Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 194 arası toplam 194 sonuç

Konu: Fm11' de PatLama BekLediğiniz FutboLcuLar ?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Angelofdeath View Post
    bu arada Stoch wonderkid olsun ))))))))
    Sebep?

.......

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Sebep?

.......
    forumdaki bazı arkadaşların olayı biraz abartması diyelim. fenerbahçeye giden her oyuncuyu dünya klasında sayıyolar. gökhan gönül stoch mehmet topuz vs. gibi. Hatta bazıları Gökhan gönülü maicon daniel alves gibi adamlarla neredeyse aynı kefeye koyuyolar. Sanırım biraz gerçekten uzak konuşmalar oldu gibi gelio bana ...eee madem millet bu kadar uçmuş bende son noktayı koyuvereyim dedim..

Quote Originally Posted by Angelofdeath View Post
    forumdaki bazı arkadaşların olayı biraz abartması diyelim. fenerbahçeye giden her oyuncuyu dünya klasında sayıyolar. gökhan gönül stoch mehmet topuz vs. gibi. Hatta bazıları Gökhan gönülü maicon daniel alves gibi adamlarla neredeyse aynı kefeye koyuyolar. Sanırım biraz gerçekten uzak konuşmalar oldu gibi gelio bana ...eee madem millet bu kadar uçmuş bende son noktayı koyuvereyim dedim..
    Altına imzamı atarım.

4. Default

Son olarak bu isimlere m.city deki Adam Johnson ve Utrecht deki Ricky Van Wolfswinkel eklenebilir.

Bu arada yukarıda Muhammet Demir ile ilgili bir şeyler söylenmiş. Şu an oyundaki fiziksel güçlerinin değerini bilmiyorum ama normalde fiziksel açıdan Lukaku dan bir farkı yok.Tabi 10.3 te herhalde bitiriciliği 14 felandı.Bunun yanında pas , çalışma azmi , agresiflik ve fiziksel özellikleri biraz artırılabilir.

U15-16-17-18 yaş milli takım yaş gruplarında dünya ve avrupa şampiyonalarında büyük işler yaptı ve Chelsea ve West Ham United gibi ingiliz kulüplerinin dikkatini çektii.Buna rağmen oyundaki güçlerinin fazla artırılmamasının sebebi de 3-4 yıldır a takım ile antremana çıkmasına ve kadro oyuncusu olmasına rağmen sadece 2 maçının olmasıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Mainz Takım Oyuncularını merak ediyorum böyle bi cıkıs yakalayacaklarını acaba fm scootları ön gördümü birde Dortmund lu Kagawa merak ediyorum oda Japonyanın Cristiano Ronaldosu olcak gibi

Aydin Yilmaz artik son sansi da bu oyun yoksa faruk atalayin yayina yazdircak artik adini

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri