Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 248 sonuç

Konu: Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Şampiyon Giresunspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default 1. Hafta

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Dk.28 simdiden Altay 5 yapti Kocaeli onunde. Macin skorunu merak etmeye basladim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Altay rakibine saygi duyarak aradaki farki arttirmamis. Sonuc 6-0.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hey gidi Kocaelispor heeeeey! Nerden nereye geldin? Daha 4 5 sene önce o zamanki adıyla 1. ligdeyken, Türkiye Kupası'nı alıp büyüklere kök söktürürken ve 10 yıl öncesine kadar Avrupa Kupaları'nda mücadele ederken şimdi adım adım 3. lige gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bozüyükspor'u izleme fırsatı olan varsa sakın kaçırmasın.2. lige göre fazla kaliteli futbol oynuyoruz.Diğer takımları bilmiyorum ama bu oyunla seneye Bank Asya'da oluruz gibi geliyor, inşallah..

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şanlıurfa ve Altay ligin güçlü kulüpleri
    Bozöyükspor iyi bir takım

FotoFinish'e en erken yetişen Üsküdar'ı geçer
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hiç Acımadılar 9-0 !

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 5. haftasında ekonomik kriz sebebiyle genç oyuncularla mücadele eden Kocaelispor, kendi evinde Yeni Malatyaspor'u ağırladı.

İzmit İsmet Paşa Stadı'nda oynanan karşılaşmada Yeni Malatyaspor, ligde henüz golü ve puanı olmayan Kocaelispor'u 9-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı ve ilk galibiyetini aldı.

Yeni Malatyaspor maçın 7. dakikasında Hüseyin Kar ile öne geçerken, 13. dakikada Mehmet Şen ve 28. dakikada Erdi Bakırcı'nın golleri farkı üçe çıkardı. İlk yarının son dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Mehmet Şen ise ilk yarının 4-0 sona erdiğini ilan etti.

İkinci yarıda kaldığı yerden devam eden deplasman ekibi, 48. dakikada Hüseyin Kar, 50. dakikada Cihan Yeşilırmak ve 52. dakikada Seçkin Getbay ile 3 gol daha buldu ve fark 7'ye çıktı. 62. dakikada Mehmet Şen kendisinin 3. takımının 8. golüne imza atarken, 65. dakikada Cihan'ın 2. golü skoru belirledi: 9-0

Yeni Malatyaspor bu skorla 9. sıraya yükselirken, 4 maçta 22 gol yiyen Kocaelispor puansız olarak son sırada yer aldı. 6. haftada Yeni Malatyaspor Altay'ı ağırlarken, Kocaelispor Balıkesirspor'a konuk olacak.

sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kocaelispor her hafta rakiplerinden fark yiyor. Lige genç oyuncular ile başladılar. Malatya ise bu durumdan istifade ederek atabildiği kadar atarak büyük ayıp etmiş. Zaten bir çok kesimden tepkiler alıyorlar. 0-2 olsa ne olurdu, Sanki kocaeli oyunu çevirebilirdi. Genç oyuncularada yazık valla, futboldan iyice soğumuşlardır.

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kocaelispor her hafta rakiplerinden fark yiyor. Lige genç oyuncular ile başladılar. Malatya ise bu durumdan istifade ederek atabildiği kadar atarak büyük ayıp etmiş. Zaten bir çok kesimden tepkiler alıyorlar. 0-2 olsa ne olurdu, Sanki kocaeli oyunu çevirebilirdi. Genç oyuncularada yazık valla, futboldan iyice soğumuşlardır.
    bu oyuncular gencinde genci.. geçen sene ki gençlerimiz körfeze geçti çoluk çocuk kaldı şimdi..

Borçlar üzerlerine kalmasın diye bu takımı kapatmayanlara yazıklar olsun!

10. Default

Kocaelispor felaket durumda, bugün de Balıkesirspor'dan 7 yemişler. 7-1 bitmiş maç.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Demir Çeliğin bu sene hiç tadı yok açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bozüyükspor'u izleme fırsatı olan varsa sakın kaçırmasın.2. lige göre fazla kaliteli futbol oynuyoruz.Diğer takımları bilmiyorum ama bu oyunla seneye Bank Asya'da oluruz gibi geliyor, inşallah..
    Samet epeyce önce yazmışsın ama ben Bozüyük'ü sezon başı hazırlık maçlarında Aydın'da izledim. İleride çok adamla olduklarından rakipleri boğuyolar. Volkan Arslan sonradan girmişti benim izlediğim maçta, takım bozulmuştu o girdikten sonra. Aydınspor kanatlardan çok gelmişti Bozüyük kalesine. Şimdi o takımı düşünüyorumda hala aynı taktikle devam ediyosa rakipleri çok zorluyodur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şanlıurfa seneler sonra -belki de tarihi boyunca- ilk kez istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor büyük bir problem veya kaos yaşamazsa ilk 2 garanti gibi
    ...

Biraz geç olacak ama; Tokatspor'u 4-3 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldık. Her iki kulübü de bu hale düşüren herkese yazıklar olsun!

