Bu arada Schuster bugün lafini ettigi 60larin futbolunu oynatti![]()
Bu arada Schuster bugün lafini ettigi 60larin futbolunu oynatti![]()
Oynamadan maç kazanmak bu olsa gerek.
Fm de Valladolid ile Real Madrid'e yapıyordum o taktiği 2010'da. 2-1 kazanmıştım ne hikmetse : )
Yenilgiye kılıf bulmalara devam. Biri oynamadan der biri 60lı futbol der biri bal takım der. Geçiniz efendim gerektigi gibi oynadık ve Yendik. Her Derbi maçında oldugu gibi Taraftarımız yine sesini duyurmasını bildi. Onlarada ayrı Tebrik ederiz.
ADNAN POLAT: Bu düsüsün bir yükseliside olacak..Galatasaraylilik düsüste istifa etmek degil Kötü günde ayakta kalmaktir...!
Bu maçı kazanmamız çok iyi oldu.Böylece hem zirveyle aramız açılmamış oldu hem de Galatasaray'ı iyice yarışın dışına ittik.Kalan 3 maçta da kazanmamız lazım.Devre arasında iyi bir revizyon yapabilirsek kadroda ikinci yarı için şansımız yüksek olur.
So what?
Saike
Tebrikler Beşiktaş'ım... Bu maçı kazanmamız bizi kendimize getirecektir gerek moral-motivasyon,gerekse özgüven olarak.
*Guti gerçekten büyük oyuncu vesselam.
Sum falan diyen yok. Ben takımıma kızıyorum. Maçın %75lik bölümünde üstün oynayan bizdik, %100lük gol pozisyonlarına giren bizdik, atamayan da bizdik ben buna kızıyorum. Düşünmesi gereken Beşiktaş'tır asıl şuan. Bu galibiyet herkesin dediği gibi kısa bir süre merhem olacaktı kazananın tarafına, siz düşünün artık gerisini.
Dürüstlük her zaman iyi olmuyor işte.Kewell alıyor önüne sıyrılıyor dengesini kaybediyor ama hala devam ediyor.Bıraksa kendini yere penaltı.Ama bırakmıyor işte.Holosko'nun topsuz alanda kendini yere atmasına benzemiyor böyle işler.
Neill'in yok yok bir şey demesi de Beşiktaş taraftarından takdir beklediğim bir olay.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Pinonun o 3 şutundan 2 sini gol yapabilse acaba burdaki arkadaşlar yine bjk oynaması gerektiğini gibi oynadımı diyecek..Her maç sonrası aynı şeyler kazanan takım iyidir kaybeden takım kötüdür zaten gs nin atağı yoktur falanlar filanlar sıkıldım artık..
Son olarak ADNANs GO HOMEEEE
Evet Beşiktaş gerektiği gibi oynadı.Golü attı sonra orta sahadan ileri çıkamadı.İkinci yarı kontralarda birkaç kez orta sahayı geçip golü attı maçı aldı![]()
Bjk beklenilen gibi oynadı deniliyor ya beşiktaşlı arkadaşların bekledikleri oyun buysa vay halinizeBize zaten hiç laf atmayın takım çökmüş moraller bitmiş durumda daha falza yerin dibine giremeyiz merak etmeyin
![]()
Başta Adnan Sezgin olmak üzere;
Adnan Polat, Servet Çetin, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Ali Turan, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Serdar Özkan, Zvjezdan Misimovic, Mehmet Batdal
bu takımı haketmeyen kişiler.
Ayhan, Kewell gibi bazı oyuncular ise artık yaşları dolayısıyla verimli olamıyorlar.
Bu takımı ne kurtaracak bilmiyorum, Allah biz Galatasaray taraftarlarına sabır versin..
Maçtan sonra koltukları kırıp sahaya atan insan bozuntuları kendilerine taraftar diyorsa, ben taraftar olmak istemiyorum. Takım kötü gidiyor olabilir ama tribünler de en az takım kadar kötü, artık maça gitmek gelmiyor içimden.