Ardanın içe dalışlarında arada pasıda denemesi lazım çok güzel geliyo ama şutları etkisiz bugün
Ardanın içe dalışlarında arada pasıda denemesi lazım çok güzel geliyo ama şutları etkisiz bugün
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sabri sabri sabri . . .![]()
Selçuk çıkıp Semih girdi bunlar olduHamit ortaya Tuncay sağa geçti.
Sabri çok macera arıyorsun ya. Attığımız golde biraz şans golü.
Sabri amacın nedir yapma şu müthiş hareketini.
Hamit kompany'i şutla yere yığdı
Lehimize 1 düdük çıksın arkadaş çok mu şey istiyorum.
Sabri Show
Uzun şutu kaçtı Sarbi'nin ?
Belçika 10 kişi Kompany güle güle.
Kompany = Kırmızı
Çok sert müdehale
Rıdvan Dilmen " Güle güle.."
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
atti atti güle güle![]()
Güle güle Kompany.2. sarıdan.
Tamam şimdi hiç düşünmeden Nihat yada Özer girmeli Aurelio'nun yerine ofansif silahlarımızı arttırmalıyız.Tercihim Özer'in girmesi ama alırsa Nihat'ı alacaktır uluslararası başarıları olan bi oyuncu olduğu için Nihat daha çok tanıyodur Hiddink
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Semiihhh 2-1 oldu
Ve öndeyiz .
Semih.
Semiiiiiihhhhhhh !!!!!! 2-1
goooooooooooooooooooooooooooooooool
Budur ya budur.Semih milli takım oyuncusu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Semih 2-1 bu adama üzlüyorum artık gene yedekti![]()
Bu adam kulübede olduğunda önce maçı zora sok sonra al oyuna kesin atıyo.Ekstra mı motive oluyo uğur mudur nedirHelal Semih
Süper yedek Semihhh 2-1![]()
Belçika sol kanadından Hamit ortaladı. Defansta 2 kişiyi geçen top Semih'in önünde kaldı. Semih döndü vurdu gol oldu.
Bu tür kanat kombinasyonlarını tdaha sık yapmamız gerekiyor![]()
Yok abi bizim Türk oyuncularımız 4-2-3-1 miş, 4-3-3 müş falan anlamıyor, koy 4-4-2 yi çıksın oynasın. . .
2-2 oldu. Van buyten.
E yok artık.
Ya onur yeter çıkma her şeye yeter dur kalende dur.
komediyiz yaa 2-2
Onur hatalı tarşılacak gibi değil.2-2
Yine bir duran top. O kadar adam varken Onur çıkıyor adamı tutuyor. Kale boş. Van Buyten kendisinin ve Belçika'nın 2. golünü attı. Aynı stoperden 2. golü yiyiyoruz. Bu kadar sıradışı bir kaleci görmedim.