Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

12 50.00%
  • Fenerbahçe

8 33.33%
  • Berabere

4 16.67%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 184 arası toplam 184 sonuç

Konu: Bursaspor - Fenerbahçe | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Hybrid View

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Daum'a niye ders olsunki, bence ders olması gereken nokta, o kadar adama güvenip V.Babacan'a güvenmemesi. O oynasa bence 3-0 olmazdı skor. Hayır Daum bu maçta yedekleri oynatmazsa niye oynatmadı derdik bi enteresanız, hiç birşey ile memnun olmuyoruz
    Hayir benim dusuncem en azindan Alex yada Emre'yi oynatmasi gerektigiydi.Selcuk-Deniz olmamasi lazimdi..Oyun kuramayacagimizi anlamasiydi Daum'un..Yoksa ben yedek kadro cikmasina asla karsi degildim..Cunku onumuzde onemli maclar var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Hayir benim dusuncem en azindan Alex yada Emre'yi oynatmasi gerektigiydi.Selcuk-Deniz olmamasi lazimdi..Oyun kuramayacagimizi anlamasiydi Daum'un..Yoksa ben yedek kadro cikmasina asla karsi degildim..Cunku onumuzde onemli maclar var..
    İlk yarı sonunda bence itici bir oyuncumuz eksik demiştim zaten. Ortada Deniz ve Selçuk ancak iki gerçek kanat adamın olduğunda kabul edilebilir. Zaten bizim takımda gerçek kanat bir taneydiki oda sakat olan Uğur. Deivid'i düşünebilirdi diyordum ama sakat olduğunu devre arasında öğrendim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    İlk yarı sonunda bence itici bir oyuncumuz eksik demiştim zaten. Ortada Deniz ve Selçuk ancak iki gerçek kanat adamın olduğunda kabul edilebilir. Zaten bizim takımda gerçek kanat bir taneydiki oda sakat olan Uğur. Deivid'i düşünebilirdi diyordum ama sakat olduğunu devre arasında öğrendim
    Mustafa, Selçuk'un kapasitesi belli ama ben Deniz'den daha iyi bir oyun beklerdim. Deniz bugün hayal kırıklığıydı bana göre. Selçuk yerine de daha iyi bir alternatif almalıyız sene sonunda.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri