlk çıktığı sırada indirmiştim.
Evet aynı versiyon. Yani versiyonda bir değişiklik yok demekki, buradan bunu öğrendik.
Peki o zaman bu güncelleme neyin nesiydi acaba.. Versiyon numarası değişmedende maç motoru gibi durumlarda değişiklik mümkünmü ki ?
Herneyse oynadıkça göreceğiz galiba..
ben oyunu silmistim yeniden yukledim direk 9.0.3 u kurdum. yani 9.0.3 teki guncellemeler 9.0.1 ve 9.0.2 yi kapsiyormu yoksa hepsini tek tek kurmammi gerekiyor? yardimci olrusaniz sevinirim
yok sadece 9.3.0 kurman yeterli aslinda.
bence "gizli" 9.4.0i cikartabilirler. cünkü subatin sonunda cikarticaz dediler sonra 1hafta kala tepkiler artmisdi, bunlarda acele acele yapdiysa 9.3.0i gizliden 9.4.0 yapmislardir belki.
saol yardimin icin
Amma komplo teorisini üretmişsiniz yahu
Yeni versiyon çıkarırlarsa duyururlar, neden gizli iş çevirsin SI.![]()
Amma komplo teorisini üretmişsiniz yahu
Yeni versiyon çıkarırlarsa duyururlar, neden gizli iş çevirsin SI.![]()
9.04 çıkmaz herhalde. 4 versiyon biraz da abartı olur.
9.03 tepkileri arttırdı, normal herkesin teori üretmesi.![]()
Ya bu patchde finansal bir problem mi var? Fenerbahçe 5 milyon dolar kardan sürekli zarara düşüyor yani hiç bir şey yapmadan?
selam beyler.bu sitede üyeliğim var ama forumda hiç takılmadım daha.fm 9.0.3 update i kuranlarda product key sorunu alanlar için bi sitede çözüm buldum.yani korsan oyun oynayanlar için.yeni konu açma yetkim olmadığı için buraya yazayım dedim.isteyen olursa aktarabilirim nasıl yapıldığını...
ya arkaadşlar ben türkçe yamayı indirdim siteden fakat kuramıyorum update için fm.exe dosyasını bulmamı istiyor fakat bir türlü bulamadım. Alllah rızası için biri yardımcı olsun yaaaaa
Arkadaşlar merhaba. Ben 9.0.3 patchini yükledim ve oyuna öyle başladım. Ancak bu patchde finansal bir hata var sanırım. Fenerbahçe'yle 5 milyon kardayken birden bire eksilere düşüyorum anlamıyorum her sene böyle oluyor. FM 2008'de 9.0.2 yamasında da böyle bir problem vardı sonra aynı versiyonun ikinci bir yamasını yayınlayarak upgrade etmişlerdi. Düzeltmişlerdi o sorunu. Bunda da öyle bir şey var mı? Sizce neden olabilir? Aynı sorunu yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim..
Bilmiyorum fark ettiniz mi? telekomspor'daydım ve 2. sezon yeni başlamıştı. 10 maç flan yaptım ve antep'e çağırıldım. Teklifi kabul edince haliyle kadrodan kaptanları seçmem gerektiği söyledendi ve yaptım fakat kadroya değil de listeden. bekir'i yaptım kıdemli olarak. sonra baktım bekir fenerbahçe'ye gitmiş sezon başında. favori arkadaşı benimantep kaptanı yazıyor sanki antep'teymiş gibi. Bu bir bug mudur?
arkadaşlar ben yamayı yükledim açıldı hatta ama yeni oyun kurarken 9.3 ü seçtiğimde database hatası veriyor 9.2 yaptığımda mesela herhangi bir hata vermiyor bunun nedeni ne olabilir
yamayı buradan indirmiştim arkadaşlar
bilmiyorum sil yeniden dene cd yanındaysa istersen
8 den fazla yabancı alma hatası düzeltildi deniyodu ama bende fener yine 10ladı yabancı sayısını...![]()
Bu kadar çok uzaktan gol olan bir fm serisi daha oynamamıştım.özelliklede bu son update den sonra.inanamıyorum hala.
birde daha önce değinildimi bilmiyorum eski kadrolar update olurken ocakta gerçekleşecek transferler o zaman gerçekleşirdi.şimdi hepsi oyunun başında gerçekleşmiş olarak gözüküyor.bizde kadroları oyunu ilk açtığımızda değiştiriyoruz (transferlerle yani) ama bence o transferlerin devre arasında gerçekleşmesi gerekiyor.
Uzun şut sorunu cidden var. Rakiplerimi yeniyordum ama, saçma goller yedim.
Çalımlar bayağı artmış. Kaleciler coşmuyor artık. Güzel güzel.![]()
Arkadaşlar yamayı inidirince kaç mb olarak gösteriyor acaba indidim 108 mb gösterior heralde yanlış indirdim.
Hallettim sanırım.Kusura bakmayın forumda kalabalık yaptım.![]()
Last edited by Raistlin1 : 19.Mart.2009 at 23:23 Reason: yazımı değiştirdim
Bir arkadaş eğer verilmişse rarlı olanı verilmediyse de torrente rapide bir yere rarlısını atabilir mi?
Not:Torrentten bir tane indirdim fakat 109mb güncelleme bir eksiklik mi var acaba yani burada 200 küsürdü ya.Exe 109mb bir problem olur mu acaba?
Last edited by Crazycat : 28.Mart.2009 at 17:21 Reason: Ek
Yüklenip doğru çalıştıysa ilerde bir sorun olmaz. Olabilecek tek sorun crash dumps hatası olman olur sanırım![]()