73-65. 26 sayının 19'u Kobe'ye ait![]()
Boston Celtics
Los Angeles Lakers
73-65. 26 sayının 19'u Kobe'ye ait![]()
Ünlü yönetmen Speek Lee'yi gördüm seyircilerin arasında... New York taraftarı değil miydi o? hemde fanatik... Ne işi var Garden'da...![]()
Dakika başı mola alıyolar.Uykum geldi oynayın da bitsin ya.
Celtics yine hücum ribauntu vermeye başladı. Fark sadece altı sayı... Lamar Odom katkı vermeye başlayınca işin çehresi değişti.
Bu maç bitmiştir bana göreBilgisayarı kapatıp yatağıma geçiyorum iyi geceler sizlere.Tebrikler Boston'a.
Sahaya yabancı madde atıldı...![]()
Rondo'nun turnikesinden sonra sanırım 70'lerden kalma o meşhur Cino dansına başlayabilir Celtics taraftarları..
Aygün... Vallahi az kalsın büyük bir geri dönüşü kaçıracaktın. Lakers maçı ortaya getirmişti. Hakemlerin kritik bir kararı işlerini bozdu. Fark sadece beş sayıya indiğinde bir Celtics şutu girmedi, süre dolmuştu, hücum ribauntu Celtics'de kaldı (Perkins) ama top çembere değmediği için hücum sırası Lakers'a geçebilirdi. Gerçi biz bile defalarca görüntüye rağmen topun çembere değip değmediğini ayıramadık ama hakemler topu çembere değdi kabul edip Celtics hücumunu devam ettirdiler. Aksi bir kararda lakers maçı ortaya getirebilirdi.
Bu arada maç bitti ve Celtics kazanmaya mecbur olduğu maçı kazandı. Ama son üç dakika Lakers'ı oyuna ortak etmesi onlar adına eksi puan...
Boston'un kazanması iyi oldu Lakers'ta artık sahasında kazansında şu seri 7. maça uzasın..
Saat 3e kadar ayakta duracaktım ama maça 5-10 dakika kala uyuyakalmışım..Rüyamda Boston maçı kazanıyordu vallahi de öyle olmuş çok mutlu oldum sabah sabah
![]()
Kobe daha ne yapacak arkadaş? Adam herkesi oyunun içine sokayım diye uğraşıyor. Bakıyor olmuyor bari kendim atayım diyor. Geçen seneki Gasol'dan eser yok. Artest'e top geldiyse hiç bakmadan kaldırıp atıyor. Fisher'da hemen sistemden kopmuş 2 maç iyi oynayınca. Yazık oluyor Lakers'a. Bynum'un ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor böylelikle...
I'm back...
Boston Totemim devam ediyor. Serinin 6.Maçını da izLeyeceğim ve inşaLLah Boston kazanıcak ve Şampiyon oLacak.
Beat L.A & Beat Kobe.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fisher savunma yapmakta zorlanıyor ,Artest 5 maçtır zarar veriyor ,Bynum sakat sakat oynamaya çalışıyor ,Odom yararıda var zararıda var takım tamamen Kobe ile Gasolun sırtında şu anda çok kötü bir seri geçiriyor LA.Takım birazcık toparlansa 2 maçıda rahat alır aksi takdirde 6.maçta bu iş biter.
Kobe'nin yapacağı bir şey yok arkadaşları çok isteksiz..Boston'un o süper 5'lisini devirmek çok zor Kobe hadi 4'ünü devirse 1'i kalıcakçok desteğe ihtiyacı var Kobe'nin çook..Lakers'in seneye kadrosunu bir gözden geçirmesi lazım bence..
Kobe insan değil yahu. Ben böyle bir şey görmedim adama en iyi savunmayı yapıyorsun yine kaldırıp atıyor. Ama yetmiyor işte, takım arkadaşlarından katkı gelmezse Boston gibi bir takımı tek bir adamla yenmek mümkün değil. Bu iş serinin 7.maçına kalabilir orda da Boston alır diye düşünüyorum.
Beat L.A![]()
Boston bu 5.maçı kesinlikle kazanmak zorundaydı ve o zorunluluğunu yerine getirdi.Lakers'ta Kobe tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor fakat 1 takıma karşı 1 oyuncu da duramaz tabi ki.
Bence serinin 7.maça kalma ihtimali çok yüksek ve 7.maçta inanılmaz bir maç izleyebiliriz. Boston Şampiyon olacak bence ve öyle de olmasını umuyorum...
Son Olarak;
Beat L.A
kobe ne yapar eder maçı kazanır.lakers yazmıyorum çünkü kaç maçtır tek başına bıraktılar kobeyi bu maçı tekde olsa kazanır parmagında sorun olsada kazanır dizinden sakat olsada kazanır.kobe bu maçı alır bizde 7.maçı zevkle seyrederiz
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
NBA finalleri 6.maçına hoşgeldiniz.
Bakalım; dünyanın en tepesindeki takım bu gece belli olur mu; yoksa bir 7.maç heyecanı yaşayacak mıyız?
Perkins maçın daha 6.dakikasında sakatlandı. Durumu nedir bilmiyorum ama serinin kaderini etkileyebilecek bir durum...
Lakers ilk periyodu 28-18 önde kapattı. Kobe her zamanki gibi süper başladı ama bu defa Artest ve Gasol başta takım arkadaşları da iyi oynuyor. Ribauntlarda çok iyiler.
Ray Allen skorda Celtics'i ayakta tuttu. Sanırım Staples Center'ı daha çok seviyor.
Maçın ilk yarısı 20 sayı farkla Lakers lehine sona erdi: 51-31
Özeti: Gasol ve Artest başta sahaya giren her Lakers'lı takımına katkı verdi. Farmar bile... Vujacic bile... Odom bile...
Celtics'e gelince... Rajon Rondo tahammül edilemez boyutta kötü oynuyor. Kim iyi oynuyor ki... Ray Allen dışında... Bir de kısa bir süreliğine Pierce...
Lakers takım olarak iyi oynuyor bugün ilk yarı 20 sayı fark var serideki en büyük fark şu anda.
Maç "bir sen at, bir ben atayım" ritminde ilerliyor. Celtics atarsa Lakers'ta atıyor, Lakers kaçırırsa Celtics'te kaçırıyor. Maç 20 sayılık farka kilitlendi ve süre hızla tükeniyor.
3.periyot sona erdi. Fark: 25 sayı.
İlk üç periyot itibariyle: Lakers yedekleri 24 sayı; Celtics yedekleri 0 sayı... (SIFIR sayı...)
Fark 25 sayı. Yedekler 24-0 önde...
Rondo'nun 3.periyot bulduğu 6 sayıyı bir tarafa bırakın; Boston'da Pierce, Ray Allen ve Garnet dışında sayı üreten başka bir isim yok.
İzLemediğim bir maçı da kaybetme yahu..
İLLa gece kaLkıp izLicez ha. Bu kadar uzun totemim oLmamıştı hiç. İnşaLLah Cuma sabahı Şampiyon oLacak Boston.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beat Celtics.![]()
I'm back...
3 maça kalktım 3'ünü de Lakers aldı 3 üne de kalkmadım Boston aldı kalksam mı kalkmasam mı diye düşünüyorumPerkins'in yokluğu çok kötü oldu Bynum da oynuyormuş.Glen Davis yakışmıyor Boston'a ya.Bu arada Staples Center'a gelen tiplere baktığımzda hepsi ünlü,şarkıcı,türkücü,aktör falan.TD Garden'a baktığımızda gördüğümüz adamların hepsi eski basketbolcu ve basketbola emek vermiş isimler.İşte bu yüzden Boston'luyum
Let's Go Celtics !
Bu gece Lakers akacak..