Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

30 76.92%
  • Beograd

3 7.69%
  • Beraberlik

6 15.38%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 186 arası toplam 186 sonuç

Konu: Galatasaray - OFK Beograd | UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mustafa çok abartmışsın, pozisyon olarak adamları 3 katladık.

Aslında 5-6'ya katlamamız gerekirdi, yani normal olan en az 3 farklı bir galibiyet olurdu, ancak bizim takım o kadar kötü ki bence eleştirilecek bir yanı bile yok oyun ve oyuncu anlamında. Dibe vurmuşuz zaten.

Mehmet Batdal transferine üzülüyorum çünkü Sabri'nin içindeki orta açma isteğini coşturdu adam, sayamadım ilk yarım saat sağlı sollu sürekli orta. Yok 4-3-3 yok total futbol, bu mu arkadaş sürekli orta aç.

Bir de şu korner olayı var ki, bu ön direğe orta kesme bir hastalık, bir kangren. Maçın ilk yarım saati Arda kornerleri arada 6 pasa falan kullanınca yoksa dedim kendi kendime, ancak sonrasında saçmalık devam etti.

kesinlikle... orta yapmak bence çok mantıksız bu oynadığımız sistemi hiçe sayıyoruz.

sürekli uzun pas, şişirme toplar. sonumuz hayrola... hiçbirşey değiştiremedin mi be hocam bu takımda sen 1 senede... sen de mi brütüs diyorum artık rijkaard...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben katılmıyorum şu pozisyon konusunda sana, toplamda net pozisyonları bulan daha fazla olan Galatasaray'dı, zaten normal olanda bu olduğu için bu üzerinde konuşulması gereken bir konuda değil aslında.

Eskidendi o farklar falan, oynamadan kazanamıyorsun. İlk yarı sallamadı oyuncular, pozisyona gir gir atama, cezalarını kendileri buldular. Adamların attığı ilk gole hala gülüyorum, önce dedim yuh be ne vurdu tekrara bir baktım top resmen auta giderken defansa çarptı gol oldu.

Ayrıca bizim takımda Arda'da dahil Kewell'dan başka fark yaratan oyuncu yok. Maalesef o da 90 dakikalık bir oyuncu değil, olamıyor bir türlü. Transfer gerekli ama sadece adam gelmesin, takımın ahengini bozanlar da gönderilsin. Rotasyonu gençlerden kuralım bir kere de, ben forma alayım, kombine alayım, kalkayım bir ton uğraş maça gideyim, bana verilen ödül Barış Özbek. Böyle saçma iş olmaz. Bu takım Avrupaya rövanşta veda ederse kim verecek hesabını, benim turdan pek umudum yok açıkçası. Belki hayırlısı böyle olur, iyice saçmalamaya başlayan Adnan Polat istifa edebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İki ayaklı maçlarda;
    Tur için akıl şart, strateji şart.
    Bunu da her seferinde kenardaki hocadan bekleyemezsin.
    Sonuca göre, gidişata göre takım bunu kendi idrak edecek.
    Birey değil takım bunu düşünecek.
    Çünkü futbol bir bütün.
    Bütün takım akordeon gibi olacak.
    Yorulsan da akordu bozmayacaksın.
    Bozarsan işte böyle kuşu elinden kaçırırsın.
    Tanburacı'nın bu sözü benim için son noktadır daha da bu maç hakkında konuşmam
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Felaket senaryolarına gerek yok ikinci maçta gol manyagı yaparız Beograd'ı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Ben bu sonucu tamamen şanssızlık olarak nitelendiriyorum.Galatasaray kadro kalitesi olarak bu rakibini eleyebilecek güçte.2.maçta kazanacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

galatasaray beni hayal kirikligina ugratti adi sani duyulmamis takimdan kendi evinde 2 gol yiyecegini hic tahmin etmiyordum ama futbol bu bir kez daha beni yaniltti...

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri