Sayfa 7 / 23 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 681 sonuç

Konu: İzmir Buluşmaları

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yaşar'a bak be, dizmiş sıralı taşları, aslanım benim. Hayatından bezmiş şekilde poz verin dedim ama beni benden başka dinleyen olmamış, mutlu mesut çıkmışlar herkes. Umut'un yüzü gözükmüyor ama güldüğüne eminim.

Ve zor da olsa herkes dağıldıktan sonra sahilde çekilebildiğimiz fotoğraf. Karşıyaka sahili ilk defa bu kadar kalabalık gördüm ama fotoğraf çekecek adam bulamamamız gayet ilginçti, belli yaşın üstündekilere söylenmez, çiftlere söylenmez, söylenecek tipler ya uzaktan geçer ya adam uçmuştur işe yaramaz.

Neyse zor bela birini bulduk ama çocuğun ablası olduğunu düşündüğümüz bir bayan, fotoğraf çekilebilir miyiz sorumuza önce evet deyip, sonra neden acaba diye sormasıgaribimize gitti. Kız kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğimizi düşündü sanırım, hevesliydi çünkü, kabul de etmişti, sonra yok çocuk bizi çeksin deyince tamam dedi. Çocuk da çekmeyi beceremedi gerçi, bir daha çek dedik ki ablası çağırdı, kızmış bize sanırım kız. Çocuğun su şisesi kapakları toplaması, çocuk bizden uzaklaşırken burada da var kapak bak abicim diye arkasından seslenişimiz, çok feci bir durumdu yani.

Neyse, şansımızı denemeye devam ettik, gözümüze kestirdiğimiz 1-2 kişinin yolonu değiştirmesiyle havanın neredeyse karardığı ana kadar fotoğraf çektiremedik, neyse ki bir abi, bu iş için uygundu ve teklif ettik. Evet çektim, ekranda da göründü dedi, adama teşekkür ettik ve gönderdik, bir baktık ki fotoğraf yine yok. 2. deneme de başarısızlıkla sonuçlanmıştı.

Bu başarısız 2 deneme bizi yıldırmamıştı ama hırs yapmıştık, bu fotoğraf mutlaka çekilecekti. Evet çekilecekti ve o esnada işte karşımıza o çıktı, bizi fotoğraflayacak kişi. Kim mi? Fırsatçı çiğdem satıcısı. Çocuk fotoğrafınızı çekeyim çekirdek alın dedi, kabul etti, sonra da 4 liramızı aldı gitti. Ama helal olsun, zahmet etti, çekirdek çıkmasın diye uğraştı ama çekirdeğinin bir kısmı sol alt köşede fotoğrafa girmiş.

Bütün zamanı fotoğraf çektirmekle mi geçirdiniz demeyin, sonra bu fotoğrafları birbirimize atarken de baya süre harcadık, bir telefon diğerini görürken, o ötekini görmüyordu, sonra biri geldiğinde diğerinde öteki gidiyordu, 3 telefon da aynı anda diğer 2 telefonu göremedi ama uzun uğraşlar sonucu bu engeli de aşabildik.

Bir de midye yerken çekmemiş miydin bizi Yaşar, çıkmamış mı onlar? Ulen ne çok şey yapmışız bak, tüfekle atış yaptığımız da aklıma geldi, adama bir espri yaptım, adam öyle ciddi baktı ki elindeki tüfekle beni vuracak sandım. Baran'ı 3'te 2 isabetinden ötürü de tebrik edelim. Tüfekçiyi yererken mideyeci amcanın da hakkını verelim, 27 midey yemişiz 25 parası aldı, sağ olsun.

Yazmayı burada kesiyorum, devam ettikçe aklıma başka şeyler de geliyor, yoksa yazmaktan asla gönder tuşuna basamayacağım. Bu arada Amerikan Kültür Derneği'nin telefonundaki son 2 rakam 86 86.
    "YÜCE ATATÜRK"

Evet Serkan arkadaş haklı, 2-3 fotoğraf daha var eklenecek. Midye yerken ve atış yaparken fotoğraf çektirmiştik, onlar da eklensin bi zahmet

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Konu iyice dağıladı, sizlere zaten dün de mesaj attım, ayın 25'i olacağını söyledim. Karşıyaka ya da Konak olması fark etmez, daha 3 gün vardı (dün) ve sonuçta neresi olursa olsun, 2 grup buluşacak ve bir yerde birleşecekler. Son konuşulanlardan sonra Karşıyaka ağır bastı ve Karşıyaka dedik.

Maç yapacağız demedi kimse zaten maç yapacak kadar kişi olmuyoruz, kim dediyse maç yapacağız diye sizi yanlış bilgilendirmiş.

Maksat maç yapmak ya da playstation değil, belki gitmeyeceğiz bile playstation oynamaya, maksat Yaşar'ın da belirttiği ve benim sizlere attığım mesajda yazdığım gibi, beraber vakit geçirmek, sohbet etmek, eğlenmek.

Halı saha maçı oynayacak kadar asla kalabalık olamayacağımız için, halı saha da asla oynamayacağız maalesef. Yine de bekleriz, ama halı saha maçı beklerseniz, daha çok beklersiniz bu pek mümkün gözükmüyor.

Son geleceklerde hala bir değişiklik yok, biz Çağdaş ile Karşıyaka'da 15.30'da buluşacağız, sizler de Konak'ta kaçta buluşacağınıza karar verin. Karşıyaka'ya gelmek isteyenler Karşıyaka iskele önünde, Konak'ta olacaklar da Saat Kulesi'nin orada buluşacaklar.

Şu ana kadar gelecek kişilerin düşüncelerine göre, Konak'ta buluşanlar Karşıyaka'Ya geçecek, ben çoğunluk nasıl isterse ona uyarız diye ısrarcı olmuyorum, Karşıyaka bana ters, onun için gelemem diyen çıkmadı henüz, bunu diyen olursa da durum değerlendirmesi yaparız.

Agresif olmaya gerek yok, maksat eğlenmek.
    ben maç yapmak için konu açmıştım buraya yönlendirdiler.
    agresif te değilim maç oynamadınız diye niye kızim ki sadece yönlendirme ile buraya geldim
    size iyi playstationlar ve maçta yoksa eğer ki yok size iyi günler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O konuya bu konunun linkini ben koydum zaten, yönlendiren benim, o konuya da bakarsan, bu konuya da bakarsan, attığım özel mesaja da bakarsan asla maç yapacağız diyen olmadı, keşke maç yapacak sayıya ulaşsak da yapsak, ben de isterim yapmak.

Buluşma gerçekleşti, playstation da oynadık farklı bir çok aktivite de yaptık, gayet de güzel eğlendik ve bir daha buluşma yapmak için sözleştik. Sadece maç istiyorsanız, üstelik kaleciyseniz halısahaların orada takılmanızı öneririm, mutlaka maç yaparsınız, biz maç yapmadan da beraber olup eğlenebiliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

şimdi ben futbol turnuvası diye konu açtım maç yapalım dedim sonra mesaj yazdın sonra özel mesajla izmir buluşması falan yaa her neyse sorun diil ben takılalım demiştim neyse oyunda maç yapmaya devam ama önce editörü bi halledebilsem...
    iyi eğlenceler.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Serkan abinin keyfi çatmış.Her erkeğin kalbi midesinden geçerken, bizim Serkan abinin Midyeciden geçiyormuş

Arkadaki insanlara aldırmayın.Atış sırasında can güvenliği açısından uzaklaştırdık.Baran balon yerine baloncuyu, Serkan abide simitçiyi vurdu
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Simitçi de olsa bir şey vurabildiğime sevindim. Midye anlarını hatırlamıyorum, kendimden geçmişim.

Bu arada arkadaşlar Buca-Beşiktaş maçı Atatürk'te oynanacak, tarihi belli değil ama 15-16'sı olacak. Kale arkaları Beşiktaş maçı olduğu için 25 lira, açık 50 kapalı 75. Gidersek kale arkasına gideriz, bunu da konuşalım da, gerçi biletler tükenmez ama yine de gidecekler belli olsun, ona göre bilet alalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

O bilet paraları ne öyle ya.Bence Stadium için değil stadium önü buluşması yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezonun ilk maçı, üstelik Beşiktaşla olunca durum böyle, kale arkası 25 bana da çok geldi aslında, üstelik Atatürk Stadı'nda 25.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Şaka bir yana bana çok geldi abi.Başka bir organizasyonda olur Baran gitmeden.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

gerçi biletler tükenmez
    İzmir'de Beşiktaş'lı çok abi.Tükenebilir belki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tükenmez, zaten Beşiktaş tarafına değil Buca tarafına gireceğiz, 1 kale arkası Buca'nın olur. Açık, 1 kale arkası ve kapalının yarısı Beşiktaş'ın olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer stad küçük olursa Beşiktaşlılar belki Buca'nın tribünlerden de bilet alabilir.O açıdan söylemiştim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Küçük değil, 55 bin kişilik.

Türkiye Kupası Finali'nde, Beşiktaş ve Fenerbahçe oynarken bile tam dolmamıştı stad, şimdi de dolacağını sanmıyorum tam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Guti ve Quaresma'yi izlemeninde bir bedeli var yahu. 25 lira gayet uygun bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İzleyebilirsen bir bedel olur ama Atatürk Stadı'nda kale arkasında izleyebilir misin, 25 değer mi, orası meçhul işte.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Buca maçına yetişemiyorum ama üni.de izmirdeyim her maçta tribündeki yerimi alırım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buca maçına biz de gidemiyoruz zaten, ortada kaldı durum, ramazan olmasa yine bir şekilde ayarlardık. 3 kişi daha geliyor İzmir'e, artık Baran olmadan da buluşma gerçekleştirebileceğiz herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben gelmedim ya pişti dönmemiş pehhh. Yaşar'ın bakışlara dikkat yanlız direk ondan önce atanın ıstakasında gözü : p

Neyse eğlenmişsiniz güzel olmuş : )

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Serkan abi Karşıyaka-Ordu maçına gidelim kardeş takımlar zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İzmir'de olursam, gidelim tabi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İzmir'i kazanan 3 arkadaşımız var, kayıt için günübirlik gelip gitmeyecekseniz hızlı bir buluşma yapabiliriz. Ben fuardayım her gün, fuarda buluşabiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Olabilitesi var bende katılırım

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

2 gün önceden haberim olursa bende katılırım.Serkan abi varsa bizde varız.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

15 gün buralardayım gelebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

bu gün fuardaydım ama haliyle seni bulamadım serkan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fuarın son 2 günü, fuara gelirseniz, Kuğulu Göl'ün yanında, Karabağlar Belediyesi'nin standının karşısındayım. Motorsiklet kaskları satıyoruz, kesin dikkatinizi çeker.
    "YÜCE ATATÜRK"

bu buluşmadan daha yeni haberim oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ferdi ile yarın buluşacağız, pek organizasyon yok, katılmak isteyenler bana ulaşabilir. Bornova düşünüyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Saat 16.00'da Bornova metroda karar kıldık. Gelmek isteyenleri bekleriz. Otobüslerin olduğu tarafta metronun önünde buluşuruz, bankamatiklerin tarafında. Yanlış tarafta durmayın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 7 / 23 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri