Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
49. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

24 48.98%
  • Beşiktaş kazanır

13 26.53%
  • Berabere biter

12 24.49%
Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 274 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [14. Hafta]

Bu arada Schuster bugün lafini ettigi 60larin futbolunu oynatti

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bu arada Schuster bugün lafini ettigi 60larin futbolunu oynatti
    Evet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oynamadan maç kazanmak bu olsa gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Fm de Valladolid ile Real Madrid'e yapıyordum o taktiği 2010'da. 2-1 kazanmıştım ne hikmetse : )

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Oynamadan maç kazanmak bu olsa gerek.
    Hayır suç mu yani ? Galatasaray'ı herkes yeniyor ligde , hep mi rakip takımlar beleşe kazanıyor GEçiniz bunları klasik bahaneler Beşiktaş bu akşam hem sahada hem tribünde galip gelmiştir. Olay bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yenilgiye kılıf bulmalara devam . Biri oynamadan der biri 60lı futbol der biri bal takım der. Geçiniz efendim gerektigi gibi oynadık ve Yendik. Her Derbi maçında oldugu gibi Taraftarımız yine sesini duyurmasını bildi. Onlarada ayrı Tebrik ederiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ADNAN POLAT: Bu düsüsün bir yükseliside olacak..Galatasaraylilik düsüste istifa etmek degil Kötü günde ayakta kalmaktir...!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Hayır suç mu yani ? Galatasaray'ı herkes yeniyor ligde , hep mi rakip takımlar beleşe kazanıyor GEçiniz bunları klasik bahaneler Beşiktaş bu akşam hem sahada hem tribünde galip gelmiştir. Olay bu.
    Kimse bahane üretmiyor , suçta demiyor sadece maçı gözlemleyip yorum yazıyorlar...!

Beceriksizlikten başka birşey değil bu .!!!
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Yenilgiye kılıf bulmalara devam . Biri oynamadan der biri 60lı futbol der biri bal takım der. Geçiniz efendim gerektigi gibi oynadık ve Yendik. Her Derbi maçında oldugu gibi Taraftarımız yine sesini duyurmasını bildi. Onlarada ayrı Tebrik ederiz.
    Besiktas mükemmel oynadi gerek savunmada gerek hücumda mükemmeldi günümüz futbolunun gereklerini yapti.Devre arasinda Robinho ve Manuel Fernandes transferleriyle artik eylülde degilde subatta ligi bitirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçı kazanmamız çok iyi oldu.Böylece hem zirveyle aramız açılmamış oldu hem de Galatasaray'ı iyice yarışın dışına ittik.Kalan 3 maçta da kazanmamız lazım.Devre arasında iyi bir revizyon yapabilirsek kadroda ikinci yarı için şansımız yüksek olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Besiktas mükemmel oynadi gerek savunmada gerek hücumda mükemmeldi günümüz futbolunun gereklerini yapti.Devre arasinda Robinho ve Manuel Fernandes transferleriyle artik eylülde degilde subatta ligi bitirir.
    Şubat'ta şampiyonluğun kazanılması matematiksel olarak imkansız.Aynen Eylül'de olduğu gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Beşiktaş'ım... Bu maçı kazanmamız bizi kendimize getirecektir gerek moral-motivasyon,gerekse özgüven olarak.
    *Guti gerçekten büyük oyuncu vesselam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sum falan diyen yok. Ben takımıma kızıyorum. Maçın %75lik bölümünde üstün oynayan bizdik, %100lük gol pozisyonlarına giren bizdik, atamayan da bizdik ben buna kızıyorum. Düşünmesi gereken Beşiktaş'tır asıl şuan. Bu galibiyet herkesin dediği gibi kısa bir süre merhem olacaktı kazananın tarafına, siz düşünün artık gerisini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sum falan diyen yok. Ben takımıma kızıyorum. Maçın %75lik bölümünde üstün oynayan bizdik, %100lük gol pozisyonlarına giren bizdik, atamayan da bizdik ben buna kızıyorum. Düşünmesi gereken Beşiktaş'tır asıl şuan. Bu galibiyet herkesin dediği gibi kısa bir süre merhem olacaktı kazananın tarafına, siz düşünün artık gerisini.
    Suç olacak bu kısım.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hilbert bence Türkiye'deki şuanda en iyi ve devamlı sağbek.
    Öncelikle tebrikler.Kendi fikrinde olsa G.Gönül'ün son maçlardaki performansından sonra , bence çok iddaalı ve abartılı bir ifade olmuş..

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Şubat'ta şampiyonluğun kazanılması matematiksel olarak imkansız.Aynen Eylül'de olduğu gibi.
    Bilmiyorum valla bazi üyeler eylülde biter diyodu onlarda aramak lazim bence mantigi

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Komik Beşiktaş düşünmeli asıl diyorsun da izle bakalım Adnan Polat'ın maç sonu röportajını kim düşünmeliymiş gör En son adam ağlayarak "adnan başkannnnn çocugumuzun rıskı her maç yeniliyoruz" diye bağırıyordu izlemedim devamını

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dürüstlük her zaman iyi olmuyor işte.Kewell alıyor önüne sıyrılıyor dengesini kaybediyor ama hala devam ediyor.Bıraksa kendini yere penaltı.Ama bırakmıyor işte.Holosko'nun topsuz alanda kendini yere atmasına benzemiyor böyle işler.

Neill'in yok yok bir şey demesi de Beşiktaş taraftarından takdir beklediğim bir olay.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Pinonun o 3 şutundan 2 sini gol yapabilse acaba burdaki arkadaşlar yine bjk oynaması gerektiğini gibi oynadımı diyecek..Her maç sonrası aynı şeyler kazanan takım iyidir kaybeden takım kötüdür zaten gs nin atağı yoktur falanlar filanlar sıkıldım artık..

Son olarak ADNANs GO HOMEEEE

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Öncelikle tebrikler.Kendi fikrinde olsa G.Gönül'ün son maçlardaki performansından sonra , bence çok iddaalı ve abartılı bir ifade olmuş..
    G.Gönül tabiki daha iyidir Hilbertten , ama ben Hilbert'ten beklenilenlere göre söyledim yani ilk geldiğinde sağ kanat oynarken ben dahil amatör diyorduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bilmiyorum valla bazi üyeler eylülde biter diyodu onlarda aramak lazim bence mantigi
    O yazıyı neden o kadar olay yaptınız anlamak zor gerçekten.Makara yapmak amacıyla söylenmiş/yazılmış bir cümle için bu forumda o kadar çok yazı gördüm ki çok boş gerçekten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evet Beşiktaş gerektiği gibi oynadı.Golü attı sonra orta sahadan ileri çıkamadı.İkinci yarı kontralarda birkaç kez orta sahayı geçip golü attı maçı aldı

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Dürüstlük her zaman iyi olmuyor işte.Kewell alıyor önüne sıyrılıyor dengesini kaybediyor ama hala devam ediyor.Bıraksa kendini yere penaltı.Ama bırakmıyor işte.Holosko'nun topsuz alanda kendini yere atmasına benzemiyor böyle işler.

Neill'in yok yok bir şey demesi de Beşiktaş taraftarından takdir beklediğim bir olay.
    Maçta arkadaşlara da dedim , Kewell orda kendini bıraksa penaltı , hatta 2 defa aynı şekil sendeledi aynı pozsiyonda ama atmadı yere.

Neill'in yaptıgı davranış da tüm türk futboluna örnek olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bjk beklenilen gibi oynadı deniliyor ya beşiktaşlı arkadaşların bekledikleri oyun buysa vay halinize Bize zaten hiç laf atmayın takım çökmüş moraller bitmiş durumda daha falza yerin dibine giremeyiz merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başta Adnan Sezgin olmak üzere;

Adnan Polat, Servet Çetin, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Ali Turan, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Serdar Özkan, Zvjezdan Misimovic, Mehmet Batdal

bu takımı haketmeyen kişiler.

Ayhan, Kewell gibi bazı oyuncular ise artık yaşları dolayısıyla verimli olamıyorlar.

Bu takımı ne kurtaracak bilmiyorum, Allah biz Galatasaray taraftarlarına sabır versin..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Evet Beşiktaş gerektiği gibi oynadı.Golü attı sonra orta sahadan ileri çıkamadı.İkinci yarı kontralarda birkaç kez orta sahayı geçip golü attı maçı aldı
    Günümüz futbolu malesef böyle gerektiriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Maçta arkadaşlara da dedim , Kewell orda kendini bıraksa penaltı , hatta 2 defa aynı şekil sendeledi aynı pozsiyonda ama atmadı yere.
    .
    İlla penaltı olması için yere mi atıcak kendini ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bjk beklenilen gibi oynadı deniliyor ya beşiktaşlı arkadaşların bekledikleri oyun buysa vay halinize Bize zaten hiç laf atmayın takım çökmüş moraller bitmiş durumda daha falza yerin dibine giremeyiz merak etmeyin
    Pardonda ne bekliyorsun. 1-0 Öndeyiz. Hücummu yapalım. Hangi derbide 1-0 öne geçen rakip önde olmasına ragmen sürekli hücum etmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

G.Gönül tabiki daha iyidir Hilbertten , ama ben Hilbert'ten beklenilenlere göre söyledim yani ilk geldiğinde sağ kanat oynarken ben dahil amatör diyorduk.
    Öyle düşünürsek haklısındır.Katılırım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçtan sonra koltukları kırıp sahaya atan insan bozuntuları kendilerine taraftar diyorsa, ben taraftar olmak istemiyorum. Takım kötü gidiyor olabilir ama tribünler de en az takım kadar kötü, artık maça gitmek gelmiyor içimden.

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri