mersine deplasmanda 2-1 boyun eğiyoruz, bu sonuçla bolu şampiyon biz ise 2. olarak süper lige çıkmayı garantiliyoruz. son bir maçımız kaldı, sonra merhaba süper lig
![]()
mersine deplasmanda 2-1 boyun eğiyoruz, bu sonuçla bolu şampiyon biz ise 2. olarak süper lige çıkmayı garantiliyoruz. son bir maçımız kaldı, sonra merhaba süper lig
![]()
son maçımıza yedek ve genç ağırlıklı bir kadro ile çıkıyoruz ve sahamızda diyarbakıra karşı 1-0 galip gelerek sezonu tamamlıyoruz. 2. sırada süper lige çıkıyoruz
![]()
süper lig öncesi hazırlık maçları ayarlarımızı yaptık, antrenörlerimizi değiştirdik ve artık gereksiz maaş sıkıntısı oluşturan oyuncularımızdan kurtulmak üzereyiz. yönetim bana büyük! bir sürpriz yaparak transfer bütçesi olarak koca bir 0 verdi!
![]()
Transfer sezonunda bedavalara yöneldik ve gerçekten çok kaliteli oyuncular almayı başardık. hala bir kaç mevkide eksiğimiz bulunmakta ancak paramız olmadığı için ve kaliteli adam pek olmadığından eldekilerle idare etmek zorunda gibiyiz. transfer sezonu biter bitmez ssekleyeceğim![]()
Şu ana kadarki tüm transferlerimiz oldukça güzel. Ancak maaş bütçesi yüzünden sağ kanada ve defansın sağına adam alamıyoruz. defansa da bir adet yedek almam lazım onu da alamıyoruz malesef. defansif orta sahamızın da kaliteli bir yedeği yok. diğer bölgeler oldukça iyi. bakalım bu kadroyla ligde kalma hedefimizi başarabilecek miyiz?
![]()
Transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kala transferi acil bir durum olmadıkça kapattım. Yaptığım transferlerin SS'lerini paylaşıyorum:
her transferimiz oldukça iyi, en iyi transferimiz, oyun kurucu Hollandalımız Van De Laak
İngiltere premier lig tecrübeli genç forvet Victor Anichebe
Palermo'da yetişen sağlam genç defans oyuncusu Terranova
Blackburn'e yıllarını vermiş, adını söylemekte zorlandığım Zurab Khizanishvili
Defansın soluna Chievo'dan aldığımız Slovak milli Bojan Jokic
İnter'de yetişen genç defansif ortasaha oyuncumu Francesco Bolzoni
Bir de altyapımdan çıkan, Dubbed the new Volkan Demirel yazan kalecimi göstereyim
Birazdan ilk süper lig maçımız olan samsun maçına çıkıyoruz, hadi hayırlı olsun![]()
ilk maçımızda samsunu deplasmanda 2-0 yeniyoruz. goller duran toplardan geldi, kanatlar etkiliydi.
![]()
Yeni transferler takıma çabuk ısınmış gibi![]()
kasımpaşa deplasmanında çok zorlandık, maçtan gol sesi çıkmadı, iki taraf da çok istekliydi
![]()
sivası evimizde resmen ağlattık! Anichebe patladı resmen ve hattric yaparak maçı 3-1 kazandırdı bize. çok harika oynadık, ancak sakatlık yaşarsak puan kaybı yaşayacağımız kesin.
![]()
bugün ilk mağlubiyetimizi antep deplasmanında 2-1 aldık, mağlubiyet golü son dakikada geldi, çok harika bir karşılaşma oldu. komik olan ise anrepten 3 oyuncu sakatlandı ve üçünü de Faruk Bayar sakatladı
![]()
Galatasaraya karşı oldukça üstün oynayarak 1-0 galip geliyoruz evimizde. neill ın 1. dakikada kırmızı kart görmesi bize çok yardımcı oldu, gene faruk bayar sağolsun adamı attırdı oyundan![]()
bolu deplasmanından 1-0 galibiyet ve oldukça güzel bir oyunla dönüyoruz. üzücü olan yaşadığımız sakatlık, orta sa gücümüz azalıyor
![]()
Bu arada Anichebe harika oynuyorken, denizliye alışamadığı için 1 ay ülkesine gönderdim. forvet hattımız da zayıfladı.
orta saham çöktü sonundamaaş sıkıntısı sağolsun adam alamadık ve sonunda çöktük, ofansif ortasahalar ve 1 defansif ortasam kaldı. gençlerbirliği karşısında son derece üstün götürdüğümüz maçı son dakkada yediğimiz golle 1-1 kapattık ne yazıkki
![]()
şu anki puan durumu: ne kadar lider olsak da yakında düşüşe geçeriz malum sakatlıklardan
![]()
gençlerbirliği maçından sonra oyunda biraz ilerledim, kısaca sonuçları vereyim, son maç manisanın sahasında gene son dakika golüyle yenildik. güzel oynadık ancak de laak cezalı olduğu için gol yollarımız etkisiz kaldı. kısıtlı ama kaliteli kadromuzla ilerleyeceğimize ve ilk 7 içinde bitireceğimize inanıyorum. ilerleyen fikstürümüz de görünmekte:
![]()
şu anki puan durumuzu da vereyim, 11 maç geride kaldı:
![]()
Lige iyi başlangıç yaptın. Bu sene küme düşmeyeceğin kesinleşti.![]()
TariboWest
medyaya göre 14. bitircekmişiz ümitcim, bu medya da herşeyi bilir ya![]()
istanbul fuarı dönüşü artık oyuna devam edebiliriz.![]()
Trabzonu evimizde harika oynayarak 2-0 yeniyoruz. gençlerimize Allah zeval vermesin coşuyorlar
![]()
kupa maçı öncesi karabükle deplasmanda 0-0 berabere kalıyoruz. genelde büyük takımları titretiyoruz ama diğer takımlara pek söz geçiremiyoruz gibi.
![]()
kupa gurup maçlarının ilkinde sivasa 1-0 boyun eğiyoruz deplasmanda, aslında normal sonuç, alternatifimiz yok ve eldekilerle bu sonuç gayet normal.
![]()
kupa maçından yorgun dönen oyuncularım yorgun yorgun kayseri karşısına çıktılar ama beni gururlandırdılar, 0-0 berabere bitti, ancak forvetimiz anichebe sakatlandı ve 10 kişi kaldık:
![]()
kupa 2. maçında buca ile 0-0 berabere kalıyoruz. normal bir durum, oyuncular yorgun eksik vs vs...
![]()
lige güzel dönüş yaparak es-es i evimizde 3-1 yeniyoruz. güzel maç değildi, yorgun futbolcularımla zor da olsa kazandık.
![]()
kalan maçlarımızı oynadık ve ilk dönemi bitirdik. son maçlarımızın sonuçları ve goller şu şekilde;
![]()