Barca bir dünya yıldızının peşinde sizce kim.! :
1)- Cristiano Ronaldo
2)- Kaka
3)- İbrahimovic
4)- Torres
5)- Gerrard
Sizce kim.?
Barca bir dünya yıldızının peşinde sizce kim.! :
1)- Cristiano Ronaldo
2)- Kaka
3)- İbrahimovic
4)- Torres
5)- Gerrard
Sizce kim.?
bence kaka
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
R.Madrid Bi Golcü İle Anlaştı Sizce
a)ibrahimovic
b)rooney
c)klose
d)gilardino
e)adriano
şıkkı bilene bi sıkımlık diş macunu![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 24.Şubat.2009 at 00:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
güzel kariyer olmuş tebrikler. freestylr taktıgını ve oyun anlayısını ss olarak koyarsan sevınırım. ben de barcelonayı calıstırıyorum ama tam istikrar saglayamadım. senın taktıgı ve anlayısı merak ettım
barça=cristiano Ronaldo
r.madrid=rooney
Yılın Bombası..! Kaka Leite 67 M Sterline Barca da
Micah Richards 33.5 M Sterline Barca da
Miquel Veloso 22.5 Sterline Barca da
Stevan Jovetic 15 M Sterline Barca da
Mamadou Sakho 14.5 Sterline Barca da
Ayrıca
Andres İniesta 25 M Sterline İnter de
Yaya Toure 13 M Sterline Sevilla da
Aliaksandr Hleb 20 M Sterline M.City de
Rafael Marquez 15 M Sterline Chelsea de
Henrique 6.5 M Sterline W.Bremen de
ve Cengiz Karaarslan Valencia'da
oyuncunu bugün erken saatlerde görüşmelere başladığı ve müzakerelerin yeni sonuçlandığı bildirildi.
Hedef Şampiyonluk
Last edited by cengavs : 24.Şubat.2009 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Barca Transferleri Güzel.![]()
Cengavens Real Sana Neler Yaptı Bea
Transferde Madride Yildiz Yağdi Transferler Akşam Saat Tam 5 Te Sizlerle
Alexi alarak hata etmissin yanlıs transfer
Varan 1 Fellaini R.Madridde
Varan 4 Süper Golcü Wayne Rooney Artık R.Madrid Formasını Terletecek...
[URL=http://g.imageshack.us/img4/rooney.jpg/1/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/rooney
Varan 5 Bir Dünya Yıldızı Adriano da Artık R.Madridde
[URL=http://g.imageshack.us/img24/adriano.jpg/1/][IMG]
İşte Transfer Tablom
![]()
Barcelona Güzel Transferler Yapmış Fakat Iniesta'yı Neden Sattığını Anlayamadım?
R.Madrid'de İse R.V.Nistelrooy'un Bedavaya Kaçırılması Kötü Olmuş.Raul Yaşlandı Tamam Ama Kötü Bir Oyuncu Değil Ve R.Madrid'in Sembol Oyuncusu Satılmaması Gerektiğini Düşünüyorum.Nuri'yi de Satmaman Gerektiğini Düşünüyorum...
Bu Arada Barcelona'yı La Liga'da Şampiyonluk Ve Ş.L Şampiyonluğu İçin Tebrik Ediyorum...
R.Madrid'ede Geçmiş Olsun Averaj'la Şampiyonluğu Kaçırmak Üzmüştür.Hepinize Başarılar....
Last edited by FreeStyLR : 25.Şubat.2009 at 18:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şok şok şok aksam saatlerınde gerceklesen toplantıda
mustafa kartal d ATLETICO MADRID KULUBUNUN yenı patronu olmustur.
süper transfler çekişmeli geçecek bir sezon yeni ssler bekliyoruz
real madrid'in transferleri iyi değil bana göre.. fellaini felan real'de forma giyecek adam değil. raul 40 yaşına da gelse satılmaz. sergio ramos'u satman en büyük hatan olmuş. yerine de silvestri dolduramaz..
kusura bakma dostum ama gerçekten daha iyisini yapabilirdin, rooney dışındaki transferlerin hayal kırıklığı.
Ramos'da Gitmiş Şimdi Gördüm.Büyük Hata...
Real Madrid maçında kendisine de sorabilirsiniz muhteşem oynadık ama rakibimiz çok şanslıydı
arkadaşlar ramosu zaten satacaktım oyun açıldığından beri satacaktım ramosu o kadar sevmiyorum valencia maçına ise arkadaşımı gerçekten tebrik ediyorum çok iyi oynadı ama kazanan ben oldum
freestylr taktıgını ıstemıstım ama burada yayınlamak istemio da olabilirsin. özelden taktik ve anlayısını sahaya dızılıs vs gönderebilirsen veya buraya yazabılırsen sevinirim
Valla KAriyer Karman Corman oLmus KAfam KArıstı![]()