Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

39 79.59%
  • Sivasspor

5 10.20%
  • Beraberlik

5 10.20%
Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 221 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Sivasspor [ TSL 2. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam, karşılıklı tartışma olmasın, penaltıymış, ofsaytmış geçelim de maçı konuşalım yahu. Hani sıkıcı bir maç olsa da konuşacak bir şey bulamadınız desem tamam ama öyle de değildi. Temposu yüksek, keyifli bir maçtı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Keita'ya yapılan penaltı değildi,ceza alanının dısındaydı dicem kıyamet kopacak...

Arkadaslar su işleri bırakalım futbol konusalım biraz mantelite değişsin.Hayır gerçekten hak,hukuk meselesi yapsanız anlarım da

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Dikkat ettiysen ben söylesem diyorum,Alican Fenerbahçe'nin futbol adına yaptığı güzel bi sey var mıydı?Kenarlara inmesi,kazanma askı,uzun toplar vs vs hiç bi olumlu hareketini gördün mü?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Deivid'e yapılan penaltımı , Hayrettin'in pozisyonunu diyosun degil mi o penaltıysa o zaman geçen hafta Denizlideki Wederson'un rakibini eliyle ittigi pozisyonda penaltı ?
    Vederson eliyle itmedi dokundu sadece. Hayrettin resmen dirsekle karışık koluyla adamı havada yitti. İkisi farklı şey. Ayrıca Keita'nın pozisyonuda penaltı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu Fener kötü oynadı demiyorum ki sadece ilk golde ofsayt var onu belirttim dün ki yaptıgımız cıkısı şimdiden fenerli arkadaslar yapmıstı ondan resim ile süsledik fener iyi oynadı ve kazandı tebrikler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yahu Fener kötü oynadı demiyorum ki sadece ilk golde ofsayt var onu belirttim dün ki yaptıgımız cıkısı şimdiden fenerli arkadaslar yapmıstı ondan resim ile süsledik fener iyi oynadı ve kazandı tebrikler.
    bi kere belirtsen neyse
    10 defa gelip gidip ofsayt diyosun kimse ofsayta itiraz etmediği halde.
    dün ki mevzu ayrı orda penaltı diye ısrar ediyordu gs li arkadaşlar..
    herkesin kabul ettiği bişeyi defalarca gelip gidip buraya yazmanın anlamı ne
    bişey ima etmek istiyosan acıkca yaz,cevabını da al.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Öncelikle Alex'e geçmiş olsun diyelim.Talihsiz bir sakatlanma anı oldu. Epey bir süre de forma giyemeyecek sanırım.

Maç herkesin beklediği, arzuladığı tempoda başlamadı. Buna en büyük sebep Sivas'lı futbolcuların daha sahaya adım atarken "Aman fark yemeyelim" zihniyetine sahip olmalarıydı. İlk yarı kısır bir döngü içerisinde devam etti maç.

Maçın ikinci yarısında Kazım'ın golüne kadar Fenerbahçe presi artırdı. Golden sonra Sivasspor son darbeyi yemiş boksör gibi çırpınmaya başladı. Bunlar da üst üste hataları getirince maç koptu gitti. Fenerbahçe çok diri mücadele etti ve meyvesini 3 golle aldı.

Santos'un golünü de arşivimdeki "Güzel Goller" videolarıma ekliyorum. 90. dakika olmasına rağmen o depar göze hoş geldi.

Sivasspor'un işi bu yıl çok çok zor. Hani iyi oynayıp kaybetse amenna. Fakat ortada bir oyun bile yok. Maçı basın tribününde takip ettim. Sivas'ın oyun içerisinde şablonu öylesine darmadağın oluyor ki notlarımda bir ara Sivasspor'un "6-1-1-1-1" taktiğiyle oynadığını görüyorum. Acilen toparlanması gerekiyor Sivas'ın. Sezon başı "İlk 10 olabilir diyordum" Anderlecht maçlarından sonra. Ancak şu an tablo çok daha karanlık.Böyle devam ederse Sivasspor taraftarı her sürprize açık olsun.

Bir uyarı da Sivasspor kalesine. Anderlecht maçında "Benden bu kadar sinyalleri" veren Petkovic bugün de akıllara zarar bir korner golü yiyerek miadını doldurduğunu gösterdi.

Yazıya üzücü bir olayla başladım, tatlı bir enstantene ile bitireyim. Bugün sahaya girerek sergilediği o sevgi gösterisiyle gülümseten "Rambo" Okan yıllar önce mahkemeye çıkar. Savunması istenir söze aynen şöyle başlar: "Hakim Bey ben bu ülkede 2 adam tanırım. Biri Atatürk öbürü Uche..."

