Konu iyice dağıladı, sizlere zaten dün de mesaj attım, ayın 25'i olacağını söyledim. Karşıyaka ya da Konak olması fark etmez, daha 3 gün vardı (dün) ve sonuçta neresi olursa olsun, 2 grup buluşacak ve bir yerde birleşecekler. Son konuşulanlardan sonra Karşıyaka ağır bastı ve Karşıyaka dedik.
Maç yapacağız demedi kimse zaten maç yapacak kadar kişi olmuyoruz, kim dediyse maç yapacağız diye sizi yanlış bilgilendirmiş.
Maksat maç yapmak ya da playstation değil, belki gitmeyeceğiz bile playstation oynamaya, maksat Yaşar'ın da belirttiği ve benim sizlere attığım mesajda yazdığım gibi, beraber vakit geçirmek, sohbet etmek, eğlenmek.
Halı saha maçı oynayacak kadar asla kalabalık olamayacağımız için, halı saha da asla oynamayacağız maalesef. Yine de bekleriz, ama halı saha maçı beklerseniz, daha çok beklersiniz bu pek mümkün gözükmüyor.
Son geleceklerde hala bir değişiklik yok, biz Çağdaş ile Karşıyaka'da 15.30'da buluşacağız, sizler de Konak'ta kaçta buluşacağınıza karar verin. Karşıyaka'ya gelmek isteyenler Karşıyaka iskele önünde, Konak'ta olacaklar da Saat Kulesi'nin orada buluşacaklar.
Şu ana kadar gelecek kişilerin düşüncelerine göre, Konak'ta buluşanlar Karşıyaka'Ya geçecek, ben çoğunluk nasıl isterse ona uyarız diye ısrarcı olmuyorum, Karşıyaka bana ters, onun için gelemem diyen çıkmadı henüz, bunu diyen olursa da durum değerlendirmesi yaparız.
Agresif olmaya gerek yok, maksat eğlenmek.