Milli takımın başında Bülent Uygun olsaydıda sizde rahatsaydınız bizde..
Milli takımın başında Bülent Uygun olsaydıda sizde rahatsaydınız bizde..
Last edited by bugra 1905 : 28.Ağustos.2009 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşte Milli takım!
A Milli Takımımızın 5 Eylül'de Kayseri'de Estonya, 9 Eylül'de Zenica'da Bosna-Hersek ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosu ve programı belli oldu.
A Milli Takımımız, 31 Ağustos Pazartesi günü saat 17.00'den itibaren Kayserispor Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. 1 Eylül Salı saat 12.00'de 3 futbolcunun katılımıyla Kadir Has Stadı'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in basın toplantısı ise 4 Eylül Cuma saat 17.30'da aynı yerde yapılacak.
Estonya Milli Takımı kafilesi, 3 Eylül Perşembe günü 19.35 uçağıyla İstanbul'dan Kayseri'ye gelecek ve burada City One Hotel'de konaklayacak. Estonya, karşılaşmanın oynanacağı Kadir Has Stadı'nda 4 Eylül'de saat 19.00'da, 6 Eylül'de saat 11.00'de birer antrenman yapacak. Estonya Milli Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli takımın kamp yaptığı otelde 4 Eylül Cuma saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek. Estonya kafilesi 7 Eylül Pazartesi günü saat 06.45'te Kayseri'den İstanbul'a hareket edecek.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda 5 Eylül 2009 Cumartesti günü oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Türkiye-Estonya karşılaşmasını, Norveç Futbol Federasyonu'ndan Tommy Skjerven yönetecek. Skjerven'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oddvar Svein Moen olacak.
7 Eylül 2009 Pazartesi saat 11.00'de özel bir uçakla Kayseri'den Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'ya hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, buradan otobüsle maçın oynanacağı Zenica şehrine geçecek. Kafile, burada Hotel Dubrovnik'te kamp yapacak.
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, 8 Eylül 2009 Salı günü saat 19.00'da (TSİ 20.00) Bilino Polje Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.
A Milli Takım kafilesi, Bosna-Hersek ile oynanan maçın ardından 01.00'de (TSİ 02.00) özel bir uçakla İstanbul'a dönecek.
Bosna-Hersek ile 9 Eylül Çarşamba günü Zenica kentindeki Bilino Polje Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca yönetecek. Bartolo'nun yardımcılıklarını Jose Manuel Silva Cardinal ve Joao Ferreira Dos Santos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Carlos Miguel Taborda Xistra olacak.
Milli Takım'ın Estonya ve Bosna-Hersek maçları öncesinde antrenman programı şöyle:
31.08.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına kapalı)
01.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına 30 dak. açık)
02.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına 30 dak. açık)
03.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Basına kapalı)
04.09.2009 - 18.00 (Kadir Has Stadı - Basına 15 dak. açık)
06.09.2009 - 18.30 (Kayserispor Tesisleri - Kapalı)
07.09.2009 - 19.30 (TSİ 20.30) (Yeri daha sonra bildirilecek - Basına 30 dak. açık)
28.08.2009
Kaynak : TFF
Bak tartışmaya girmek istemem. Ama futbolla alakam olmadığını ima etmişsin fakat sanıyorsam Sarp'ın bursaspor'da çok sıradan bir futbol oynadığını zannediyorsun. Şimdi Sarp'ın oynadığı futbol iyi ben ona bir şey demiyorum. Alacak tabi iyi oynayanı. Bakıyoruz daha ligdeki 2-3 maç oynandı uefa elemelerindede tobol netanya tallin vs. bu maçlarda bir oyuncunun bukadar gelişim gösterdiğine inanmıyorum. Hemde gelişimini görmek için en az bir ilk yarının bitmesi gerekli. bir derbi oynamalı. Bir büyük maça çıkmalı. Andre Dos Santos'ta alasını gösterdi o zaman gelişimin ama öyle değil.Daha büyük maçlar oynamadı. Süreklilik nasıl bilemiyoruz. Gelişim bunların hepsini içine alan bir kavram. Yarın Santos un yada Sarp'ın sürekli olacağını bilmiyoruz. Bence bunun adı gelişim değil. En baştaki mesajda söylenmiş kaliteli oyuncuların arasında performansı daha çok göze çarpıyor. Milli takımda hakediyor oynamalı ama Terim hakedene zamanında vermeli formayı.Mustafa Sarp'ın gelişimini anlamak için biraz futbolu takip etmek yeterli..
Ben Tekke gibi bir klas golcünün Türkiye milli takımında oynamasını isterdim. Ama almıyor. Oda çok süper performans göstermesine rağmen alınmıyor. Kadıköy de bize attığı bir gol vardı ta köşeye gitmişti o golü hiç unutmuyorum. Adam çok akıllı oynuyor. Eminim şu an Trabzon'da Gökhan ünal ın yerinde o olsaydı toulouse yi elemişlerdi. Gökhan Fransada bir gol kaçırdıki akıllara zarar..
