Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 284 sonuç

Konu: FM 2007 'den beklentileriniz? 2007 En iyileri Kimler Olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

maç öncesi konuşma motivasyon,üst düzey medya,transferde ilişkilerin onemi,milli takımda hazırlık maçını kendin ayarlamak vs vs...

İşallah WaRDır HErŞEy Tıpkı GerÇEk Gibi oLSA

Aa BiDE TarafTarLar OlSun Ve OYunCuLAr 3D OLsun yaW

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

3d sarmaz kardes bu kadar zenginlik olmaz ayrıca surekli tekrarlammalar olur bole gayet guzel!!!

bence biz başkana oyuncu listesi verip başkan onları almalı kontrata bizim girmemiz pek doğru değil başkan sadece azıcık sembolik gibi duruyo oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç motoru 3d olsun artık YETEEEEEEEEEEEEEEEERRR

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

man utd nin gücünün azaltılmasını kayserinin daha güçlü olmasını olmaz diye düşünüyorum ama beşiktaşlı muhammeti maç motorunu biraz geliştirilmesini (3d değil)türk kluplerin sponsor vb... gelirlerinin geliştirilmesini bekliyorum
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ribery çok iyi olur diye düşünüyorum schweinsteiger de öyle

Quote Originally Posted by yusufislam
    mesela, cok ama cok onemli bi mac kazandin!!!
    ya da bir uefa kupasi aldin,
    ya da bir sampiyonlar ligi kupasi aldin,
    ne bilim bir derbiyi cok super oynayarak kazandin(fark attin)

mac biter bitmez futbolcularin saga kernarlarina dagilip gruplar halinde sevinc yapmalari, hemen kapalmamali o an !!! sahayi turlamalilar !!!
    hatta yorumlar devam etmeli, kimin ne yaptigini anlatmali o sevinc aninda !!!

hatta madalya torenleride yapilmali, siyah pullar olmali 4-5 tane yanda tum takim bir sirada sira sira kupanin yanindan gecmeli falan filan guzel degilmi yaw !! offf offf

ne oyle, kupa aliyoz madridi 1-0 dan 4-3 yeniyoz, ama oylesine cukkk diye icimize oturuyor resmen hic bisey yok hep ayni yorumlar,,

yaw mac biter bitmez futbolcular ordan oraya kosmali, hatta sende sahanin icine girmelisin, yedekler sahaya kosmali,, bi kac dakika dsevam etmeli, gunumuz sevinc olaylari, iste,, turlu turlu ayarlarlar ekleyebilirler off offff

tabiki bir dortken kutu olamli biciminden tabiki, benzetebilirler, yani MADALYA TORENINDEKI o kursuye cikislari varya hehehe

hatta kardeş arada bi sahaya çocuk filan fırlamalı fenerli rambo sahaya dalmalı şöle bi estirmeli statın elektrikleri kesilmeli felan tabi süper olur .......

bence biraz daha hızlı olmalı türkçe seçeneği orjinalden olmalı ... futbolcular konusunda daha titiz davranılmalı bide transfer olayları daha gerçeğe yakın olmalı bi arkadşımıznda dediği gibi 1 m luk oyuncu 7-8 e anca gelio fln düzeltilmeli o hata

bence
    biz manajer lerin profilimizde taktik bilgisinin de olması lazım
    maç oncesinde ve maç sırasında konuşmalar olmalı
    Uluslararası turnuvalarda maç öncesi gösteriler falan olması
    basın açıklamasına katılıyorum
    birde şampiyon oluyoruz başarılar kazanıyoruz bu olay sadece 2-3 haberle bitiyor...
    bence kesinlikle tribün olmalı
    bide kazandığımız para bize hiç bir yararı olmuyor ha haftada 100$ almışın ha 100000$ almışın bi şey farketmiyo
    bide mesela ilk oyuna başlarken büyük takımları seçememek küçük takımlardan başlayıp büyük takımlara yükselinmesi(büyük takımlar genellikle dünya çapında teknik direktörler alıyo demi )
    sponsor olayı olmalı (klube ek ücret sağlanmalı yaw )
    biliyorum fazla konuştum onun için burada bitiriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by kunduraci
    bence
    biz manajer lerin profilimizde taktik bilgisinin de olması lazım
    maç oncesinde ve maç sırasında konuşmalar olmalı
    Uluslararası turnuvalarda maç öncesi gösteriler falan olması
    basın açıklamasına katılıyorum
    birde şampiyon oluyoruz başarılar kazanıyoruz bu olay sadece 2-3 haberle bitiyor...
    bence kesinlikle tribün olmalı
    bide kazandığımız para bize hiç bir yararı olmuyor ha haftada 100$ almışın ha 100000$ almışın bi şey farketmiyo
    bide mesela ilk oyuna başlarken büyük takımları seçememek küçük takımlardan başlayıp büyük takımlara yükselinmesi(büyük takımlar genellikle dünya çapında teknik direktörler alıyo demi )
    sponsor olayı olmalı (klube ek ücret sağlanmalı yaw )
    biliyorum fazla konuştum onun için burada bitiriyorum
    doğru tespitler ama oyuna başlarken büyük takımları seçememek bence güzel bir fikir değil o fifa da var zaten
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by kunduraci
    bide mesela ilk oyuna başlarken büyük takımları seçememek küçük takımlardan başlayıp büyük takımlara yükselinmesi(büyük takımlar genellikle dünya çapında teknik direktörler alıyo demi)
    bu seni rahatsız ediyorsa sen seçmezsin zaten herkes senin gibi düşünmeyebilir

