twente de bi siyahi forvet vardı çok iyi ismini unuttum şimdi
twente de bi siyahi forvet vardı çok iyi ismini unuttum şimdi
Blaise N'Kufo ..
Temsilcilerimiz iyi kura çektiler.Fenerbahçe ve Galatasaray gruplardan 1.ci çıkabilecek güçte.Yalnız futbol olarak çok keyifli olan rakipler değiller.Hamburg yolunda 2 takımımıza da başarılar diliyorum.Yolumuz açık olsun.
Fenerbahce kesinlikle Twente yi kucumsememeli. gecen yil Hollanda liginde ikinci oldular ve guzel futbol oynuyorlar. Ozelikle bu oyunculara dikat etmeli NKufo, Stoch, Ruiz ve Janssen. Ama Fenerbahce kucumsemese rahatlika yener.
Müthiş kuralar çekti iki takımımızda. Gruplardan lider çıkarız. Hele ki biz çok şanslıyız. Belki bizi en zorlayacak 2 deplasmandan birinde forvetleri cezalı olacak, diğeri ise seyircisiz olacak. Büyük şans.
Fener için de grubunu sürklase edecek kapasitede. Tek dikkat etmesi gereken maç Twente deplasmanı olacak. O maçtan puan çıkarırsa Fener de çok çok rahat lider bitirir grubunuGelsin puanlar
![]()
1. Fenerbahçe
2. Twente
3. S.Bükreş
4. Sherif
Bu ne biçim grup yaO kadar güçlü takımdan Bükreş geldiyse amma ballıyız demektir.
Ben lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Galatasaray'ı Panat. bile zorlayamaz. Panathinaikos sanıyorsam At. Madrid'e elendi. Güçlü bir takım değil bana göre. En azından Gs nin kadro ona katlar deplasmandada galip geliriz. Ben bu kadar kolay kura çekeceğimizi düşünmüyordum. Artık Fb yönetimi ciddiye almalı çünkü bu grupta zorlanmayız ilerki turlarda zorlanırız. O maçlardada gayret etmeliyiz. Bence iki takım hamburg'da maç yapabilir. Bu hayal değil. Kadroları yeterli seviyede. İki takımımıza da sonsuz finale kadar başarılar. Finaldede sadece bize başarılar galatasaray'a çok az başarılar finalde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Helede Avrupa katsayılarında Hollanda ve Portekiz ile çekiştiğimiz düşünülürse Twenteyi yenip puan alırsak katsayılarda yaklaşırız.
Last edited by SAİT71 : 28.Ağustos.2009 at 23:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Galatasaray'ın grubunda göze batan tek takım olarak Panathinaikos öne çıksa da Pana'da takım oyununda sıkıntılar var. 1,5 saat önce bir maç kasedini izledim. Takım S.O.S veriyor.
Dinamo Bukres küçümsenecek bir takım değil. Çok diri oynuyorlar. Fizik güçleri iyi denebilecek düzeyde. Ancak kırılgan bir oyun sistemleri var. Gol yediklerinde fark da beraberinde geliyor.
Sturm Graz ise grubun en zayıf halkası. Muhtemeln Avrupa Ligi için şu roman şarkısını söylüyorlardır onlar da:
Neşem yok anne, o düğüne gelmem
Ne gülümü takarım ne de göbek atarım...
Burdaki yorumlara gerçektende çok şaşırdım. Galatasaray'ın rakiplerine değinecek olursak;
Panathinaikos Yunanistan'ın Galatasaray'ı. Zaten ülkeler arası rekabetten dolayı çok çekişmeli geçeceği besbelli. Panathinaikos'un geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde İnterli,Werderli grupta lider olarak çıktığını unutmayalım.
Dinamo Bükreş her ne kadar düşüşte olsada maçların kolay geçeceğini düşünmüyorum. Bize tam zıt olarak fiziki futbola dayalı oynuyorlar.
Vee bana göre herkesin yanıldı Sturm Graz. Sadece 1 cümleyle kapatayım Sturm Graz yorumunu. Uefa elemelerinde Metalist Kharkiv'i elemişlerdi.![]()
İlk 2 yi zorlayacağını bende pek düşünmüyorum fakat bana göre hafife alındığı kadar zayıf bir takım değil. Metal Fırtına Kharkiv'i elediklerine göre vardır takımda birşeyler.