2 gün sonra Konya Şekerspor maçı var. Şu an 6 puanla 14. sıradalar. Hem yakın puanda olmamız hem de geçen haftaki galibiyetle yerine gelen moralimiz sayesinde, kazanamasak da en azından iyi iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Deplasmanda lider Urfa'yı 4-1le geçip, üstelik 1 maç eksiğimizle liderliği devir aldık çok şükürSezon başında da demiştim bizim takım bu lige göre fazla futbol oynuyor.Hemde öyle trilyonlar harcanarak kurulan bir ekip değiliz.Yeterki istikrarımızı kaybetmeyelim seneye Bank Asya'dayız ALLAH'ın izniyle...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Lim10 kardeşim bizim takımda pek boş değil .İskenderun Demir Çelik bu ligin ve hatta bank asyada bile ilk 3 e girebilecek düzeyde bir takımdır mali açıdan.Takım maç satıyor dedikodusu etrafta dolanıyor senelerdir.Her sene yapılan bir olaydır.Ligin ilk devresi takım felaket oynar ikinci devre satar.Bu sene ilk devre pek iyi değiliz ama her sene lidere daha doğrusu taraftarımıza şu mesajı veririz.İstersek yeneriz,çıkarız .Geriye düştüğümüz maçta en iyi yaptığımız şeyi yapıp geri döndük ve maçı aldık.Umarım devamı gelir o sene bu sene olur.Bozüyük boş takım değil ama o kaleci ne öyle anlayamadım

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=X5d8M7z46OA

Balıkesir'imiz Bank Asya 1. Lig için gün sayıyor...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Balıkesirspor 2-0 Altay

Şehir ayağa kalktı resmen

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=FVFXbiwWAAw&feature=colike"]http://www.youtube.com/watch?feature...&v=FVFXbiwWAAw[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cool

@Corpus

Şampiyon Urfa (:
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @Corpus

Şampiyon Urfa (:
    Altay maçının özetini izlemeden önce yazdın sanırım Özette Balkesli oyuncuların Messi vari çalımlarını görünce fikrin değişecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Altay maçının özetini izlemeden önce yazdın sanırım Özette Balkesli oyuncuların Messi vari çalımlarını görünce fikrin değişecektir
    Sağda Messi Solda Ronaldo İleride Pele olsa, Urfa bırakmaz bu ligi artık : )
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sağda Messi Solda Ronaldo İleride Pele olsa, Urfa bırakmaz bu ligi artık : )
    Hahah güzeldi Bekleyip göreceğiz

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şu sıralarda bitmek üzere olan 26.Hafta maçlarında:

Bozüyükspor 1 - 1 Ş.Urfaspor
    Gaziosmanpaşa 1 - 2 Balıkesirspor

Puan durumu

1 Ş.Urfaspor 27 62
    2 Balıkesirspor 26 60

Urfa bu haftaki maçlar sonrası elindeki avantajı kaybetti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Corpus

Yahu sizin Balkes'e n'oldu öyle, Ofspor 5 tane atmış ? 3 hafta kaldı bitime, Urfa Çorum ve Kocaeli gibi vasat takımlarla oynayacak ve 2'li averajda Balkes'in önünde. Sonunda şu 1.lige çıkmayı başarabildiler : )
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

@Corpus

Yahu sizin Balkes'e n'oldu öyle, Ofspor 5 tane atmış ? 3 hafta kaldı bitime, Urfa Çorum ve Kocaeli gibi vasat takımlarla oynayacak ve 2'li averajda Balkes'in önünde. Sonunda şu 1.lige çıkmayı başarabildiler : )
    Maçta şike döndüğü söyleniyor. 2-1 öne geçen lider bir takımın evinde 5-2 yenilmesi biraz uzak ihtimal. Birşeyler dönmüş sanırım. Öyle söylentiler duydum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet bende maç yorumlarına baktım öyle söylentiler var, Futbolda her ihtimal var 5 değil 10'da yersin ama ligin son haftalarında şampiyonluk şansı olan bir takımın amaçsız bir takımdan 5 yemesi çok ilginç.

Urfa'ya gelirsek, En az Balkes gibi bir üst lige çıkmayı hak eden bir şehir, bakın takım demiyorum şehir diyorum, oranın insanları futbol aşığı kurulduğundan bu yana 1.lig düzeyine çıkamamış bu takımı senelerce her durumda desteklediler, 30 bin kişilik stadı olduğu kadar o stadı rahatça doldurabilen taraftar potansiyeli var, bunlar görünen futbol güzellikleri.

Bir de olayın ekonomi ve siyasi boyutu var tabi, İsim vermek istemiyorum, x partisinin Bursalı bakanı Urfa'dan aday olunca vaatlerinden biri de bu takımı şampiyon yaptırmaktı, bu kadar kısa sürede bu vaadin gerçekleşmiş olması futbol adına üzücü. Ben bunu ve bu gibi dolu örneklerle süslü futbolumuzu tasvip etmiyorum.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Babam 3 hafta önce Urfa'daydı. Oradaki yetkili kişiler, bu takım her türlü üst lige çıkar futbolun önemi yok demişler. Bizde play-off tan çıkarız umarım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Babam 3 hafta önce Urfa'daydı. Oradaki yetkili kişiler, bu takım her türlü üst lige çıkar futbolun önemi yok demişler. Bizde play-off tan çıkarız umarım
    Umarım çıkarsınız, Seçimlerden sonra çıkacağını biliyorduk zaten. Takımın başına Kemal Kılıç'ın getirilmesi, Urfa'ya normal şartlarda halı saha maçına bile gelmeyecek oyuncuların transfer edilmesi sezon sonunun habercisiydi : ) lakin dediğim gibi keşke futbolun güzelliğiyle olsaydı bu iş, siyasi çıkarlarla değil.
    ...

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri