daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Dk.28 simdiden Altay 5 yapti Kocaeli onunde. Macin skorunu merak etmeye basladim![]()
Altay rakibine saygi duyarak aradaki farki arttirmamis. Sonuc 6-0.
Hey gidi Kocaelispor heeeeey! Nerden nereye geldin? Daha 4 5 sene önce o zamanki adıyla 1. ligdeyken, Türkiye Kupası'nı alıp büyüklere kök söktürürken ve 10 yıl öncesine kadar Avrupa Kupaları'nda mücadele ederken şimdi adım adım 3. lige gidiyor.
Bozüyükspor'u izleme fırsatı olan varsa sakın kaçırmasın.2. lige göre fazla kaliteli futbol oynuyoruz.Diğer takımları bilmiyorum ama bu oyunla seneye Bank Asya'da oluruz gibi geliyor, inşallah..
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Şanlıurfa ve Altay ligin güçlü kulüpleri
Bozöyükspor iyi bir takım
FotoFinish'e en erken yetişen Üsküdar'ı geçer
...
Hiç Acımadılar 9-0 !
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 5. haftasında ekonomik kriz sebebiyle genç oyuncularla mücadele eden Kocaelispor, kendi evinde Yeni Malatyaspor'u ağırladı.
İzmit İsmet Paşa Stadı'nda oynanan karşılaşmada Yeni Malatyaspor, ligde henüz golü ve puanı olmayan Kocaelispor'u 9-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı ve ilk galibiyetini aldı.
Yeni Malatyaspor maçın 7. dakikasında Hüseyin Kar ile öne geçerken, 13. dakikada Mehmet Şen ve 28. dakikada Erdi Bakırcı'nın golleri farkı üçe çıkardı. İlk yarının son dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Mehmet Şen ise ilk yarının 4-0 sona erdiğini ilan etti.
İkinci yarıda kaldığı yerden devam eden deplasman ekibi, 48. dakikada Hüseyin Kar, 50. dakikada Cihan Yeşilırmak ve 52. dakikada Seçkin Getbay ile 3 gol daha buldu ve fark 7'ye çıktı. 62. dakikada Mehmet Şen kendisinin 3. takımının 8. golüne imza atarken, 65. dakikada Cihan'ın 2. golü skoru belirledi: 9-0
Yeni Malatyaspor bu skorla 9. sıraya yükselirken, 4 maçta 22 gol yiyen Kocaelispor puansız olarak son sırada yer aldı. 6. haftada Yeni Malatyaspor Altay'ı ağırlarken, Kocaelispor Balıkesirspor'a konuk olacak.
sporx
Kocaelispor her hafta rakiplerinden fark yiyor. Lige genç oyuncular ile başladılar. Malatya ise bu durumdan istifade ederek atabildiği kadar atarak büyük ayıp etmiş. Zaten bir çok kesimden tepkiler alıyorlar. 0-2 olsa ne olurdu, Sanki kocaeli oyunu çevirebilirdi. Genç oyuncularada yazık valla, futboldan iyice soğumuşlardır.
Kocaelispor felaket durumda, bugün de Balıkesirspor'dan 7 yemişler. 7-1 bitmiş maç.
Demir Çeliğin bu sene hiç tadı yok açıkcası
Samet epeyce önce yazmışsın ama ben Bozüyük'ü sezon başı hazırlık maçlarında Aydın'da izledim. İleride çok adamla olduklarından rakipleri boğuyolar. Volkan Arslan sonradan girmişti benim izlediğim maçta, takım bozulmuştu o girdikten sonra. Aydınspor kanatlardan çok gelmişti Bozüyük kalesine. Şimdi o takımı düşünüyorumda hala aynı taktikle devam ediyosa rakipleri çok zorluyodur.
Şanlıurfa seneler sonra -belki de tarihi boyunca- ilk kez istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor büyük bir problem veya kaos yaşamazsa ilk 2 garanti gibi
...
Biraz geç olacak ama; Tokatspor'u 4-3 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldık. Her iki kulübü de bu hale düşüren herkese yazıklar olsun!
2 gün sonra Konya Şekerspor maçı var. Şu an 6 puanla 14. sıradalar. Hem yakın puanda olmamız hem de geçen haftaki galibiyetle yerine gelen moralimiz sayesinde, kazanamasak da en azından iyi iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum.
Deplasmanda lider Urfa'yı 4-1le geçip, üstelik 1 maç eksiğimizle liderliği devir aldık çok şükürSezon başında da demiştim bizim takım bu lige göre fazla futbol oynuyor.Hemde öyle trilyonlar harcanarak kurulan bir ekip değiliz.Yeterki istikrarımızı kaybetmeyelim seneye Bank Asya'dayız ALLAH'ın izniyle...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Lim10 kardeşim bizim takımda pek boş değil.İskenderun Demir Çelik bu ligin ve hatta bank asyada bile ilk 3 e girebilecek düzeyde bir takımdır mali açıdan.Takım maç satıyor dedikodusu etrafta dolanıyor senelerdir.Her sene yapılan bir olaydır.Ligin ilk devresi takım felaket oynar ikinci devre satar.Bu sene ilk devre pek iyi değiliz ama her sene lidere daha doğrusu taraftarımıza şu mesajı veririz.İstersek yeneriz,çıkarız
.Geriye düştüğümüz maçta en iyi yaptığımız şeyi yapıp geri döndük ve maçı aldık.Umarım devamı gelir o sene bu sene olur.Bozüyük boş takım değil ama o kaleci ne öyle anlayamadım
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=X5d8M7z46OA
Balıkesir'imiz Bank Asya 1. Lig için gün sayıyor...![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Şehir ayağa kalktı resmen
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=FVFXbiwWAAw&feature=colike"]http://www.youtube.com/watch?feature...&v=FVFXbiwWAAw[/YOUTUBE]
@Corpus
Şampiyon Urfa (:
...
...
Şu sıralarda bitmek üzere olan 26.Hafta maçlarında:
Bozüyükspor 1 - 1 Ş.Urfaspor
Gaziosmanpaşa 1 - 2 Balıkesirspor
Puan durumu
1 Ş.Urfaspor 27 62
2 Balıkesirspor 26 60
Urfa bu haftaki maçlar sonrası elindeki avantajı kaybetti
@Corpus
Yahu sizin Balkes'e n'oldu öyle, Ofspor 5 tane atmış ? 3 hafta kaldı bitime, Urfa Çorum ve Kocaeli gibi vasat takımlarla oynayacak ve 2'li averajda Balkes'in önünde. Sonunda şu 1.lige çıkmayı başarabildiler : )
...
Evet bende maç yorumlarına baktım öyle söylentiler var, Futbolda her ihtimal var 5 değil 10'da yersin ama ligin son haftalarında şampiyonluk şansı olan bir takımın amaçsız bir takımdan 5 yemesi çok ilginç.
Urfa'ya gelirsek, En az Balkes gibi bir üst lige çıkmayı hak eden bir şehir, bakın takım demiyorum şehir diyorum, oranın insanları futbol aşığı kurulduğundan bu yana 1.lig düzeyine çıkamamış bu takımı senelerce her durumda desteklediler, 30 bin kişilik stadı olduğu kadar o stadı rahatça doldurabilen taraftar potansiyeli var, bunlar görünen futbol güzellikleri.
Bir de olayın ekonomi ve siyasi boyutu var tabi, İsim vermek istemiyorum, x partisinin Bursalı bakanı Urfa'dan aday olunca vaatlerinden biri de bu takımı şampiyon yaptırmaktı, bu kadar kısa sürede bu vaadin gerçekleşmiş olması futbol adına üzücü. Ben bunu ve bu gibi dolu örneklerle süslü futbolumuzu tasvip etmiyorum.
...
Babam 3 hafta önce Urfa'daydı. Oradaki yetkili kişiler, bu takım her türlü üst lige çıkar futbolun önemi yok demişler. Bizde play-off tan çıkarız umarım![]()
Umarım çıkarsınız, Seçimlerden sonra çıkacağını biliyorduk zaten. Takımın başına Kemal Kılıç'ın getirilmesi, Urfa'ya normal şartlarda halı saha maçına bile gelmeyecek oyuncuların transfer edilmesi sezon sonunun habercisiydi : ) lakin dediğim gibi keşke futbolun güzelliğiyle olsaydı bu iş, siyasi çıkarlarla değil.
...