Başarıların güzel sevindim![]()
Başarıların güzel sevindim![]()
Bir Antalya lı olarak taktiğini Antalyaspor da denedm ve de ilk maçımda deplasmanda hacettepe karşısında 2-1 galp geldim ve de kadro darlığından 2 MC de ilk yarıda sakatlandıpında yerlerine aynı mevki oyuncuları koyabliseydim maç farka giderdi oynadıkça maç sonuçlarını ekliyeceğim sağol![]()
Valla taktik güzel denediğim ilk maçta gençlerbirliğiyle ilk maçta 1-0 yenildiğim R.Madrid'i 2-0 yendim ve Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıktım rakip 2 golüde kendi kalesine attı ama sadece uzaktan şutlarla ve frikiklerle pozisyon buldular bi de defans çizgisini geriye çektim tabi golden sonra ama R.Madri gibi bir takımı yenmek taktiğin iyiliğini gösterir ellerine sağlık kardeşim...
2500+ indirmeye ulaşmışız ve sadece bu kadar yorum mu?![]()
ya ben 9.03 kuramadm 9.02 de oynuorum ve de bu taktk besiktaş da hiç bi işe yaramıyo gbi dier takımlarda mthiş ama![]()
902 olduğu için verim alamassın doru_mann
yok ben taktiğini kötülemek için demedm antalyaspor da harikalar yarattı sadece besiktaş ın kanat sıkıntısı yüzünden işlemyo olablir bence
Bir şey soracağım oyuncu komutlarında hiç değişiklik yapmamışsın,
GK ve DC'ler bile attacking oynuyorlar
Bu nasıl iş anlamadım?
Bence taktiğin kilit noktası stoperler ve kanatlar.Hızlı stoperler,etkili kanat oyuncularıyla mükemmel bir takım yaratılıyor.
dostum rica etsem rapide upload eder misin? yada başka bir paylaşım sitesine. forumdan dosya indiremeyen tek kişi ben miyim?
Arkadaşım eğer konuyu gezseydin bulurdun ama yinede 7. defa linkleri verim
http://www.2shared.com/file/5426067/...Tem_2009_.html
http://www.turboupload.com/87gz1ars8...2009).tac.html
[/B]
Ben de şimdi indirdim ve yarın Kayserispor ile (tabii revizyona uğrattığım Kayserispor ile) deneyeceğim sonuçları buraya yazacağım.
taktiği indirmem lazım ama indiremiyorum! site beni rapidshareye yönlendirmiyor((
edit:buldum sanırım ben de deneyeceğim arsenale karşı deplasmanda
taktiği iki maçta denemiş bulunmaktayım şimdi de arsenalle oynayacağım gözlemlerimle:
ankaragücüne karşı işe yaradı mı emin değilim (2-0 yendim biri penaltı biri frikik golü)
trabzonu evimde 3-2 yendim trabzon maçı 2-0dan 2-2 yapınca all out attack yaptım time wastingide rarelye getirdim anında 3. golü buldum
yalnız garip birşey ki gollerin birini servet ikisini mehmet topal (mc) attı
arsenale karşı işe yaramadı (ama kadromda kötüydü çok sakatım var)
Taktikte forvetlerin iyi olsalar bile az gol buluyorlar gollerin %70'ini defans ve ortasaha oyuncuları kaydediyor![]()
Deneyeceğim bakalım, teşekkürler..
Denedikten sonra sonuçları yazarsan sevinirim![]()
Time wasting neden bu kadar fazla?
Sivasspor ile oynuyorum 3 büyüklere karşı kendi kullandığım taktik ile yetersiz kaldım.Galatasaray ile oynadığım maçta bu taktiği denedim ve Sami Yen'de ezici üstünlüğümle oynadığım maçı 1-0 kazandım.Gerçekten güzel bir taktik olmuş,tebrikler.
Tepetaklak giden takıma az da olsa ivme kazandırmış gibi görünüyor şimdilik. Ayrıntılı yorumumu daha sonra yapacağım.
Dediğin gibi orta saha ve defans oyuncuları gol atıyor genellikle bu taktikle.Taktikle beraber iyi seriler yakaladım namağlup serisi , galibiyet serisi gibi başarılı denebilir yani emeğine sağlık.
Taktiğin kilit oyuncuları kanatlardır eğer kanatların iyi ise seni kimse durduramaz
Taktiği Atl.Madrid ile deniyeceğim biraz.Takımın başına yeni geçtim ligde şuan kötü durumdalar bakalım benim taktiğim neler yapıcak![]()
Ben Atletico Madrid ile denedim. Herşey düzene binmişti, iyi gidiyordu. Oyunu en son -oyun tarihiyle- 5 ay önce kaydetmiştim, elektriklerin gitmesiyle herşey berbat oldu.
Şimdi Real Madrid ile başladım, hayırlısı bakalım. Atletico'da ise kadrom şu şekildeydi ;
Coupet - GK
A.Lopez - DL
Heitinga - DC
Pablo - DC
Ujfalusi - DR
Simao - ML
R.Garcia - MC
Camacho - MC
Maxi R. - MR
Agüero - ST
M. Gomez - ST
Takımın başına yeni geçtim ligin yarısı bitmiş durumda ve 17. sıradalar
bakalım Avrupa'ya gidebilecekmiyiz![]()
Borussia Dortmund ile iyi başarılar elde ettim.Lig şampiyonu oldum![]()