Yahu sizler de olmasanız...

Dipnot: Yaptığı olayı tasvip etmiyoruz elbette

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ben sana futbol konusalım diyoum Alican.İyi ya da kötü oynadı demiyorum.Sen de yorum getir surası eksik surası iyi diye...Ama yıllardır aynı seyleri yapıyorsun...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ediyorum iki takımı da.Her gol bir öncekini gölgede bıraktı.Son gol baya güzeldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hakkat ya Sivasspor un bir ara savunması çizgi halinde yan yana 5-6 adamlaydı Oyun dizilişi denen bir şey kalmamıştı. Bence Sivas Shaktar maçına da böyle çıkarsa işi epey zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emredersin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Emir değil rica ederiz ancak.
    Yaptığın hoş değil.Gs maçında benzeri olsa galibiyeti gölgelmeyinde tahrik etmeyinde şuyda buyda alır başını gidersin kendin yapınca normal ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bir zamanlar seviyeli tartışmaların olduğu yorumların bu doğrultuda yapıldığı bir forumdu burası..şimdi ise ne hale geldii hey yavrum hey..

Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum..3puanı 3 golle aldılar..
    Sivasspor ise şapkayı koysun bi düşünsün..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen hafta Tello'nun pozisyonuna; adam topa gidiyor, Tello abartmış, penaltı değil diyen arkadaşlar daha hafif pozisyonda penaltı oldugunu savunuyorlar .. Objektif yaklasım .. (Y)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tellonunkinde abartma olduğu apaçık ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59623

Bu penaltı değil ...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59961

Ama bu penaltı öyle mi?? Yorum yok hakkaten .. Haklısın kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59623

Bu penaltı değil ...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=59961

Ama bu penaltı öyle mi?? Yorum yok hakkaten .. Haklısın kardeş
    Dostum ama bakarsan bu pozisyondaki rakib oyuncu sadece kafa topunna çıkıyor yani onu görüpde kasti bir faul yaptığı falan yok bu net bir hava topu mücadelisi kaldı ki orda görse zaten o adam öyle bir çıkış sergilemez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe pozisyonunu şimdi izledim, eğerki sen buna penaltı değil diyorsan harbiden bence sana yorum yok..

görmüyormusun elleri eller adamın belinde kaldıki hava topuna çıkan bir defans oyuncusu her türlü eller açık bir vaziyette bir pozisyon alıp hava topuna yükselir bu net bir penaltıdır..
    Last edited by World Hollow o1 : 17.Ağustos.2009 at 11:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Dostum ama bakarsan bu pozisyondaki rakib oyuncu sadece kafa topunna çıkıyor yani onu görüpde kasti bir faul yaptığı falan yok bu net bir hava topu mücadelisi kaldı ki orda görse zaten o adam öyle bir çıkış sergilemez..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Fenerbahçe pozisyonunu şimdi izledim, eğerki sen buna penaltı değil diyorsan harbiden bence sana yorum yok..

görmüyormusun elleri eller adamın belinde kaldıki hava topuna çıkan bir defans oyuncusu her türlü eller açık bir vaziyette bir pozisyon alıp hava topuna yükselir bu net bir penaltıdır..
    Kasti bir hareket yok ne demek kardeşş.. Benım bıldıgım faul kural dısı harekettır. Yanı rakıbe darbe, darbeye teşebbüs vs vs.. Bunu istemeden yapınca faullukten cıkıyor mu yanı?? O zaman ele carpan toplar ıcın endırek verılmesın ıstem dısı ne de olsa kasıtlı degıl ..

Bıraz objektıf olalım lutfen arkadaslar.. Dedıgın dogrudur Hayrettın'ın topa cıkısı yanlıs olabılır penaltıdır kabul ederım ama sız de bıraz sepmatızanlıgı bırakın yanı dıger takımların maclrına objektıf yaklasmayı bılın .. Kötü birşey söylediysek affola ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet öyleyimdir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ayrıca ben penaltı değil demedim penaltı tabiki biraz abartma var dedim o kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu uzun boylu kızı ne kadarda benziyor kendine. Ağız yapısı ve gözleri tıpkı Babbası. Annesiyle alakası yok valla
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Diğer küçükte tıpkı annesine benziyor
    Last edited by SAİT71 : 17.Ağustos.2009 at 08:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hırs bu. Geçen sene aragones'in yapamadığı bu.

Alican inatla yazmaya devam ediyo evet bizde biliyoruz ofsayt olduğunu. Ama sen sporx'ten takip ettiğinde maçta Fenerbahçe ne yapmış onları çok okumazsan böyle olur. Gelir burda ofsaytta ofsayt der durursun. O golu süzecek hakem yok Türkiye'de. Şimdiye kadar ne goller verilip ne goller verilmedi. Penaltı - Kırmızı kart - Sarı Kart ( lehine veya aleyhine ) çalınanlarıda biliyoruz çalınmayanlarıda. Sarı Kırmızı gözlükleri çıkarda dünyaya normal renkleriyle bak. Tavsiye edilir böyle birşey.

Maçta müthiş oynadık. Alex sakatlanıp çıktı yerinde oynayacak o kadar çok oyuncu varki haftaya kimin oynayacağı konusunda düşünüyoruz şimdiden. Kadromuz çok iyi Lugano'nun katılımıyla daha iyi olacaktır takım. KOCH gerçekten farkını ortaya koyuyo. Takım 70'den sonra koşmaya başlıyo. Klasik Daum & Koch ikilisinin takımı. Tek tek yazmıycam oyuncuları ama Cristian - Önder - Santos - Kazım çok iyilerdi. Cristian her hafta dikkatle izliyorum arkadaşlarıma bilgi vermek için, çok pozitif oynuyo.

2. haftayı Liderlikle kapatıyoruz hayırlısı olsun. Bu arada Daum geldiğinden beri daha yenilmedik hiç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk yarının sıkıcı geçtiğini bildiğimiz maçta ikinci yarı oyun hareketlendi. Yavaş yavaş baskıyı arttıran Fenerbahçe o ofsayt golüyle zaten tükenmeye hazır Sivas'ı tüketti. Petkovic te kornerden gelip 10 cm. önünden geçen topu izleyince Fenerbahçe hepten rahatladı. Santos'un 2 güzel çalımı sonrasındaki sert vuruşuyla da liderliği ele geçirdi. Tebrikler.

Sivas'a gelince, Fener'e yenilmeleri alışılmış bir durum zaten, pek şaşırmadım açıkçası. Ayrıca Sivas'ın bu sene ilk 6'ya bile giremeyeceği kanaatindeyim, iyi oyuncuları yollayıp vasat oyuncular getirdiler. Zaten savunmaya yönelik oynayan Sivas'ın savunma hattı da bu kadar kötü olunca Sivas çöktü. Şapkayı önüne koyup düşünsün artık Uygun-Odyakmaz ikilisi...

Bu arada Deivid'e yapılan penaltıysa her maçta yaklaşık 4-5 penaltı kullanılır. Yapmayın böyle penaltı mı olur? Sırf altta kalmayalım diye aklınıza gelen ilk pozisyona penaltı demişsiniz bence, zira Keita'yı olaya karıştırmanızdan da çok belli oluyor bu...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fenerbahçeyi tebrik ederim santosun gol çok güzeldi

Nesil
    2006

Maçın sadece özetini izledim, geneli hakkında yorum yapmıyorum.

Emre'nin kornerden attığı gol çok güzeldi. Dos Santos'a söylenecek söz yok, Ronaldinho gibi bir oyuncu. =)))

İki haftadır lideriz, geriye 32 haftamız kaldı. Hadi Fenerbahçe'm bu futbolun önünde kimse duramaz. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

çok tempolu oynadı fener beğenmediğim cristian ı bu maçda beğendim emre ve gökhan süperdi güiza bu maçta silikti bilica bana göre kötü idi Allah tan lugano geldi.Eğer bu takıma tuncay ve sercan gelirse en iyi takım açık ara biz oluruz .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçeyi Tebrik Ederim
    Maç İçinse Kıran Kırana Bir Maç Oldu Dirençliydik Kamanan İle Ersenle Bulduğumuz Pozizyonların 1i Gol Olsa Belkide Kazanan Biz Olurduk Ama Olmadı Sağlık Olsun
    Yediğimiz Birinci Golde Ofsaytın Olduğunu Gördüm Bir Çok Yorumcuda Ofsayt Dedi Ama Ofsaytı Görmeyen Hakem Kadar Bizim Futbolcununda Suçu Var Kazımı Orda Bomboş Bırakırsan Golü Atar Hakem Bu Makina Değil Ya Yanılır
    Nitekim Kazımın Ayağından 1-0 Yenik Durumu Düştük
    2.Gol İçin Hiç Bir Şey Demiyeceğim Çünkü Kaleye 2 Tane Kazık Çaksam Öyle Gol Olmazdı Nasıl Yedin O Golü Petkovic Aklım Almıyor
    Bu Sene Hiç Güven Vermiyor Petkovic İnşallah Toparlar Kendini
    3.Golde İse Andre Santos Müthiş Gol Attı Gerçekten Harika Bir Goldü Bireysel Yeteneklerini Konuşturdu
    Maç İle İlgili Söyleyeceklerim Bu Kadar Fenerbahçe Daha Hırslıydı Ve Kazandı
    Bundan Sonraki Avantajımız Galiba Fikstürümüz Fenerbahçeyi Takip Ediyor Fenerbahçenin Oynadığı Takımla Haftaya Biz Maç Yapıyoruz
    İnşallah Shakhtar Donetsk Maçında Daha İyi İşler Yaparız
    Mehmet Yıldız Bu Takımın Önemli Bir Parçası Onsuz Hücümda Etkili Olamıyoruz
    Umarım Bir An Önce Sahalara Döner Sezerde İyileşip Bizi Onurdan Kurtarır

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Fenerbahçeyi Tebrik Ederim
    Maç İçinse Kıran Kırana Bir Maç Oldu Dirençliydik Kamanan İle Ersenle Bulduğumuz Pozizyonların 1i Gol Olsa Belkide Kazanan Biz Olurduk Ama Olmadı Sağlık Olsun
    Yediğimiz Birinci Golde Ofsaytın Olduğunu Gördüm Bir Çok Yorumcuda Ofsayt Dedi Ama Ofsaytı Görmeyen Hakem Kadar Bizim Futbolcununda Suçu Var Kazımı Orda Bomboş Bırakırsan Golü Atar Hakem Bu Makina Değil Ya Yanılır
    Nitekim Kazımın Ayağından 1-0 Yenik Durumu Düştük
    2.Gol İçin Hiç Bir Şey Demiyeceğim Çünkü Kaleye 2 Tane Kazık Çaksam Öyle Gol Olmazdı Nasıl Yedin O Golü Petkovic Aklım Almıyor
    Bu Sene Hiç Güven Vermiyor Petkovic İnşallah Toparlar Kendini
    3.Golde İse Andre Santos Müthiş Gol Attı Gerçekten Harika Bir Goldü Bireysel Yeteneklerini Konuşturdu
    Maç İle İlgili Söyleyeceklerim Bu Kadar Fenerbahçe Daha Hırslıydı Ve Kazandı
    Bundan Sonraki Avantajımız Galiba Fikstürümüz Fenerbahçeyi Takip Ediyor Fenerbahçenin Oynadığı Takımla Haftaya Biz Maç Yapıyoruz
    İnşallah Shakhtar Donetsk Maçında Daha İyi İşler Yaparız
    Mehmet Yıldız Bu Takımın Önemli Bir Parçası Onsuz Hücümda Etkili Olamıyoruz
    Umarım Bir An Önce Sahalara Döner Sezerde İyileşip Bizi Onurdan Kurtarır
    Teşekkürler tebrik için.

Ofsayt kuralı eskiden sadece ayaktı, iki-üç yıldır bütün vücud oldu. Farkettiyseniz Kazım'ın ayaklar geride, kafası ve gövdesi önde. Bu nedenle hakem ayaklara baktıysa yanılmış olabilir. Ama dediğin gibi eğer ceza sahasında oyuncuyu boş bırakırsan golü yersin.

Fenerbahçe Shaktar'dan çok daha güçlü bir takım. Geçen yılki Shaktar yok artık, havaları söndü, zaten Sivasspor'dan daha kötü bir takıma elendiler Şampiyonlar Liginden. Sivasspor ilk yarıda Fenerbahçe'yi yaptığı kalabalık ortasaha ile durdurdu. Shaktar önünde de böyle oynaması gerek ve girdiği her pozisyonu gole çevirmesi şart. Yoksa işleri çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Emre ne top oynadı.. Uzun zamandır Emre'yi bu kadar iyi izlememiştim.

Gökhan Gönül 90 dakika çalıştı gitti geldi ofansa çok destek verdi. Açıkcası avrupa'da her hangi üst düzey bir takımda gözü kapalı oynar Gökhan bu formuyla.

Güiza'yı etkisiz gördüm , Alex'in erken sakatlanması etkiledi belkide onu istedigi toplarla buluşamadı Sivas ceza alanında.

Roland Koch iyi kondisyon yüklemiş takıma 90 +'da o deparı atmak kolay degil devamında birde topa 104 km hızla vurmuş Dos Santos. Sivasspor bu sene çok kötü oynuyor açıkcası tamam zorlu rakiplerle karşılaşıyor ama eskiden bir top oynardı en azından Sivasspor bu sene sadece rakibi kovalıyor.

Bir parantezde Petkovic'e açmak lazım sen o kornerden gelen topu nasıl yersin ya tamam Kadir Bekmezci ıska geçmiş olabilirde top kucagına geliyor bir zahmet et ve tut topu , birde defansa kızmıyormu

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri