Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex ateşi yükseldiği için maça devam edememiş.

Nesil
    2006

0x3.ganhamos bem e agora faltam 90 min.sadece 90dk.ben sakat degil,ben 39 ates.

Alex'in twitter'ından.

Quote Originally Posted by Universal View Post

Alex'in twitter'ından.
    Alex'in twitter'inin linkini verebilirmisin ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex'in twitter'ından.
    Adama bak maç biter bitmez açmış laptopu twitter e girmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Telefondan yazmistir..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Alex'in twitter'inin linkini verebilirmisin ?
    http://twitter.com/Alex10combr

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Iphone, Blackbery, Nokia E serisi denilen teknolojiler var.

Tesekkurler

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Kupa maçında fener gol gol gol, 30 sene oluyor yazmıştım ama şimdi de fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor diyebilirim. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Küçük insanlar konuşur, büyük insanlarda konuşulur..

Teşekkürler Fenerbahçe, güzel bir galibiyetti 3-1 veya 2-0 diye geçiyordu içimden ama olmadı olsun yanıldık, yeterki böyle skorlarla yanıltsın..

Tribündeki küfürler ve sahaya atılan kaya parçaları olmasaydı gerçekden çok güzel tribün olacaktı ama kendini bilmezler çok futbol sever olarak gözüküp orada yerini alanlar..

Fener Gol gol gol

Şampiyonluk geliyorr.!!

Fener Gol gol gol

Şampiyonluk geliyorr.!!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Telefondan yazmıştır Cihan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Telefondan yazmıştır Cihan.
    O zaman

Adama bak maç biter bitmez açmış telefonu twitter e girmiş
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@alex10combr, via mobile web (=
    Kazım'a twitter yasaklayan takım Alex'e birşey dememiş heralde. Esat Dergi soruşturuyordu gerçekliğini.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neyse telefonu hiç kapatmıyordur zaten diyerek konuyu uzatmıyorum Cihan.

Yalnız A.Gücü teknik direktörü'nün basın toplantısını izledim. Adamın umurunda değil yahu 3 tane yemişler. Adam aldığım paraya bakarım havasında resmen.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Neyse telefonu hiç kapatmıyordur zaten diyerek konuyu uzatmıyorum Cihan.

Yalnız A.Gücü teknik direktörü'nün basın toplantısını izledim. Adamın umurunda değil yahu 3 tane yemişler. Adam aldığım paraya bakarım havasında resmen.
    Sezon sonunda gidecek yönünde haberler var. Ondan dolayı rahat olabilir.

Melih Gökçek maç biter bitmez, stadyumdan ayrılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

TEbrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fenerbahçe şampiyon olacaksa haketmiştir ancak ben Bursa'ya üzüldüm doğrusu. Henüz 1 maç var ama Ertuğrul Sağlam çok efendi bir insan. Seneye inşallah avrupaya gider. Türkiye'de onu bile harcarlar.

Fenerbahçe'nin adına yakışacak bir disiplinle oynayarak kazandık,tebrikler Fenerbahçe'm.Artık geri sayıma geçtik,kaldı bir maç. Ankaragücü seyircisine de yaptıklarını hiç yakıştıramadım,umarım Ankaragücü hakettiği cezayı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankaragücü'ne en net pozisyonu 3-0'dan sonra verdi Fenerbahçe. Zaten kalite olarak 2 takım tartışılmaz, gereksiz işler yapan Ankaragücü tarafı da Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdü.

Alex ilk devre zaten etkisizdi, hastalığı da olunca çıkması iyi oldu, gerçi gol hemen geldiği için olumlu yansıdı bu değişiklik.

Diyecek bir şey yok, haftalardır sakat sakat oynayan Özer ve Gökhan ve disiplinden kopladan, maç 3-0'ken bile gol yememe serisine devam etmek için topun önüne atlayan, mücadele eden bir takım. Size şampiyonluk yakışıyor, 10 haftadır gol yemiyorsunuz, her hafta böyle diye diye finale geldik, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Fenerbahçe seyircisi stada çok geç girmiş, maçın 10-15. dakikası gibi dışarıda hala Fenerbahçeli seyirci vardı. Alt tarafı 1064 kişi nasıl bu kadar yavaş içeri sokuldu anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kadıköy'de haftaya uyutmayacaklar bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelecek hafta çok heyecanlı olucak dört sağlam takım kapışıcak gerçekten zevkli oldu =)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Alex'in takım elbiseyle gelişi süperdi taşlanmaması ilginç Bekir'e üzüldüm resmen göz göre göre adamı öldüreceklerdi yani önünde olsa Bekir parçalarlar o derece acımasız taraftarlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz başkan'ın Diyarbakırspor maçındaki olaylardan sonra söylediği çok güzel bir söz vardı; Diyarbakır bizim rakibimiz değil ki, bize karşı duyulan bu kin, öfke niye ? Diyarbakır'ın Fenerbahçe maçında puan kaybetmesi anormal değildir, kendi ayarındaki takımlara puan verirlerse sinirlenmeleri normaldir tarzında birşeyler demişti. Aziz Yıldırım'ın o günkü açıklaması bugün için de geçerliydi. Ankaragücü oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğa koşan büyük bir takımı engelleyerek tarihe geçmek isteyebilirler, normaldir fakat 12-13 bin seyirci ortalamasıyla oynayan takım 4 bin kişiyle antremana desteğe giderse, yöneticileri 2 hafta öncesinden ortamı germek için binbir türlü yola başvurursa, başka takım yönetim ve taraftarları da Ankaragücü'ne ayrı bir yük yüklerse ortaya işte böyle bir Fenerbahçe ve Ankaragücü çıkar.

Maça fena başlamadık, korner golü ilaç gibi geldi ve rakibi uyutarak ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarının başında gelen diğer korner golü Ankaragücü'nün direncini iyice kırdı. Cristian'ın muhteşem golüyle de noktayı koyduk. Bu goldeki önemli nokta yerde bir oyuncu görünce topu direkt dışarı atmamak gerektiğidir. Ciddi sakatlıklarda zaten hakem oyunu durdurur, bunun haricinde oyun devam etmeli. Premier Lig örneği gibi.

Maçın son bölümlerine kadar Ankaragücü'ne de pozisyon vermedik, 3-0'dan sonra rehavetten kaynaklanan verilen pozisyonlar da normaldir. Kazanma ve gol yememe serisine devam ediyoruz.

Ümit Özat buz gibi ofsayt olan pozisyona uzunca itiraz etti ve tribüne gönderilirken de hakemlerin 7 sülalesini andı. Ümit Özat villa davasından sonra yanına bunu da ekledi ve Fenerbahçe camiasında kendini seven az kişiyi de kendisine düşman ilan etti denilebilir.

Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmamız çok büyük sürpriz olur. Korktuğum önemli bir deplasmandan çok rahat ayrıldık. Takımımıza tebrikler.

Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor...
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ankaragücü oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğa koşan büyük bir takımı engelleyerek tarihe geçmek isteyebilirler, normaldir fakat 12-13 bin seyirci ortalamasıyla oynayan takım 4 bin kişiyle antremana desteğe giderse, yöneticileri 2 hafta öncesinden ortamı germek için binbir türlü yola başvurursa, başka takım yönetim ve taraftarları da Ankaragücü'ne ayrı bir yük yüklerse ortaya işte böyle bir Fenerbahçe ve Ankaragücü çıkar.
    Bu yorumu Gecekondu forumunada koydum. Yılın yorumu bu herhalde. Tebrikler Kaptan.

Şu konuda 1 tane mesaj yazmadım. Nedeni çok açık. Yöneticilerin yaptıkları gereksiz açıklamalardı. Daha buraya konmayan ne haberler vardı. İlhan ve Bilal'in köstebek olduğunu iddia eden haberler tartışıldı. İ.Gökçek'in açıklamaları falan derken maç iyice gerildi.

Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı. Sonuna kadar hakettiler maçı. Bu maçı bana bırakın diyen Ümit Özat kusura bakmasın takımı böyle yönetecekse amatör takım vermezler ona. Zaten bugünden sonra benim için bitmiştir Ümit Özat. Artık iş son maça kaldı.

Yanlız Beşiktaş son maçta Bursa'yı yenerse bidaha hayatta yan yana gelmez bu 2 takım

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maçı radyodan dinlemeye çalıştım.Cristian'ın golünü merak ediyorum, spiker öve öve bitiremedi

Maçtan önce ne M.Gökçek'in ortaya attığı asılsız iddiaları nede diğer çamur at izi kalsın taktiklerini hiç önemsemedim açıkcası.Bunlar maalesef Türkiye'nin klasikleri.Heleki şampiyonluğa giden takım Fenerbahçe ise...

Son 90 dakika artık.İnşallah Trabzon maçından da alnımızın akıyla çıkar, şampiyonluk ipini göğüsleriz.Son maçta Trabzon'un rahat ve umursamaz bi şekilde oynayacağını düşünmüyorum.Malum 96 yılından sonra bize karşı özel bi sempatileri varAnkaragücü maçından daha zorlu geçeceğini düşünüyorum.1-0 olsun bizim olsun.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Samet buyur, Cristian'ın golü;

http://www.youtube.com/watch?v=K9PXJaz1bD8
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ümit Özat büyük kaptandı , şimdi ters düşünceler olusmus

Konusalacak birşey degil , fener şampiyonlugu artık bırakmaz Ankaragücü'nde ruh felan yoktu Melih Gökçek yine kişiligini göstermis oldu ortamı gerip birşey yokmus gibi stadı terkederek..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Ümit Özat, Fenerbahçe'den alacağım var dedi, eğer öyle ise ayıp etmişiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ümit Özat, Fenerbahçe'den alacağım var dedi, eğer öyle ise ayıp etmişiz.
    Sanmıyorum batu.. Biliyosun Fenerde kimsenin alacağı kalmaz.. Bu konuya özellikle dikkat ediyolar..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kimse yanlıs anlamasın ortamı germek için söylemiyorum ama Serkan Kırıntılı gerçekten acayip goller yemiş yani bide ayagından kacırmıstı topu , valla yine vurgulayarak söyliyerim art niyet degilde yedigi goller bana cok garip geldi yahu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri