Galatasaray
Beograd
Beraberlik
Ben katılmıyorum şu pozisyon konusunda sana, toplamda net pozisyonları bulan daha fazla olan Galatasaray'dı, zaten normal olanda bu olduğu için bu üzerinde konuşulması gereken bir konuda değil aslında.
Eskidendi o farklar falan, oynamadan kazanamıyorsun. İlk yarı sallamadı oyuncular, pozisyona gir gir atama, cezalarını kendileri buldular. Adamların attığı ilk gole hala gülüyorum, önce dedim yuh be ne vurdu tekrara bir baktım top resmen auta giderken defansa çarptı gol oldu.
Ayrıca bizim takımda Arda'da dahil Kewell'dan başka fark yaratan oyuncu yok. Maalesef o da 90 dakikalık bir oyuncu değil, olamıyor bir türlü. Transfer gerekli ama sadece adam gelmesin, takımın ahengini bozanlar da gönderilsin. Rotasyonu gençlerden kuralım bir kere de, ben forma alayım, kombine alayım, kalkayım bir ton uğraş maça gideyim, bana verilen ödül Barış Özbek. Böyle saçma iş olmaz. Bu takım Avrupaya rövanşta veda ederse kim verecek hesabını, benim turdan pek umudum yok açıkçası. Belki hayırlısı böyle olur, iyice saçmalamaya başlayan Adnan Polat istifa edebilir.
Tanburacı'nın bu sözü benim için son noktadır daha da bu maç hakkında konuşmamİki ayaklı maçlarda;
Tur için akıl şart, strateji şart.
Bunu da her seferinde kenardaki hocadan bekleyemezsin.
Sonuca göre, gidişata göre takım bunu kendi idrak edecek.
Birey değil takım bunu düşünecek.
Çünkü futbol bir bütün.
Bütün takım akordeon gibi olacak.
Yorulsan da akordu bozmayacaksın.
Bozarsan işte böyle kuşu elinden kaçırırsın.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Felaket senaryolarına gerek yok ikinci maçta gol manyagı yaparız Beograd'ı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ben bu sonucu tamamen şanssızlık olarak nitelendiriyorum.Galatasaray kadro kalitesi olarak bu rakibini eleyebilecek güçte.2.maçta kazanacaklarını düşünüyorum.
galatasaray beni hayal kirikligina ugratti adi sani duyulmamis takimdan kendi evinde 2 gol yiyecegini hic tahmin etmiyordum ama futbol bu bir kez daha beni yaniltti...