Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 7 / 422 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

atletico bu sene çok iyi ve çok akıllı tansferler yaptı.özellikle torresin gitmesinden sonra forlan,garcia ve reyesin transferleri çok akıllıca.atleticonun bu sene ilk 3 içinde bitirmeleri lazım bu transferlere bakılırsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Evet Ze Castro'da iyi bir defans geçen sezon zaman zaman forma şansı bulmuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Reyes imzaladı!

reyes 4 yıllığına atletico ya imza attı.

tranfer ücreti bazı kaynaklara göre 9.2 bazılarına göre ise 12 milyon euroya gerçekleşti.

güzel bir reyes videosu

http://www.youtube.com/watch?v=e5TN1kp4mRE

http://www.youtube.com/watch?v=0MyDIZHGqDw

Del Piero_10 Misafir

Transferler için genelde ayrı başlık açıyoruz.

Diğer başlık daha çok takım hakkında muhabbet gol videoları,wallpaper gibi paylaşımlar için kullanılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Reyes Arsenal için iyidi bence ama tabii artık geçmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Reyes iyi olmuşta stopere niye gerek var anlmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Atletico'dan tek dileğim Madrid bozuntusunu geçmeleri.Artık zamanı geldi geçiyor bile..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Stpere gerek yok mu sence Ersin?

Şu an takımda 3 stoper var.Yeterli değil zaten.Pablo'nun yanına kaliteli bir stoper gerekiyor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Atletico'dan tek dileğim Madrid bozuntusunu geçmeleri.Artık zamanı geldi geçiyor bile..
    O biraz zorda Valensia yı belki geçebilir...

atletico madrid in fovet hattinda sorunu yoktiu zaten defansini mutlaka guclendirmeli.
    Maxi rodriguez torres petrov lu kadro da forvet hatti simdiki kadar iyiydi ama pabloyla pereayle hele hele eller le olmuyo bu isler.

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Reyes iyi olmuşta stopere niye gerek var anlmadım.
    Ersin im stoper P.Ibanez - Perea - F.Eller - Ze Castro var bildiğim kadarıyla sence bu A.Madrid için yeterlimi...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Valencia'da olur ama Zaragoza,Villareal gibi kulüplere yarışır hale gelmesi üzücü.İlk 5'ten başlangıç yaparlarsa bu sene gelecek yıllar için umutlu bi takım olur zate kadroda çok iyi oyuncular var.Pablo'nun yanına iyi biri alınmalı.Diğer mevkilerde fazla sorun yok gibi orta saha çok zengin zate.Skınıt çekilmez orta sahada.Forvette de Agüero,Forlan ve Mista var.Bunlar iyi iş yaparlar.Ama defansa takviye şart..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bence defansa ihtiyaç yok.Pablo ve Perea götürür.Yedek olarak da zaten Ze Castro süper.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Bence defansa ihtiyaç yok.Pablo ve Perea götürür.Yedek olarak da zaten Ze Castro süper.
    Bence yeterli değil hem öyle olsa bile alternatif bi kadro yapması gerekli..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bence A.Madrid in kadrosu Villareal dende Zaragoza danda daha iyi... İlk 5e girmeyi çok çok hakediyolar... Ama bu sene izledim maçlarıda Barcelona ya 6-0yenildikleri maçtada belli oldu defans kötüydü... Ben olsam Costinha yı da denerim savunmada... Transfer yapılmassa...

Del Piero_10 Misafir

Real Madrid’in yeni transferi Pepe'ye ödenen 30 milyon avroluk bonservis bedeli soru işaretleriyle karşılanmıştı ancak konu hakkındaki en ilginç açıklşama eski hocaları Queiroz'dan geldi.

İspanyol kulübünde bir yıl görev alan Queiroz, o dönemde Portekizli yıldızın alınmasını istediğini ifade etti. Portekizli teknik adam, “Florentino Perez’le konuşup onun ileride mükemmel bir oyuncu olacağını söyledim. Savunma oyuncularının forma sattırmadığını söyleyip geri çevirdiler,” diye konuşarak, Real'in Perez döneminde nasıl bir mantıkla yönetildiği konusunda ipuçları verdi.

O dönemde Maritimo forması giyen Pepe, 2003-04 sezonu öncesi alınsaydı Real’e 2 milyon avroya mâl olacaktı. Böylece, 20 yaşındayken Pepe’yle anlaşan Porto kulübü bu oyuncudan 28 milyon euro kazanmış oldu.

Real yönetiminin dikkatsizliği yüzünden Fabio Cannavaro, Christoph Metzelder ve Sergio Ramos’la forma mücadelesi verecek oyuncunun maliyetini inanılmaz ölçüde arttı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Bence yeterli değil hem öyle olsa bile alternatif bi kadro yapması gerekli..
    Atletico Madrid alt yapıya çok önem veren bir takım.Gerekdiği durumlarda alt yapıdan oyuncu çıkarabilir.Üstelik bu oyuncular alternatif takımıda kurabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

buna en iyi cevabı yönetim verecek umuyorum ki iyi bir stoper transferin son günü de olsa mutlaka alınacaktır.hem uefa hem kral kupası hem de ligde iddialı olmamız için mutlaka bir stoper gerekli 3 stoperle 3 kulvar zor gibi.eller'i saymıyorum zaten.stoperlerimiz eller harici kaliteli isimler hepsi milli takımlarında oynuyorlar.ama 3 kulvarda mücadele edeceğiz.yönetim mutlaka bir stoper ve iyi bir sağ bek mutlaka alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Atletico Madrid alt yapıya çok önem veren bir takım.Gerekdiği durumlarda alt yapıdan oyuncu çıkarabilir.Üstelik bu oyuncular alternatif takımıda kurabilir...
    Ama şimdi altyapıdan çıkan bi oyuncu ne kadar profesyonel olabilir zamanla olur ancak o.Sonuçta oynadığı lig La Liga ve bu kulübün hedefleri büyükse kaliteli oyunculara yönlenilmeli.Bence Atletico yönetimi de defansa takviye yapacaktır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence iyi bir stoper getirerek transferi tamamlarız.Zaten bu takıma da en iyiler yakışır..(:
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Reyes Torres'in yerini dolduramaz demişsiniz, bence Reyes forvet bile oynayamaz, kanat oynar ancak.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Reyes Torres'in yerini dolduramaz demişsiniz, bence Reyes forvet bile oynayamaz, kanat oynar ancak.
    reyes sol kanatta oynaycak zaten.eğer forvette torresın yerınin dolup dolmayacağından bahsediyorsanız.cevapliim yeri çok rahat dolacaktır.torres atletico ya şu ana kadar ekstra bir şey vermedi.gol sayısına bakın yaptığı asist sayısına bakın kaçırdığı penaltı sayısına bakın.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

İyi performans sergilemek gol atmak ya da asist yapmak değil bence. O, o takımın yetiştirdiği en büyük yıldızdı. Adı bile ürpertiyordu.
    reyes sol kanatta oynaycak zaten
    Bazı arkadaşlar Torres'in yerini dolduramaz dediğinden forvette iyi oynayamaz dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Valla Torres'i beğeniyordum ama çok fazla abartıldığını düşünüyorum.Yani vurduğunu atan bir oyuncu değildi.Sembol bir isim olması bu kadar çok konuşulmasını sağlıyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    İyi performans sergilemek gol atmak ya da asist yapmak değil bence. O, o takımın yetiştirdiği en büyük yıldızdı. Adı bile ürpertiyordu.

Bazı arkadaşlar Torres'in yerini dolduramaz dediğinden forvette iyi oynayamaz dedim.
    ben de farkındayım ama arkadaşlar genelde hep yeni transfer edilen oyuncular için torresin yerini dolduramaz demiş.bu da doğal olarak insanın aklına gol ve asist getiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default Deco: "Chelsea mi? Neden Olmasın!"

Barcelona'nın Portekizli yıldızı Deco, Chelsea'nin menajerliğini yapan vatandaşı Jose Mourinho'ya "Beni al" mesajı gönderdi.

Porto'da forma giydiği yıllarda Mourinho'nun öğrencisi olduğunu anımsatan Deco, "Jose'yle çalışma fikri yeniden gündeme gelir gibi. Benim kariyerime damgasını vurmuş, bana çok şeyler katmış birisidir. Kendisiyle daha önce çalıştım. Yeniden biraraya gelirsek hiç de fena olmaz" şeklinde konuşarak şaşırttı.

Barcelona'nın kendisini satmayı düşündüğü dedikodularından rahatsız olduğu anlaşılan Deco, "Bu konuda çok fazla spekülasyon yapılıyor. Şu anda Barcelona oyuncusuyum. Yeni sezonda başarılı olmak, takımımımla şampiyonluk elde etmek istiyorum" dedi.

Ancak futbolda her şeyin çok çabuk değiştiğini hatırlatan Portekizli yıldız, "Eğer Barcelona beni satmak istiyorsa, bunu bana söylesinler yeter. Ben de giderim. Beni göndermek zorunda kalırlarsa bu beni üzmez. Neticede formasını giyebileceğim başka büyük takımlar da var. Herkes Barcelona'da oynamak ister. Ben de burada olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ancak eğer teknik direktörümün gelecek planlarında yeralmıyorsam, o hâlde ayrılırım" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Lig'in kendisi için son derece çekici bir lig olduğunu vurgulayan Barcelonalı golcü futbolcu, "Şüphesiz ki Manchester United ve Chelsea'yi Barcelona'yla kıyaslayabilirsiniz. Her ikisi de büyük kulüplerdir ve o takımlarda forma giyme fikri daima heyecan vericidir" dedi.

Henry süper transfer
    Bu arada Arsenalli yıldız Thierry Henry'nin Barcelona'ya transferine de değinen Deco, Fransız futbolcunun dünyanın en iyi golcüleri arasında bulunduğunu ve takımının onu almakla müthiş bir iş yaptığını belirterek, "İşi gerçeği şu ki, onu buraya getirmek için 1 yıl önce çok çaba sarfetmiştik. Ancak o, Arsenal'de kalmayı tercih etmişti. Ancak artık, nedeni ne olursa olsun, oradan ayrıldı ve neyse ki bize geldi" yorumunda bulundu.

Henry'yi transfer ederek, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son haftalarda Real Madrid'e kaptırmalarının verdiği hasarı onarmaya çalıştıklarının kanıtlandığını belirten Deco, dünyaca ünlü golcüyle birlikte oynayacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını, ona karşı forma giymeninse çok zorlu bir tecrübe olduğunu dile getirdi.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

deco çok yetenekli ve kendine has bir oyun stili olan futbolcu.ama chelsea de çok sayıda ofansif orta saha oyuncusu var.chelsea'de de yedek kalabilir bu yüzden barçadan ayrılmaya değmez

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Deco'yu şahsen Porto'dan gittikten sonra beğenmemeye başladım.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence Deco ya Chelsea'da yer yok . Lampard varken.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Barca'da gereken değer verilmiyor ona bence gitsin Chelsea'ye geçen seneki sisteme göre Makalele yaşlandı oynamaz ise Essien onun yerine geçer.Deco'da kendine yer bulur.

Sayfa 7 / 422 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Mesaj Yetkileri