Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

16 31.37%
  • Galatasaray

31 60.78%
  • Berabere

4 7.84%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 238 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [ TSL 33. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alıntı yapmayacağım, ben beşiktaşlı değilim ve maçı da seyrettim. Bir aralar esinti geldi gitti golü attık onun dısında devamlı yan pas geri pas bir ileri pas denemesi ve pas hatası ,kaptırılan bi top sonrasında savunmada ki inanılmaz fiziksel yetersizlik ve kademe hataları + mehmet topal'In hala kendini DMC oynadıgını sanması Hakan balta'nın son 15 dk gidipte gelememeleri bunlar bence iyi oynadıgıımız göstermez. Göze hoş gelen kötü bir futbol oynadık bence; söylesenize kaç tane atağımız var? Bir tane baros 'Un bire bir kaçırdığı ve attıgımız gol baska atagımız yok olacak olms gibi olsa son pas her zaman hatalı oldu. bir atakta 10 yan pas 3 tane dikine pas attıktan sonra son pası yapamamak bence iyi oyun deildir. Eğer onu sonuclandırırsan iyi oyun olur

ztn hakem ayrı bir konu beşiktas'In 2 tane penaltısını vermedi. Saçma sapan fauller çaldı iki takım aleyhinde.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu arada Trabzonspor un ŞampiyonLuk şansı haLa varmı ? Arada 3 puan fark var ve ikiLi averajda Beşiktaş üstün..

Bu arada GaLatasaray Lı arkadaşLArı da kutLarım.. Ama iyi oynadık oLayını da fazLa abartıyorLar.. Zaten maçtan önce bekLenen birşeydi, daha stresiz, daha rahat takım GaLatasaray, bizim adamLarın ayakLarı titremekten oynayamadı. Bırakında bu atmosferde biraz daha iyi oynasınLar. Anca böyLe kazanırdık zaten, iyi oynayarak feLan kazanamazdık. Kazandık.
    Hayır abi ikili averajda Beşiktaş üstün değil ama ikili averaj aynı olduğu için genel averaja bakılıyor..Genel averajda'da Beşiktaş daha üstün..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post

Çarşı'nın Sabri'ye küfürünün nedenini biliyorsundur heralde Cihan.

.

Topu alıp götüren holoskonun topu elinden almak anneye küfürümü gerktiriyor ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada Denizlispor'un son haftada Konyaspor'a geçilme şansı yok.Ancak 4 takımın puanı eşit olursa alttaki 4 takımın 4'lü averajına bakılacak ve bu da çok düşük bir ihtimal.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Topu alıp götüren holoskonun topu elinden almak anneye küfürümü gerktiriyor ?
    Anneye küfür hiçbirşeyi gerektirmiyor.Ne olursa olsun Annelere küfür edilmez.Edilemez.

Zaten ortam çok gergin ve Sabrinin orada gidip Holosko'yu dövercesine elinden topu almasına da gerek yoktu.
    Last edited by LaigLeNoiR : 25.Mayıs.2009 at 02:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tebrikler Beşiktaş'a Şampiyon oldular

Her ne kadar Bjk,Ts,Sivas bunlardan üçü de şampiyonluğu aynı derecede hakettiler fakat Bjk'nin ilk yarı sonunda 6 puan geride bitirmesi ve 2.yarı çıkışa geçmesi şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbolun adaleti yok , oynayan bizdik pas yapan mücadele eden bizdik , ama Beşiktaş Orkun ve Emre'nin çabalarıyla 2 gol attı golleri biz attırdık Beşiktaş'a.

Takımımın oyunundan memnunum bir sag bekimiz eksikti Kewell özelikle Nonda muhtesemdi ayagındaki her topu olumlu kullandı , Ersnt'in ve Emre'nin oyundan atılması lazımdı ,

Pozisyonlara gelirsek Beşiktaş'ın 1 Galatasaray'ın 2 penaltısı verilmedigini söyleyebilirim , herşeye ragmen mücadele eden sahaya yüregine koyan bazı aslanlarımızı tebrik ederiz . Sahada ne anası ne avradı kalan Sabri'ye yazık oldu bakalım ceza alacak mı Beşiktaş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yıl 2000 bir duran topun basında Hagi

Yıl 2009 bir duran topun basında Sabri

Ne hallere düştük be..
    Last edited by Alicanfmfan : 25.Mayıs.2009 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İsteyen istediğini aldığı için, mağlubiyette Galatasaray'ı pek etkilemediğ için hakemin kritik hataları gündeme gelmedi.

Mehmet Topal sezon içerisindeki kötü performans hakkını bu maçta kullandı ve iki hatasından dolayı golü yedik.

Arda'ya gelince 5 defa aynı kareyi izlemekten bıktım. Top kendisindeyken sağ kanatta bomboş bir Galatasaraylı oyuncu. Pası verse belki o oyuncu karşı karşıya kalacak çaprazdan ve gol olacak belki topu kesecek başkası gol atacak, kırmızısı, sarısı olacak. Her seferinde de topu atmadı ve pası bekleyen oyuncu sinirden ya nasıl atmazsın sitemini tavrına yansıttı. Arda gibi bir oyuncunun topu vermemesi ilginçti hatta Lig tv tekrar gösteriyor diye zannetim bir ara.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alican bugüne kadar imzana katılıyordum ama bu günden sonra şanssızlığa felan katlanamıyorum kardeşim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    federasyon bizim takıma 3 değişikliği yasakladı mı?
    Kimi alsın abi Mehmet Güven'i mi , Volkan Yaman'ı mı , Aydın Yılmaz'ı mı

Sonra bu girenler için'' başka adammı yok manevi oglumu ki'' giriyor diyoruz.

Tebrikler Beşiktaş.Camianın yıllardır özlediği şampiyonlukla kucaklaşmasına sadece 1 hafta ve o hafta sonunda oynanacak bir 90 dakika kaldı.

Bu senenin geneline baktığımızda oynanan futbol olarak önplana çıkan bir takım olmadı diye düşünüyorum,fakat Beşiktaş şampiyonluğu haketmiştir bence..

Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptığı 6 maçtan sadece bu akşamki galibiyeti çıkarabilmelerinin yanı sıra,Fenerbahçe ve Galatasarayı şampiyonluk yarışından düşüren Anadolu takımları ile yaptıkları maçlarda ciddiyet ile oynayıp daha fazla puan toplamaları Beşiktaşı şampiyonluğa getirmiştir.

Tekrar tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kazanmak için hiçbir şey yapmadı.
    Kötü oynadılar, Galatasaray'ı daha teknik takım sanırdım, bütün doğru pasları Bjk yaptı.

Ortada pası alanın yanında Ernst'in bitmesi ve hemen yanına birini çekerek pas alanı bırakmaması ciddi sıkıntı yarattı.

Yusuf-Holosko kanatlarda + Bobo forvette hep ileride kaldılar genelde.Galatasaray yarı sahayı geçince Yusuf+Holosko beklerin koşu yolunu kapadılar.

Ayhan-Barış pas kısırı yaşayan futbolcular, defansif olarak iyi olabilirler ama pres yediklerinde pas yapamıyorlar, oyunu açamıyor, pozisyonlaır sezemiyorlar.Zira ben de önüm açık iken o pasları yapabilirim.Önemli olan pas gelmeden pası görebilmek, topu istop ederken diğer pası başlatmış olmak.

Galatasaray orta sahada pas yapamadı.Ayhan-Barış hep kanatlara Arda-Kewell'a attılar.Arda her topta gitmeye çalıştı, bütün topları ezdi, kusura bakmayın da rezil futbol oynadı.Kazım böyle oynadı mı neler söyleniyor, taraftar boğuyor onu o statta.Arda'nın bu kadar futbolunu şımartmaya hakkı yok, bu kadar pohpohlanmamalı.Kewell maçın tek gerçeği, onun da canı bir yere kadar, hızı olmadığı için arkaya çakamadı, Toraman zaten stoper, sürekli o almadan kesti kaçamadığı için.
    Nonda'yı görmedim bile, Baros forvet arkası oynayacağına ileride kalınca, Ayhan-Barış ve geriden çıkan Topal kendi aralarında pas yapamadılar.
    Sürekli yan pas, teknik olmadığı için dribbling deneyip başında keserek geri pas, 20 pasta 3 metre top sürdü ileriye Galatasaray.
    Lincoln'ün ölüsü bile oyun sistemini çok değiştirir.Galatasaray bu önliberoları değiştirmediği sürece, bir sağ bek almadığı, iki hızlı stoper almadığı sürece bu sıkıntıları yaşamaya devam eder.Galatasaray savunma değil, önde ofansif oynamaya çalışıyor.Top taşıyamadığı gibi stoperleri baskı için çıkartıp oyun daraltınca arkası inanılmaz açıldı.
    Denizli'ye Ankara'ya galip gelirsiniz ama büyük maçları kazanamadıktan sonra bu oyun formatı ile bırak Avrupa'yı ligde bile hedef belirlemek çok zor.
    İşin Fenerbahçe tarafı çok farklı.

Sivok stoper gibi çok geride kalında Tello önlibero gibi oynadı,yalnız uzun pasla sürekli sola kaçtı.Bu yüzden Üzülmez de sürekli ileri çıktı.Arda yine de orayı kullanamadı.

4-3-3te kanatlar içeri gidip fiziği ile uzun pasla, direk pasla kanata doğru kaçarlar.Holosko ve Tello'nun 4-3-3 açığı olmamasına rağmen iyi alan daraltması, Gs 4lüsünün pas yapalım diye öne çıkıp, Topal'ın sürekli yer kaybetmesi GS sağ tarafını maden haline getirdi.
    Sabri'nin çıkışı orayı müthiş açmış, farklı hava getirmiş (espri).
    Uğur'u denese o zaman da laf yer, tamamen yönetim rezilliği.Emre Aşık'ı oraya koysa bu sefer de ofans olmadığı içini eleştirilecekti.
    Yusuf orada şiir gibi geldi, inanılmaz acemice bir gol yediler.

Hakem Ernst'e kasığa faulden ve Baros'a da elle oynamadan sarı kart vermedi.
    İbrahim Üzülmez kendini yere attı, orada penaltı yok ama Barış'ın Yusuf'a yaptığı penaltıydı.

Beşiktaş maç boyu geride kalarak beklediği oyunu kazara gol yemeden, biraz da şansa golle bularak öyle ya da böyle kazandı.Maçın hakkı mı, beraberlikten fazlası değil.Ne Beşiktaş ne Galatasaray önümüzdeki sene de yine böyle olursa hüsran yaşamaktan fazlasını göremezler yine.Beşiktaş'ın farkı sadece araya iyi kaçırabileceği ve savunma yapabileceği bir sistem ve şansına hiç zorlamayan sözde büyük takımlar, Fener'i de, Trabzon'u da, Galatasaray'ı da dahil.Geçen seneki tablo olsa bu Beşiktaş ilk 2ye gime şansını yine bulamazdı.

Artık herkes elinin kafasını koyup düşünmeli ...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mehmet Topal maçı gs adına bitirmiş bence.. hadi ilk gol tamam da 2. yediği goldeki hamlelememe hatası affedilemez..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kötü oynadılar, Galatasaray'ı daha teknik takım sanırdım, bütün doğru pasları Bjk yaptı.

...
    Şaka herhalde, Beşiktaş ileride 2 pas yapamadı , kontra oynadılar anca son dakikalarda defansı boşlayınca 4-5 pas yapabildiler ilk yarı çok iyi pas yapıyorduk.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şaka herhalde, Beşiktaş ileride 2 pas yapamadı , kontra oynadılar anca son dakikalarda defansı boşlayınca 4-5 pas yapabildiler ilk yarı çok iyi pas yapıyorduk.
    Yan pas-yan pas-yan pas, Beşiktaş'ın 2 katı da fazla pozisyonu var.
    O kadar pas yapmak maharet değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Şampiyonluk Turu Atmak İstiyen Arkadaşlar Üzdük Sizi Kusura Bakmayın
    Beşiktaşı Tebrik Ediyorum Ama İnşallah Son Hafta Ayağınız Takılır Diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

katılıyorum Cengiz Abiye. çok pas yapmak maarifet değil.. eğer bitirici pası atabiliyosan doğruyu yapmışsın demektir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyide Beşiktasş o yan yana diyip basit gördügün pas tarzınıda yapamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortada pası alanın yanında Ernst'in bitmesi ve hemen yanına birini çekerek pas alanı bırakmaması ciddi sıkıntı yarattı.

Yusuf-Holosko kanatlarda + Bobo forvette hep ileride kaldılar genelde.Galatasaray yarı sahayı geçince Yusuf+Holosko beklerin koşu yolunu kapadılar.

Ayhan-Barış pas kısırı yaşayan futbolcular, defansif olarak iyi olabilirler ama pres yediklerinde pas yapamıyorlar, oyunu açamıyor, pozisyonlaır sezemiyorlar.Zira ben de önüm açık iken o pasları yapabilirim.Önemli olan pas gelmeden pası görebilmek, topu istop ederken diğer pası başlatmış olmak.

Galatasaray orta sahada pas yapamadı.Ayhan-Barış hep kanatlara Arda-Kewell'a attılar.Arda her topta gitmeye çalıştı, bütün topları ezdi, kusura bakmayın da rezil futbol oynadı.Kazım böyle oynadı mı neler söyleniyor, taraftar boğuyor onu o statta.Arda'nın bu kadar futbolunu şımartmaya hakkı yok, bu kadar pohpohlanmamalı.Kewell maçın tek gerçeği, onun da canı bir yere kadar, hızı olmadığı için arkaya çakamadı, Toraman zaten stoper, sürekli o almadan kesti kaçamadığı için.
    Nonda'yı görmedim bile, Baros forvet arkası oynayacağına ileride kalınca, Ayhan-Barış ve geriden çıkan Topal kendi aralarında pas yapamadılar.
    Sürekli yan pas, teknik olmadığı için dribbling deneyip başında keserek geri pas, 20 pasta 3 metre top sürdü ileriye Galatasaray.
    Lincoln'ün ölüsü bile oyun sistemini çok değiştirir.Galatasaray bu önliberoları değiştirmediği sürece, bir sağ bek almadığı, iki hızlı stoper almadığı sürece bu sıkıntıları yaşamaya devam eder.Galatasaray savunma değil, önde ofansif oynamaya çalışıyor.Top taşıyamadığı gibi stoperleri baskı için çıkartıp oyun daraltınca arkası inanılmaz açıldı.
    Denizli'ye Ankara'ya galip gelirsiniz ama büyük maçları kazanamadıktan sonra bu oyun formatı ile bırak Avrupa'yı ligde bile hedef belirlemek çok zor.
    İşin Fenerbahçe tarafı çok farklı.

Sivok stoper gibi çok geride kalında Tello önlibero gibi oynadı,yalnız uzun pasla sürekli sola kaçtı.Bu yüzden Üzülmez de sürekli ileri çıktı.Arda yine de orayı kullanamadı.

4-3-3te kanatlar içeri gidip fiziği ile uzun pasla, direk pasla kanata doğru kaçarlar.Holosko ve Tello'nun 4-3-3 açığı olmamasına rağmen iyi alan daraltması, Gs 4lüsünün pas yapalım diye öne çıkıp, Topal'ın sürekli yer kaybetmesi GS sağ tarafını maden haline getirdi.
    Sabri'nin çıkışı orayı müthiş açmış, farklı hava getirmiş (espri).
    Uğur'u denese o zaman da laf yer, tamamen yönetim rezilliği.Emre Aşık'ı oraya koysa bu sefer de ofans olmadığı içini eleştirilecekti.
    Yusuf orada şiir gibi geldi, inanılmaz acemice bir gol yediler.

Hakem Ernst'e kasığa faulden ve Baros'a da elle oynamadan sarı kart vermedi.
    İbrahim Üzülmez kendini yere attı, orada penaltı yok ama Barış'ın Yusuf'a yaptığı penaltıydı.

Beşiktaş maç boyu geride kalarak beklediği oyunu kazara gol yemeden, biraz da şansa golle bularak öyle ya da böyle kazandı.Maçın hakkı mı, beraberlikten fazlası değil.Ne Beşiktaş ne Galatasaray önümüzdeki sene de yine böyle olursa hüsran yaşamaktan fazlasını göremezler yine.Beşiktaş'ın farkı sadece araya iyi kaçırabileceği ve savunma yapabileceği bir sistem ve şansına hiç zorlamayan sözde büyük takımlar, Fener'i de, Trabzon'u da, Galatasaray'ı da dahil.Geçen seneki tablo olsa bu Beşiktaş ilk 2ye gime şansını yine bulamazdı.

Artık herkes elinin kafasını koyup düşünmeli ...
    pas olayı doruda nondayı eleştirine katılmıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca baros'un ki kartlı değildi sen zıpla abi o topu ellerine değdirmeden ileri almaya çalış
    Last edited by Nocna Mora : 25.Mayıs.2009 at 03:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas demeki hakediyor sampionlugu son hafta kaza felan olmicaktir bana gore sampion BJK dir. Hakediolarda, ligin ilk yarisini bitirirken sanirim 6 ci dilar. Geriden gelip sampionlugu aldilar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

pas yapmak marifet olsaydı sanırım fenerbahce bu ligin en iyisi olurdu durumu ortada ABOOO ya katılıyorum

Beşiktaşı tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ayrıca profesyonerl kelimesinin bir futbolcuya bu kadar yakısacagını zannetmiyordum helal olsun Kewell'a sen 90+2 de gir , takımdan kesik ye ama çık aslanlar gibi oyna,

Şu maçı Lincoln'e defalarca izletmeliyiz nasıl profesyonel olunur diye.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Besiktas demeki hakediyor sampionlugu son hafta kaza felan olmicaktir bana gore sampion BJK dir. Hakediolarda, ligin ilk yarisini bitirirken sanirim 6 ci dilar. Geriden gelip sampionlugu aldilar
    Tarih tekerrür edip yine Denizli'ye bir dönüm noktası yaratır mı bilinmez ama 4lü averaj yüzünden rahatlasalar da maçı bırakmayacaklar.%1 de olsa düşme şansı yine var.

Denizli ikinci yarı en iyi top yapan Anadolu takımı diyebilirim.Kesin küme düştü denilen takım sanırım ilk yarı aldığından 2 katı puan aldı ve göze hoş gelen bir top oynuyorlar.Beşiktaş'ın işi kolay değil, Beşiktaş güvenli bir takım değil, ki Denizli seyircisi çok hararetli bir seyirci.Bir Denizli süprizine hiç şaşırmam.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tarih tekerrür edip yine Denizli'ye bir dönüm noktası yaratır mı bilinmez ama 4lü averaj yüzünden rahatlasalar da maçı bırakmayacaklar.%1 de olsa düşme şansı yine var.

Denizli ikinci yarı en iyi top yapan Anadolu takımı diyebilirim.Kesin küme düştü denilen takım sanırım ilk yarı aldığından 2 katı puan aldı ve göze hoş gelen bir top oynuyorlar.Beşiktaş'ın işi kolay değil, Beşiktaş güvenli bir takım değil, ki Denizli seyircisi çok hararetli bir seyirci.Bir Denizli süprizine hiç şaşırmam.
    İnşallah Cengiz Abi İnşallah
    Ayrıca Bangoura-Angelov İkilisi Çok Canını Yakabilir Beşiktaşın

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Barcelona neden bu kadar övülüyorki o zaman ?

Biraz önce yukarıda pas yapmak marifet değildi ama bu olay Denizli'yi kurtarmış dediğine göre. Şimdi hangisine inanalım ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bjk kaza yapmaz Hic bi sans tanimiyorum Denizliye

Nesil
    2006

Beşiktaş yıllar önce Denizlispor ile İnönüde oynadığı maçta yediği bir frikik golü ile şampiyonluğunu Galatasaray'a vermişti. Bakalım gene böyle bir süpriz olur mu? Hiç sanmıyorum. Haftaya Beşiktaş çıkar ve yener... Tebrikler Beşiktaş... Hak eden şampiyon olacak... Ama maç için birşey diyeceksek Beşiktaş hiç iyi oynamadı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bjk kaza yapmaz Hic bi sans tanimiyorum Denizliye
    Sende ugur mu yapıyorsun , istedigin şeyi olmayacak gibi gösterip , istedigin şey olursa doyasıya sevinme psikolojisi bu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sende ugur mu yapıyorsun , istedigin şeyi olmayacak gibi gösterip , istedigin şey olursa doyasıya sevinme psikolojisi bu
    Bizim sampionluk umudu mucizeler Niye boyle yapimki.

Gercekleri gormek lazim, Yusuf, Tello, Holosko, Nobre, Bobo bunlarin hepsi formda ve her an gol atabilcek futbolcular

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Barcelona neden bu kadar övülüyorki o zaman ?

Biraz önce yukarıda pas yapmak marifet değildi ama bu olay Denizli'yi kurtarmış dediğine göre. Şimdi hangisine inanalım ?
    Denizli kanatlardan iyi geliyor, sürekli araya pas atarak kaçırmaya çalışıyor.
    Galatasaray gibi yan pas yaparak topu ileri 1 adım da olsaç ıkamraya debelenmiyor.Becerebildiği kadarı ile yapıyorlar.

Barcelona 2 pas ile kanat değiştiriyor, süre 1 ya da 2 sn.
    4 pasla ceza sahasındalar.
    Orta sahayı geçebilmek için 20 pas yapıyorsun.Barcelona 20 pas yaptığında 6 pasta kaleciyi çalımlıyor oluyor.4-3-3 3lü açıkları çok teknik, Eto'o çok hızlı, Iniesta-Xavi müthiş pasör, çok zeki, çok hızlı, sürekli önde bitmek tükenmez enerjileri var.Messi sıkıştı mı alıp tek başına çalımlayıp gol atar.

Barcelona ile karşılaştırmak bir kere yanlış.Herşey farklı.Barca 4-4-3 oynar, Gs 4-4-2 oynadı maçta.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Stadda sigara içmek yasak değil miydi?

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri