elimde ss yok yalnız dikkatimi çeken bişey var.Cüneyt Çakır hiç bir büyük maçı yönetmiyor spor toto süper lig de. Bülent Yıldırım da her maçında en az 1 kırmızı kart gösteriyor. Oyuna girdiğim bi ara Referee tablosunu eklerim. (Bu arada 3.sezonum bitti hep aynı)
İlk sezon sonu ve sürpriiizMaxi Rodriguez'i de Liverpool''dan bedavaya transfer ettim. Satılık listesindeydi. 11.1.1 patch yüklü olmasına rağmen böyle ilginçlikler devam ediyor.
![]()
Last edited by ForsakeN : 27.Kasım.2010 at 13:00
Aynen çok saçma birşeyKayseriye gider fenere gitmez yine
Orkun Futbolu bırakıp GS başkanı oldu yıl 2012
Arattım yok,Konyaya baktım transferde gidenlerde ismi var tıkladım futbolu bırakmış
![]()
Süpermiş yavOrkun başkan gs şampiyon
![]()
rijkaard ve aykut kocaman falan 3. sezonun sonunda datadan silinmişti heralde işssizlikten isyan ettiler![]()
Orkun uşak başkan çok ii ya![]()
Böyle bir şerefsizlik olamaz...Bu oyunun Allah belasını versin.Küme düşmüş takıma karşı 2 penaltı kaçırıp kaybettiğim maç yüzünden şampiyonluk gitti
![]()
Okul yaptıracam,baraj yaptıracam,trafik sorunun bitireceğim
Çok ilginç değil ama güzel![]()
Arkadaşa dedik aynısı oldu 2. om'nın puan kaybettiği hafta galip geldik derken anında gol yedik. üstelik 64. dk da sanırım bir penaltımız verilmedi, basın toplantısında federasyona sitemde bulundum bir maç tribün cezası verdiler. taktiğe falan dokunamıyorsun sadece maçı izliyorsun işte 14. dk da bir gol attık 4-4-1-1 sistemindeydik forvetim kırmızı kart gördü sonra 4 gol birden yedim ve yenildim son 3 hafta 2 puan var om ile aramızda.
Güiza oyunda atıyor atmasına da galiba takımda sevilmeyen oyuncu olarak girilmiş sakatlıktan dönmüştü Türkiye kupası grup maçında oynattım 2 gol attı 2-0 yendim hemen sonra Niang,Lugano ve Yobo, Güiza ile oynamak istemediklerini söylediler bende takım içi huzur bozulmasın diye sattım.
herkes buraya derbilerde aldığı galibiyetleri hele ki zamanında kazanılmış skorların aynısını koyarsa baya insan üzülür,kızar,sinirlenir
gerek yok herşeyi buraya taşımaya
Arkadaşlar sizlerden ricam maç skorlarını burada paylaşmamanızdır.Tabi olağan üstü, gerçekte olması mümkün olmayan skorları koyabilirsiniz.İyi eğlenceler.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
5 5'lik Bir Maç![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Arkadaş Fenerbahçeyi Yönetiyor, Ama Antep'im Fenerin Aldığı Adamlardan Daha İyi Adam Alıyor
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İşte buna ilginçlik derim.![]()
Halbuki daha 35 yaşında, önünde uzun yıllar varken...