kesinlikle sana katılıorum

Quote Originally Posted by weban
    Arkadaslar bana gore Fm2007 cıkdıgı zaman digerlerine gore daha cok farklılık olmalı Oyunda
    -Futbolcular aralarında sorun yasamalı, gazetelere demec vermeli, barlara takılmalı, reklamlarda oynamalı,tv programlarına katılmalı,Evlenmeli vb.
    -Manager'ler tv lere konuk olmalı mac sonunda basın toplantısı yapmalı,Oyuncularla ilgili yorum genisligi daha fazla olmalı,Gazetelere ropartaj yapmalı
    -Maclarda Olaylar cıkmalı taraflar mac sonunda protesto veya sevgi gosterisi yapmalı,Yeni Gelen Her Transfer icin yorum yapılmalı,
    -Yonetim'den istifalar olmalı yeni baskan adayları secilmeli
    -İs yemekleri olmalı
    -Sampiyonluk sonrası engelceler duzenlenmeli baskan konusma yapmalı vb
    -Turkce sesli bir spiker'De olsa hic fena olmaz yani

Bu saydıklarım olsa Oyun Daha Zevkli VE Eglenceli olur.Futbol'un yanısıra oyunda bir sosyal gelisme de olmalı bilmiyorum bana katılıyormusunuz ama sizin boyle bekletileriniz varsa lutfen yazın Belki duyan biri olur
    oohhhh suyundan da koy kardeş.

Cool

abi bence fm2007 de sales,marketing gibi bolumlerde olsa ve onlarida biz yönlendirebilsek.forma fiyatları,stat kombine fiyatları,maraton,kale arkası falan onların bilet fiyatları daa ne biliyim...youth takimi kampa yollamalar...başka mesela afrikadan bir takımı satın alıp ordaki oyuncuları klübe yetiştirebiliriz...fena olmaz hani...

walla öle bişi olsa super olur walla ama nerdeeeeeee

öyle birşey olmasın yav olursa bizim millet çok açgöz bi formayı 100 ytl den verir e tabi kimse de almaz batar kulüp ihi ihi

Nesil
    2003

Konunun genel konularda olmasi daha dogru. Ayrica bu yazilanlarin bir kismi oyunda mevcut ancak digerleri 2007 icin cok gec. fm2007 buyuk bir miktarda bitirilmis durumda ve test asamasinda su anda.

Tasindi.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ya abi etmeyin eylemeyin.Diğer manager oyunlarına özenmeyin.Ya bize ne bardan,evlilikten,marketten.Zaten satış görevlileri var.Bunlar futbolun dışındaki şeyler.Ayrıca fm yi biz bu haliyle çok seviyoruz....:
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Abi mükemmel olur

bencede süper olur Ama fazLa Ayrıntı oluncada İnsan sıkılıo..TotaL Clup Manager mEsela..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ya abi neresi mükemmel olur.Millete ne benim karımdan..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

yani katılıyorum bu konuda elf 25 e

walla bence medya daha etkin olmali.çünkü arkadaslar,biliyorsunuz; ülkemizde medya futbol üzerinde çok etkin.
    mesala bahsedilen gibi oyuncularımız hakkında daha detaylı yorumlar yapabilmeliyiz ve maç öncesi ya da sonrası röpörtajlar olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Haklı değilmiyim abi.Bara gidecem,içki içecem sarhoş olacam,hapse girecem.Takım başarısız olacak.
    Olmaz daaaa.........

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

bilet fiyatlarını kendimiz ayarlasak iii olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=fm+2007
    http://forum.turksportal.net/vb/show...hlight=fm+2007

buna benzer konu daha önce açılmıştı.Lütfen forumda açmadan önce aratıp konunun war olup olmadığığnı kontrol edelim.Böylece forum daha kullanışlı hale gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya/Manavgat

bunlarla süper olu walla ben sabahtan aksama kadar fm oynarım o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

takımlarımızın ürün mağazaları gibi fm de de olsa iyi olurdu mesela fenerbahçe bildiğim kadarıyla anelkaya verdiği transfer parasını onun formalarını satarak çoktan karşılamış bile bizde de öyle olsa keşke yani fm de olsa keşke bütçemiz çok daha iyi olurdu bi de taraftar anketi falan olsaydı taraftar en çok kimi seviyor veya bizi eleştirsinler bazı konularda da biz de ona göre hareket edelim

walla oyun böle kalsın da tek isteğim çalım olayı artırılsın böle hiç göz zevki yok ya.böle ronaldinho,c.ronaldo ya fln yazılmış ama etkin deil.onlar etkin olsa.c.ronaldo,ronaldinho gibi oyuncular sürekli çalıma girse başarılı da olsa gerçekteki gibi dizse adamları daha gerçekçi paslar.3D olmasa da 2D biraz gelişsin tek isteğim dedim de bayağı oldu ama mutlaka çalım olayı artırılmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence taktik bölümünü cok daha kompleks yapmalrı lazım..

mesela swap position tutmadı bence
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri