maç öncesi konuşma motivasyon,üst düzey medya,transferde ilişkilerin onemi,milli takımda hazırlık maçını kendin ayarlamak vs vs...
maç öncesi konuşma motivasyon,üst düzey medya,transferde ilişkilerin onemi,milli takımda hazırlık maçını kendin ayarlamak vs vs...
İşallah WaRDır HErŞEy Tıpkı GerÇEk Gibi oLSA
Aa BiDE TarafTarLar OlSun Ve OYunCuLAr 3D OLsun yaW
3d sarmaz kardes bu kadar zenginlik olmaz ayrıca surekli tekrarlammalar olur bole gayet guzel!!!
bence biz başkana oyuncu listesi verip başkan onları almalı kontrata bizim girmemiz pek doğru değil başkan sadece azıcık sembolik gibi duruyo oyunda
maç motoru 3d olsun artık YETEEEEEEEEEEEEEEEERRR
man utd nin gücünün azaltılmasını kayserinin daha güçlü olmasını olmaz diye düşünüyorum ama beşiktaşlı muhammeti maç motorunu biraz geliştirilmesini (3d değil)türk kluplerin sponsor vb... gelirlerinin geliştirilmesini bekliyorum
So what?
Saike
ribery çok iyi olur diye düşünüyorum schweinsteiger de öyle
Originally Posted by yusufislam
hatta kardeş arada bi sahaya çocuk filan fırlamalı fenerli rambo sahaya dalmalı şöle bi estirmeli statın elektrikleri kesilmeli felan tabi süper olur .......
bence biraz daha hızlı olmalı türkçe seçeneği orjinalden olmalı ... futbolcular konusunda daha titiz davranılmalı bide transfer olayları daha gerçeğe yakın olmalı bi arkadşımıznda dediği gibi 1 m luk oyuncu 7-8 e anca gelio fln düzeltilmeli o hata
bence
biz manajer lerin profilimizde taktik bilgisinin de olması lazım
maç oncesinde ve maç sırasında konuşmalar olmalı
Uluslararası turnuvalarda maç öncesi gösteriler falan olması
basın açıklamasına katılıyorum
birde şampiyon oluyoruz başarılar kazanıyoruz bu olay sadece 2-3 haberle bitiyor...
bence kesinlikle tribün olmalı![]()
bide kazandığımız para bize hiç bir yararı olmuyorha haftada 100$ almışın ha 100000$ almışın bi şey farketmiyo
bide mesela ilk oyuna başlarken büyük takımları seçememek küçük takımlardan başlayıp büyük takımlara yükselinmesi(büyük takımlar genellikle dünya çapında teknik direktörler alıyo demi)
sponsor olayı olmalı (klube ek ücret sağlanmalı yaw)
biliyorum fazla konuştum onun için burada bitiriyorum![]()
doğru tespitler ama oyuna başlarken büyük takımları seçememek bence güzel bir fikir değil o fifa da var zatenOriginally Posted by kunduraci
So what?
Saike
bu seni rahatsız ediyorsa sen seçmezsin zatenOriginally Posted by kunduraci
herkes senin gibi düşünmeyebilir
kesinlikle sana katılıorum
oohhhh suyundan da koy kardeş.Originally Posted by weban
![]()
abi bence fm2007 de sales,marketing gibi bolumlerde olsa ve onlarida biz yönlendirebilsek.forma fiyatları,stat kombine fiyatları,maraton,kale arkası falan onların bilet fiyatları daa ne biliyim...youth takimi kampa yollamalar...başka mesela afrikadan bir takımı satın alıp ordaki oyuncuları klübe yetiştirebiliriz...fena olmaz hani...![]()
walla öle bişi olsa super olur walla ama nerdeeeeeee
öyle birşey olmasın yav olursa bizim millet çok açgözbi formayı 100 ytl den verir e tabi kimse de almaz batar kulüp ihi ihi
![]()
Konunun genel konularda olmasi daha dogru. Ayrica bu yazilanlarin bir kismi oyunda mevcut ancak digerleri 2007 icin cok gec. fm2007 buyuk bir miktarda bitirilmis durumda ve test asamasinda su anda.
Tasindi.
Ya abi etmeyin eylemeyin.Diğer manager oyunlarına özenmeyin.Ya bize ne bardan,evlilikten,marketten.Zaten satış görevlileri var.Bunlar futbolun dışındaki şeyler.Ayrıca fm yi biz bu haliyle çok seviyoruz....:
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Abi mükemmel olur
bencede süper olur Ama fazLa Ayrıntı oluncada İnsan sıkılıo..TotaL Clup Manager mEsela..
Ya abi neresi mükemmel olur.Millete ne benim karımdan..![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
yani katılıyorum bu konuda elf 25 e
walla bence medya daha etkin olmali.çünkü arkadaslar,biliyorsunuz; ülkemizde medya futbol üzerinde çok etkin.
mesala bahsedilen gibi oyuncularımız hakkında daha detaylı yorumlar yapabilmeliyiz ve maç öncesi ya da sonrası röpörtajlar olabilir.
Haklı değilmiyim abi.Bara gidecem,içki içecem sarhoş olacam,hapse girecem.Takım başarısız olacak.
Olmaz daaaa.........
bilet fiyatlarını kendimiz ayarlasak iii olurdu.
http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=fm+2007
http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=fm+2007
buna benzer konu daha önce açılmıştı.Lütfen forumda açmadan önce aratıp konunun war olup olmadığığnı kontrol edelim.Böylece forum daha kullanışlı hale gelir
bunlarla süper olu walla ben sabahtan aksama kadar fm oynarım o zaman
takımlarımızın ürün mağazaları gibi fm de de olsa iyi olurdu mesela fenerbahçe bildiğim kadarıyla anelkaya verdiği transfer parasını onun formalarını satarak çoktan karşılamış bile bizde de öyle olsa keşke yani fm de olsa keşke bütçemiz çok daha iyi olurdu bi de taraftar anketi falan olsaydı taraftar en çok kimi seviyor veya bizi eleştirsinler bazı konularda da biz de ona göre hareket edelim
walla oyun böle kalsın da tek isteğim çalım olayı artırılsın böle hiç göz zevki yok ya.böle ronaldinho,c.ronaldo ya fln yazılmış ama etkin deil.onlar etkin olsa.c.ronaldo,ronaldinho gibi oyuncular sürekli çalıma girse başarılı da olsa gerçekteki gibi dizse adamları daha gerçekçi paslar.3D olmasa da 2D biraz gelişsin tek isteğim dedim de bayağı oldu ama mutlaka çalım olayı artırılmalı
bence taktik bölümünü cok daha kompleks yapmalrı lazım..
mesela swap position tutmadı bence
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi