Etmez hayırlı olsunIsırmayı nasıl başardın
![]()
Tek maçtan 144 lira kaçırıyorum.
1.Gün : 105 Lira - tek maç
2.Gün : 18 Lira - tek maç
3.Gün : 144 Lira - tek maç
sağlık olsun mu demeli ?
Yolculuğum yüzünden iddaa'ya kısa bi ara verdim ama Dünya Kupası ile geri dönüyorum![]()
Bu Domenech'i Fransa'nın başına hangi Zihniyet getirdi çok merak ediyorum.Bi takım bu kadarmı kötü yönetilir ya![]()
Arjantin - Nijerya: 2.5 Gol Üstü
İngiltere - ABD (0:1) Asian Handicap
Yorumlarınız nelerdir?
Güney Kore - Yunanistan İlk yarı 0 / Maç sonu 0
Arjantin - Nijerya H(0)
İngiltere - ABD H(1)
İddaadan oynanılırsa 29.24 oranı var. Şu an için bu şekilde düşünüyorum. :)
Yunanistan maçı banada beraber gibi geliyor; ama iki takımdan birisi gol atarsa o maçta başka gol olmayabilir.
Yabancı bürolardan oynayanlar için İlk yarı veya maç sonucu sıfır mantıklı olabilir.
derste canımız sıkıldı ve arkadaşlar dünya kupası muhabbetine başladık. dedim ben de bi kupon yapalım bari. yeni zellanda slovakya maçı nolur dedim. 1-1 biter dedi, ben de gırgırına 1-1- skor oynadım. yanına da ben fildişi portekiz beraberlik oynadım. saat 5 gibi uyudum ve 7de uyandım. internete bi baktım ki:
bu maça da bizden başka skor oynayan oldu mu acaba![]()
Hollanda maçına 0/2 Almanya maçına 0/0 oynayacağım bakalım
Agah ben Uruguay maçına 0-1 gol.Almanya maçına 60-70 arası gol olur oynadım.Bide Müller Gol atar bide Villa gol atar oynadım.
Müller yok amamaçta.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hollanda maçı ilk yarı 0 maç sonu 2.Hollanda 1-0 alacak golü Sneijder atar dakika 60-70 arası![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Bende Hollanda maçı uzamaz, Hollanda atar bitirir..Fazla da gol olmaz bakalım ilk yarı 0 ikinci yarı Hollanda kafaya yatıyor biraz..
Bide Almanya 3-1 oynadım.Bakalım geçen maçlardan para aldık bundanda almamız lazım![]()
Uruguay maçını tutturamamassıın burak 4-6 oynaman lazımmmışbu akşamki maç dengeli olacak gibi geliyor bana uzama şansı yüksek bakalım 0/0 olursa alacagız 31 tlmizi
![]()
Valla 3 kupon yapmıştım dün,1'i tuttu 2'si bugün belli olacak..Birinde Almanya kazanır diğerindede Klose gol atar kaldı..Hadi bakalım tutar inşallah ..
Almanya 20 dkka dayansa alıyorduk parayı tüh![]()
Tüyo var mı, bugün bir kupon yaparım malum Şampiyonlar Ligi.
Tüyo yok; ama bu gün kü maçlara pek ısınamadım. Fenerbahçe, Zenit kazanır. PAOK tur atlar. Basel kazanamaz. Sheriff tur atlar benim tahminlerim.
universal stuttgart'a çok küfür ettin mi?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Romanya Ligi de iddaaya girdi sanırım. Ben önceden pek görmemiştim Romanya liginden maçlar.
Tek maça kaldım M.city Handikaplı Alırsa 110 TL Alıcam
Bunları yazarken Juventus 1 gol attı3 gol atması lazım City'nin