Neyse tartışmaya son veriyorum. Sen cevabını yazabilirsin. Okuyacağım.![]()
Sabri Yine Kadroda!
ve Abdurrahman gene kadroda değil.
Arkadaş M.Sarp'ın neden kadroda olduğunu kendince yorumlamış. Siz ise Tekke ve Gökdeniz'in alınması gerektiği üzerine kurmuşsunuz yazılarınızı genelde . Bu nedenle aslında biraz iletişim sıkıntısı olmuş galiba.
Sabri'ye gelince.. Her sezon olduğu gibi bu sezon başında da Sabri iyi oynuyor. İlerleyen haftalarda çeşitli sorunlar çıkabiliyor. Ancak şu an için Sabri'den şikayetçi olmak biraz saçma geliyor bana.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Sabri'den dem vurmak yerine İbrahim Kaş'ı sorgulamak gerekli diye düşünüyorum.
Last edited by Hugo : 29.Ağustos.2009 at 00:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kendi kulübünde oynamayan oyuncuları çağırmasın yeter bana fazlasını istemiyorum.ayrıca tekke takıntısını da anlamam tekke rusyaya gittiginden beri belki de hep yedek yani neden çagırılsın ki zenitte yedek kalan oyuncu milli takıma mevlüt gibi sercan gibi çok formda forvet oyuncularımız varken üstelik
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ben Abdurrahman'a birşey demiyorumki 2 sayfadır siz Galatasaraylı oyuncularını eleştiriyorsunuz. O olmasın bu olmasın diyerek. Mustafa Sarp'ı önceden nekadar biliyordunuzda hiç bir gelişme kaydetmedi diyorsunuz.
Süratliliği, zekası, top kapması yeterli miili takımda oynamak için. Hergeçen günde üstüne koyuyor.
Sabri konusunda ise Rijkaard geldiğinden beri bir değişim var. Artık ne yaptığının dahada farkında gibi. Akıllıca oynuyor ileri sürekli çıkmıyor ve pozisyon kaybetmiyor. Bende Sabri'nin futbolculuğunu beğenmiyorum fakat gözle görülür bir gelişme vardır. Ayrıca Sabri gibi bir oyuncu takımında 6-7 senedir banko oynuyorsa biraz düşünmek gerekiyor acaba neden? Rijkaard gibi birisi bile oraya transfer yaptırtmadıysa elbet bildiği vardır.
Abdurrahman konusuna gelince. Abdurrahman olmalıdır fakat olmuyorsa diyecek birşey yoktur, kararı biz vermiyoruz.
Biz Sarp için yetersiz demiyoruzki. Herkesin fikri ayrı. Ben gelişim gösterdiğine inanmıyorum o kadar. Bu kimseyi rahatsız etmesin. Bence kişisel fikrim. Ben kimseye sen nerden biliyorsun sen anlamıyorsun demiyorum.Süratliliği, zekası, top kapması yeterli miili takımda oynamak için. Hergeçen günde üstüne koyuyor.![]()
Mustafa Sarp Konusunda Ben Sadece Bursadayken Alınmalıydı Galatasarayda Alınması İlginç Dedim Gelişme Kaydetti Kaydetmedi Demedim
Bursaspordada Bu Adam Böyle Oynuyordu Gerek Takip Ettiğim Kadarıyla Gerekse Bursalı Arkadaşımızın Dediği Gibi
Sabriyi Bırak Diğer Takım Taraftarları Galatasaray Taraftarı Bile Sevmiyor Ama Fatih Terim Israrla Sabri Sabri Gidiyor
Abdurrahman İbrahim Toraman Gibi Oyuncular Milli Takımda Olmalıdır Bana Göre
İbrahim Kaş haricinde gayet iyi tercihler yapılmış.
Serkan Kırıntılı tercihi ilginç olmuş.
Ayhan'dan çok daha iyi Mustafa Sarp, o yüzden çok doğru bir seçim olduğu kanısındayım.
Üç büyüklerde oynamadıkça milli takıma seçilmek gerçekten çok zor. İleride iyileşen Özer ve M.Topuz da milli takıma dahil olurlar, Fenerbahçe'ye gelmeden pek seçilmemelerine rağmen Fenerbahçe'de şans bulmaya başladıkları an seçilirler.
Kadro bence iyi, muhakkak iş yapacak bir kadro.
Ezbere konuşmasak, Sabrinin son 3-4 macta nasıl performans gösterdigine baksak keşke?
Bence yerinde bir karar olmuş. Topal alınsa Ceyhun alınmazdı bu seferde sakatlıktan yeni çıkmış Topalı Ceyhuna tercih etti diye söz olurdu. Sarpın yerine de alınsa yine aynı sekilde formda olan Sarp yerine sakatlıktan yeni çıkan Topal alındı denilirdi.
Topal oynadıgı zaman her sekilde bu kadronun elemanı ama şuan için alınmaması bence doğru karar.
Beşiktaş'tan milli takıma giden oyuncuların hepsi bu sezon Beşiktaş'a gelmiş, gerçi Beşiktaş'ın tek banko milli takım oyuncusunun geçen sene Gökhan Zan olduğunu düşünürsek şaşırtıcı değil. Bence kadro seçimi yerinde, Kaş'ın yerine Toraman olsa daha iyi olurdu gerçi.
Ibrahim Kas disinda iyi bir kadro olmus...
@THEFM
Ben Mustafa Sarp'ın ciddi bir gelişme gösterdiği kanaatindeyim..
Bu da benim fikrim..fikrine saygı duyuyorum..
Milli Takım kadrosunu yeterli görüyorum..İnşallah hakettiğimiz sonuçları alacağız..
Toraman ? Neye göre bunu söyledin ?
Kadro iyi olmuş hep formda oyuncular çağrılmış. Sabri hiç sevmem ama Gökhan Gönül varken onuda oynatacak değil herhalde. Alternatif diye çağırmıştır. Serkan Kırıntılı banada ilginç geldi iyi kurtarıışlar yappıyo ama maça birtürlü motive olamıyo sezon başından beri.
Mustafa Sarp gelişim gösterdi diyenler Bursaspor'un geçen seneki maçlarını izlesinler. Bekir Ozan'la ne kadar iyi oynadıklarını görsünler sonra gelip burda yorum yapsınlar. Anadolu takımından oyuncu almıyo işte kimse kabul edin bunu.
Heralde bu 10.söyleyişim falan ama hala anlaşılamıyor..Mustafa Sarp gelişim gösterdi diyenler Bursaspor'un geçen seneki maçlarını izlesinler. Bekir Ozan'la ne kadar iyi oynadıklarını görsünler sonra gelip burda yorum yapsınlar. Anadolu takımından oyuncu almıyo işte kimse kabul edin bunu.
Ben Mustafa'nın Galatasaray'daki futbol gelişiminden bahsettim..
Galatasaray'a geldiği günden sonrası adına konuştum..
Bütün yorumlarımda da bunu belirttim..
Biraz daha dikkatli okuyun şu yazılanları..Herkes kendine göre yorum yapmasın yahu..
yha kadro bence iyi..milli takım dünya kupası için çabalayacaktır elinden gelenin en iyisini yapacaktır..yalnız benim tek rahatsız olduğum nokta kazım kazım nasıl bu takıma girebiliyor...benbu konuda rahatsız oldum arkadaş..
hız mı desen yok..
çalım mı desen yok..
2li mücadele mi desen yok..
hırs mı desen yok kardeş o da yok..
milli takım ruhu mu desen o da yok.. bu yüzdne rahatsız oldum..
bir de arkadaşlar yapmayın yahu tartışmayın..bakın ben de 2 sene önce sizin gibiydim çirkeflik yapıyordum burda..birbirinizi kırmaktan altta kalmamaktan başka birşey yaptığınız yok..siz tartışsanız da tartışmasanız da birşey olmayacak..
sizi böyle görünce 2 sene önceki halim aklıma geliyor...bana özenmeyin![]()
Hız yok ? Çalım yok ? Hırs yok ?
Diyarbakır maçında Kazım'ı kızdırdıklarında ne olduğunu gördü herkes sanırım. Çalım yok dediğin adama geçen sene mahalle topçusu sadece şov yönü iyi deyip Euro 2008 alınmaması lazım diyolardı. Hız yok dediğin adam Kazım Kazım. Üzerindeki formayı çıkarıpta yaz biraz. Fenerbahçe transfer haberlerindede gördük ne kadar tarafsız olduğunu.
Önce maçları izleyelim sonra yorum yapalım bence ... colin kazımı ben de sevmiyordum bir an önce kesilsin istiyordum ama bu seneki performansını izlemeden yorum yapma ... milli takıma seçilmeyi kesinlikle haketti ...
abi yok derken benim istediğim seviyede değil..söyler misin euro08 de oynayabildi mi..milli takım performansı iyi mi.kendi takımımı da eleştiriyorum ben sabrinin milli takımda oynaması hata.
hatırlar mısın bilmem ama ben bir ara bu forumda servete türkiyenin en iyi stoperi dedim galatasaraya gelmişti daha yeni..ve inanır mısın bana güldüler
şimdi servetin en iyisi olduğunu inkar eden olur mu..bir bildiğimiz varki eleştiriyoruz burda..![]()
Kazım da hız,çalım mı yokBiraz bu seneki maçları izlesek son 3 maçta 3 gol attığını görsek bu kadar karşı çıkılmaz.Euro 08'de de oynadı Portekiz maçında tek ayakta kalan isimdi.Almanya maçında da iyi oynadı.Zaten Daum'lu büyük bir çıkış içerisinde.